Jongerenactiviste trekt aangifte kogelbrief in

60

PARAMARIBO, 28 nov – Jongerenactiviste Sharona Lieuw On heeft haar aangifte ingetrokken bij de politie. Haar vader zou alle gedoe rond de kogelbrief voor Sharona, zo snel mogelijk achter zich willen laten. Speculaties over de echtheid van de brief, deren de leidster van Jongeren tegen Amnestie niet: “Het maakt me niets uit. Als mensen het niet willen geloven, is dat hun zaak.”

Van haar mocht de zaak doorgaan, het intrekken doet ze meer om haar vader. Die is bang dat zijn dochter iets ergs overkomt. “Ik verschil hemelsbreed van mening met hem, maar hij is mijn vader. Ik moet hem gehoorzamen”, zegt Sharona tegenover de Ware Tijd. Eerder had haar organisatie Jongeren tegen Amnestie besloten een protestdemonstratie te laten schieten. De demonstratie tegen de amnestiewet zou gehouden worden tijdens het ACP-EU overleg.

De demonstratie was weken terug aangekondigd. Onder meer parlementariër Carl Breeveld (Doe) vindt het jammer dat de aangifte is ingetrokken. Ricardo Panka, parlementariër voor Desi Bouterse’s NDP, had ook liever een onderzoek. “Dan was de waarheid boven water gekomen.”De politie moest de gelegenheid krijgen achter de dader aan te gaan. Het oppositionele Nieuw Front sprak eerder al van een aanslag op de rechtsstaat en de democratie.

60 REACTIES

 1. Ook ik zeg door onderzoeken ongeacht terugtrekking of niet. Dit is een kwalijke zaak om zomaar teruggetrokken te worden. De politie hoort de onderste uit de kan te halen. Iedereen hoort in deze verdachte te zijn ook de vader en het meiske.

  Blijkbaar kwam die brief als een bemerang terug en het heeft geen enkele schade aangericht aan Suriname, dus wil men nu terugtrekking, niets daarvan, door onderzoek is het devies.


  Maak melding

 2. het is iets wat aan kon zien komen .sommigen hadden het al voorspelt dat dit geen zuivere koffie was .
  dit van die kogel brief was een op gezette zaak .
  ik denk niet dat de leiders van front er van afwisten. maar hun achterban dachten munt uit te slaan om paars
  in verlegenheid te brengen .het is een schande om op die manier aandacht voor je land te vragen .justitie moet toch een onderzoek gelasten .


  Maak melding

 3. Trouwens, kan een doodsbedreiging niet gewoon zonder aangifte onderzocht worden?

  Het zou de politie sieren deze bedreiging ook zonder aangifte uit te zoeken. Al is het maar ter bescherming van het huidige en toekomstige slachtoffers.


  Maak melding

 4. @VEER

  Het moet sowieso onderzocht worden;

  Alleen dán kan je weten wíe de brief verzonden heeft. Waren het Bouterse-aanhangers, of was het iemand van intern [die met deze actie juist de NDP wilde beschadigen].

  Beide kanten zijn mogelijk, beide opties zijn even verwerpelijk.

  Alleen met onderzoek kom je achter de toedracht; de boel intrekken, begraven en in de doofpot stoppen hebben we al vaker meegemaakt.


  Maak melding

 5. Als het zo is, dat haar vader 180 graden een andere mening heeft (zeg dat hij NDP is en zijn dochter NF)…
  ________________________________________________________________
  …dan zou ook de vader de brief verzonden kunnen hebben.
  ________________________________________________________________

  Ik suggereer niets, maar het kan een reden zijn van hem om de boel in te willen trekken.

  Kortom; er zijn zo veel opties… onderzoeken die handel!


  Maak melding

 6. 8 Dec niet waar, Moiwana 29-11-1986 niet waar, bedrieging van journalisten niet waar, Kogel brief niet waar. Die schoften en landverraders die alles wat die criminele president doet met de mantel der liefde bedekken zijn bezig een grote monster te creeren. het is niet waar,maar je staat wel op de podium te roepen dat protesterende jongeren vijanden zijn van het volk.
  Ik kan mij nog herinneren dat een vrouw naar Nederland zogenaamd was gevlucht omdat bang was voor Santokhi een zekere mevrouw king.
  Toen was het wel waar in de ogen van die paarse moordenaars aanbidders
  ,


  Maak melding

 7. Eey DADA Fawaka,

  wat is dit ding voor een ding??

  pasew no klets,..ik weet dat ik per “ongeluk” Hr Vene heb bedreigd, maar dit betekent niet dat mijn NDP ook kogelbriefjes aan het versturen zijn!!

  ja maar Pres; Meriba vrij laten voor de vuile klussen…dat was het tog??

  hoe bedoel je??

  nou,..toen werd ook Gail bedreigt, Steve Meye begon ons uit te maken voor staatsvijand, kreeg die Limbo een bigi bek en nu dit???

  pasew ik waarschuw je…ik heb genoeg aan mijn hoofd, in mijn eigen land moet ik vluchten voor de EU, mijn mensen krijgen de deur op de neus en moet ik Bollywood zingen in niekeerie!

  goed vo je!

  jo vuile beest…Meribaaaa…stuur hem een brief

  🙂 🙂


  Maak melding

 8. @GMAP

  broeder, bij de meesten is het dweilen met de kraan open.
  Wij voeren gezonde discussies anderen ervaren dit als strijd. Men gaat dan lopen schelden en bedreigen.
  Men vertoont kopieer gedrag van de wolf…
  hij loopt toch ook te schelden en te dreigen als hij geconfronteerd wordt met harde feiten die op waarheid berusten.
  regels van moraal en fatsoen zijn nu vervangen door liegen, bedriegen en bedreigen.
  List en bedrog worden als tactiek.


  Maak melding

 9. In Sur.is het ons kent ons als het om gewone dingen gaan.Maar als het gaat om coke of kogel brief dan weet niemand van waar het komt.Geen enkele instantie,ook met algemene opsporings bevoegdheid,weet wat er gaande is in hun land.Terwijl elke zwerver tegen betaling van 2 SRD kan vertellen wie voor die dingen verantwoordelijk zijn.

  Cobie.


  Maak melding

 10. @Veer, je moet je schamen om zo te reageren, omdat het eigenlijk niet uit maakt wie die kogelbrief gekregen heeft. Voor of tegenstander.
  Het is te gek voor woorden dat zo iets in een democratische land gebeurd zoals velen die vinden dat baas democratisch is gekozen.

  =Het zal jou of een familielid maar gebeuren.


  Maak melding

 11. @Ira, waarom zou ik me moeten schamen?
  De gene die de aktie hebben uitgevoerd om Suriname op zo een manier op de internationale kaart te zetten moeten zich schamen. Niet ik.
  Aan de ene kant lach ik om zo een stommieteit, maar aan de andere kant vind ik het te erg voor woorden dat men zo ver gaat en overduidelijk geen vaderlandsliefde heeft.


  Maak melding

 12. die mensen wisten dat in geval er gedemonstreet zou worden tegen de amnesty wet er nog geen 20 mensen zouden mee lopen .front voelde het al aankomen .als er echt veel mensen zouden gaan demonstreren hadden ze dit scenario niet bedacht van die kogel brief en gezegd dat er niet meer betoogd zou worden .domme rikken en daarom zijn veel mensen over gestapt naar paars .front nwil regeren en respecteert het wettig gekozen gezag niet .de komende verkiezingen zullen ze merken dat ze steeds verder in het moeras zakken .voer oppositie ,een sterke oppositie is alleen maar goed voor de democratie. maar voer eerlijke oppositie .hier voert men oppositie om er zelf beter van te worden .het wordt niet gevoerd in lands belang .toch denk ik dat ria Oomen en de eu
  stilletjes toch de huidige regering steunen en geloven ook niets van die kogel brief .ze zien dat het economisch goed gaat en dat suriname niet staat te springen om de relatie met nederland te verbeteren .alhoewel het toch goed zou zijn als de relatie beter wordt .


  Maak melding

 13. Jou manier voor het tonen van vaderlansliefde bestaat uit het goed praten wat fout is,aanbidden van een drugs veroordeelde crimineel en het goed praten van genocide vertrappen van onze grondwet.
  Vaderlandsliefde betekend voor mijn dat iedereen ondergeschikt is aan de grondwet, en dat het aan de rechter is die bepaald wat voor straf iemand krijgt voor zijn misdaden tegen de mensheid. dus naar mijn mening yu no lobi sranan.


  Maak melding

 14. In Sur.is het ons kent ons als het om gewone dingen gaan.Maar als het gaat om coke of kogel brief dan weet niemand van waar het komt.Geen enkele instantie,ook met algemene opsporings bevoegdheid,weet NIET wat er gaande is in hun land.Terwijl elke zwerver tegen betaling van 2 SRD kan vertellen wie voor die dingen verantwoordelijk zijn

  correctie.


  Maak melding

 15. IK lees dat Carl Breeveld het jammer vindt dat de aangifte is ingetrokken. Dat is een echte hypocriet! Eerst verzuimt Carl de Amnestiewet en het democatisch gehalte van de Suriname met de EU aan de kaak te stellen en nu stelt hij zich plotseling op als voorstander van de aangifte. Waarmee is deze domboo bezig!


  Maak melding

 16. jammer dat het zo gaat in suriname hier door heeft suriname jaren lang stil gestaan nu gaat het land de goeie kant op en dan nog zoveel haat je zal altijd voor en tegen standers hebben in bepaalde inzichten maar om het land compleet onder uit te halen gaat wel ver er zijn verkiezingen geweest en de uitslag is er dus terug naar de orde van de dag samen het land op bouwen en dat er een brief met kogel of patroon naar een surinaamse is gestuurd is te betreuren naar mijn mening zit er meer achter dit eist gedegen onderzoek straks krijgen wij te horen dat een berm bom ergens is gevonden of dat er een auto bom onschadelijk is gemaakt laten wij elkaar netjes bestrijden en niet met zulke dingen die een beetje doorzichtig zijn dit was mijn mening.


  Maak melding

 17. Als Front praat met de EU delegatie over de problemen in het land dan maken ze Suriname Zwart volgens die paarse Ezels.
  Als Bouterse op de podium samen met zijn geestelijkLIJDER protesterende jongen uitmaakt voor vijanden van het volk dan heeft deze bedreiging volgens die paarse ezels niets met de paarsepartij te maken.
  Maakt dat de kat maar wijs , Bouterse gedraag zich niet als een president, op podium gaan zingen is beneden de pijl van de president.
  Bouterse is een grote schande voor Suriname en de presidentschap.


  Maak melding

 18. @Plato
  Dat had ik voorspeld !
  Ik zie de de vraag tekens zich boven de hoofden van de EU leden verzamelen als dit bericht hen ter ore komt.Deze man is zo inconsequent als het maar wezen kan!
  De show die hij onlangs hield tijdens de EU/oppositie meeting wijst al in die richting dat we met een zeer zelfingenomen mens te doen hebben!
  Kis’kisie takie djompo tek wang takie na notie;joe moe tang hor’ing!
  Hij laat nu al los! 😳
  HAD IK ZO SNEL NIET VAN JE GEDACHT KAREL!!!


  Maak melding

 19. Met zijn a-patische houding jegens de EU ontneemt Carl Breeveld zich de mogelijkheid om nog echte oppositie te voeren jegens de afnemende democratie in Suriname. Sinds het aantreden van de regering Bouterse is het bergafwaarts gegaan met de democratie en de rechtstaat. Carl Breeveld heeft hiermee zijn eigen mond gesnoerd om in het parlement cruciale vragen aan de orde te stellen. Je kun dan op deze manier moeilijk nog enige oppoistie voeren tegen een president met een omstreden verleden. Carl heeft zich nu echt overbodig gemaakt.


  Maak melding

 20. DE ANGST DAT DE GEBEURTENISSEN ROND 8 DEC 1982 ZICH ZULLEN HERHALEN LEEFT HEDEN NOG IN DE HARTEN VAN DE SURINAMERS!!

  DAT DE VADER GEDWONGEN HEEFT OM HET ONDERZOEK IN TE TREKKEN IS BEGRIJPELIJK !!

  VAN IEMAND DIE AMNESTIE GENIET IS VREZEN HET JUISTE WOORD ALS JE DURFT TEGEN HEM UIT TE SPREKEN!
  EN DAN SCHREEUWEN DE PAARSE VOLGELINGEN EN HUN LIJDER DAT SURINAME DEMOCRATISCH IS!!


  Maak melding

 21. Allereerst, Sharona Lieuw On ik vind je `n geweldig moedig mens dat je je leven in de strijd gooit! Groten der aarde zijn je al voor gegaan; Rosa Parks, Nelson Mandela, Mahatma Gandhi, Maarten Luther King Jr.! Er hoeft er maar één op te staan!!
  Kogelbrief of niet, dit dient uitgezocht te worden!
  Het kan in `n democratie niet zo zijn dat je monddood wordt gemaakt!Ik hoop dat de jongeren, met name de studenten van Suriname massaal de barricades opgaan; de kracht hebben, moed tonen en strijdlustig zijn om hun LAND te leiden naar een samenleving waar in een ieder recht heeft op een goed leven! Deze generatie heeft de POWER om zijn eigen geschiedenis te (her)schrijven. De ouderen kunnen dit niet meer!! Jongeren van Suriname en jongeren die in Nl studeren, laat Sharona niet vallen, maar vecht zij aan zij met haar mee! Zij kan het niet alleen! Denk niet dat het kan! Alles is mogelijk, kijk maar naar president Obama! Yes you can – Yes we can!!!!! A change is gonna come – Sam Cook! God zij met ons Suriname en gezegend zijn de kinderen van Suriname!!!!!

  Citaat Martin Luther King Jr.:
  Oproer is in wezen de taal van hen die niet gehoord worden.
  Wijsheid Mahatma Gandhi:
  De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.
  Citaat van Nelson Mandela:
  Een mens die een ander mens van zijn vrijheid berooft, is een gevangene van de haat, opgesloten achter de tralies van vooroordelen en kleingeestigheid.
  Spreuk van Rosa Parks:
  Each person must live their life as a model for others.


  Maak melding

 22. Hoe geloofwaardig kom je dan over om deze zaak in te trekken, omdat je je bedreigd voelt en laat intimideren, dan kun je ook beter ophouden met die club van jongeren tegen amnestie, als je zo,n slappe houding gaat aannemen, laat het dan aan iemand over die niet bang is voor deze paarse bende, en huur desnoods enkele huurmoordenaars in om deze laffe broeders die jou bedreigen op te ruimen.


  Maak melding

 23. ” Ricardo Panka, parlementariër voor Desi Bouterse’s NDP, had ook liever een onderzoek. “Dan was de waarheid boven water gekomen.”De politie moest de gelegenheid krijgen achter de dader aan te gaan.”

  Dan was de politie bij Bouta uitgekomen en dan hadden jij en jouw paarse onbenullen het onderzoek gestopt.


  Maak melding

 24. @Mireille

  “Groten der aarde zijn je al voor gegaan; Rosa Parks, Nelson Mandela, Mahatma Gandhi, Maarten Luther King Jr.!”

  Mireille alsjeblieft, maak Sharona niet groter dan zij is. De door jouw genoemde personen bleven pal achter hun overtuiging staan, soms met zware gevangenisstraf of zelfs de dood tot gevolg. Sharona is niet een vrijgevochten meid, want zij zegt haar vader te moeten eerbiedigen. Is zij nog steeds papa’s kleine meid?


  Maak melding

 25. Reactie op Jack Russel:
  De beste stuurlui staan aan wal!

  Alsof Sharona en familie niks te vrezen hebben!! JR, ik hoop niet dat je 8 december 1982, 15 moorden!! vergeten bent! De eindverantwoordelijke voor die 15 moorden wordt jaren later doodleuk door een deel van het volk weer op “de troon” gezet en loopt vrij rond! Je kunt president Bouterse elk moment in je straat, in je winkel, in je dorp tegenkomen! Hoe traumatisch is dat voor sommige mensen die hun geliefden door zijn toedoen hebben verloren! Sharona `s vader weet waarom hij dit doet; hij heeft waarschijnlijk net als zovelen de terreur van de coupe meegemaakt!! Elke goede vader zal de afweging maken of het volk, dit volk het waard is dat zijn kind, zijn dochter haar leven opoffert! Ik hoop op `n wonder, dat alle jongeren met name de studenten opstaan en samen met Sharona deze strijd aangaan! de meeste Surinamers zijn gek op Bob Marley en zingen luidkeels zijn liedjes mee, maar hebben niet de lef en mentaliteit om voor hun vrijheid te vechten! Dit hebben we niet van vreemden, Nederlanders staan ook niet bekend om hun heldhaftigheid; zie WOII, vraag maar aan de Joodse mensen! Zwaar voorbeeld, maar het zij zo!!

  Quotes Bob Marley:
  “The greatness of a man is not in how much wealth he acquires, but in his integrity and his ability to affect those around him positively”


  Maak melding

 26. Ria Oomen verdachte kogelbrief!
  Slachtoffer en dader kogelbrief blijken vlees noch vis !!!

  Er zouden heeeeeeel veeeeeeel mensen (lees: abangie’s) hebben meegelopen, virtueel welteverstaan! Leest u de namen maar: GMAP, Ray, pasew, Jack Russel, Mireille (nieuw !!! heilig boontje), Plato, MEDUSA, Jacobus, Ira, Roy, Bakra Basi, Sharona Lieuw On (de bangste activiste ooit).

  Belangrijk: vader Lieuw On heeft de blunder van zijn dochter optijd weten te verijdelen.

  By the way: Ria Oomen ook/geen verdachte ???

  Slachtoffer en dader blijken dezelfde!!!

  Mama na sriebie krosie …………………


  Maak melding

 27. We moeten niet vergeten dat in de bloedige jaren 80 zelfs vooraanstaande politici werden bedreigd en geen aanfigte durfde te doen. Er was sprake van intimidatie en terreur. De paarse bende beschikte over ´spionnen´ die overal opdoken en relevante info van opposanten doorspeelde. De vrees voor represaille was dus niet onterecht. Iedereen was bang! Vele burgers zijn om onverklaarbare wijze omgekomen. Er is nooit onderzoek naar gedaan. Vind je het gek dan mevrouw Lieuw On haar aangifte intrekt…..


  Maak melding

 28. die fronters zien spoken ze weten niet meer welke kant ze op moeten kijken .ze zien alles ineens dubbel .
  ding mang dies mie no dink e kong na machtie moro .ze hebben nog steeds niet door dat ze het hebben verknalt met hun houding en leugens .ze plegen hoog verraad jegens het surinaamse vfolk .ze hebben geprobeert niet paars maar het hele surinaamse volk voor schut te zetten met die zogenaamde kogel brief hihihihi kes kesie e mik ing piking te ba poring na dati spa nanga ding japie dies .poorlai!!!!!!!!


  Maak melding

 29. De ezels hebben na dagen afwezigheid weer wat zuurstof!MOET JE ZE HOREN!Hoelang dat zal duren kan ik echter niet zeggen!Maar ik vrees dat de zuurstof kraan binnenkort weer dichtgedraaid wordt!
  Door “olland en de EU”!
  Dan verdwijnen ze weer als sneeuw voor de zon een tijdje in het donker onder hun steen en vermolmd hout!
  We zijn zo weer van ze verlost!


  Maak melding

 30. @Woensdag 28 november 2012 om 13:38 uur, door Plato
  IK lees dat Carl Breeveld het jammer vindt dat de aangifte is ingetrokken. Dat is een echte hypocriet! Eerst verzuimt Carl de Amnestiewet en het democatisch gehalte van de Suriname met de EU aan de kaak te stellen en nu stelt hij zich plotseling op als voorstander van de aangifte. Waarmee is deze domboo bezig!
  ======================================

  Dat heet huilen met de wolven. Als deze hypokriete Breeveld WERKELIJK EEN RECHTE RUG HAD EN MORAAL dan had hij gewoon klip en klaar gesteld dat ongeacht het intrekken er een grondig gerechtelijk onderzoek moet komen e dat dit openbaar moet zijn. Tevens had hijde moordpartij met de zgn rovers waarvoor het onderzoek og steeds loopt in herinnering gebracht EN BOVEN AL aangegeven dat we niet terug willen naar de 80’s toen niemand een ander kon en durfde vertrouwen.


  Maak melding

 31. Dochter was tot dusver standvastig helaas is de vader wel gezwicht voor de bedreiging en hij maant zijn dochter tot het intrekken. Hij wil niet tot de groep behoren die de eewige jachtvelden in zijn gestuurd door didibri. Het is toch een schot in de roos geworden, want didibri heeft de kwetsbaarheid van de tegenstander weten te vinden….


  Maak melding

 32. En bovendien is de politie op de hoogte van de talloze bedreigingen die voor de kogelbrief aan haar adres zijn gelanceerd!
  (B.t.w. in dit hele verhaal mis ik een reactie van de Godfather himself om het volk tot rust te manen.)
  WAAR BLIJFT HIJ?


  Maak melding

 33. Wat leest ik nou? Ricardo, had liever een onderzoek gehad, dan kon de waarheid boven water komen.

  Inderdaad Panka, voor een keer ben ik het met je eens.
  Alleen vraag ik me af waarom de decembermoorden niet verder onderzocht mochten worden, zodat die waarheid ook boven water komt.


  Maak melding

 34. @he he

  Begin ons uit te leggen welke rechter in Suriname blij zou zijn om een zaak die tegen bouta gespannen wordt te willen behandelen ,laatstaan als het zo komen om een vonnis uit spreken tegen Bouta.
  We hebben die bangerikken aan het werk gezien tijdens de bouta amnestie ding!Kom me niet vertellen dat de rechters heden niet meer bang zijn voor bouta de bruut!
  Ze zullen op hun knieen gevallen zijn toen de zaak ingetrokken werd en hebben zij ook God bedankt ervoor!!


  Maak melding

 35. We weten met zijn allen dat de NDP kliek een historie heeft van bedriegen, bedreigen, beledigen, folteringen en moord. Recent nog de doodsbedreigingen aan Gail en cameraman, subtiele bedreigingen aan de protesterende mensen door hen te categoriseren als staatsvijanden. Ieder weldenkend mens zal de verdachte dus zoeken in het kamp van de NDP, waar bedreigingen schering en inslag is.


  Maak melding

 36. Ja, he die brief was fake en ze is bang gepakt te worden. De politie moet gewoon doorgaan met het onderzoek. Voor de Maatschappij moet de waarheid omtrent deze brief publiekelijk onderzocht worden. Laat die fraudeurs maar zweten.


  Maak melding

 37. deze torie ruikt alleen naar front nergens anders moet je het zoeken ,front gelederen .ze zijn zo amateuristisch te werk gegaan dat ze bang zijn geworden en zelf hebben besloten er een punt achter te zetten .geen onderzoek dus ,wel vreemd .


  Maak melding

 38. Reactie op hé,hé:

  Kent u mij dat u mij `n “nieuw!!!heilig boontje” noemt?
  Helaas waren mijn familie en ik(toen nog n kind)één van de velen die het land op stel en sprong heeft moeten verlaten in de periode 1980, nee moeten ontvluchtten omdat mijn broer, destijds militair, weigerde om zijn wapen te richten op zijn eigen mensen, zijn volk!! U bent `n slim persoon?, dus ik hoef u niet uit te leggen wat erop desertie stond/staat!Ik ben trots op mijn broer en velen anderen die de kracht en moed hebben gehad om niet de wapens op te pakken. Zijn training/opleiding was gericht tegen de vijand buiten Suriname en niet tegen het Surinaams volk! Kracht en vergiffenis voor de anderen die niet de mogelijkheid of de kracht hadden om dit te doen en nu jaren aan hun lot worden overgelaten, zwervend door Paramaribo, lijdend aan PTSS en drugs gebruikend om maar niet te denken aan die periode. Jongemannen toen,waarvan nu hun levens en van hun families zijn verwoest door machtsmisbruikers!!
  En ja hé,hé, ik haal vanuit USA, daar woon ik nu, geld op voor deze vergeten groep en voor weeshuizen speelgoed/kleding!! En jij hé,hé, wat doe jij voor je Kondremangs?
  Het is bijna weer 8 dec.; rond deze periode is de pijn en het verdriet voor een hele groot groep Surinamers voelbaar! Respect a.u.b.!!

  Wijsheid Franciscus:
  Begin met het nodige. Doe daarna het mogelijke.
  En dan ineens doe je zomaar het onmogelijke…


  Maak melding

 39. De leiding van het Korps Politie Suriname geeft aan dat ondanks de intrekking van de aangifte van de kogelbrief , zij onverkort doorgaat met het ingesteld onderzoek. Er is inmiddels ook een buurtonderzoek gestart.

  De kogel is afgestaan aan de afdeling Forensische Opsporing (F.O.) voor verder onderzoek. De politie zal niet schromen om alle ten dienste staande middelen aan te wenden, om klaarheid te brengen in deze zaak

  Goed die onderzoek komt toch nog!


  Maak melding

 40. door pero

  deze torie ruikt alleen naar front nergens anders moet je het zoeken ,front gelederen .ze zijn zo amateuristisch te werk gegaan dat ze bang zijn geworden en zelf hebben besloten er een punt achter te zetten .geen onderzoek dus ,wel vreemd .
  pero je bent net als die idioten als GMAP, alles van hun is paars, zo ook alles van jou front.


  Maak melding

 41. Ik las net op Starnieuws dat de politie zich niets aantrekt van het willen intrekken van de klacht die Sharona heeft ingediend. Dat is een goede zaak, criminele daden moeten uitgezocht worden of degene die de klacht indient zich later bedenkt of niet. Als Sharona deze snode daad wel of niet zelf heeft beraamd en uitgevoerd, het moet toch tot de bodem uitgezocht worden. Andere snoodaards (als je Sharona zo mag noemen) kunnen in Suriname onderzoek naar hun criminele daden wel stopzetten, al bevindt het onderzoek zich al in een afrondende fase, het kan van het ene moment op het andere getorpedeerd worden, DAT IS HET VERSCHIL!!!! Suriname zal pas echt een democratische rechtstaat zijn als het afgelopen is met “all animals are equal buth some aninals are more equal than others”. Of je nu zwerver , student, bisschop of de president bent , als je van iets crimineels verdacht wordt, moet het net zo lang onderzocht worden totdat je schuld of onschuld bewezen is.


  Maak melding

 42. San, de anti-Bouterse Brigade geeft me alleen minnetjes 😉

  Zijn ze dan niet blij dat het onderzoek doorgaat? Oh, ze willen niet dat het onderzoek doorgaat omdat ze weten dat die kogelbrief fake is.


  Maak melding

 43. de jongeren kan ik niet kwalijk nemen zij weten er niets van die kogel brief .ik verdenk die vader of een volwassen fronter die er mer van deze afaire weten .ding mang lagie …zo voer je geen oppositie ….wat dat betreft heb ik tog meer respect voor doe en de vhp .het is de nps die wang sit na koer koroe ….jullie moeten somo en lonie gaan wreken zij hebben voor de ondergang van vene gezorgd .voor de laatste maal …die kogel brief is geen zuivere koffie oeng no sit na koer koeroe boeng ….grong mandie .


  Maak melding

 44. @@ alleen

  ik ken je niet toch ben ik een idioot ,jij bent niet de enige die tegen mij tekeer gaat zonder dat ik julie ken .ik zeg mijn dingen wees verstandig en neem geen aanstoot aan .zijn mijn woorden dan hard aan gekomen …maak van je hart geen moord kuil
  maar goed dank je wel dat ik een indioot ben .


  Maak melding

 45. Csrl Breeveld doet een beroep op een demcratisch gekozen president waarvoor Nederland respect zou moeten hebben. Deze Carl weet hoe Bouterse tijdens de verkiezingen van 2010 m.b.v. 2 andere criminelen (Somo & Brunsi) in het zadel is geholpen. Carl weet ook dat Bouterse het presidentschap nodig had om strsfvervolging te ontlopen. Carl weet dus dat de democratie is misbruikt door Bouterse om dezelfde democratie nu te verkwanselen. Carl is hypocriet en niet NL. Nu mag hij een schouderklopje ontvangen van de paarse idealisten.


  Maak melding

 46. Beste Sharona,

  Je vader heeft gelijk!
  Ik vind jou een heel moedig meiske, itt tot het gros van jou leeftijdsgenoten die het niet kan schelen in wat voor land ze willen leven.

  Thumbs Up!!!!

  Ik heb vaker aangegeven, dat het anno 2012, zinloos is, om jezelf op te offeren voor alias b.
  Die tijden zijn voorbij……

  Suri is voor de niet-paars getinten een wild west dorp.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.