Inbrekers niet geïnteresseerd in rijkdommen parlementariër

40

PARAMARIBO, 6 dec – Parlementariër en zakenman Sheilendra Girjasing (Nieuw Front/VHP) is verbijsterd. Twee mannen hebben in zijn woning in Commewijne ingebroken. Naar achteraf bleek, had het duo niet de minste belangstelling voor bepaalde waardevolle eigendommen. Rondslingerend geld, horloges, sieraden, iPads, het trok de heren kennelijk niet. Girjasing vindt het maar verdacht. De twee zijn aangehouden, maar laten niets los.

Een link met zijn kritische houding in het parlement wil Girjasing niet meteen leggen. Hij wacht het politieonderzoek af. De politicus kwam op gegeven moment thuis en zag de voordeur open staan. De bewaker bleek niet op zijn post. Gestommel op de bovenverdieping wekte pas echt argwaan. Girjasing riep en zag toen twee mannen wegrennen. De buren kwamen op het lawaai af en vatten beide gasten in de kraag. Uiteraard hadden ze geen goede verklaring.

Een van de twee zei nog tegen de ander dat ze “liever niet geluisterd hadden naar die man.” Het maakt het mysterie er niet eenvoudiger op. Girjasing is er in elk geval van overtuigd dat het niet om een ‘normale diefstal’ gaat. Tegenover de Times of Suriname zegt hij dat de inbraak kennelijk goed is voorbereid. Zijn bewaker bleek overvallen en gekneveld te zijn. Hij was door de mannen naar buiten gelokt. De twee vroegen om gereedschap voor het repareren van een voertuig.

40 REACTIES

 1. En het is zo veilig in het land.
  JA dit krijg je he wanneer jou land in handen is van criminelen als Bouterse,Dino,linsgeer, Boereveen,Brunsie noem ze maar op.


  Maak melding

 2. Als ze wat zeggen worden ze samen met hun familie vermoord zeker.
  Maar het is duidelijk welke kant we weer opgaan in Su.
  De criminelen hier op het forum met die rode kruisjes zullen het weer stoer vinden natuurlijk.


  Maak melding

 3. Dit waren ook dezelfde mensen die de journalisten hebben bedreigd en kogelbrieven naar dat meisje hebben gestuurd.

  Grootste bedreiging voor het land is progressief paars.

  Het is te hopen dat deze mensen gaan praten en verklaring gaan afleggen.


  Maak melding

 4. mischien wel af luiste aparatuur aan brengen of dossiers of aantekeningen proberen te bemachtingen moet de desi en zijn corneuten zijn haha criminelen


  Maak melding

 5. ‘Een van de twee zei nog tegen de ander dat ze “liever niet geluisterd hadden naar die man.”’

  Het klinkt verdacht ,heel verdacht!
  Deze twee boeven waren gehuurd dus!
  Contract killers zijn ze en nu de opdrachtgever opsporen …is het iemand die toevallig ook Amnestie heeft?


  Maak melding

 6. __________________________________________________________________
  Sluit ze een avondje op in Zeelandia – Bouta weet er wel raad mee om ze aan het praten te krijgen.
  __________________________________________________________________


  Maak melding

 7. P.s Wat doet een middelmatige parlementariër met rondslingerend geld in zijn huis, meerdere iPads, een privé-bewaker, horloges en gouden sieraden op tafel?!


  Maak melding

 8. Mijnheer de Parlementarier als ik U was zou ik met een detector (?) nagaan of er geen afluisterapparaten zijn geinstalleerd in Uw huis of camara’s !


  Maak melding

 9. Dit keer is het haast tastbaar uit welke hoek de inbraak gepleegd is.Als er niet naar goud en ander bezittingen gekeken is dan is de opdracht gever iemand die al goud in overvloed bezit.En wie hebben dat?Oom Leo is bezig de Brownsberg naar zee niveau te brengen op zoek naar goud en Misiekaba heeft zich laten uitbetalen in goud.Een zeer gewaardeerde poster zou zeggen;tel uit je winst.En die Kasantaroeno heeft ‘zo maar gezeten’.Hij nam maar met wat kruimels genoegen.

  Cobie.


  Maak melding

 10. Dit noemt men een schijn aanval of zou ook afleidingsmanoeuvre kunnen zijn. Dit moet de heer/ Parlementariër en zakenman Sheilendra Girjasing (Nieuw Front/VHP) de gelegenheid geven om alles weer goed onder de loep te nemen, goede voorzorg maatregelen te treffen en de beveiliging op have en goed op te voeren naar code rood, hoogste staat van paraatheid. Zich beter beschermen en de (volgende) attack tot de kiem te smoren. Zo als het naar aan ziet, niets meegenomen wat zo voor het grijpen lag, moest de attack/aanval nog komen!, want december is een maand waarop deze gasten in actie komen. De loopjongens moesten nagaan hoe goed beveiligd en sterk Sheilendra was/is en verslag uitbrengen aan hun superieur(en).

  Men is gekomen en men heeft het gezien. De verkenners hebben hun werk gedaan, maar aangezien ze in de nekvel zijn gepakt door de buren en aan Hermandad zijn overgedragen, moeten ze stevig aan de tand worden gevoeld en door het kanton veroordeeld worden tot een jaren lange gevangenisstraf en in de nor gaan brommen. Ze mogen niet de gelegenheid krijgen om verslag uit te brengen. Sheilandra moet alles nu beter gaan beveiligen. Een tweede kans krijg je niet in bananenlandjes. Daar geldt, wie eerst en raak schiet.


  Maak melding

 11. voor mij het is het wel verdacht dat die inbrekers gericht naar iets zocht het kan zijn dat politieke tegenstander op hem gemunt hebben maar het is puur suggestief om een oordeel te vellen ik denk dat verstandig zou zijn als wij de politie onderzoek afwachten dan allerlei BS en KOLDER te uitten om een idiote menig te geven maakt je zelf niet belangrijk of populair ik denk gezonde kritiek leren wij wat van


  Maak melding

 12. @basja

  Als je niet van plan bent om te gaan stelen dan dring je het huis van niemand binnen!
  Dat de misdadigers daar niet waren om te stelen is duidelijk!
  Dat ze specifiek gemunt hadden op iets of iemand is duidelijk!!
  Ze waren gekomen of gestuurd in opdracht van iemand die hun boss is!
  Ze waren niet in dat huis gewoon voor de grap!


  Maak melding

 13. @Bakra Basi

  Ah ,kijk,bouta had op 8 dec 1982 , 15 onschuldige burgers in fort zeelandia gegijzeld gehouden. Hij heeft ervoor gezorgd dat die 15 mensen nooit de kans hebben gehad om te kunnen praten!
  Hij heeft standrechtelijke executie toegepast!!

  En je tweede redenering,
  Vindt jij het dan NORMAAL dat een moordenaar ,crimineel zoals bouta die zichzelve amnestie heeft verleend ,een gezonde keuze is geweest om het land te laten besturen door hem?!


  Maak melding

 14. Verkeerde zaak de politie te bellen want ze gaan bescherming van minister van politie Belfort en president generaal baasje bobo genieten. Ze moesten na privé verhoor maar “op de vlugt” zijn getrakteerd op lood.


  Maak melding

 15. Ik heb zin eens weer deel te worden aan het debat hier.
  De mannen tegen het beleid van de huidige regering bieden flink tegenstand maar ik merk ook dat deze deelnemers niet de toegevoegde waarde zijn van dit medium. De kwaliteit is ver beneden maat dat ik tot geen andere conclusie kan komen dat deze deelnemers alleen maar Suriname een verkeerd beeld geven dan de bedoeling is. Daarom is het wenselijk dat dit medium van waterkant snel overgaat tot het hoofdelijk verantwoordelijk stellen van deelnemers door gebruik te laten maken van privè accounts als twitter, facebook of welk ander identiteitsverkennings methode. Dit is een totaal verkeerd beeld van Suriname en surinamers en draagt niet positief bij tot het imago van waterkant/net. Dit gaat gegarandeerd de verkeerde toekomst op. Een mening geven is vrij maar dan op een volwassen manier zonder enige miskenning.


  Maak melding

 16. @Feedback
  Allereerst kan ik je meedelen dat je nooit gemist werd hier ,althans niet door de rechtgeaarde surinamers op deze site!

  Door te stellen als zou degenen die tegen het beleid zijn van je baasje bouta geen toegevoegde waarde bezitten kan ik je verzekeren dat je baasje een toegevoegde waarde van 0,0 heeft.
  Wij,de rechtgeaarde surinamers weigeren ons te laten lijden door een MOORDENAAR en volksvijand no 1…je baasje bouta!
  Als jij enige zelfwaarde zou bezitten zou je ook oproepen dat de juiste plek voor je baasje de gevangenis is.

  Ps
  als al de meningen van de rechtgeaarde surinamers hier op het waterkant forum je ziek maken ,dan kan je alsnog teruggaan op het Dino website.
  Daar prijzen en loven zij de moordenaars !
  Wij gaan je hier niet missen!!
  Doei.


  Maak melding

 17. @ Ray wie denk je dat je ben om feedback aan te vallen die jou beetje civilisatie aanbreng ik ben niet pro bouta en ik begrijp hem of haar standpunt en ze zegt niks pro Bouterse ze wil normale een gezonde discussie op deze forum zonder persoonlijke aantijgingen en scheld partij BOUTA en zijn aanhang deug niet maar de manier jullie anti Bouta zijn geen haartje beter hoor de pot verwijt de ketel door te schelden komen wij SU geen stap vooruit dit is alleen negatief ik stel jullie voor anti en pro om een brief te richten aan een publieke tv zenders om een open discussie te over de amnestiewet wil ik zie wie mans genoeg is om daar te praten


  Maak melding

 18. @RayMAP-KoosMAp-IraMAP-HenkMAP zijn kinderen van de REVOLUTIE omdat ze allemaal geboren zijn in de jaren 80

  Een Hollander zal jullie allemaal geboren in de jaren 80 met Bouterse en de REVOLUTIE identificeren. PECH.


  Maak melding

 19. @basja

  Als je hier bent om een discussie te voeren moet je ook bereid zijn kritiek te kunnen verdragen!
  Het geeft niet of het om jouw gaat of FEEDBACK!

  Is er niet genoeg gediscussieerd over de omstreden amnestie wet?!
  Denk jij dat wij alleen maar willen blijven praten over het bouta amnestie wet?!
  Jongen ,wij willen de amnestie wet nietig zien verklaren,het gaat om iets dat illegaal is!!
  Misschien hebben jij en Feedback een amnestie kantoor ergens in Paramaribo!!
  Wij gaan de strijd aan en bobo jantjes zoals jij en feedback mogen thuis blijven!!!Amnestie aanbidders zijn jullie tweetjes!!


  Maak melding

 20. @Astrando

  Holland weet dat slechts enkelen zoals jullie bouta op handen dragen,en dat bouta door Amnestie wordt gedragen.
  De naam bouta wordt internationaal in verband gebracht met illegale coup,december moorden,moiwana slachtingen en een onderdrukte volk door dictator bouta. ER is niks goeds over je baasje te vertellen en dat weet de hele wereld,vooral nu baasje met Amnestie staat te pronken!Een crimineel met amnestie zegt heel veel al houdt bouta de beest zijn kaken stijf dicht.Hij is een MOORDENAAR!!


  Maak melding

 21. Mensen, mensen, mensen, het moet toch niet gekker worden in Suriname. Ik weet nog de angst van toen ik nog iets van 8 jaar oud was. Ieder verkeerd woord over Bouterse en je hele familie werd bedreigt en zelfs mishandeld. Je mag niets zeggen!.

  Machtsstaat? Ja daar zitten we nu.

  Discriminatie door nota bene de leden van de regering.

  Je mag een ieder van van alles en nog wat aandoen zonder daarvoor gestraft te worden. Ja dat is Suriname anno 2012 onder de leiding van stelletje misbaksels aan criminelen.

  Kijk uit, ik sluit niet uit dat ze wellicht zelfs van plan waren Girjasing te vermoorden. Als je te veel zegt moet je namelijk monddood of zelfs helemaal dood worden gemaakt. De agressie van Brunswijk en die kanibaal Doekhie is niet meer houdbaar.

  Dit noem ik schending van de mensenrechten ten top.
  Ik hoop dat de heer Girjasing dit als een waarschuwing ziet en voortaan op z’n hoede is.

  Mensen doe iets, stuur deze regering naar huis!

  Gestraft worden deze omgekochte mensen niet, want ze handelen in opdracht en zelfs onderdruk.

  Het is een vreselijk gebeuren als vreemden zo in je woning struinen. Is al een trauma op zich. Het meest beangstigend is dat deze beesten eerst zijn bewaker onder valse voorwendselen hebben gelokt en hem vast gebonden. Mijn lieve hemel, waar ben je nog veilig in Suriname? Wat is er gaande in Suriname? Wie is er verantwoordelijk voor?. ja we weten het allemaal, maar hoe moet het nu verder?

  Bouterse, door jou mensen gebeuren dit soort dingen.
  Je bent nu aan de macht en jou mensen mogen burgers mishandelen, bestelen, oplichten, liegen, bedriegen, bedreigen, gevangenen tegen de regels misbruiken en ga zo maar door.

  BOUTA DONDEROP!


  Maak melding

 22. Allen, feit is dat indien jij een moordenaar ZOALS de Wolf adoreert jij je ziel hebt verkocht.
  Je bent in staat om je EIGEN moeder te verkopen….
  No doubt about that…lager kan je niet zinken…

  Hoe ga je het verantwoorden richting jou eigen kinderen ??


  Maak melding

 23. @Roy,

  Het zijn allemaal figuren die niet kunnen denken, maak er geen woord meer aan vuil dan rotten ze vanzelf op!
  Gewoon geen enkele reactie meer geven op deze Bouta lovers!


  Maak melding

 24. @resto

  Mensen, mensen, mensen, het moet toch niet gekker worden in Suriname. Ik weet nog de angst van toen ik nog iets van 8 jaar oud was. Ieder verkeerd woord over Bouterse en je hele familie werd bedreigt en zelfs mishandeld. Je mag niets zeggen!.

  Probeer jij je maar menswaardig te gedragen. Door deze leugens van jullie in nederland te vertellen hebben jullie allemaal asielvergunning gehad en zijn jullie nu nederlanders geworden.En daarom sympahtie verschuldigd zijn aan ned.Landverraders.


  Maak melding

 25. Ja natuurlijk”bouterse krijgt weer de schuld.
  Redimusus,”het is wel duidelijk dat jullie géén rechtgearde suris zijn “die agressie dat jullie hier op deze forum uitlaten heeft niks met die boven vermelde nieuws te maken en toch schelden jullie het Su volk en regering uit .
  Wanneer zal het tot jullie doordringen dat er geen interesse in jullie uitlatingen word getoond en dat het zinloos is .
  Jullie aanhang word steeds minder vanwege jullie persoonlijke probleem met de regering van Su die niet in jullie uitspraaken is geïnteresseerd.
  Die inbraak is duidelijk van front zelf afkomstig om de regering en de politie een slechte naam te geven ,zo ook met die kogel brief.
  Front is nu hard bezig om de regering in diskrediet te doen belanden om zelf aan de macht te komen niet wetende dat een groote verrassing hen te wachten staat en dan gaan zij anders piepen.
  Front is de grootste land en volks veraders die niet twijfelen om Su en bevolking aan nedeuro landen te verkopen.
  En die nep suris die zeggen dat zij rechtgearde suris zijn “jullie zijn parasieten en huigelaars die het niet waard zijn surinamers genoemd te worden”,jullie zijn geen surinamers.


  Maak melding

 26. Natuurlijk wijzen alle verdachtmakingen richting de president. Niet verwonderlijk, want zijn terreur regime na 1980 ligt nog vers in het historisch geheugen van alle Surinamers die niet aan geheugenverlies leiden of aan pathologische ontkenning van
  de geschiedenis van SU. Chantage was dagelijkse praktijk toen.
  Maar, degenen die geloven in de rechterlijke macht mogen zich niet op deze wijze uitlaten.
  Misschien is dit wel de kans van de president om zich persoonlijk in te zetten voor deze zaak, zodat rechtvaardigheid geschied. Tenminste. als hij een integer staatshoofd is?


  Maak melding

 27. Is het kentenken van het voertuig dat zgn defect was ook negetorkken. Het stond vast niet op naam van deze twee idioten. Was het misschien de auto van Abrahams of van Dino??


  Maak melding

 28. waarin waren de inbrekers dan wél geïnterresseert ??

  leg uit..

  was het een politieke inval opzoek naar de sleutels van baas die hij gekregen heeft van opa obiangoo..

  wie weet het ..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.