maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAfsluiting zo:RAYMANN seizoen met o.a. Re-Play, Spong en Jadnanansing

Afsluiting zo:RAYMANN seizoen met o.a. Re-Play, Spong en Jadnanansing

-

Does Travel - naar Suriname

Komende zondag 16 december is het tijd voor de laatste aflevering van zo:RAYMANN van dit jaar en wel eentje met een sterk Surinaams tintje. Zo is de zanggroep Re-Play, bekend van de hits ‘Ala Day (Ik Leef Alleen Voor Jou)’ en ‘Never Nooit Meer’, te gast. Tijdens deze laatste uitzending van het seizoen laten ze hun eerste kerstsingle horen.

In ‘Daar Bij Die Molen’ ontvangt Jörgen deze week Kamerlid Tanja Jadnanansing van de Partij van de Arbeid. Ook geeft topadvocaat Gerard Spong zijn visie op het Nederland van 2012. Quintis blikt terug op de belangrijkste gebeurtenissen van 2012 en laat zien wat zijn eigen hoogtepunt van het jaar is; een bijzonder Rotterdams kerstinitiatief.

In deze afsluiter van het seizoen vragen De Pappies zich af wat er gaat gebeuren op 21 december 2012; het einde van de Mayakalender. Tot slot ontvangt Tante Es zangeres Ria Valk. Ze zit al meer dan 50 jaar in het vak, met hits als ‘Rockin’ Billy’ en carnavalskrakers ‘De liefde van een man gaat door de maag’ en ‘Leo’ . In februari 2013 is Raymann er weer met een nieuwe reeks.

Zondag 16 december 2012, 23.10 uur op Nederland 1

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Raymann moet wat verandering brengen in zijn saaie programma het lijkt wel marrocaanse aflevering die mensen hebben alleen maar haat in hun bovenste kamer kijk uit ze
  willen onze connecties (sluw) zijn zij heef mij dan de Brasilianen


  Maak melding
 2. Ik ben benieuwd wat heer Spong te melden heeft in Rayman. Het eeuwig bezig zijn met decembermoorden gaat vervelen. We moeten een voorbeeld nemen aan Zuid-Afrika. Er kon verzoening komen ondanks dat miljoenen mensen waren vermoord tegen 15 in Suriname die een idioot ook zó even in een winkelcentrum kon neermaaien. Maar omdat het in Zuida- Afrika blanke moordenaars waren, was de zaak gauw afgedaan en heten de burgers in Zuid- Afrika nu eervol’verzoeningsgezind’. Verdeeldheid onder Surinamers komt de vroegere onderdrukkers zéker goed uit want dat accentueert de onbekwaamheid van gekleurden om een land te kunnen leiden. Ik vraag me af of we vandaag ook zó vasthoudend zouden zijn als Desi Bouterse anders had geheten; n.l. George Zorregueta of dat hij de legerleider was die destijds duizenden onschuldige burgers uit Indonesië heeft gemoord omdat ze onafhankelijk wilden zijn en niet tot de kamp van Holland wilden behoren. Ik vraag me af of dezelfde mensen die nu ageren tegen vaderland Suriname hier in Holland ook voor in de rij staan met hun mooie diploma’s of dat ze worden gediscrimineerd 🙂 Wat in Suriname vooraanstaand heet, is hier niet meer als een Zwarte of buitenlander. Als voormalig Koninkrijks burgers worden we over één kan geschoren met Marokkaantjes.Dus laat me niet lachen als jullie je roeren als krabben in een ton voor de gratie van holland. Probeer samen een vuist te maken om Suriname op te bouwen. Laat Holland maar over aan de Marokkaantjes die thans al de boel terroriseren. Kan een Surinamer niet aan tippen 🙂 want we hebben hier niks meer te zoeken. Marokkaantjes die onze geschiedenis niet kennen, streven ons in dit land voorbij. Djai,djai in Sarnaam!


  Maak melding
 3. @Plak ,….in Zuid-Afrika ging eerst de rechtsgang en dan pas de verzoening en vergeving!!

  Maar je kan Zuid-afrika niet vergelijken met Su, het is appel met peren vergelijken mi gudu,,.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES