dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameOud-parlementariër Ronald Karwofodi overleden

Oud-parlementariër Ronald Karwofodi overleden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 dec – Oud-parlementariër Ronald Karwofodi is zaterdag op vier en zestigjarige leeftijd overleden. Karwofodi, ‘geboren en getogen Paraan’, was in de jaren negentig ook dorpshoofd van het Inheemse Bernharddorp, in het district Para. Ook is hij bestuurslid geweest van de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden, Vids. Hij was na een bittere strijd met zijn opvolger gedwongen af te treden als dorpsleider.

Karwofodi, van huis uit onderwijzer, vertegenwoordigde van 1991 tot en met 2000 de Nationale Partij Suriname in het parlement. Na zijn aftreden als dorpshoofd leidde hij een vrij terug getrokken bestaan. Als lokaal vertegenwoordiger assisteerde hij nog wel geruime tijd bij activiteiten van zijn politieke partij. De laatste jaren sukkelde hij met zijn gezondheid en moest vaker worden opgenomen in het ziekenhuis.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Wi skin na wang masanga;
  Wang broko broko hoso;
  Wi meki hem fo soso!
  Veel dank is verschuldigd voor de bijdrage van deze gewezen mens aan de ontwikkeling van Suriname.
  De Here hebbe zijn ziel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES