zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTV programma: 'De drugslijnen van Bouterse'

TV programma: ‘De drugslijnen van Bouterse’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse president Desi Bouterse werd in 1999 in Nederland veroordeeld wegens cocaïnesmokkel. Maar Bouterse werd 15 jaar daarvoor al in verband gebracht met drugssmokkel. In 1986 was hij het belangrijkste doel van een undercoveroperatie in Miami aldus het TV programma Andere Tijden.

De Amerikaanse justitie arresteerde toen Etienne Boerenveen, de rechterhand van Bouterse. Boerenveen probeerde een drugslijn vanuit Paramaribo op te zetten. Bouterse kwam op het laatste moment niet zelf naar Miami.

‘The main target was Bouterse’, zegt een voormalige undercoveragent in Andere Tijden, zondag 2 december om 21.20 uur op Nederland 2.

De arrestatie van Etienne Boerenveen:

De uitzending:
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

106 REACTIES
 1. Zo zet je jou land pefect op de Werldkaart.
  Die crimineel die zich president noemt is bezig mijn geliefde land Suriname te vernietigen, Boereveen is nu commissaris van staatsolie.
  Misdaad loont in Suriname dat is een feit.
  Ik ben echt beniewd hoe die paarse randdebielen gaan reageren op dit bericht.


  Maak melding
 2. AUB,…..geen mooier kado dan dit presentje voor/van Zwarte Piet!!!

  laat het feest beginnen,..ik doe de aftrap!!

  Wist U, dat DADA bereidt was om onze Dam op te blazen voor lijfbehoud????

  🙂


  Maak melding
 3. “Op de video is te zien dat Boerenveen een drugslijn van Suriname naar de VS wil opzetten.

  Tegen (undercover agent) Peterson vertelt hij dat hij alle mogelijkheden tot zijn beschikking heeft die Suriname kan bieden.

  Het was de enige keer dat iemand mij zijn land aanbood, zegt Peterson.”
  ________________________________________________________________

  …ze verkochten dus niet alleen drugs, maar ook hun ziel en tegelijk hun eigen land.


  Maak melding
 4. wat wil men hier mee bereiken als men dit wil oprakelen .
  denken ze de mensen op andere gedachten te brengen .de aller grootste verkrachters ,pedofielen, massa moorden
  en kinderpornografie en drugs handelaren zitten in dit land .dan is dat niets te vergelijken met bouterse zijn drugs handel .nederland is de mekka van de drugs .bedenk dat ze zelfs een pedo partij hebben…en met veel moeite na jaren hebben verboden .schaamteloos komen ze op de televisie verkondigen dat ze die partij willen verbieden .wie bedenkt nou zo iets vaar ik mij af.ministers die mee varen op boten met schaars geklede homos en hun kont staan te schudden .ding mag dies jeje gwe liep ding .scholen moeten nzich gaan voorbereiden dat de kinderen les gaan krijgen over homos .gaan ze ook vertellen waar ze het…. in stoppen …kinderen zijn nieuws gierig .normen en waarden zijn zoek .als de witte man het goed keurt dan moet iedereen volgen is het denken van de surinederlander .no dja nomie .
  bouterse drugs geef niet nederland heeft duizend maal ergere dingen op deze aardbol gedaan waar zelfs de vijand hem hergeeft.ik vergeef bouterse voor wat hij gedaan heeft.nederland eert toch ook zijn helden !!!zie
  michiel de ruyter ,de voc ,laatst nog die zogenaamde nederlandse held kroon voor drugs …ik vraag mij af als nederland helden heeft .indonesie ook helden ja zo kunnen wij doorgaan .boi oeng njang ka jere .
  bouterse heeft bewezen dat hij suriname op de kaart heeft gezet als het om nederland gaat .het gaat erom dat bouterse een blok aan de been van nederland is dat is het probleem en nu nog …temeer dat het volk bouterse tot president gekozen heeft.ik ben er stellig van overtuigt dat suriname niet zit te wachten om de betrekkingen met nederland te verbeteren ….Oomen kan hopen maar niet de surinaamse regering die bewijst dat het suriname zonder nederland welvaart brengt .mik ding mang hoor ding monie …wij kunnen zonder nederland .ze hebben het zelf nodig voor hun voetsel banken en de armoede die ze zelf hebben .zie die zwervers en de huis uitzettingen .


  Maak melding
 5. @patrong
  wat wil men hier mee bereiken als men dit wil oprakelen

  Antwoord:De jeugd van tegenwoordig weet dit alles niet;ze waren toen nog niet geboren.
  Het wordt verborgen gehouden!


  Maak melding
 6. Over integere politici gesproken, (mensen)met onbesproken gedrag.
  Het is voor mij onbegrijpelijk dat Surinamers met een goeie opleiding achter deze criminelen aanlopen.
  Een grotere schande kan ik mij niet voorstellen dat deze criminelen onze mooie land vertegenwoordigen in binnen en buitenland.


  Maak melding
 7. en zo heeft DADA heden binnen het volksgekozen regering een eigen regering geïnstalleerd, n.l. zijn boeven op te nemen in zijn kabinet, en verblijden met een inkomen gelijk aan de minister, met erbij een toelage van 50 %


  Maak melding
 8. het laat zich raden en als wij als surinamers dit niet door hebben en wat wil nl met dit bereiken om de duitser en de belg het tegendeel bewijzen wat ze tijdens de acp/eu meeting hebben gezien en gezegd jammer maar ze doen maar ik hoop alleen dat wij met z,n allen suriname naar grote hoogte brengen.


  Maak melding
 9. Dit is slechts een TRAILER!!
  De real picture zal vertoond worden op 8 december aanstaande!

  Theatervoorstelling ‘Bouta’ op 8 december in première!

  En dan zien velen het ware gezicht van de paarse god ka-bouta achter de masker waarmee hij rondloopt!!!


  Maak melding
 10. @@@@ felix
  die geschiedenis die nederland jou voorspiegelt is nog lang de geschiedenis van een verstandige surinamer niet.
  jou denken is bekrompen je bent in nederland je loopt achter die witte man jou goed recht maar patrong heeft ervaring met ze mij be invloeden ze niet .ik weet precies waar ze mee bezig zijn .ze mogen wijzen wat ze willen .
  sebrenicia waar ze 8000 moslims hebben laten vermoorden proberen ze ook goed te praten toen was ook karremans een held .niet voor niets roepen ze een van die generaals van nederland de doofpot generaal koesie .
  die probeerde het ook te verbergen wat er was gebeurt in sebrenicia .straks gaan ze ook zeggen dat het is verjaard .die giftige schip probacapala waar de giftige stoffen in afrika hebben geloost was ook een vergissing waar de nederlandse administatie niet klopte
  het ministerie waste zijn hand in onschuld .de waarhied is niet voor jou en mij .ook zo die kwestie van chell in negeria waar er duizenden vierkante meters grond voor eeuwig is verontreinigt en waar ze ook hun hand in onschuld wassen en het ministerie doet alsof zijn neus bloed .boi go sribie jere .


  Maak melding
 11. felix vraag nederland wat ze wil bereiken het surinaamse volk heeft gesproken ..zij bepalen niet wij in nederland nog die kolonisator .die denkt dat suriname op ze wacht …het is voorbij ze zijn op de goede weg ..ik ben in nederland ik woon in nederland maar hoop het aller beste voor mijn broeders en zusters dat het beter wordt met of zonder bouterse.zij zijn het die deze regering hebben gekozen en ze willen dit beleid voort zetten .ik ben trots op ze dat ze dat de eu ze een compliment hebben gegeven dat het economisch goed gaat .de surinaamse regering heeft gelijk dat nederland jaloers is en dat zie je ook bij je eigen surinederlanders .ze hebben liever dat suriname afhankelijk blijft van nederland om te bedelen zoals front hulp kreeg .


  Maak melding
 12. Patrong synoniem lulletje rozenwater.
  Bouter is een drugscrimineel en dat staat vast, als de tweede man van het leger in de drugshandel zit moet de eerste man van het leger het hebben geweten.
  En wat denk je van Dino Bouterse? ook zo grote crimineel.
  Figuren die proberen dit nog goed te praten hebben K.A in hun hoofd ze zijn net zo stom als de achterkant van varkens , dat geld ook voor Patrong.


  Maak melding
 13. Eey DADA,

  aangenomen dat jij wat in je mars hebt,…maar die Dino van jou is tog een flodder van de eerste orde???

  ..da hoe zit dat met die Bentley,..een eerlijk salaris prestatie noh????

  Jou probleem DADA is het volgende;

  jij bent in Su gezegend met TODO-BERE KIEZERS,.. maar “gezegend” met een overzeese vloot vol van/met chauvinisme!!!


  Maak melding
 14. @Patrong

  Wat hebben de surinamers in sebrenicia te zoeken?!
  Thuis ,hier in Suriname proberen wij onze eigen MENSENRECHTER schender ,bouta je paarse god ,voor het gerecht te slepen,wat knap verhinderd wordt door je baasje zelf omdat hij zichzelve Amnestie heeft verleend!! en bovendien houdt hij de rechters kortweg de gehele rechtssysteem gegijzeld!
  Of denk jij dat de mensen van SEBRENICIA voor ons gaan komen vechten om ons te helpen verlossen van je god bouta ,de massamoordenaar!!
  En als je zo begaan bent met het lot van de sebrecianen waarom ga je da niet protesteren namens de sebrecianen bij de nederlandse authoriteiten.
  Je moet Sebrenicia en Suriname apart ,gescheiden houden okay?!!
  Laat de sebrecianen zelf voor hun gerechtigheid vechten zoals wij voor onze eigen gerechtigheid vechten sinds 30 plus jaartjes lang!
  En aangezien je geen moer zal helpen om Suriname te helpen verlossen van de monster bouta moet je geen commentaar leveren op degenen die moed en durf tonen om deze monster gestrafd te zien!!
  Wij gaan door met ons gevecht zonder SEBRENICIA en jouw!!


  Maak melding
 15. @Patrong

  …en bovendien voor de RECHTGEAARDE surinamers waar zij zich ook mochten bevinden in deze wijde wereld…voor hun is SURINAME voor altijd hun THUISLAND en geen SEBRENICIA!

  SEBRENICIA is het thuisland van bouta en zijn paarse volgelingen!
  Waarom laten jullie,het paarse volk dus, Suriname niet met rust en verdwijnen jullie met je paarse god niet naar SEBRENICIA?!!!!


  Maak melding
 16. Uilskuiken kan jij ons uitleggen wat Sebrenica te maken heeft met drugs crimineel Bouterse en Boereveen??
  Jij bent naastig opzoek naar argumenten om jou holmaat Bouterse te helpen.
  Patrong na wan buriki.


  Maak melding
 17. Nederland heeft er goed aan gedaan niets te doen.
  Suriname moet je in z,n sop laten gaar koken.
  Landen dienen zichzelf te bevrijden en dus via een flinke burgeroorlog tot democratie te komen.
  Kijk naar grote landen als Libië, Syrië en Egypte,Bouterse slepen ze nog wel een keer door de straten van Suriname.


  Maak melding
 18. Mi bari unoe,….maak je niet druk met Patrong, Pero, Paraman, Astrando,..het zijn personen in loondienst van Bouterse die op waterkant als waakhonden van hun baasje wat krom is recht praten en wat slecht is goed te proberen te praten. Ze worden voor betaald. Andere reden voor hun dom praat is onmogelijk. Ieder normaal denkend mens weet dat Bouterse foute boel is.


  Maak melding
 19. Snap je nu waarom Venetiaan de handen van Bouterse nooit zal schudden? Het gaat om normen en waarden.

  De echte helden zijn de mannen die hun leven hebben gegeven op 8 december 1982 voor Suriname. Ze hadden willen voorkomen dat Suriname in handen kwam van stelletje rovers.


  Maak melding
 20. @@@felix
  geen een van deze landen maken een geheel .ze zijn duizend maal erger dan bouterse.zij bepalen wat legaal en illegaal zijn niet de arme landen zij moeten maar volgen.
  als zij zeggen drugs wordt gelegaliseerd gebeurt het ook op de wereld ..als zij zeggen het gebeurt niet het zij zo.


  Maak melding
 21. Dit beeldmateriaal dat steeds weer wordt gebruikt als bewijslast om de betrokkenheid van Bouterse en het voormalig regiem van drugshandel te kunnen beschuldigen ,is niets meer dan een listige maar kinderlijk eenvoudige manier van achteraf vragen verzinnen op verkregen antwoorden ,die hele volks stammen heeft misleid en een onterechte veroordeling heeft opgeleverd.

  Het antwoord die Boerenveen in de reportage geeft ,is dat hij de financiele afhandeling kan garanderen van eventueel aangekochte goederen(landbouw machines en onderdelen),want daar was hij namelijk voor uitgenodigd.
  De “drugs” vraag is achteraf gekoppeld (ge-edit)aan het verkregen antwoord en de orginele vraag is dus vervangen.
  Wie heel goed kijkt naar de reportage ,ziet het vanzelf.


  Maak melding
 22. @patrong.
  Wat ???Geen van deze landen maken een geheel?En je was niet zolang geleden heel blij met de uitspraken van de EU parlementariërs!
  Joe e drai joe mofo.Loekoe boeng aw krong dalijk!
  Er moet een wereldleider zijn.Hij bepaalt de richting en wij moeten volgen!Leuk hè?
  Zoals jij jouw leider hebt!

  @patrong en @okraD
  Dus samen met de ACP-leden(want de EU-leden weten het al)kijken vanavond!Dit wordt ook een passage uit het vrij te geven dossier.Men zal die Amerikanen van de DEA weer de woorden in de mond hebben gelegd,volgens jullie!
  We spreken elkaar hierna wel!
  Ga je antwoord maar goed voorbereiden.


  Maak melding
 23. @okraD
  Ik had geen andere reactie van jullie verwacht.
  Ik vergeet nooit meer een reactie van neus een gewaardeerd bezoeker van WKN.
  Hij zei al worden die NDPers door een olifant verpletterd toch ontkennen ze het.


  Maak melding
 24. Toch wordt hij gewaardeerd in Suriname, bij alle massameetings rennen mensen achter hem aan, wie rent achter Rutte, alleen griekenland. Bouta geniet meer van zijn populariteit dan enig ander Surinamer als lach, arron,bruma , ferrier etc,.
  Hij heeft geschiedenis geschreven, kijk naar de historie, staatsgreep, regeringsleider,onder zijn bewind kwam staatsolie, para industie, vele straten voorzien van straatverlichting, nieuwegrensverdeling,drugssmokkel, decembermoorden, een politieke partij die geen etnische belangen kent en tijdens zijn bewind werden ook een groepje hindoestanen rijker geworden. Hij is een persoon die mensen niet discrimineert. Kijk naar de andere politieke partijen als vhp, nps ktpi, wat is hun inbreng voor de samenleving. Ik ben geen bouta man maar wel neutraal, want de beloftes heeft hij niet voldaan.


  Maak melding
 25. @Flexara
  Toch wordt hij gewaardeerd in Suriname, bij alle massameetings rennen mensen achter hem aan,

  Heb je wel goed naar die mensen gekeken die achter hem aan rennen en heb je naar ze geluisterd?
  Of misschien zie je hun defect niet,
  omdat je ook een van hen bent!

  wie rent achter Rutte,

  Op Rutte hebben meer mensen dan het inwoneraantal van geheel Suriname gestemd!
  Kom maar kijken.
  Dus dat vind ik een oliedomme opmerking!

  En bovendien rennen ze niet achter Rutte aan voor een blikje sardien maar door “hun HOOFD te gebruiken”!
  Als Rutte een stommiteit uithaalt wordt hij met de grond gelijk gemaakt.
  DEMOCRATIE,weet je!
  Probeer dat nou ook maar in jouw Paradijsje!
  Morgen kan je niets meer vertellen!
  DICTATUUR,weet je!


  Maak melding
 26. @@@@ felix
  wat bouterse ook gedaan heeft in het verleden het volk heeft hem vergeven het is een zoon van suriname die gekozen is door het surinaamse volk .ik heb meer malen gezegt dat dit land onder bouterse beter af is dan onder front .ik heb meer malen gezegd …niemand is perfect zelfs bouterse niet elk mens heeft zijn zwakheden maar het volk heeft hem vergeven .wie is nederland om te bepalen voor suriname .zeker kijk ik naar wat in het verleden is gebeurt …maar dat wil niet zeggen dat ik alles ga geloven .felix brengt nederland haar vuile was naar buiten ,brengt nederland haar vuile was naar buiten neee!!!ze willen het wel hebben over de vuile was van anderen .het surinaamse volk is wijzer geworden neks no fout mie mang .wedden dat de komende verkiezingen weer worden gewonnen door bouterse.het volk kijkt vooruit .zat spelletje die nederland speelt is oud nieuws .die mensen nin suriname zijn het al gewent .front klarie keba .front zoekt hulp bij nederland om haar doel te bereiken maar het gaat niet lukken .felix rutte heeft tien keer meer problemen dan bouterse.rutte liegt en bedriegt zowel het nederlandse volk als jij en ik als buitenlander .denk niet dat je nederlander bent hoor …op papier ben je dat maar als het om geld gaat ben je buitenlander .die aow van de buitenlander korten ze terwijl het ook nederlanders zijn .oeng ai tapoe mie boi .suriname is goed op weg en daar ben ik heel blij om .


  Maak melding
 27. @patrong
  Als nederland haar vuile was naar buiten brengt,zal ze moeten vertellen wie de REDIMUSUS (sa jepie witmang foe onderdruk ding egie Sranangmang)zijn die haar daarbij hebben geholpen!en ik weet niet of je die namen zou willen weten!


  Maak melding
 28. Als lid van de wereldgemeenschap interesseert het mij dat in het Midden-Oosten de Palestijnen onrecht wordt aangedaan, of dat er in Congo of China veel misgaat m.b.t. de mensenrechten, als wereldburger heb ik het recht om kritiek te hebben op misstanden elders in de wereld en niemand mag mij de mond snoeren omdat het in Suriname ook niet goed gesteld is met de mensenrechten. Een Israëliet of een Chinees kan mij niet zeggen dat ik mijn mond moet houden met de woorden: Surinamers moeten hun mond houden want de Surinaamse regering zelf schendt (of heeft ooit geschonden) de rechten van de eigen burgers. Elke Nederlander, van goede wil is van harte welkom om samen met bezorgde Surinamers kritiek te hebben op de gang van zaken in Suriname, onafhankelijk of Nederland de mensenrechten zelf wel of niet schendt of geschonden heeft.


  Maak melding
 29. Patrong,
  Jij bent vermoeiend dom.
  Uit hoeveel partijen bestaat de NDP?
  Om hier te beweren dat het volk Bouterse heeft vergeven is een leugen.
  De rechter beslist.


  Maak melding
 30. Heeft iemand werk voor de heer Hoost, wie kan werk voor hem vinden.
  Ik vind dat het niet goed met die man gaat.
  Kan men of kan hij zelf geen werk vinden, dan kan hij alsnog als in het verleden kranten uit de treinen halen om door te kunnen verkopen….GMAPIE doe iets mi boi….waarmee jij nu bezig ben is dom en achterlijk.


  Maak melding
 31. En nog daarvoor was baasje bobo toen hij soldaatje was in ptata gearresteerd in Arnhem omdat hij een pooier was. Daarom keerde hij terug naar Suriname.


  Maak melding
 32. NL maakt allerlei video opnames met allerlei leugens alleen om zijn grootste vijand uit te schakelen, maar zolang je iemand niet op heterdaad heb opgepakt en er ook geen echte bewijs materialen zijn kan NL door gaan met allerlei leugens.
  NL is zelf een grootste drugshandel geweest waarmee ze hun economie versterkt hebben. Laatste tijden zelfs soft drugs handel.
  Opmerking:
  Het volk van SU weet precies wat voor vieze politiek NL met SU speelt.
  Het volk van SU was in het verleden niet misleidt en zal ook niet in de toekomst misleid worden, dus hoe meer NL de Pres DDB zwart wil maken, des te minder de kans bestaat voor een relatie met NL.
  Belangrijk is dat de Pres DDB een goed gedrag heeft in SU en nooit in aanraking is gekomen met strafbare feiten en ook recht vaardig bezig is.


  Maak melding
 33. ik vraag me af of deze gasten wel een vrouw zal hebben ik denk het niet,of wel maar die arme vrouw krijgt helemaal geen aandacht want die gasten zitten dag en nacht achter die pc alleen om bouta deze man houden jullie echt bezig,vooral als je ziet hoeveel jaren ze al bezig zijn zonder iets te bereiken,,zielig hoor voor die vrouwen he,nou heren asielzoeker geven jullie die vrouwen meer aandacht andes lopen ze zo naar bouterse toe oke dus let op ,, odi,odi takkie uit paramaribo


  Maak melding
 34. de mensen aanbidden bouterse niet ..de mensen willen hem bewust .ze willen afrekenen met bde oude politiek van corruptie en bedrog .jij aanbid nederland niet de surinamer die hoopt dat het beter wordt en het gaat goed die kuil die rutte en front dachten te graven voor bouterse ..bewijst weer hoe dom ze zijn .rutte wordt van alle kanten met de neus op de feiten gedrukt .rutte liegt en bedriegt het volk.nu pakken deze gasten de buitenlanders hun aow als ze in eigen land zijn .ze willen scoren bij het eigen blanke volk .felix ..loop nooit met de gedachte dat je nederlander bent .je bent en zal buitenlander blijven .jou nederlandse paspoort is een stuk papier een boekje daar ben je nederlander op .als het er op aan komt ben je BUITENLANDER.geldt ook voor mij.suriname moet vooruit .geen tijd voor spelletjes .


  Maak melding
 35. @GMAP REMEO HOOST weet je wat zo leuk aan jou is is dat je super overspannen bent je weet niet wat te doen het wil jou maar niet lukken,vooral hoe jij niet naar suriname kant doet je pijn he ik weet het,voordat ik naar su vertrokt zag ik je lopen daar in de bijlmer zo met een rodehoofd ik zag toen die frustratie in je hahahah,, je kan niet terug en ook niemand die naar jou luister dus je staat nu alleen voor,en een ding meo zeg niet onze mooie land oke is niet jou land je weet niet hoe suriname nu er uit ziet dus zit niet te kletsen over onze land jou land is nederland waar je niets te zeggen heb oke schrijf je ding maar noh kaar joe srefie sranang mang odi,odi takkie uit paramaribo


  Maak melding
 36. Suriname is op 1980 beroofd van zijn morele paspoort, de gevolgen daarvan is dat wij opgescheept zijn met figuren als patrong,takkie,Radjkoeman Rajaram en de rest van immorele paarse schapenkoppen.


  Maak melding
 37. Hallo Felix,
  ik heb het gelezen. Niet veel nieuws maar wel vanuit een andere hoek bekeken. Ik ben ervan overtuigd dat de Surinaamse criminelen heilig beloofd hebben het nooit meer te zullen doen.Trouwens ze kennen de werkwijze en operationele kracht van de Amerikanen.De Amerikaanse wetgeving tegen misdaad is vele malen strenger dan de Nederlandse.

  Tegenover de Nederlanders kunnen de criminelen immers de koloniale troef uitspelen,wat als muziek klinkt in de oren van vooral zij die de oversteek niet meer kunnen maken en de groep die niet kan aarden in Olland. De mopee is zuur als je er niet bij kan.

  De bakra’s zitten ook met een koloniaal trauma,dat zij met geld willen afkopen. Hoe harder er in Parbo gescholden wordt,hoe sneller zij de beurs open trekken. Ned. politici zullen zich geheel afzijdig moeten houden van de politiek in Paramaribo,dan kan de koloniale troef niet meer getrokken worden en hopelijk zullen dan de schellen van de ogen vallen en velen ontwaken uit de hypnose.


  Maak melding
 38. =Hoe ziek moet een mens nou niet zijn om dit goed te praten van een president??

  =De waarheid is al hard om aan te horen en nu bewijsmateriaal.

  =Mensen, op de hele wereld waar dan ook, ook na hoeveel jaren je zult een keer berecht worden als je nog in leven bent.

  =Het valt mij voor de zoveelste keer op dat men weer gaat af reageren op Nederland.

  =Een ieder die mee heeft gedaan met massa moorden, drugs en andere criminele activiteiten hebben van Bouterse een hoge functie en verdienen heel goed.

  =WAT HEEFT PATRONG EN DE REST VAN DE VOORSTANDERS VANDAAG?????/


  Maak melding
 39. ik oordeel niet over de na bestanden en hun geliefden hoor ik oordeel dat su vooruit moet en ik wil dat nederland zich niet mee bemoeit wat er in dat land gebeurt .omdat deze nederlanders hypocriet en oneerlijk zijn .bouterse zie ik als de juiste man om nederland op zijn plaats te zetten en dat hij front een dienst bewijst dat suriname zelf zijn regels bepaalt. het is een onafhankelijk land en het gaat economisch goed
  suriname boort andere bronnen aan om zaken te doen ze bewijzen nederland …dat ze niet afhankelijk zijn van nederland en dat vindt ik prima .het wordt tijd dat nederland de surinamers respecteert .het land worstelt lang genoeg met criminele fronters die niets doen voor het land .de mensen om vene heen zijn niet te vertrouwen tijd voor iemand waar zlefs de eu raar op kijkt .dat kunnen zij letterlijk beamen .
  ik hoop dat ze met die vierbaan weg beginnen in maart kom suriname vooruit .werken aan die grote projecten het mag wat kosten .


  Maak melding
 40. @Radjkoemar Rajaram
  Kijk vanavond naar de documentaire ANDERE TIJDEN op TV dan zal je mij vertellen of die Amerikanen ook iets tegen Bouterse hebben.
  OF ZE HEM OOK WILLEN ZWART MAKEN.
  Ik vraag het morgen aan je!KIJKEN DUS!


  Maak melding
 41. @patrong
  rutte wordt van alle kanten met de neus op de feiten gedrukt

  Weet je hoe ze dat in politiek goed geregelde landen noemen?DEMOCRATIE!
  Probeer Bouterse maar ook met de neus op de feiten te drukken!
  WIE KAN DAT?
  Weet je hoe men dat noemt????DICTATUUR!


  Maak melding
 42. =Beste mensen,wat gebeurt er als Bouterse GEEN president meer is en de schulden afbetaald moeten worden. Is een ieder bereid belasting te betalen en dat alles ook duurder zal zijn???

  Zie een stukje tekst::::::

  =PARAMARIBO –

  Suriname krijgt een lening van USD 20 miljoen van de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB). De lening is voor het ondersteunen van hervormingen in het management van de overheidsuitgaven. Zo meldde de IDB vrijdag.

  De looptijd van de lening is twintig jaar en de aflossingen beginnen over vijf en een half jaar. De rente is variabel. De bedoeling is dat via de hervormingen de economische basis van het land wordt gediversifieerd om zo de groeipotentie te vergroten en armoedebestrijding te verbeteren


  Maak melding
 43. GMAPIE morgen werk zoeken jongen…….je kan niet blijven leven van een uitkering een behoorlijke vent…… werkt.!!!!!
  Doe iets voor de maatschappij….en blijft niet als een gek lullen.
  Moet de jeugd jou als voorbeeld zien, dan is het geen wonder dat een ieder moet gaan werken voor haar/zijn uitkering….WORD WIJS IDIOOT…zo kan jij niet verder leven…..UITKERING LIEFHEBBER BEN JIJ….dus jij kan geen voorbeeld zijn…in crisis tijd…..LUI EN FLINK LULLEN…als IDIOOT….ga kranten oppikken in de treinen…misschien koop ik ooit nog een bij je.


  Maak melding
 44. @Ira
  Beste mensen,wat gebeurt er als Bouterse GEEN president meer is en de schulden afbetaald moeten worden. Is een ieder bereid belasting te betalen en dat alles ook duurder zal zijn???

  Ja!Ze zullen moeten!Die zelfde mensen die staan te springen zullen de gevolgen wel merken!


  Maak melding
 45. @GMAP MEO weet je,wat je nu uit je nek lul doet de wereld niks hoor.wat je hier op waterkant doet is tijd verssiling de wereld heeft jou het tegendeel bewezen,de wereld heet zelf mogen meemaken hoe het staat in su,en dat wisten zij niet nu wel,en dat kan jij niet navertellen want je kan niet naar suriname,die mensen die pas zijn vertrokken kan jou veel over suriname vertellen,jij ken su van toen 30 jaren terug en dat is waarom jij ben blijven steken in die tijd en achter je pc gezien je ook geen kansen meer zal krijgen op de nederlandse tv te gaan kletsen uit je nek,,ps liever een burikie dan een varken die alles eet ,, odi,odi uit paramaribo lekker zonnige zondag hier hoor ,,takkie,,


  Maak melding
 46. Als een van de honderden toeleveranciers voor die Nederlandse drugsverslaafden. Zelfs Frankrijk heeft grote problemen met de Hollandse drugspolitiek. Look who’s talking.


  Maak melding
 47. kom maar op met die minnetjes hoor dit is duidelijk hahahah zo doorzichtig hier zonder dat iemand kan stemmen zie ik al die min he zonder een gekleurde handtjes nou mooi hoor ik weet al welke side deze is leuk om dat weet te zien hahahahaha groetjes hoor mediator of je mag heten,, al geven jullie maar – – – – – – – – – – – geeft niet men leest wel en we zien ook hoe het hier op waterkant aan toe gaat odi,odi waterkant blijf neutraal hoor als het kan,lijk heel moeilijk he


  Maak melding
 48. @takkie,

  ga snel wat aan je taalachterstand doen, ANALFABEET!!!

  Jij vreet zelfs een meter stront van die coke-snuivende seriemoordenaar, waar jij als een slaafse, bange hond achter zijn dikke, vette volgevreten reet aanloopt.

  Voorstel: volgend jaar onafhankelijkheidsdag vieren in Boxel, kijken of die crimineel dan ook nog liedjes zingt en spastische danspasjes maakt.


  Maak melding
 49. Iedereen die goedpraat dat Bouterse de mensenrechten van enkelen in Suriname geschonden heeft of mocht schenden, moet beseffen dat hij zichzelf benadeelt, mensenrechten gelden namelijk voor iedereen, als de mensenrechten (van één persoon) geschonden worden zijn het jouw mensenrechten (als je tenminste van jezelf vindt dat je een mens en geen ezel bent) die geschonden zijn. Dat je toevallig op dit moment (denkt dat je) in het kamp van Bouterse zit, sluit niet uit dat je in de toekomst daar anders over denkt, het kan namelijk best gebeuren dat een eigen familielid van jou of je lieve buurman of buurvrouw uitgemaakt wordt voor volksvijand en dat diens mensenrechten geschonden worden. Als de mensenrechten van andere Surinamers straffeloos geschonden mogen/kunnen worden (dat heeft niet perse met Bouterse te maken), kan dat in de toekomst ook jou overkomen. Door een schender (maakt niet uit wie dat is) van mensenrechten te verdedigen, benadeel je jezelf, al heb je dat zelf niet eens door.


  Maak melding
 50. De bakra’s zitten ook met een koloniaal trauma,dat zij met geld willen afkopen. Hoe harder er in Parbo gescholden wordt,hoe sneller zij de beurs open trekken. Ned. politici zullen zich geheel afzijdig moeten houden van de politiek in Paramaribo,dan kan de koloniale troef niet meer getrokken worden. Het is steeds:’Olland wan kon pree basi dya.’En het volk is bereid te gaan moorden.
  Als de ned politici niets meer zeggen over Bouta. Zal zijn bron voor populariteit opdrogen.Zie hoe het Chavez van Venezuela begaat nu President Obama geen aandacht aan hem besteedt. Chavez doet zijn grote mond niet meer open tegen de VS,omdat hij geen antwoord krijgt.


  Maak melding
 51. Beste allen,

  Ik wil u vragen om niet naar het verleden te kijken. Het gebeuren zoals op televisie vertoont, is het verleden. Nu, vandaag is het heden en morgen, daar ligt de toekomst.

  Ik zie deze uitzending als de zoveelste aanslag op de persoon Bouterse wat overigens totaal kansloos is.
  Het is louter en alleen een doel om Bouterse te beschadigen, en daarmee de imago van Suriname.

  Nederland kijk eens naar je eigen gebreken, de zgn heilige Hollander zal het allemaal ons vertellen.

  Nederland, kijk eerst naar de balk in je eigen ogen en ipv de splinter in andermans ogen.

  Bouterse mag waar dan ook van verdacht zijn geweest, maar hij doet het goed. Hij doet Suriname goed.

  Ik krijg alleen maar meer en meer respect voor meneer Bouterse. Ondanks alles, hij heeft passie en overtuigingskracht. Kijk eens aan, hij is weer president geworden!

  Nou, dan benut meneer Bouterse tenminste zijn kwaliteiten die beter zijn ontwikkeld namelijk: Suriname vooruit helpen.

  WIE DOET HET HEM NA?

  Groetjes, Rambo


  Maak melding
 52. @HENK ik ben blij voor je dat je zo,n geleerde ben maar ik denk dat je dat alleen achter je pc ben en nergens anders,dus hou je bezig met je zelf of ga met die ballen van meo spelen @gmap je baas voor de rest moet jij weten oke ik hou me niet bezig met jou,dit was mijn eerste en laaste reactie naar jou toe,en ja bouta is de man ,,


  Maak melding
 53. Mensen, mensen,..je moet je niet druk maken met die mensen als pero, takkie, paraman,..etc.

  A no alla sma ini sranang é lafoe,..na soso dé wan sa é sdong krosbee a njangpatu!!!


  Maak melding
 54. wat ik op de t.v heb gezien is er geen bewijs dat desi delano bouterse er bij betrokken is in drugs .nergens lees je zwart op wit dat die man betrokken is in drugs .
  boerenveen was dan bezig met drugs maar ik laat mij niet mee slepen door die witte man dat bouterse betrokken is .dit bewijs is zwak . de rechter zou het moeilijk hebben om bouterse te berechten .flauwekul mang niet geloofwaardig.verder blijf ik erbij dat dit een politieke stunt is van nederland .storm in een glas water.


  Maak melding
 55. En toch zullen de paarse aanhangers deze documentaire afdoen als de zoveelste poging van Nederland om Bouterse’s reputatie te grabbel te gooien en als een soort neo -kolonialistische gezwets. Deze paarse aanhang gelooft heilig in Bouterse net zoals vele christenen in Jezus geloven en moslims in Mohamed. Hun leider kan niets fout hebben gedaan en als hij wel in de fout is gegaan dan is het de schuld van een ander. Bouterse fungeert net als opium voor het volk (DAS KAPITAL)


  Maak melding
 56. In het programma zitten een paar oude l…lletjes te praten over hun mislukte onderzoek! Er is slechts maar een informant die ALLES weet en gedurende tien jaar contact heeft met iedereen uit het Bouterse kamp.
  Mekki den mang disi hori deng srefi voor de gek hoor! Een man die alles weet van wat in de zogenaamde drugslijn van Bouterse alles weet??? Do not insult my intelligence please!!
  Verder heeft die DEA het over sattelietfoto’s die een ‘coca fabriek’ zou moeten aanwijzen. Waar zijn die foto’s waar die meneer het over heeft??? Wie is hij dat we hem op zijn blauwe ogen moeten geloven denk hij dat we hgek zijn ofzo.

  En het verbaasd me niet dat Boereveen na vijf jaar al vrijkwam…ik heb hem niet met een tasje drugs zien lopen nog dat hij drugs verkocht heeft aan die mensen!

  Wat een rotstreek weer van die bakra’s! Alleen maar stemming makerij. Stelletje grappenmakers!


  Maak melding
 57. deze fronters kan je makkelijk omkopen mang .
  een paar ouwe nederlandse pedofielen inzetten als geheim agent..en ze denken al dat ze bouterse te pakken hebben .
  ik heb al eerder geroepen de eerste slimme fronter moet nog geboren worden ,hier wordt wederom het bewijs geleverd .deze mensen kan je appels voor citroenen verkopen …ze hebben geloof in die witte man het is hun messias hun verlosser .dit wat er is gewezen heeft bouterse gelijk .allemaal politiek om bouterse bij te betrekken maar dit houd geen stand voor mensen met een beetje verstand om iemand te beschuldigen .of je moet achterlijk en dom zijn .en die mensen heb je hier .


  Maak melding
 58. Geweldig om te zien, hoe sommige sukkels blind hun kop in bouta’s reet stoppen. Deze mensen zijn zelf betrokken bij de handel en wandel van deze drugdealende, mensenrechten-schendende crimineel.Of ze zijn zo verblind door hun adoratie, kan ook pure domheid zijn, dat ze het niet willen zien. Maar ja de nazi’s waren er ook van overtuigd dat Hitler een held was. Geweldig voorbeeld voor de jeugd! Suriname:Gangsters paradise


  Maak melding
 59. Het is nooit waar in de ogen van die stomme paarse ezels.
  Dino en R.Cristopher moesten Brazilie verlaten omdat zei banden hadden met drugs criminelen.
  Bouterse veroordeeld, deze reportage laat duidelijk zien dat Bouterse in de drugs wereld zit,Wikileaks raport over banden met R.khan.
  Laats nog kwam zijn naam voor in een drugs dossier.
  In ieder beschaafd land waren deze beesten al achter de tralie maar in Suriname mag hij president worden en hij word aanbeden door een schaamteloos volk.


  Maak melding
 60. Zoals de beelden nu getoond worden ,is het enigste wat je eruit kan halen ,is dat er een groepje bevooroordeelde ambtenaren er alles voor willen doen om te scoren ,of in hun woorden! ; de grote vis binnen halen.
  Liegen en bedriegen is daarbij toegestaan of zelfs nog ,een vereiste.

  De bewuste beelden (minder dan 15 sec dus korter) waar de overeenkomst dan zou plaatsvinden ,laten duidelijk een Boerenveen zien die argwaan begint te krijgen na de zoveelste keer dat hij moet vertellen wat zijn positie is ,hij staat vervolgens op en doet alsof hij naar het toilet moet ,loopt weg en dan realiseert hij zich dat hij in een val zit ,en nergens heen kan ,en gaat dan weer zitten.

  Maar let wel ! nergens wordt het in de beelden duidelijk ,wat voor een overeenkomst (machines of drugs) er precies wordt gesloten ,dat is doelbewust zo gedaan ,het is slechts het geleverde kommentaar achteraf die dan de suggestie moet wekken dat het om drugs gaat.
  Het was dus een onderzoek van niets ,om niets ,en dat is dan ook precies wat het heeft opgeleverd, NIETS.


  Maak melding
 61. @GMAP
  Broeder het is toch zeer triest dat een crimineel de dienst uitmaakt.. SCHANDE…
  Me kiest een moordenaar/slachter tot press…
  Sorry ik blijf het herhalen:Hoe laag kan je nog “zakken” als mens…


  Maak melding
 62. Suriname trotse stromen en verheft ons heerlijk land,hoe wij hier zo samen kwamen in ons geliefde land!
  Stre dif stre wie no sa frede gado de wie fesi mang.herie libie te na dede wie sa fetie djie sranang.
  Leve de president van suriname!
  Groetjes,


  Maak melding
 63. Die pessimisten vergeten wie VALK was.

  Als jij je auto band lek hebt gereden op een weg vol scherven moet je eerder afvragen wie de scherven heeft geplaatst, maar niet zeuren waarom je met die platte band door hebt gereden.

  Jullie lullen over bouta dit en dat.. maar ga eerst na wie VALK is. Zagels!!!!!


  Maak melding
 64. @marjonneke,

  “In het programma zitten een paar ouwe lulletjes te praten!!”

  Whahahahaha, meid doe niet alsof alias b, een jonkie is.
  Hij is gewoon een ouwe vieze zevenenzestigjarige Junk!

  Feit is; hij is een drugsdealer en moordenaar
  Feit is, zijn kabinet bestaat alleen maar uit criminelen.
  Bah.
  Bah
  en nog eens Bah!!!!!!!


  Maak melding
 65. Zooooo..
  wie goed gekeken en geluisterd heeft, weet nu waarom bepaalde documenten voor 60jr zijn opgeborgen.

  Waar zijn die ‘ollandse ‘ old soldiers????
  paraman, african, sempa, etc etc,
  Nu blijkt wie de echte redi musus zijn.
  Dit zijn nl de gevluchte militairen die alle geheimen hebben doorgegeven aan Ned.
  Whahahahahahahahaha…

  Vanwege jullie veiligheid blijven deze dossiers gesloten.
  ik wil nooiiiiiiit meer een gezeik horen over geen enkel dossier.


  Maak melding
 66. Beste Esmerald,

  Onze Paarse Vrienden houden zich nu muisstil.
  De bewijzen voor de betrokkenheid van Bouterse bij drugshandel zijn spijkerhard, Geen speld tussen te krijgen.

  Ik ben nu al weer een paar weken in Suriname maar wat mij stoort is dat mensen die niet veel met Bouterse op hadden maar nu door wat maatregelen van Bouterse wat extra srd’s te besteden hebben ( vestzak/broekzak, sigaar uit eigen doos) plotseling hun mening bijstellen. Ach een beetje drughandel, ach een paar journalisten vermoord, ach een half maron dorp uitgemoord…)

  Blijkbaar is moraal goedkoop in Suriname, Dat stoort mij.


  Maak melding
 67. @Beste Molenaar, ik begrijp uw bezwaren. Het volk van Suriname is in de afgelopen 30 jaar heel laks geworden. Vooral de jeugd van Suriname vindt het gebruik en de handel in cocaine kennelijk geeb enkel probleem. Ik kan me herinneren dat indien je in de 60er jaren werd opgepakt met een jointje, je voor lange tijd in het gevang verdween en kreeg je ook nog een stevig pak rammel. De decadentie heeft flink toegeslagen waardoor figuren als Bouterse flink van profiteren!


  Maak melding
 68. @Henk Molenaar,

  Dus dat….
  Er zijn veel burgers die klagen, via Internet of via de telefoon.
  Maar….. ik ben er ook een beetje klaar mee.

  Niemand hoeft bij mij te komen klagen.
  Klagen doe je op het Onafhankelijkheidsplein, zeg ik.
  Voor de rest laat ik het over aan hun geweten, als ze die nog hebben, om een goede leefomgeving te creëren voor hun kinderen en kleinkinderen.

  Als elke surined deze houding consequent volhoud, dan komen we hoop ik, een stukkie verder.
  Voorlopig is het dweilen met de kraan open….


  Maak melding
 69. duidelijke taal van de DEA en overduidelijke beelden uit Miami.

  Dus Amerika weet ook heel goed wat een smerige corrupte bende Suriname is.

  En toch ligt de USA niet aan de Noordzee.


  Maak melding
 70. Het is elke keer het zelfde liedje.

  December moorden
  Drugskartel
  Amnestie

  Waarin wij surinamers geinteresseerd zijn is onze hout
  onze goud, onze bauxiet.Onze toekomst en Laten we daarover praten.De rest is een blinde muur.

  Daarom Fronters en Nederland Bouterse gaat een KLAAGMUUR voor jullie opzetten want hij zelf en Suriname vinden dit allemaal het gekraai van jullie niet interessant meer. Fronters gebruik je computerscherm als een KLAAGMUUR (zie relaas Was Was Godo).

  De overwinningscaravan van de NDP en multicultureel Suriname gaat op volle toer door zonder REM


  Maak melding
 71. @Astrando,…jou toekomst ziet er nu goed uit, want je eet ook uit die pot,..maar de toekomst van jou kinderen ligt in handen van China. Hun gaan de schulden moeten betalen die jou baas aan het maken is.


  Maak melding
 72. wij betalen ons hele leven aan de westerse wereld dus waarom niet china en toch hebben wij voordelen aan die chinezen .ze werken en wij hebben profijt van ze denk ik .het mes snijd aan twee kanten .bij die europeanen sneed het mes aan een kant .


  Maak melding
 73. Ik heb gekeken en zag die ouwe school kameraad van mij weer met zijn Pa Sic en Ricardo, leuk, moesten ze toen zelf weten. Ze liepen tegen de lamp, was dat niet gebeurd dan hadden ze hun mik goed gevuld en meer niet.
  Zo denk ik erover, meer kon je toen toch niet doen,
  het was schrikken en een hoop heisa, en nu nog veel erger dan, zal zo blijven, en na 2015 wordt het echt een tering bende.


  Maak melding
 74. Laat een ieder het weten dat ik een harde werker ben en niet in suriname woon en niet met NDP verbonden ben noch enige voor-of nadeel heb in relatie tot de zittende machthebbers maar slechts het surinaamse belang ondersteun. Zij die voor een paar kralen hun ziel willen verkopen en het land Suriname verloochenen hebben op dit net niets te zoeken noch in Suriname.
  Suriname is een multiculturele samenleving waar mensen vredig met elkaar en naast mekaar leven en de waarde hiervan is in geen miljarden uit te drukken. Suriname is een democratische republiek gebleven en er wordt geen honger geleden. De fronters die lezers trachten te misleiden en elke keer speculeren over anderen vallen toch elke keer zelf door de mand.


  Maak melding
 75. Om even over het rechtssysteeem in amerika te oordelen.
  Het rechtssysteem in USA is èèn van de smerigste over de hele wereld. Je hoeft geen rechtsgeleerde te zijn om te weten dat de manier waarop zij in amerika het rechtssysteem hanteren ten opzichte van nederland en de rest van de wereld niet etisch is en zeer onbeschaafd. De USA hanteert het lokaas systeem.
  Dan heb ik het niet eens over hoeveel zwarten onterecht in de gevangenissen van amerika zitten en hoeveel voor plezier en uit racisme zijn doodgeschoten door de yankees. Er was geen hard bewijs tegen aanwezig nog dat hij in bezit van drugs was. Ook het geval van de zwarte Cobra is een lokaas werkwijze van amerika die nergens ter wereld wordt toegepast. Kijk maar naar televisieprogramma’s waar een nepprostituee een willekeurige voorbijganger onder de loep neemt en bij het toestemmen meteen in de cel beland of dat de politie in amerika een tas bij een onbewaakt plekje neerlegt en de persoon die het met zich mee neemt en niet eerlijk terug bezorgd bij de afdeling gevonden voorwerpen mag dromen van zijn reis naar het land van bestemming.Het rechtssysteem van amerika is onfatsoenlijk met hun lokaas methode en dirty court en racism system. Bouterse is too smart om in hun val te lopen en er is nooit sprake van geweest dat Bouterse ooit die stap heeft overwogen. Waarom heeft Nederland (CRT affaire) niet zelf doorgezet en de zaak afgeblazen? De zoveeste verwijtbare stap van Nederland.
  Kijk goed naar tv programma’s en analyseer zaken naar jou objectief oordeel fronters. Paralysis Analysis zoals de amerikanen zouden zeggen.


  Maak melding
 76. @Astrando
  Maandag 3 december 2012 om 23:22 uur, door Astrando
  Is dit teken van confessie,een stille wenk zoals Patrong dat ook deed,om ons erop voor te bereiden dat je eerstdaags ook de handdoek in de ring gooit?
  Want zeg het eerlijk;ze maken het bont hè?


  Maak melding
 77. @Astrando
  Het rechtssysteem in USA is èèn van de smerigste over de hele wereld.

  Dus als je slim bent dan zorg je ervoor uit hun klauwen te blijven en ze niets in de kaart te spelen!!


  Maak melding
 78. daarom zeg ik die witte man wil die fronter om de tuin leiden .ze zetten een paar oude pedofiele nederlanders als geheim agent om als infiltrant te fungeren enn komen hun mars op de televisie vertellen dat nederland niet verder mocht van denhaag .waar zijn de bewijzen dat bouterse betrokken is leg dat uit .iemand zei ze mogen niet alles zeggen opzouten man .niks bewijs vermoeden is nog geen bewijs .waar is die ticket van bouterse ,komen jullie dan geloofwaardig over maar dat kunnen ze niet .deze witte mensen denken nog steeds dat de surinamer dom en achterlijk is .sinterklaas zeggen ze is niet racistisch maar ondertussen weten ze welk beter .waarom is er geen zwarte piet in amerika .zelf in nederland weten ze dat het racistisch is .laat ze de generaties van de jaren 50 en 60 in de maling nemen .
  ze willen bouterse in een hoek plaatsen maar ze hebben steeds het nakijken en dat frustreert deze witte mensen met name nederland .ze zullen moeten dealen met wat het surinaamse volk heeft gekozen .sommigen roepen dat bouterse nergens kan .bouterse is in amerika geweest china ,afrika zuid amerika .wat moet je in nederland komen doen als je een slechte verhouding hebt met dat land .praat volwassen mensen .bouterse hoeft nederland niet te bezoeken .er worden toch zaken gedaan met landen die rendement opleveren en dat is op dit moment niet nederland maar canada china venezuela brazile prima toch ,ik ben blij dat nederland nu op de achter grond is als het niet anders kan .front heeft zich vast geklampt aan nederland en nu denkt nederland dat suriname niet zonder nederland kan mooi niet .


  Maak melding
 79. @Koos de Jong>Henk Molenaar pseudoniem voor elkaar.

  Nog een belangrijke onthulling lezers: Koos de Jong is Henk Molenaar. Let dus op gebruik en misbruik dubbele nickname.


  Maak melding
 80. Patrong Patrong wanneer is bouterse naar China geweest en onder welke voorwaarde is hij naar America geweest. weet je niet dat bij een beperkte vrijheid had in America. De mensen van de jaren vijftig en zestig kennen die gramofoonplaat nog “his masters voice” dat zijn Astrando en Patrong. Na praten maar niets bewijzen, jullie lijken op die achterlijke Limbo die de Larry king van Su wil uit hangen. Daarvoor zijn schoolbanken en inzicht nodig. Werk prettig en bouw het land op en onthoud je van onzinnig geklets.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES