maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw verstopt 3,3 kilo cocaïne in verpakking bonbons

Vrouw verstopt 3,3 kilo cocaïne in verpakking bonbons

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een 28-jarige vrouw met de Nederlandse nationaliteit aangehouden met 3,3 kilo cocaïne in haar bagage. De drugs was verstopt in de verpakking van bonbons. De vrouw had de chocolade in de zilverpapiertjes vervangen door cocaïne en de pakketjes teruggestopt in de doos meldt de NOS.

De vrouw werd betrapt door een anti-narcotica-team op het internationale vliegveld van Suriname, vlak voordat ze naar Amsterdam zou vliegen. Ze zit vast en haar hangt nu een gevangenisstraf van ten minste een jaar boven het hoofd.

Het BID-team (Bestrijding Internationale Drugssmokkel) op de luchthaven in Zanderij doet regelmatig drugsvangsten bij passagiers op de vluchten van Paramaribo naar Nederland. Vorige week werd Suriname door de VS nog geprezen om de aanpak van de drugshandel.(Bron: NOS.nl)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Ze zullen het noooooooooooit afleren.
  Jammer hoor!! Ze verzieken het voor de gewone reizigers.
  Waarom zoeken ze niet gewoon een baan??? Er is genoeg werk, in de tuin bouw, in de zorg en bij de gemeente, begin desnoods als vrijwilliger. Of straat muziekkant zoals ik……
  Alfa


  Maak melding
 2. DEN HAAG – Met de loonsverhoging voor ambtenaren krijgen ook de departementsdirecteuren en -onderdirecteuren een verhoging van 10 procent. De regering heeft per resolutie van 7 december vastgesteld dat de directeuren een maximumbezoldiging van SRD 9.044 per maand verdienen. De onderdirecteuren krijgen een maximumbezoldiging van SRD 8.091 per maand.

  Evenals bij de ambtenaren werkt ook deze verhoging terug tot 1 januari 2012. Deze ’twk’ (terugwerkende kracht) zal in gedeelten tot en met mei 2013 ingelopen worden, waarvan het eerste deel al in december uitbetaald wordt.

  Met deze verhoging gaan ook de salarissen van regerings- en parlementsleden omhoog. Deze salarissen zijn gekoppeld aan die van de departementsdirecteur en onderdirecteur.

  DWT rekent uit dat assembleeleden voortaan maandelijks SRD 15.778 zullen ontvangen. Aangezien ze ook recht hebben op de twk, krijgen ze tot en met mei 2013 maandelijks een bedrag van SRD 18.647. Assembleevoorzitter Jennifer Simons en vicevoorzitter Ruth Wijdenbosch ontvangen tot en met mei 2013 maandelijks respectievelijk SRD 25.340 en SRD 21.993.

  Ook president Desi Bouterse gaat met de twk een royale kerst tegemoet. Tot en met mei 2013 ontvangt hij maandelijks SRD 42.754 en daarna SRD 36.176. De vicepresident krijgt aan twk per maand SRD 37.410 en daarna SRD 31.654. De ministers ontvangen aan twk per maand SRD 21.377 en daarna SRD 18.088.


  Maak melding
 3. @alfa, je hebt gelijk om aan te geven dat zij beter een werk kunnen gaan zoeken. En zo krijg Suriname weer een slechte naam.

  =Er worden ook buitenlanders opgepakt, maar de grootste groep zijn SURINAMERS met een NEDERLANDSE nationaliteit.

  =Ik heb zelfs het idee dat het mensen zijn die helemaal niet op de hoogte zijn wat in de wereld gebeurd en hoe landen te werk gaan.


  Maak melding
 4. Dit soort gajes roept o.a. op dit forum steeds

  *”STOP DE 100% CONTROLE”

  *”STREE DE’F STREE WIE NO SA FREDE,RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ” en/of

  *loopt in de achterstandswijken van de grote steden z.a. de Bijlmer en in Suriname rond met een t-shirt waar op trots de woorden prijken:”I LOVE SU!”

  Je kan ze er zo uitpikken.Trouwens de laatste zin vind ik samen met Jenny Simons een afschuwelijke zin;je zal het mij nooit horen roepen!
  Al deze zinnen zijn in de laatste jaren vreselijk gedevalueerd!


  Maak melding
 5. mike

  ja, gevangenis in suriname, bestaat deze!!
  het is toch zo dat daar iedereen de AMNESTIEWET toepast!!!!!!
  soms zijn het goed geletterde gasten die aandacht zoeken. wat heeft de amnestiewet te maken met een vrouw die gepakt wordt in haar poging 3.3 kilo verderfelijk spul te smokkelen??????


  Maak melding
 6. Dure maand december…..er moet veel ingekocht worden…eten, drinken, kadoooo’s. Dus op een makkelijke manier aan geld te komen, dacht ze!
  Nu….. kadoootje Santo Boma….whoeeiii


  Maak melding
 7. Haar opdrachtgever zal zeker op

  *Kerstnacht buiten “Stille nacht,heilige nacht en De engeltjes zaten bij nachte” voor haar gaan zingen

  *1ste kerstdag een sneetje Surinaams kerstbrood en een puntje borgoe rum.

  *2de kerstdag een portie moksie alesie met pom en pastei met een glaasje djiendja bierie

  *ouwroe jarie een flesje FLORIDA WATER

  *njoeng jarie een portie herie herie met orgeade

  brengen.


  Maak melding
 8. hoezo is 1 jaar gevangenis niet lang genoeg,……

  …sluit haar op bij de mannenvleugel van hotel Santo, en na vrijlating gaat zij linea recta de klooster in 🙂


  Maak melding
 9. Weer zo een domme kkkkkkkkkk, lekker, en wat lees ik
  een jaar straf no mang, ze moet een paar flinke klappen krijgen, die krijgt ze wel, heel goed, dan opsluiten, opdat ze door die ratten wordt besnuffeld,
  gestoken door die ie sabie toch, komt ze hier stel dat, dan heeft ze het goed, goeie kamer, met alles erin, laat ze daar wegteren.


  Maak melding
 10. Langzaam maar zeker begint Suriname op een narcostaat te lijken. Maar wat anders te verwachten met leiders aan het roer die veel duistere zaken op hun geweten hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES