vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMisdaadverslaggever naar Suriname om kind terug te halen

Misdaadverslaggever naar Suriname om kind terug te halen

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse misdaadverslaggever John van den Heuvel is voor het nieuwe RTL-programma ‘Ontvoerd’ onlangs afgereisd naar Suriname. In de zevendelige serie gaan Van den Heuvel en zijn team ouders proberen te helpen die zijn geconfronteerd met een internationale kinderontvoering door hun ex-partner.

In de eerste aflevering gaat het om het Nederlandse jongetje Collin. Zijn moeder ontvoerde hem op 2 januari van dit jaar en nam hem mee naar haar geboorteland Suriname. En dat terwijl zijn vader Leo het gezag over Collin heeft en voor hem zorgt.

De vader schakelde John in om zijn zoon terug te krijgen. Dat is het begin van een enerverende en zenuwslopende zoektocht naar het ontvoerde kind, met als doel vader en zoon te herenigen. ‘Ontvoerd’ is vanaf zondag 16 december te zien op RTL 4.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

35 REACTIES
 1. Ik kan me herinneren dat Bout tijdens een “berm-schoffering” in Ocer Van der Heuvel dreigde hem op zijn bek te slaan. Nou, dat wil ik in herhaling nog een keer meemaken. Bout is dan ex-sportinstructeur, maar van vechtsporten weet hij niets. Van den Heuvel wel. Als ex-politieman weet deze man in zijn pink meer dan Bout in zijn hele lijf. En als v.d. H. iets in de weg wordt gelegd tijdens zijn onderzoek, door wie dan ook, zorgt hij er wel voor dat het recht zal zegevieren. v.d. H. is een onderzoeksjournalist die de onderste steen boven krijgt. Go John, go!!


  Maak melding
 2. Weet je wat ik zo raar vind en bijdehand?

  Deze mensen gaan naar elke land en ze doen wat ze willen met of zonder camera, deze programma, smaakpolitie, red mn vakantie enz maar hoe zou het zijn als buitenlanders die grapjes in NL zouden uithalen en bij hun op de tv uitzenden?? Ze zouden opgepakt worden en worden terug gestuurd want dan komt de privacy wet tevoorschijn enz.

  Het is wel goed dat ze die ontvoerde kinderen opsporen daar gaat het niet om want een kind mag niet de dupe zijn van een gemixte relatie die toch geen stand houdt en tegen de kind zn wens in een ander wereld deel woont.

  Hij zou ook eens een programma moeten maken van al die meisjes ( die leeftijd verschil is zo groot dat ze meisjes zijn vergeleken bij die oude snoeperds ) die uit de Filipijnen enz gelokt worden naar NL door nederlandse 50′ / 60 + ers om ze weer met hn familie te herenigen nadat ze erachter zijn gekomen dat die bejaarde toch anders blijkt te zijn als dat die zich voor deed.


  Maak melding
 3. Het gaat vast weer om een zwarte die het onderspit moet delven tegen een witte. In dit verachtelijk racistische nederland, wint de moeder altijd, wanneer het voogdijschap moet worden toegewezen. Waarom in dit geval niet?


  Maak melding
 4. volgens mij gaat het niet om zwart of wit. De jongen is volgens de wet aan de vader toegewezen (er zal wel gegronde reden zijn daarvoor) en dan is het niet meer als normaal dat het kind wordt terug gebracht naar de vader als de moeder het kind heeft ontvoerd.


  Maak melding
 5. of van al die hollandse vieze mannetjes die naar het buitenland gaan en hun piemeltjes laten zuigen door de onschuldige kindertjes.

  of hollandse vieze mannetjes die naar de 3e wereld gaan en een onschuldig meisje betasten en meelokken naar nederland.

  of van de hollandse vieze mannetjes die naar het buitenland gaan voor drugs.

  En zo kan ik wel een krant schrijven wat al die vieze hollandse mannetjes allemaal doen.


  Maak melding
 6. @1975
  Het oude vieze mannetjes probleem is een wereldwijd probleem!Sla de Surinaamse kranten er maar op na en je zult er aanstonds van huiveren hoe vies “onze oude mannetjes” ook in Suriname zijn.
  Opa met kleindochter,broer met zus,vader met stiefdochter,oom met nichtje enz.
  Dus wijs maar niet te lang naar een ander;we zitten ook op “het schip van verderf”!


  Maak melding
 7. Die John van den Heuvel mag dan een gewezen politieagent zijn, ook hij is niet immuun tegen een giftige slangenbeet. En de labaria’s zijn er in overvloed. Ook bij z’n tegenstanders.


  Maak melding
 8. Weet je wat zo zielig is, men refereerd altijd naar kleur….nederlanders zouden altijd rasistisch zijn….. In dit geval is er door die moeder een misdrijf gepleegd, dat soort zaken zouden is moeten stoppen!! Het maakt niet uit wat men voor kleur, achtergrond, geloof of wat dan ook heeft, iedereen moet zich normaal gedragen en aan de wet houden! Zowel moeders als vaders! Zeker als het om kinderen gaat, die kunnen hier helemaal niks aan doen of tegen verweren!! John doet gewoon super goed werk, daar zouden de overheden, van welk land dan ook, nog veel van kunnen leren!!


  Maak melding
 9. Medusa: krijg je een rood kopje van mijn reactie?
  Al zes jaar, is iedere inter raciale civiele/strafrechterlijke zitting bij de rechtbank in Amsterdam, waar een witte nederlander partij was, in het voordeel van de witte nederlander beoordeeld! daar krijg ik niet alleen een rood kopje van maar het roept bij mij ook gevoelens van onrecht en zelfs haat op!!


  Maak melding
 10. @jackson
  En je bent overtuigd van de onschuld van de andere partij en dat die witte Nederlander fout zat?
  Ik wil wel verder met je in discussie,indien jij jouw mening met bewijzen kan staven.
  Waar kan ik die gevallen lezen???Geef maar een link.


  Maak melding
 11. @jackson
  Lees jouw zin maar weer eens over :
  1.”Het gaat vast weer om een zwarte die het onderspit moet delven tegen een witte.

  Is het bekend of de vader een blanke is?
  Zo ja?Waar kunnen wij dat lezen?
  Vind jij je zelf door die opmerking niet voorbarig?

  2.In dit verachtelijk racistische nederland, wint de moeder altijd, wanneer het voogdijschap moet worden toegewezen. Waarom in dit geval niet

  Altijd????
  IK KEN LEGIO GEVALLEN IN NEDERLAND WAARBIJ HET KIND AAN DE VADER IS TOEGEWEZEN.

  Ik heb het gevoel dat juist “iets anders” bij jou een rol speelt.Wat dat is ,weet ik niet!


  Maak melding
 12. Ik weet niet of de witte partner in een gemixte relatie altijd aan het langste eind trekt als het om het toewijzen van de kinderen gaat, ik heb wel de indruk dat de rechters er blindelings van uitgaan dat de kinderen het in Nederland beter zullen hebben dan in het land van hun allochtone familie. Stel je voor dat zo’n kind het Sinterklaas feest, compleet met Zwarte Piet, niet zou leren kennen! Wie kan met 100% zekerheid beweren dat een kind uit een gemixte relatie het per se, in alle opzichten, beter zal hebben in Nederland dan in Suriname, Nederlandse Antillen, Marokko, Turkije of Egypte? Nederlanders denken te veel dat Nederland in alle facetten van het leven superieur/beter is dan de andere landen.


  Maak melding
 13. @henkes Het is toch heel normaal dat wanneer een mix koppel kiest voor een kind en deze geboren word in welk land dan ook, hier jaren opgroeid zijn hele sociale omgeving in dat land is, dat het niet goed is dat kind van de een op de andere dag bij een van de ouders weg te halen en mee te nemen naar een wild vreemd ander land. Ik ben het met je eens dat Nederland echt niet het walhala is en dat er vele zaken beter kunnen. Maar voorlopig zitten er meer surinamers in nederland dan nederlanders in suriname en dat geld ook voor de antillen, marokko, turkije en egypte. Dus zo slecht zal nederland ook wel weer niet zijn. Wat in deze belangrijk is, is dat er in het belang van het kind gedacht moet worden en niet aan het egoistme van een ouder!!


  Maak melding
 14. Cile, ik zei niet dat Nederland slecht is, ik zei alleen dat de rechters, volgens mij, er zonder meer van uitgaan dat het in Nederland beter is voor zo’n kind. Je argument, dat het niet wenselijk is om zomaar een kind uit zijn oude vertrouwde omgeving weg te halen, kan ik niet tegenspreken. Waarom geldt dat argument dan niet even sterk voor de kinderen van asielzoekers die ook het grootste deel van hun leven in Nederland gewoond hebben? Het komt vaak voor dat de Nederlandse rechters dan zeer hartvochtig handelen en die kinderen zonder meer eruit (willen) gooien, kijk maar hoeveel moeite het kost om Mauro een permanente verblijfsvergunning te geven om in Nederland te blijven. Ik ken heel wat ‘Surinaamse’ kinderen die in Nederland geboren zijn, die met hun familie naar Suriname gekomen zijn en ook een gelukkige jeugd hebben in Suriname, de rechters moeten ook gaan beseffen dat opgroeien in Suriname (of ander land) zo slecht nog niet hoeft te zijn, ze moeten dus beter onderzoeken wat goed is voor zo’n kind.


  Maak melding
 15. 15 december 2012

  Beste Medusa e.a.,

  Graag houden aan het onderwerp!

  Beide ouders hebben recht op het kind. Evenzo heeft het kind ook recht op contact met beide ouders.

  Ik heb begrepen dat dit kind de Nederlandse nationaliteit bezit en met de moeder in Suriname woont.Vader en moeder wonen niet meer met elkaar.

  Wat mij niet duidelijk is, is of moeder en kind bij de rechtelijke toewijzing van het kind, aan de vader, nog in Nederland woonden of al in Suriname zaten. Dit geeft dan een andere perspectief op dit probleem en mogelijk een gerede twijfel van ontvoering herbergt.

  Aan de andere kant moet het belang van dit kind bekeken worden. Aan welke van de twee ouders geeft het kind de meeste voorkeur?

  Ik schat dit kind op ongeveer 8 jaar. Dit kind kan, naar mijn mening, al duidelijk aangeven bij wie van deze twee ouders het zich het best thuisvoelt, en ook graag wil wonen.

  Wat ik vaak in mijn eigen werksituatie meemaakt is dat ouders niet het belang van het kind prioriteit geven, maar een onderlinge strijd aangaan om elkaar onderuit te halen. Het kind wordt dan de dupe.

  De sociale en woonsituatie van het kind in Suriname ken ik niet – dit mag ook niet in absolute zin vergeleken worden met Nederland -, maar als die redelijk zijn en het kind ontwikkelt zich goed – en kiest daarbij voor de moeder – zou ik de vader adviseren via mediation afspraken te maken met moeder en kind. Op latere leeftijd kan het kind dan alsnog – denk aan vervolgstudie – bij de vader zijn.

  Onder alle omstandigheden is wel mogelijk, denk ik, dat als dit kind de Nederlandse nationaliteit bezit, de Surinaamse autoriteiten (mogelijk) dit kind terug kunnen sturen naar de vader in Nederland.
  Maar is dit wijs te doen?
  Srika


  Maak melding
 16. @Henkes en srika

  Van gheboorte is het kind een nederlander en heeft hij het nederlandse nationaliteit.
  Dat het kind als ontvoerd is beschreven , betekent dat het kind op onrechtmatige en criminele wijze het land uit gesmokkeld is geworden. Het gezag over het kind heeft de vader dwz dat er op wettelijke basis het gezag over het kind op papier staat!De vader alleen mag dan bepalen bij wie het kind blijven zal en hij heeft duidelijk zijn toestemming niet gegeven aan de ontvoerders van zijn zoon om hem het land op criminele wijze uit te smokkelen!
  Als geboren nederlander heeft het jongetje alle rechten die in Nederland gelden voor zijjn staatsburgers.En voor het kind is het beter om in Nederland bij zijn vader te blijven omdat zijn moeder crimineel gedrag heeft vertoond!
  Aangezien het kind minderjarig is zal de rechter voor hem besluiten en dat was reeds eerder gedaan want de vader heeft het wettig gezag over het kind!
  De rechter gaat heus niet aan het kindje vragen bij wie hij liever zou willen blijven!
  Zowel de situatie van de moeder als van de vader wordt tot in detailles nagetrokken en op feiten hierdoor wordt dan een beslissing gemaakt. Dat de feiten gunstig lagen in voordeel van de vader is dus duidelijk gebleken.
  iN Suriname hebben wij toch ook een Voogdijraad die beslissingen maakt voor minderjarige kinderen wanneer de ouders gescheiden zijn?
  Zij nemen dan ook dezelfde procedure die in Nederland gelden ,in achting.
  Als de vader in dit geval op papier aangegeven zou hebben dat het kind het land mocht verlaten met de moeder zou de vader geen reden hebben om zijn kind terug te krijgen.
  Wees maar zeker ervan dat de vader het nooit zal opgeven!


  Maak melding
 17. @ Srika
  Er spelen naar mijn mening 3 bepaalde doorslaggevende argumenten een rol in deze kwestie.

  1.Collin is een NEDERLANDS jongetje.
  2.Zijn moeder ONTVOERDE hem …..
  3.Zijn vader Leo HEEFT HET GEZAG over Collin en ZORGT voor hem.

  Een vraag aan jou!
  Waarom schat je het kind op 8 jaar?
  M.b.v. welke criteria doe jij deze schatting?

  Verder vind ik jouw reactie te hypothetisch en rammelt door onzekerheden van alle kanten aan zwakheid!
  Lees maar!
  1.Wat mij niet duidelijk is, is of moeder en kind bij de rechtelijke toewijzing van het kind, aan de vader, nog in Nederland woonden of al in Suriname zaten.

  2.Aan welke van de twee ouders geeft het kind de meeste voorkeur?

  3.Ik schat dit kind op ongeveer 8 jaar.

  4.De sociale en woonsituatie van het kind in Suriname ken ik niet – -,
  5.maar als die redelijk zijn en het kind ontwikkelt zich goed –
  6.en kiest daarbij voor de moeder –
  7.Op latere leeftijd kan het kind dan alsnog – denk aan vervolgstudie – bij de vader zijn.

  8.Onder alle omstandigheden is wel mogelijk, denk ik, dat als dit kind de Nederlandse nationaliteit bezit, de Surinaamse autoriteiten (mogelijk) dit kind terug kunnen sturen naar de vader in Nederland.
  Maar is dit wijs te doen?
  Srika


  Gezien de hetze tegen alles wat uit Nederland komt zou ik de rechter aanraden het kind zo gauw als het kan naar Nederland te laten overkomen.

  By the way.
  Heb je nog geen afscheid van ons genomen?
  Ik had je daarom ook al vrolijke kerstdagen,een zalig uiteinde en een voorspoedig nieuwjaar toegewenst.
  Om welke redenen ben je op je schreden terug gekomen?


  Maak melding
 18. 15 dec. 2012

  @Medusa,
  Een hypothese is een onzekere vaststelling van een verwachting,die door objectief onderzoek of experiment (nog) bewezen moet worden.(Srika)

  Je valt door de mand. Ik heb de indruk dat jij niet begrijpend kan lezen of in enge zin ben jij zo gefixeerd op mogelijke fouten van anderen dat het voor jou een valkuil wordt. Vraag een deskundige wat ik daarnet geschreven heb en wat jij maar niet kan begrijpen.
  En ik probeer nog zo simpel als mogelijk met
  ABN met jullie, dus ook met jou, te communiceren. In dezen is mijn reactie, dit keer, hypothetisch van aard en roept logisch vragen op.

  Jij wil zo graag dat ik van dit forum afscheid neemt. Bewijs mij met een van mijn recente reacties op dit forum, dat ik dit gesteld zou hebben. Jij hebt het zeker over het item “Amnestie”.
  En indien jij dat niet kan vinden adviseer ik je wel beter en begrijpend te leren lezen en pas dan te reageren. Zo kunnen wij elkaar dan beter begrijpen en kan jij verder iets aan je begrijpend leren doen.

  Medusa, dit meen ik echt!!!
  Jullie kunnen mij volschieten met minpunten, bijvoorbeeld -20, maar Srika krijgt weer gelijk.
  Bewijs dan mijn ongelijk.
  Srika


  Maak melding
 19. @Srika
  Srika,Srika,Srika,Srika,Srika!
  Ten eerste:
  De afkorting ABN wordt al jaren niet meer gebruikt.
  JIJ VALT JUIST (EN NU AL) IN HISTORISCH PERSPECTIEF OPZICHT KEIHARD DOOR DE MAND. 😳 😳

  Waarom?
  De afkorting ABN stamt uit de jaren 50/60.
  Men spreekt inmiddels (vanaf 1970 tot heden) van Algemeen (Normaal) Nederlands:afgekort A(N)N.
  De B heeft men (in de eerste instantie door neerlandici) om bepaalde moverende redenen weggelaten.
  Een van de belangrijkste redenen berust op sociaal ethische gronden.De B van “Beschaafd” zou te veel de suggestie wekken dat maar een bepaald deel van de Nederlands sprekenden BESCHAAFD Nederlands spreekt en de anderen niet.Daarom is het bijvoeglijk naamwoord “BESCHAAFD” veranderd in “NORMAAL”!
  Niet meer vergeten 😀
  Ik hoor dat je onderwijzertje speelt dus leg dit ook eens aan je leerlingen uit.

  Ten tweede:
  JIJ GEEFT DE WETENSCHAPPELIJKE DEFINITIE VAN HET WOORD HYPOTHESE.
  IS DAT HIER NODIG????Dat is in dit geval irrelevant.
  Ik vrees bovendien dat jij je schuldig maakt aan VERBALISME!

  In eenvoudige taal is een “hypothese” een uitgangspunt of een vooronderstelling die je bij het stellen van een bepaald onderzoek maakt,waarbij je er vanuit gaat dat hij WAAR/NIET WAAR is.
  Later moet blijken of die veronderstelling WAAR of VALS is.

  Ik weet dus bliksems goed wat een hypothese is en inhoudt;in mijn werk(waarschijnlijkheidsrekening) heb er dagelijks mee te maken.

  Ik heb het in mijn bovenstaande reactie trouwens niet over een HYPOTHESE(wetenschappelijke zin) maar over een uitdrukking in de Nederlandse taal waarin het woord “HYPOTHETISCH”(in taalkundige zin) voorkomt.
  OOK HIER VAL JE OP TAALKUNDIG GEBIED WEDEROM KEIHARD DOOR DE MAND!!!!

  Want …… Srika indien ik zeg :
  “ik vind jouw reactie te hypothetisch” betekent deze uitdrukking EENVOUDIGWEG in A.N. (Algemeen Normaal Nederlands)dat hetgeen je daar gebrabbeld hebt erg ONZEKER is.Omdat het in jouw reactie krioelt van alsen en alsen en alsen (ERG HYPOTHETISCH DUS)!
  VERDER NIETS INGEWIKKELDS 😳 😳 😳 😳
  Daar heb ik geen ene moer aan!
  ALS MIJN VADER KONING WAS,WAS IK PRINS!!! 😀
  MAAR DAT IS HIJ NIET,DUS IK OOK NIET!

  Er is een groot verschil tussen gelijk KRIJGEN en gelijk HEBBEN.
  Je KRIJGT gelijk,maar je HEBT het niet helaas! 😀 KRIJGEN IS KRIJGE MAAR HEBBEN IS DE KUNST.
  😀 😀 😀 😀 😀


  Maak melding
 20. 16 dec.2012

  Beste Medusa,

  Nogmaals vraag ik je mijn reacties goed te lezen alvorens te reageren. Dat ik volgens jouw reactie een wetenschappelijke invalshoek heb gebruik is juist, waarbij de inhoud van mijn reactie hypothetisch van aard is.

  In mijn reactie heb ik enkele hypothesen benoemd die nog (terecht) bewezen moeten worden.

  En dat is juist de bedoeling van mijn reactie geweest:
  “mensen moeten op dit forum, t.a.v. bedoeld item, diepgaand nadenken, rekening houdend met het wel of niet hebben van alle feiten”.

  Zo werken zij, hypothetisch, naar eigen veronderstellingen toe en houdt dit de discussie levendig. Het bewijs hierop, volgt wel over een aantal dagen of weken, denk ik.

  Medusa, wat ik op afstand uit jouw reacties op dit forum waarneemt, is het vermoeden dat jij enigszins een hypochondrische persoonlijkheid aan het ontwikkelen bent – misschien bewust als trol of onbewust als forumparticipant – en dat dit tegelijkertijd jouw valkuil is. Maar vermoedelijk met de bedoeling dat door jouw manier van reageren participanten op dit forum frequenter gaan reageren.

  Misschien is jouw instake het berekenen van de kans dat participant A, x malen terug reageert op de door jouw ingevoerde reacties.Hierbij geldt het geven van minpunten dan als trigger.

  Ik ga verder met jou niet in polemiek en sluit dit item hierbij af.
  Srika


  Maak melding
 21. @sRIKA.
  1.Wat heeft een wetenschappelijke hypothetische invalshoek te maken heeft met een prul stukje reactie op dit forum gaat mijn verstand te boven!

  2.Omdat jouw loze kreten weinig inhouden noemde ik dat daarom HYPOTHETISCH;losse flodders en een opendeur!
  Zeg dan liever niets!

  3.Bovendien,onderwijzertje,is jouw Nederlands taalgebruik van de ergste soort.
  Lees maar:

  Medusa, wat ik op afstand uit jouw reacties op dit forum waarneemt(moet ZONDER T 1ste persoon enkelvoud), 😳
  is het vermoeden (HOE KAN JIJ EEN VERMOEDEN WAARNEMEN?JE KAN EEN VERMOEDEN HEBBEN!!!! :oops:)

  Misschien is jouw instake???(moet INSTEEK zijn;NIET TE VERWARREN MET INTAKE (engels leenwoord en voer je bijvoorbeeld bij een sollicitatie)
  Dus het is met jouw A.N. niet zo best gesteld.
  WAT LEER JIJ DE KINDEREN ALLEMAAL?FOEI!!!


  Maak melding
 22. Het gaat er niet om of Nederland of Suriname beter is voor het kind. Het gaat erom dan Collin in nederland is opgegroeid en aan zijn vader is toegewezen aan zijn vader en daarna is ontvoerd naar Suriname. De discussie is dus niet welk land beter zou zijn. Ook vind ik niet dat alles op huidskleur gegooid moet worden, wat heeft dat er mee te maken. Het lijkt tegenwoordig wel dat als een blanke wat doet het altijd maar racistisch is. Bekijk de zaak gewoon als 2 gelijken. De aflevering kun je zien op http://www.rtlxl.nl en dan bij zoekvenster ontvoerd invullen. Dan kun je ook de andere kant van het verhaal zien. Ik hoop gewoon dat ze er met zijn allen uitkomen want ik denk dat het beste voor Collin is als die zijn beide ouders niet hoeft te missen.


  Maak melding
 23. Ik heb maar 1 gedeelte van het verhaal gezien/gehoord compleet met juridische stukken van vaders zijde. De moeder is nergens te horen geweest….dat stemt wel tot nadenken over de zg objectiviteit…Dan heb ik het niet over de negatieve manier waarop wordt geprobeerd ons mooi land in een zwart daglicht te brengen.(op een subtiele manier: het is bv niet nodig gordels aan te doen tot de politie verschijnt..het is toch maar Suriname…en wat te denken over de zg opruiende media?). sranangmang..think!!!


  Maak melding
 24. Hallo,
  Waar maken jullie druk om dit was gewoon een spel.
  De moeder speelde ook met dat spelletje mee.
  Dus laat je niet meer beet nemen door een parasiet.
  Groetjes,


  Maak melding
 25. @teddy, moeder is door John vd Heuvel gevraagd het eea uit te leggen of te vertellen. Zoals te zien is in de uitzending wil moeder dit niet en word ze door iemand afgeschermd. Helaas is het verhaal dan alleen gebaseerd op het vrhaal van vader welke wel met feiten waren onderbouwd!


  Maak melding
 26. @Cile Ja das waar ..de simpele ziel dacht waarschijnlijk door te zwijgen waait alles wel over.Helaas was pappie goed gedocumenteerd.Jammer.
  Hopelijk zien we die John niet terug in ons mooi land..Dan nog liever Peter R. De Vries die heeft het tenminste nog objectief over echte dwalingen/misstanden..


  Maak melding
 27. Mijn favoriete dommie Medusa is weer bezig geweest met zijn dom gelul zie ik, la me niets zeggen vandaag hoor.

  Weet iemand inmiddels op basis waarvan de rechter het kindje heeft toegewezen aan de vader. Zo ver ik weet worden kinderen echt bij hoge uitzondering VOLLEDIG aan vaders toegewezen. wat mij betreft hoort een kind bij de moeder en niet bij de vader, tenzij het is bewezen dat de moeder niet voor het kind kan zorgen. Ik heb inmiddels ook begrepen dat vader wit is en moeder zwart dus onrecht ipv recht is makkelijker uitgesproken.


  Maak melding
 28. Afgezien van het feit dat de vader het volledig gezag heeft over dit kind, is Collin gewoon beter af in Nederland, want wie wil nou een kind laten opgroeien in een land waar de leiding bestaat uit veroordeelde drugsbarronnen, massamoordverdachten, fraudeurs, verkrachters en vechtersbazen en oplichters.. niet bepaald een goed voorbeeld voor een puber om op te groeien….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES