Parlementariër Jogi: minister zet eigen bedrijven in

71

PARAMARIBO, 14 dec – Minister Ramon Abrahams van Openbare Werken, OW, zet eigen bedrijven in. Dit zegt parlementariër Mahinder Jogi (Nieuw Front/VHP). Opdrachten van het ministerie voor het uitvoeren van verscheidene projecten gaan vaker naar deze bedrijven. Die zijn of van Abrahams zelf of van zijn kinderen. Het ‘transparante beleid’ van vicepresident Robert Ameerali wordt klaarblijkelijk aan de laars gelapt.

Ameerali beloofde bij zijn aantreden nog zo plechtig dat alle publieke aanbestedingen vooraf bekend worden gemaakt. De aanbestedingen zouden zelfs online worden geplaatst. Abrahams heeft bijna een half miljoen Surinaamse dollar (ongeveer honderdduizend euro) betaald aan NV Abrafa. Het bedrijf staat op naam van twee van zijn kinderen. “Dit riekt naar geregel en het voortrekken van bepaalde bedrijven en personen”, zegt Jogi tegenover de Ware Tijd.

Een ander bedrijf, Novoteqnica, kreeg in 2010 de opdracht driehonderd computers met toebehoren te leveren. Het bedrijf staat ingeschreven als eigendom van Ramon Abrahams en zoon. Jogi heeft vragen gesteld in het parlement. Hij vindt dat president Desiré Bouterse uitleg moet geven over “wat er gebeurt met geld en middelen van het volk.” Tijdens de vorige regering was het de NDP van Bouterse en Abrahams, die Openbare Werken vaker betichtte van corruptie.

71 REACTIES

 1. “Minister Ramon Abrahams”

  Jij bent de ware vertegenwoordiger van het volk”
  Ik zeg pak je spullen en ophoepelen sukkel.

  Suriname verdient eerlijke mensen.


  Maak melding

 2. Waardevolle landgenoten, jullie hebben gekozen voor een crimineel, dit zijn oa de consequenties…
  De geboefte verrijkt zich meer en meer en wat doet u ???
  Juist ja, u zegt: Mie no e bemoei nanga politiek….waarom bent u zo passief ???

  Laat uw stem horen en laat u WEDEROM niet verleiden door/voor oud vreten en warme bier.


  Maak melding

 3. KRUISTOCHT TEGEN CORRUPTIE een farce!!
  En toch lopen er mensen rond die anders beweren!!!!
  Verwondert de plaats op de corruptieranglijst je nu nog steeds?


  Maak melding

 4. Toen NDP in 2010 de verkiezing won liet deze Abra niet op emotionele wijze zijn tranen rollen, maar van blijdschap de deze grote boef bij de graai pot zit. Zielige varken.


  Maak melding

 5. als het zo is moet het worden afgekeurd .
  openbare aanbestedingen is altijd verheven met partij politiek .als je kijkt wat er door de jaren heen is gebeurt bij o.w.elke minister waaronder de vhp die ministers hebben deze vuile politiek in stand gehouden .ik vraag mij af…front heeft 15 jaar geregeerd waarom hebben ze niets aan gedaan om dit recht te trekken .wat hebben ze gedaan tegen de anti corruptie wet .ik praat niet goed wat er nu gebeurt mocht het waar zijn over het geval abrahams …maar front had alle gelegenheid alle kansen om recht te trekken wat je kon verwachten als er een andere regering zou aan treden .nu schreeuwt
  men moord en brand in front .hypocriet wat deze man nu roept .ik keur het af mocht blijken dat het waar is .
  maar zeg ik fronters hebben heel veel boter op hun hoofd .triest wat er gebeurt in ons land .niet omdat front het heeft gedaan moet paars het ook gaan doen mocht het waar zijn .en daarom zeg ik tegen elke fronter dat ik geen moer wil horen dat vene tien schone vingers heeft .geen enkele politicus in suriname hebben schone vingers …ze houden hun eigen en hun achter ban voor de gek .vene is mede schuldig aan deze ellende .


  Maak melding

 6. Vrijdag 14 december 2012 om 13:51 uur, door patrong
  als het zo is moet het worden afgekeurd .

  geen enkele politicus in suriname hebben schone vingers …ze houden hun eigen en hun achter ban voor de gek.

  WORDEN ZE EINDELIJK WAKKER?
  Dus (patrong), (pero), (Paraman) & (sra) worden sedert mei 2010 voor de gek gehouden.

  NEKS NO FOUT.


  Maak melding

 7. @Fer. E.
  WORDEN ZE EINDELIJK WAKKER?Vraag jij je af???
  IJdele hoop,vriend.Ze worden nooit meer wakker!
  En al doen ze alsof,GELOOF ZE NIET!!!
  DING DRING A PAPPA BOGO BOGO!Jepie djie ding no de moro!
  LUISTER MAAR NAAR HUN PROGRAMMAS OP DE LOKALE RADIO!
  En ook het zelfde niveau Nederlands wordt er gebezigd!


  Maak melding

 8. Jogi kan niet eens fatsoenlijk in de zon staan laatstaan lopen. Onder het VHP regiem was het vele malen ergerrrrrrrrrrrrrrr! Alles wat niet leek op de Jogi’s moest plaatsmaken. Over dirasspora gesproken.
  Jogi moet er mee ophouden om dagelijks kippenvoer op te laten halen met een staatsvoertuig!!!


  Maak melding

 9. @MEDUSA, Odi odi.

  Deze moet je niet vergeten: Met de secretaresse!!!
  Bijna elke ochtend een kabaal van je welste via….

  En probeer ze niet tot de orde te roepen.
  Namens hun achter ban volgens (patrong)
  NEKS NO FOUT.


  Maak melding

 10. Corruptie is aan het bloeien heden dankzij deze corrupte criminele NDP regering!
  Het is duidelijk dat het corruptie methode overgedragen wordt van vader tot zoon.
  check de twee vaders en hun zonen;
  Bouta en zonen….MERIBA en Dino…corruptelingen en misdadigers..zit bij hun in het bloed!
  Abrahams en zoon en dochter….
  Wat een grote criminele familie bende is de NDP toch,
  Moord,corruptie ,amnestie alles wat slecht is voor land en volk kan je binnen deze NDP familie vinden…ALLES ONDER 1 DAK!!!


  Maak melding

 11. Patrong ik ben het in deze helemaal met je eens. Geen enkele Politiciin Su heeft schone vingers, vene ook niet. Wat Vene en vele politicie vaak doen ze stelen niet zelf maar ze laten stelen. Vene heeft zijn glans totaal verloren, je kan met niet aan het eind van je regeerperiode in 2010 de totale ministerploeg decoreren. inclusief Jong Tjien Fa, de man die nog een druppel aan je emmer moest toevoegen om eruit gegooid te worden. Vene ziet kans aan het eind van die zelfde periode zijn verlof voor honderden duizen te kapitaliseren en dan praten we over tien schone vingers. Okk deze lui hebben dat niet dus kruistocht tegen curruptie komt niet meneer Bouterse.Suriname krijgt de regeringen die het verdient. God help Suriname en vooral de Surinamers.


  Maak melding

 12. Check de visie van Abrahams over corruptie gedateerd mei 2012;

  PARAMARIBO, 2 mei – “Corruptie ga je altijd hebben.” Dit zegt minister Ramon Abrahams van Openbare Werken over de corruptiegevoeligheid op zijn ministerie. Die gevoeligheid is bijna net zo oud als het ministerie zelf. “Na anderhalf jaar heb ik het ministerie onder controle en het gaat de goede kant op.” Maar corruptie uitsluiten?

  Dat is op geen enkele manier te garanderen. “Omdat Openbare Werken voor werkgelegenheid zorgt voor de gemeenschap en het is natuurlijk corruptiegevoelig. En ik probeer zo goed en zo kwaad als mogelijk leiding te geven aan het ministerie en dingen binnen de perken te houden. Maar je kan nooit alles honderd procent uitsluiten”, zegt Abrahams tegenover de Ware Tijd. Zelf is hij flink onder vuur genomen door de oppositie in het parlement.

  Het betrof het “nadelige” contract met Ballast Nedam. Dat zou te duur zijn uitgevallen door toedoen van Abrahams. De oppositie eiste zijn aftreden. Nu het ministerie weer in rustiger vaarwater verkeert, is er alle aandacht voor de beloofde ‘grote’ projecten. “Wij gaan gestaag verder met het uitvoeren van projecten. Het probleem is dat we in Suriname weinig geloven in wat gaat gebeuren. Maar nu begint men in te zien dat we gaan doen wat we gezegd hebben.”

  Wat abrahams vergeten was bij te vermelden is dat de corruptie praktijken tijdens hem onverkort voortgezet zullen worden..je zoon en dochter moeten toch ook mee kunnen smullen samen met jouw toch abrahams?!


  Maak melding

 13. ACHTERUITKIJKSPIEGEL PARAMAN!
  We leven nu in december 2012!
  Ons is in augustus 2010 beloofd te vuur en te zwaard tegen corruptie ten strijde te trekken.
  IK BLIJ,JIJ BLIJ!
  MAAR HELAAS WE VERVALLEN IN HETZELFDE N.B. OP VEELVOUDIG GROTERE SCHAAL!!!
  DIT MOET EEN ZEEEEEER DIEPE TELEURSTELLING ZIJN VOOR ALLE SURINAMERS!!!
  WE ZIJN WEER VOOR DE GEK GEHOUDEN!

  Ik ben na de zittingsperiode van minister Abrahams benieuwd naar het totaal bedrag dat op zijn bankrekening is bijgeschreven.


  Maak melding

 14. Lieve en beste allen,

  Er is veel geschreeuw en weinig wol.

  Als jullie echt wat aan deze wanpraktijken willen doen dan moet jullie aanpakken. Maak uw burgers ongeoorloofde zaken kenbaar. Houdt ene referendum en stuur deze regering naar huis!


  Maak melding

 15. @Fer. E.
  De een zegt:
  1.geen enkele politicus in suriname hebben schone vingers

  De tweede(zogenaamd maar het is de zelfde eerste) zegt:
  2.Geen enkele Politiciin Su heeft schone vingers,

  zie je wat ik o.a. bedoel???NIVEAU!!!!
  😳 😳 😳


  Maak melding

 16. f.e.r.
  mie mang ik ben altijd wakker altijd is patrong wakker patrong zegt die dingen hoe ze zijn .ik beschuldig niemand lees wat ik heb gezegd verdraai het niet .
  ik neem aan dat je nederlands verstaat .ik heb paars niet beschuldigt wel heb ik vene ter verantwoording geroepen en jullie zeggen dat hij tien schone vingers heeft .maar schone vingers heeft deze man niet voor mij .volgens mij weten jullie nog steeds niet wat schone vingers zijn .paars geen ik nog altijd het voordeel van de twijfel laat daar geen twijfel over bestaan .maar zeg ik als het waar is wat abrahams heeft gedaan keur ik het af ..ik beschuldig niemand .denk jij dat ik die fronter bendie alles geloofd neeeeeeeee nog lang niet ik ken jullie .die kogel brief is nog vers in het geheugen dat jullie het hebben verzonnen zo ook het geval wortel dat bouterse betrokken is bij drugs .tot nu toe hoor ik jullie fronters niet meer over wortel en bouterse nog nederland alles stil .lopen jullie vast zeker daar je niets meer hoort .jullie zijn ongeloofwaardig …als jullie wat zeggen moet men het met een korreltje zout nemen en daarom is mijn antwoord voorzichtig als jullie fronters wat zeggen .overal heb je corruptie elke politieke partij maar ik wil bewijzen …geen praatjes dat kan iedereen .bewijzen zoals er bewijzen waren tegen gilds en balesar van front .ik hou niet van theorie ..fronters zijn theoretische mensen ze dromen en dan vertellen ze het als waarheid maar ik ken ze ..zie hier weer dat ik zogenaamd wakker ben hbihihihihiih altijd sta ik op scherp mie boi


  Maak melding

 17. @Fer. E.
  Ik luister niet naar die flauwe kul hoor!Als ik bij mijn kennissen op bezoek ben,dan willen ze mij laten horen hoe dom en achterlijk mensen niet kunnen zijn en stemmen dan even af op de zender.
  Ik moet je vertellen dat het enorm op onze lachspieren werkt.
  Mijn kennissen kennen hun ook van gezicht en naam!


  Maak melding

 18. @Patrong

  Het grootste bewijs dat je baasje en zijn handlangers corrupt en moordenaars zijn is het feit dat ze AMNESTIE HEBBEN EN HUN AMNESTIE GAAN VERDEDIGEN.
  EEn eerlijk mens heeft geen AMNESTIE nodig!!
  En die KOGELBRIEVEN die komt van de NDP en het paarse volk,in het verleden hebben ze ook kogels gejaagd door de hoofden van onschuldigen!!!
  Het is een tacktiek die je baasje altijd toepast als hij zich in het nauw gedreven voelt!!


  Maak melding

 19. nog ff geduld mensen, zulke schoften ontlopen hun straf niet.

  Kijk naar het vriendje van DDB, Chavez, crepeert nu en de bezoekjes aan Cuba waren zinloos.

  Komt baas trouwens ook niet regelmatig in Cuba?
  Dezelfde arts misschien?


  Maak melding

 20. @Allain
  God help Suriname en vooral de Surinamers.

  God heeft ons geliefde land verlaten…..wordt nu geregeerd door satans. De volgelingen zijn demonen…..


  Maak melding

 21. ray
  hoeveel van paars zijn in de gevangenis als ze corrupt zijn .bij front hebt ik getelt hoeveel veroordeeld zijn hoe verklaar je dat .gilds ,ballesar ik noem ze bij namen .hoeveel namen van paars kan jij noemen die corrupt zijn en de gevangenis in zijn gegaan.
  jullie theorie van mensen beschuldigen ken ik .
  het is bekent dat je front niet moet geloven als ze wat zeggen dat heeft de eu geweten ook toen ze in suriname waren .kom gelofwaardig over als je wat vertelt …uit jaloezie en afgunst gaat front dingen verspreiden ..wetende dat ze spijkers op laag water zoeken .ma oeng abie ding mang dies door .oeng konie te oeng dong .ik heb al eerder gezegd dat het hoog tijd wordt dat front oppositie gaat voeren zoals doe oppositie voert .als doe had gezegt dat abrahams zijn eigen kinderen bevoordeeld dan had ik nog enige geloof .maar front geloven gaat er heel veel moeten gebeuren voor ik het geloof .front wil een ding .centrum van de macht en dat geld .ik zie die ogen van front als ze zien wat er gebeurt als het om de financien gaat vooral de vhp .die corruptie die op ow en andere ministereies plaats vonden ten tijde van front is er niet meer dus willen ze terug keren met ongeoorloofde leugens .gilds wilde bouterse in de gevangenis maar voorlopig was gilds bouterse voor en balesar …wie is hier de boeman .hihihi boi oeng go smoko oeng djonko jere .


  Maak melding

 22. savioen
  obama heeft jou familie binladen gebombardeert
  die taliban lijden onder bush en nu obama .
  ze willen jullie vrouwen en meisjes beschermen jullie in zuidazie weten niet om te gaan met de vrouwen en meisjes .waarom zoveel zelfmoorden in jullie gemeenschap overal in de wereld .leren jullie omgaan met vrouwen en meisjes geef ze de ruimte .ze willen niet meer in de keuken en kinderen baren we leven in een andere tijd .ze willen korte rokjes genieten van het leven .ze willen geen zuiplappen en mannen die incest plegen .weet jij hoeveel hindustaanse mannen in de gevangenis zitten in suriname wegens doodslag of verminking van hun vrouwen .jij hebt gezegt dat die bosland creolen stelen .ik heb liever mijn laptop kwijt dan dat je je vrouw vermoord of verminkt na het nuttigen van die alcohol .er zitten meer creolen in de gevangenis voor criminaliteit maar bij deze savioen is het moorden van vrouen of zware mishandeling .ga in duisburg kijken ga op santoboma kijken .dat is de reden dat de vrouwen hun eigen van kant maken .
  neem het op voor die vrouwen maar jullie vegen het onder de vloermat de buiten wereld mag het niet weten .de buiten wereld mag alleen goeie dingen van die taliban weten jullie hindoes hebben bijna 110 goden en daarom zoveel problemen .ben je die bad al gaan nemen in de ganges waar al die ontlasting kadaders van honden ratten koeien ,en lijken van mensen in liggen te verrotten .dat is toch heilig voor de hindu .vuile gore taliban savioen


  Maak melding

 23. Als je de durf hebt dit gedrag van Abrahams af te keuren dan ben je volgens de paarse aanhang op z’n minst een redi musu. De paarse aanhangers voelen nu ook wel aan dat er iets niet klopt, maar ze komen niet verder met hun afkeurende opmerkingen dan ‘Onder het VHP regiem was het vele malen ergerrrrrrrrrrrrrrr’. Het maakt niets uit of de vorige regering ook corrupt was, dit handelen van Abrahams is op zichzelf al af te keuren en als je echt zoveel van Suriname houdt als je als paarse musu beweert, dan keur je het af. Punt uit!!


  Maak melding

 24. Hebben jullie gisteren gekeken naar de familie Breeveld?
  Gewoon prachtig. Broers ondanks verschil van mening en vooral respect!
  Zo ken ik Suriname.


  Maak melding

 25. Patrong

  Je vraag,

  ray,
  hoeveel van paars zijn in de gevangenis als ze corrupt zijn .bij front hebt ik getelt hoeveel veroordeeld zijn hoe verklaar je dat .gilds ,ballesar ik noem ze bij namen .hoeveel namen van paars kan jij noemen die corrupt zijn en de gevangenis in zijn gegaan?

  Mijn antwoordt,
  bij de paarsen gaan ze echt niet in de gevangenis!
  Jij was zeker niet aanwezig hier toen de 28 ndp boeven amnestie in veiligheid stelde voor het hoofd van de ndp boeven bende ,Bouta!
  Dan heb je nog de amnesialijders van Boxel,de criminele amnesia lijders wel te verstaan ,die gevaarlijke gekken horen in een inrichting thuis maar lopen rond als honden tenmidden van ons.
  De ene amnesialijder nog corrupter dan de andere maar neen hoor ze gaan de gevangenis niet in…
  Noem 1 rechter in Suriname die zal durven bouta en kliekje in de gevangenis te sturen ….Juist er is geen 1,het ontbreekt in Suriname aan MOEDIGE rechters!
  En O,alle andere misdadigers die niet van de ndp zijn die krijgen hun verdiende loon en ze krijgen Absoluut geen Amnestie.
  Amnestie is echt iets voor de ndp criminelen.
  Snap je het nu!?


  Maak melding

 26. hoe kin je oordelen terwijl je 8000km verwijdert ben van suriname .hoe kun je oordelen als je niet weet als al deze dingen op waarheid berusten .de oppositie voert geen oppositie ik heb meer respect voor doe dat zij oppositie voeren zij komen tenminste nog een beetje geloofwaardig over .als mensen als jogi vhp het zeggen gaan mijn wenkbrauwen fronsen …dat wan tak het is twijfel achtig no bribie .slechte ervaring met front .ze kunnen geen oppositie voeren het is mensen zwartmaken en hopen bij die njang patoe te komen .
  jogie go djomp touwtje jere broko na bere .


  Maak melding

 27. Jogi een echte “mahinder” ziet Surinaamse Assemblee als zijn jogi bear.

  Het precedent in zoverre deze er zou zijn bij Openbare Werken, OW is destijds door Front (lees: VHP) geschapen. Als Abraham familieleden inzet om het land op te bouwen is dat meer dan correct. De VHP hield zich aan God noch gebod als het geld betrof. Corruptie is altijd het voorname doel en de inzet geweest van deze lieden. Jogi, als je niets te doen hebt, ga maar lekker met jou jogi-bear spelen, dan doe je iets nuttigs.


  Maak melding

 28. @surinam patriot
  Wat mij van alles het meeste aansprak was het moment dat Borger niet uit zijn woorden kon komen en in tranen uitbarstte.Hij is totaal getraumatiseerd!!!
  Met die stille houding heeft hij hééééél veel gezegd!
  Op het eind zei hij :”God zal de schuldigen straffen!”
  Kan het nog duidelijker wat hij bedoelt?


  Maak melding

 29. @patrong
  En jij denkt dat wij blij worden zodra bouta en zijn boeven bende hun mond opendoen??!!!

  NEEN , WE SCHAMEN ONS,
  WIJ SCHAMEN ONS VOOR DE BOUTA AMNESTIE,WE SCHAMEN ONS VOOR DE HUIDIGE LIJDER,
  KORTOM WE SCHAMEN ONS OVER ALLES WAT DE NDP BOEVEN BENDE TEWEEG BRENGT in Suriname!!!

  De ndp sekte is een SCHANDE VOOR SURINAME!
  Het is een sekte die uit is op BLOED!!
  WEG met de NDP SEKTE!


  Maak melding

 30. @surinam patriot
  Bouterse heeft meer directe vijanden om zich heen dan hij werkelijk denkt.Ze wachten alleen maar op een geschikt moment om toe te slaan.
  Nu zouden ze brood kunnen verliezen.


  Maak melding

 31. @Medusa,..nou ik hoop dat het die harde Chinese punt broden zijn, ..foe nak ding tap ding ede! kooo,….pot verstang djie ding!!
  Is toch erg mang!

  Wel vroeger toen ik klein was hadden we het badkamer op het erf,…dus met een taille water en een koba. Dus s’morgens was het water vreselijk koud,.brr. Alla manting,….mi ma: “boyke ga bade je moet naar school” Dus mi,..hmm,..kwart bad,..alleen van voren sprenkelen da mi kba. Tot een dag mijn ma met een slipper stond voor de deur…..”mi boy draai je om,..je rug is kurk droog,..go mars go wasi,..pats!! pats!! met die rode slipper op mijn rug. Welll ,..ai mi boy dat was een harde les.
  En dat moeten we die boeven doen in de regering,..nak ding nanga wan slipper!!


  Maak melding

 32. @sur.
  Voor jou heb ik maar een reactie.Pak een woordenboek(desnoods een prisma als je die tenzij je die in huis hebt)en zoek de betekenis van de woorden trauma en getraumatiseerd op;ik geef je een jaar de tijd.
  Veel succes bij het zoeken!


  Maak melding

 33. hahahaha lasting die sabie,so alleen maar daarin zijn ze goed enachter die pc niets meer of minder sosoh,……..mensen verpest je dag niet met deze gasten


  Maak melding

 34. Ik heb jullie al vanaf het begin gezegd,dat brampie een jood is, die niet met mensen uit de buurt speelde.ze speelden met joden onder elkaar,dus wat voor liefde kan zo iemand hebben voor Suriname en het Surinaamse volk.
  oeng denkie


  Maak melding

 35. met de hand op het hart zweren zij trouw aan land & volk!!!

  als jullie trouw tog zo smerig is , stop dan die hand in je derrière , en dan de eed afleggen 🙂


  Maak melding

 36. jogi moet worden overgeslagen mensen .de president heeft stukken toch opgestuurt naar de rechter waar corruptie praktijken van front uit voort vloeien …dus moet je begrijpen dat jogie knijpt en dus wild om zich heen slaat .nooit hebben jullie gezien waar jogi en santhoki voetballen …ik heb genoeg gezegd als je die gasten ziet voetballen ze voetballen en scoren in eigen doel en zo raakt jogi in paniek .liegen en bedriegen om toch te proberen de mensen te be invloeden .je vaalt steeds in jou leugens jogi .deze man herken ik als hij liegt …die snor gaat bewegen dan weet je dat hij liegt.
  bouta go go


  Maak melding

 37. Generaal Prof Dr Ir Drs Mr Ing Pinochio Abrahams, is nogmaals betrapt maar generaal bobo durft niets. Steel maar door want de amnestie voor boeven zal worden afgeschaft en dan moeten jullie maar komen met bewijzen hoe rijk jullie zijn geworden met de passende belastingen op tijd afgedragen.


  Maak melding

 38. Het zal mij overigens een vette salami worst wezen aan wie het werk van lanti wordt gedaan, als het maar correct wordt uitgevoerd. Wij hebben dagen meegemaakt in dit land waarop je perse op Joghi moest lijken om in aanmerking te komen voor het uitvoeren van werken. Wat voor F(S)tront was dat?


  Maak melding

 39. Tijdens het bewind van Vene zijn Balesar en Gilds voor veel minder dan dit in de gevangenis beland, Amafo moest voor een pietlullig bedrag bedanken. De hele ABRA(hams)FA(milie) moet hiervoor de bak in, stelletje dieven bij mekaar. Dit wordt de ondergang van DiDiBrie die alles oogluikend toelaat, waarschijnlijk krijgt DiDiBrie ook wat lekkers uit deze deals. Paarse aanhang, de Staatsolie jaknikkers keurt dit natuurlijk goed want ze hebben 10% gehad. Bouta anga Abrafa(milie) e fufuru wreed ma unu e jang tu, dat zegt de domme paarse aanhang. Un kaba nanga spotu opo ju paars ai piri ju paars ai luku sa e pasa ini na kondre ju baasje e fufuru!


  Maak melding

 40. Minister Ramon Abrahams van Openbare Werken, OW; is in opdracht van de President hier gezet, om zijn ding te doen op de Ministerie.En de mang é patrie á jang/grando toe gheder !!!!

  En de blinde, makke, paarse lammetjes é barie: Na Wang Hiep Hiep Hoereeee…………!!! Tie dé Tamara wé Tang gho doro foe foefoeroe á Kondre…….!!!!! Hiep Hiep Hoeree……Waarde Én Normen mensen !!!???

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid !!!)


  Maak melding

 41. gaat DADA “op reis” voor bv een conferentie misdaad/veiligheid, da reist Abraham ook mee!!!!

  ikke niet weten waarom,..jij wel????

  mss praat hij over asfalt vandalisme en straattegel terreur 🙂


  Maak melding

 42. @Vene
  Je schrijft:”Ik heb jullie al vanaf het begin gezegd,dat brampie (Abrahams) een jood is, die niet met mensen uit de buurt speelde”.

  Daar kan ik over meepraten.Ik kwam vaak op het “Plein van Twaalf Mei” voetballen.
  Dus dat viel heel erg op.


  Maak melding

 43. Om de woorden van die Jogi de grondrover te gebruiken “ik ben Surinamer waarom mag ik geen grond krijgen”.

  De kinderen van Abrahams zijn Surinamers waarom mogen ze geen opdrachten krijgen?

  Maar ik begrijp jogi wel, toen VHP de scepter zwaaide op OW kregen andere bevolkingsgroepen geen opdrachten, het is nu anders en de vhpérs zijn kwaad. Houden zo Abrahams, wat mij betreft krijgt geen enkele corrupte vhpér nog een opdracht in Suriname, deze landrovers hebben jaren van het land Suriname gestolen het zijn geboren corruptelingen.


  Maak melding

 44. dit is de meest corrupte, boeven, moordenaars, bende die sme ooit in zijn bestaan gekend heeft..

  zelf de koloniale tijdperk had enig beschaving in zijn bestaan,maar deze regering is alles en dan ook alles aan voorbij,het ergste is,dat er nog veel meer staat te gebeuren onder deze leiding in de komende tijd..

  jammer voor de mensen in su.,die staan erbij en kijken er naar mondje dicht,want ná oenoe mang dé ná machtie..

  dus wé ték-ing lek va áái kong..wiens wé piná nó kakaa


  Maak melding

 45. De vraag die Jogi en anderen zich moeten stellen is: Zijn de vice-president en de president bezig om het land te regeren? Het antwoord is nee! Regeren is vooruit zien, de crises bezweren, sociaal beleid voeren, internationaal het land vertegenwoordigen. Wat opvalt is dat DE belangrijkste regering opdracht van deze regering is: Amnesty! En iedereen die hier aan meewerkt wordt beloond en rijkelijk ook. Dat is precies wat Abrahams doet! Hij mag onder het toezend oog van de baas zichzelf en zijn familie belonen (met corrupte handelingen) in ruil voor zijn loyaliteit voor de Amnestywet.
  Woorden als ’transparantie van publieke aanbestedingen’ of ‘verantwoording van de uitgave van publieke middelen’ zijn niet van toepassing bij het beleid van de huidige machthebbers, ongeacht of zij nu demeocratsic zijn gekozen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.