‘Bepaalde lieden in Suriname blijven mensenrechten schenden’

43

PARAMARIBO, 25 nov – “Het blijkt steeds weer dat lieden in ons geliefd Suriname maar niet kunnen uitgroeien tot democraten met respect voor wet en recht en steeds weer kiezen voor de weg van schending van de meest fundamentele beschermde rechten van de mens voor hun malafide persoonlijke belangen.” Dit stelt de politieke combinatie Nieuw Front naar aanleiding van de kogelbrief voor Jongeren voor Democratie. In een verklaring wordt het volgende aangemerkt:

De Nieuw Front Combinatie is in kennis gesteld van de dreigbrief met een kogel die Sharona Lieuw On in een enveloppe heeft ontvangen. Wij zijn bijzonder geschokt door deze rechtstreekse aanval op haar welke de bedoeling heeft haar en andere participanten binnen de groep ‘Jongeren tegen Amnestie’ angst en vrees aan te jagen, monddood te maken en bovendien te bedreigen met de dood. Suriname is nog steeds een democratische rechtsstaat waarbij de meest fundamentele Rechten van de Mens zoals vast gelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname onder Hoofdstuk V met name Grondrechten: Persoonlijke Rechten en Vrijheden door eenieder gerespecteerd dienen te worden.

Onder deze rechten vallen onder andere het recht op leven, het recht op persoonlijke vrijheid en veiligheid en het recht op vrije meningsvorming en uiting. De dader(s), wie die ook mag/mogen zijn, heeft/hebben de bedoeling gehad Sharona en de andere leden van ‘Jongeren tegen Amnestie’ ervan te weerhouden gebruik te maken van het recht van vreedzame betoging zoals eveneens gegarandeerd wordt door de Grondwet. Bovendien komt deze bedreiging naar deze jonge vrouw aan de vooravond van de internationale dag tegen uitbanning van geweld tegen vrouwen.

Het blijkt steeds weer dat lieden in ons geliefd Suriname maar niet kunnen uitgroeien tot democraten met respect voor wet en recht en steeds weer kiezen voor de weg van schending van de meest fundamentele beschermde rechten van de mens voor hun malafide persoonlijke belangen. Het Nieuw Front voor Democratie en Ontwikkeling veroordeelt deze lafhartige daad ten zeerste en is van mening dat elke bedreiging van deze aard zeer ernstig genomen moet worden door de politie en wij wachten dan ook het onderzoek dat thans wordt ingesteld af.

Wij zullen niet tolereren dat wij als samenleving weer in een situatie belanden van bedreiging van mensen met het leven waardoor wij wederom terecht komen in een spiraal van schendingen van mensenrechten zoals Suriname eerder heeft gekend. Wij betreuren het dat de regering tot nu toe geen blijk van nadrukkelijke afkeuring heeft laten horen met betrekking tot dit ernstig voorval. De bevolking wordt opgeroepen zeer alert en waakzaam te zijn.

43 REACTIES

 1. Een zeer terechte opmerking van het Nieuw Front. Het zou de President sieren als hij zich in het openbaar van deze actie had gedistantieerd.Helaas het zit er niet in en zal dus niet gebeuren.


  Maak melding

 2. De regering Venetiaan-sardjoe, de rechters van de rechtbank en Krijgsraad in boxel/rechterlijke macht macht, de DNA, de wetgevende macht, de vierde macht het volk hebben allemaal gefaald en hun werk niet behoren gedaan. Vandaar dat we opgescheept zitten met deze misdadigers.

  Triest!


  Maak melding

 3. Een land waar oplichters,criminelen, drugs veroordeelden, moordenaars en ongeschoolde idioten de macht hebben zal dit altijd gebeuren, jammer genoeg.
  Als je de reacties van die paarse varkens hier op WKN leest dan zie duidelijk dat die paarse schoften niet weten wat democratie inhoud.


  Maak melding

 4. De President zal wel gek zijn. Momenteel blijken er twee oficiele dreigbrieven in de omloop te zijn, Een onterkend met Bouterse en de andere is niet ondertekend, beide met een kogel gepresenteerd.

  Fronters zijn slechte scenario schrijvers. Dat front zich hier zo druk overmaakt zou mensen al genoeg moeten zeggen. Als er al iemand zich hieover druk moet maken zijn het politie agenten, die moeten de vermeende daders opsporen ongeacht wie ze zijn en voor het gerecht slepen.

  We zouden nog voor een verrassing komen te staan, als de daders opgepakt zijn.


  Maak melding

 5. DAT maak ik hier in NL mee jongens of je bent bountie of verwesterd dat je dat niet ziet of mee maakt zelfs op werk kregen wij het slechste of smerigste werk maak niet uit of het in tweedekamer is of als je bijde vuilnesbedrijf werk en komt men nog met die zwarte piet op merkingen of grapies(discriminatie)


  Maak melding

 6. @PASANT

  De regering Venetiaan-sardjoe…

  …de rechters van de rechtbank en Krijgsraad in Boxtel

  …rechterlijke macht macht

  …de DNA

  …de wetgevende macht

  …de vierde macht het volk

  …zijn allemaal vakkundig door Bouterse uitgeschakeld.

  Zet zijn doen en laten maar eens in retrospectief; vanaf dag één is hij bezig een ‘mastplan’ uit te voeren waarin bovenstaande stap voor stap is uitgewerkt.


  Maak melding

 7. Voor simpele mensen lijkt het opgelost;tegenstanders van Bouterse zitten erachter.
  Mensen die verder denken dan hun neus lang is weten ook wat voor impact die brief (wel of niet door Bouterse zelf ondertekend)dan heeft op het moraal van de organisatoren van de demonstratie.
  Dus het ligt nog steeds in het midden,wie de dader is en noch welk doel ermee beoogd werd!


  Maak melding

 8. We weten met zijn allen dat deze regering is voortgevloeid uit de jaren tachtig met o.a. omverwerping van de democratie en vertrapping van mensenrechten. Vers in het geheugen is nog de bedreiging met de dood van journalisten van Apintie en het typeren van personen die meegedaan hebben aan een vreedzame demonstratie als te zijn landveraders dit door niemand anders dan de president. Hierdoor geef je het volk een slecht signaal. Maw journalisten mogen niet kritisch toe zijn naar de regering en kritiek hebben is een vorm van landverraad. Dit past niet in een democratisch land en onze leiders moeten dat begrijpen maar dat valt soms zeer moeilijk.


  Maak melding

 9. In een land waar een topcrimineel president is en zijn entourage voor een merendeel uit criminelen bestaat is het niet verwonderlijk.
  Wij zullen vaker te maken hebben met dit soort gruweldaden.De volgende keer sturen zij bombrieven wacht maar af.
  Niemand had ooit gedacht dat landgenoten op 8 dec 1982 vermoord zouden worden want wij surinamers deden dat niet.
  De hoofd verdachte van 8 dec 1982 en de vele duizende andere doden is nu president, hij kan het weer doen maar nu op een slimme wijze.
  De man is ouder geworden maar zijn moorddadige streken heeft hij nog.


  Maak melding

 10. zulke handelingen mag de staat niet accepteren.
  de hele bende oppakken en met de zelfde kogel neerschieten.deze mensen zijn de grootste bedreigen voor het volk.


  Maak melding

 11. Als je een Surinaamse politieke figuur bent (paars, groen, oranje of rood/wit van kleur, maakt niet uit) en je spreekt je afkeuring niet uit over de bedreiging aan Sharona Lieuw On, dan ben je geen haar beter dan de Taliban, die Malala Youzafsai het recht op onderwijs wil ontzeggen. Laatst hadden we weer een lintjesregen in Suriname, als er iemand in Suriname is die een lintje verdiend heeft dan is het Sharona wel. Ik kom helemaal niet in aanmerking voor een lintje, maar als dat wel het geval was geweest en het zou door een lid van deze regering worden opgespeld, dan had ik bedankt voor de ‘eer’.


  Maak melding

 12. bla bla bla bla front mag zeggen wat het wil front heeft geen poot om op te staan en daarom blazen ze hoog van de toren .dit hebben ze zelf in scene gezet om paars in een kwaad daglicht te zetten .ze maken een ophef om aandacht te trekken van de landen waarmee ze samen hebben geheuld. met name nederland om de regering bouterse in discrediet te brengen .ik geloof totaal niet van wat front zegt .het is een op gezette zaak.
  volgens mij laat je het eerst onder zoeken voor je klaar staat met je oordeel ,dit is te voorbarig .
  storm in een glas water.bouterse moet niet op reageren
  het moet het laten voor wat het is .front kan geen vuist maken tegen paars .ze zien duidelijk dat zowel nederland als front aan de verliezende hand is .het zijn de fronters die het geloven .het was een doorn in het oog van front en nederland dat die vergadering door zou gaan in suriname en daarom proberen ze het nu op deze manier .ik ben dan ook heel blij dat bouterse niet op ge reageert heeft .het luwt van zelf let op mijn woorden .bedrijf politiek maar probeer toch een eerlijke politiek te voeren en niet openlijk een ander zwart maken om jou doel te bereiken ,het gaat front niet lukken .front weet dat het ecinomisch goed gaat en nu maar hopen dat ze een rel kunnen veroorzaken .no no ik ben surinamer al woon ik in nederland het is mijn land proberen jullie fronters niet dat land te destabiliseren samen met nederland .ik herhaal .het surinaamse volk heeft paars die mandaat gegeven om te regeren …dit geldt voor front en nederland .jullie zullen je daarbij moeten neer leggen als je het leuk vindt of niet .front heeft het over democratisch maar front gedraagt zich niet democratisch en je zal zien dat hoe meer front op nederland leunt hoe meer mensen hun de rug toe keren .nederland is ondemocratisch bezig tegen het wettig gekozen gezag .het is geen staats greep heeft bouterse aan de macht gebracht …het is het surinaamse volk heeft hem gekozen .als ze dat niet respecteren mogen ze allemaal op zouten .


  Maak melding

 13. de vraag die hier gesteld mag worden of sharon lieuw on inderdaad een enveloope met een kogel er in heeft ontvangen. Frapant dat niet een ander lid van het gezin de brievenbus ledig! goed. let op! 1 als inderdaad kwaadwillige het hebben gemunt op haar door haar een dreigbrief met ee kogel erin toe testuren is geen goede zaak. wat wel een goede zaak is is dat de democratie leeft en dat sharon haar recht op vrije meningsuiting tot haar recht laat komen door te spreken, alhoewel het niet sharon is die spreekt maar haar tante de eerwaarde priesteres karelin choennie.
  2 ik ga er van uit dat sharon bhaar niet zo makkelijk uit het veld laat slaan en dat ze vastbesloten door had moeten gaan met het recht van spreken. niemand schrik mij zo af en daarom geloof ik niet DAT ER EEN DREIG BRIEF MET KOGEL NAAR HAAR IS gestuurd. ik zie eerder een senario door het nieuw front opgezet. casteleen is iemand die zich niet de mond laat snoeren en daarom zeg ik het is een senario van het nieuw front.


  Maak melding

 14. die dikke, vette volgevreten seriemoordenaar zit nu aan de telefoon met marionet Kanhai, om te regelen dat er amnestie verleend gaat worden aan die paarse randdebiel die deze kogel verstuurd heeft.

  Hopelijk hebben de studenten in Cuba hun envelop nog niet opengemaakt, want je weet maar nooit met deze getraumatiseerde, paranoide, megalomane idioot van een president.


  Maak melding

 15. Alleen, jij gelooft zeker ook niet dat er op 8 december 1982 mensen zijn dood gegaan in het Fort (de vermoedelijke dader ontkent niet dat er mensen dood zijn gegaan in het Fort, hij weet alleen niet meer hoe dat zo gekomen is). Dat was zeker ook een scenario van het Front? (het Front bestond toen nog niet hoor, bedenk daarom maar iets anders). Wel, meneer Alleen, Sharon zou gek zijn om die brief niet serieus te nemen, al was ze er toen niet bij toen die mensen in het Fort omkwamen, zij weet in tegenstelling tot Misikaba, die er ook niet bij was, dat Suriname sinds de onafhankelijkheid niet steeds een pretpark als Disneyland of Pony Park Slagharen is geweest, je kunt in Suriname namelijk om de meest triviale zaken zonder blikken of blozen doorzeefd worden als je bepaalde personen in Suriname zou durven dwarsbomen.


  Maak melding

 16. =Dit is nou wat ik bedoeld, de tegenhangers willen de jaren 80 niet meer mee maken.

  =Niet Jenny verkondigde dit aan???In Suriname is in elk geval een begin gemaakt. “Ons parlement heeft een belangrijke stap gezet voor meer vertrouwen bij de samenleving, het gaat om institutionele versterking, meer openheid”, zegt Simons.

  =Sorry, maar het is verschrikkelijk dat men dit moet mee maken in een land die geprezen wordt om zijn eenheid en vrijheid van meningsuiting.?????


  Maak melding

 17. De verontwaardiging van velen in deze is hoogst opmerkelijk. Van sommigen kun je zeggen dat het zelfs onbegrijpelijk is. Dan denk ik inderdaad aan heel wat politici verbonden aan de NPS en VHP. Hoe vaak waren deze partijen na 8 december 1982 aan de macht en hebben zij verzuimd om de moordenaars van voor het gerecht te dagen. Het feit dat moordenaars van 15 prominente landgenoten nog niet zijn veroordeeld geeft andere Surinamers het gevoel dat in SU vandaag ook misdaad loont.
  Is de huidige regering bereid en in staat het gevoel van onrechtvaardigheid van het volk volledig te herstellen??


  Maak melding

 18. ja ja eenmaal een dief altijd een dief ,joe dink dat na so kauka e vat koro.nee zo werkt het niet en daarom zeg ik dat ik niets geloof wat front zegt eerst moet het bewijs op tafel dan gaan wij praten .je ziet dat men misbruik gaat maken omdat iemand een fout heeft gemaakt.
  mensen laat je niet wijs maken het is een opgezette zaak van de fronters alleen zo kunnen ze nog even aandacht trekken maar het gaat snel over ,de oppositie probeert er een draai aan te geven maar geen effect .ding mang boto boro .a boto voe ding front mang e soengoe .


  Maak melding

 19. Revalli

  “Het feit dat moordenaars van 15 prominente landgenoten nog niet zijn veroordeeld geeft andere Surinamers het gevoel dat in SU vandaag ook misdaad loont.”

  Ok, maar hoe it het precies met berechting van de moordenaars van de miltairen bijv. tijdens de binnenlandse vuile oorlog. Het feit dat die niet zijn veroordeeld geeft andere Surinamers ook het gevoel dat in SU vandaag ook misdaad loont.

  Of is hetgeen je stelt alleen van toepassing op de prominenten.

  Trowens heb je het al gelezen, Ex- Jungle Commando’s zijn gaan betogen, want de afspraken die zijn gemaakt nl. baan bij de overheid en veiligheidsdienst is door de opeenvolgende regeringen niet nagekomen.

  Jullie zijn mij een stelletje hypokrieten.


  Maak melding

 20. ==Een stukje tekst en zie wie de baas eigenlijk is/////

  De Stichting 8 december 1982 wijst erop dat eerder de president de tegenstanders van de amnestiewet ‘volksvijanden’ had genoemd en zijn bisschop sprak van ‘staatsvijanden die moeten worden geïdentificeerd’. ‘Democratie mag geen façade zijn, het moet een collectieve beleving zijn, geen burger mag in zijn recht op vrije meningsuiting worden aangetast. De regering heeft de plicht onze sociaal betrokkene jongeren te beschermen en de vrijheid van angst te borgen,

  Met een kogel in de dreigbrief is de open brief gelijk aan een doodsbedreiging.De stichting 8 december 1982 kenmerkt deze doodsbedreiging als een aanslag op de vrije meningsuiting en voert ons terug naar de sfeer die er heerste in ons land 30 jaar geleden toen 15 personen ook hun vrije mening gaven en vermoord werden.
  Wij vragen niemand om begrip, maar eisen dat rekening wordt gehouden met de mening van andersdenkenden; een doodgewone regel in de democratie.


  Maak melding

 21. iemand zegt dat misdaad loont in suriname .
  ja misdaad loont in nederland zie maar die michiel de ruyter .de voc mentaliteit het heeft veel opgeleverd voor nederland ,ja misdaad loont voor nederland .het is maar het topje van de ijsberg wat ik noem er kan ook een waslijst worden gemaakt .voor deze mensen is nederland een goed voorbeeld .zo kan ik ook rijk worden hoor .voor anderen mag het verjaard zijn weer voor anderen geldt dat niet ,mooi he!!!


  Maak melding

 22. De paarse aanhangers van de NDP hebben altijd moeite gehad met kritiek en andersdenkenden. Ben je tegen de NDP dan ben je tegen Bouterse en tegen Suriname. Dat is hun uitgangspunt! In hun perceptie worden Bouterse en Suriname als synoniemen beschouwd. Als je tegen de Amnenstiewet bent dan ben je een verrader, een rudi muso! Het zijn van die gasten die een ook wereldvreemd zijn. Ze dulden geen pottenkijkers en zijn als de dood zo bang voor het westen. Niet zelden creeeren ze een kunstmatige vijand en strooien zand in de ogen van het volk met allerhande vormen van bangmakerij en overdreven nationalisme.


  Maak melding

 23. In feite spreekt bovenstaande voor zich, er zijn weinig landen in deze wereld, waar geen mensenrechten worden geschonden, het wordt steeds erger, en in Suriname wat er ook gaat komen of niet, dit gedoe ban je nooit meer uit. Do abie foe liebie nanga eng.


  Maak melding

 24. De dreigbrief is niet goed te praten er zijn wel wat vraagtekens . laten wij hopen dat de politie de daders zosnel mogelijk inrekenen hopelijk is het geen senario van gasten die alleen maar verwaring willen hebben om Suriname weer negatief in het nieuws te laten komen.

  Dat heeft manders ook geprobeerd met medewerking van negatief denkenken Surinamers die de waardigheid van ons President en Suriname te grabbel wilden gooien .

  KIJK nu hoe een europarlementarier reageerd als we niet toegeven en ons hoofd koel houden en verder gaan in de geslagen weg.

  Europarlementariër Oomen eens met Suriname
  25 Nov, 14:26
  84b1a6bd483c17c9fa047765e070a855.jpg
  Europarlementariër Ria Oomen. (Foto: Raoul Lith)
  Europarlementariër Ria Oomen zegt zich volledig te kunnen terugvinden in de kritiek van Suriname over hoe de eerdere politieke dialoog met Europa is verlopen. “Het verbaast mij dat als je politieke dialoog voert de gesprekspartner er geen verslag van heeft gekregen. Politieke dialoog betekent dat partijen met elkaar van gedachten wisselen over wat goed en fout gaat en daarover moet een goed verslag naar buiten komen. Ik heb gezegd dat ik heel graag het verslag in mijn bezit wil hebben”, zegt Oomen aan Starnieuws.

  Zij is het dan ook eens met parlementariër Rabin Parmessar die vandaag op een vergadering van de politieke commissie van de ACP en dat van de EU, het standpunt van Suriname heeft aangegeven. De politieke dialoog die de EU in mei heeft gehouden over de politieke situatie in Suriname eindigde met een eenzijdige verklaring van de Europese commissie en is er tot vandaag geen verslag gedaan over het gesprek.

  dat de


  Maak melding

 25. oppositie oppositie laat je niet kennen .
  die strijd hebben jullie verloren ,de ware aard van de oppositie komt naar buiten .ze willen koste wat kost mijn president aan de schandpaal nagelen ik heb jullie meerdere keren op gewezen dat a tjoetja die oeng wang setie oeng zoek wang tra wang ….dit van die brief is dom te openlijk.famirie mie bing go loekoe a torie het was te amateuristisch …openlijk is het een brief met kogel uit eigen gelederen .spijkers nop laag water zoeken omdat ze geen houvast hebben .de economie draait naar tevredenheid als je wil werken .suriname is in bloei .redimusus jullie schip is zinkende .ze trachten hulp te zoeken bij de eu hun vroegere baas olland maar krijgen tot nu toe geen bijval ….ze proberen het maar het lijkt een verloren strijd .nederland zal hoe dan ook onderleiding van bouterse toenadering zoeken tot suriname ..die tijd komt nog . oeng tik oeng ai loekoe

  ai na pero taki


  Maak melding

 26. Wat smerig om op een sluwe manier de 81 miljoen begroting voor het kabinet door te drukken. Ze hebben de begroting van de ACP/EU bezoek van c.a 5 miljoen als onderdeel gepresenteerd van de 81 miljoen begroting.
  Dus het parlement kon niks anders dan de 81 miljoen begroting goed keuren. Zo komt de president toch weg met de 81 miljoen voor het kabinet.


  Maak melding

 27. waarom heeft de president van het land su. deze misdadiger ,,brief met kogel,, niet ver-oordeeld of be-oordeeld..

  waarom heeft de mi-nis-ter van jus.pol. deze misdadiger niet laten opsporen en berechten voor deze misdaad..

  wat moet je als burger concluderen wat hier gebeurt..


  Maak melding

 28. Dames en heren ATTENTIE!
  Perro verzend een reactie op zondag 25 november 2012 om 20:47 uur, door pero.

  Maar 20:47 uur Nederlandse tijd is volgens een eenvoudig rekensommetje 20:47 uur-4:00 uur = 16:47 u. Surinaamse tijd;dus zou je stellen dat het feestgedruis in volle gang is in Suriname.
  Maar wat blijkt?Hij zit achter zijn computer! 😛

  Dus er zijn dus 2 mogelijkheden.
  1.Dat DE ONBETROUWBARE SCHAAMTELOZE WAARDELOZE MISLUKTE BITTERE CASSAVE PLANTER moe is van feesten in Suriname.
  2.Dat DE ONBETROUWBARE SCHAAMTELOZE WAARDELOZE MISLUKTE BITTERE CASSAVE PLANTER zoals verwacht liegt als een paardendief dat hij in Suriname woont!


  Maak melding

 29. Aah…su kent het gewicht niet van de uitspraak van mevrouw Oomen .
  Lief van haar…hoor. maar een spek en bonen uitspraak.
  Het buitenlands beleid wordt in de tweede kamer gemaakt.
  En het CDA speelt nu niet mee. Wilders heeft ze kapot gemaakt. Zo is het.
  Overigens idool van su heeft toch een broertje dood aan Holland? Dus wat voor een gezeur is dit.


  Maak melding

 30. En wat mij het ergste in deze bevreemd is,dat men deze vrouw nu op haar blauwe ogen geloofd!
  Wat is de reden dat we t.o.v. de EU nu een ommezwaai van 180 graden maken?
  Wat een goed gelovig volk zijn we voor de zoveelste keer gebleken.


  Maak melding

 31. @GMAP

  There is a big hole in your soul.
  A big desease in your Brain.

  The Good, the Bad President is a dirty job, but somebody’s gotta do it. Your the UGGLY and uggliest.


  Maak melding

 32. Ja dit bewijst eens te meer dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken. DDB had al veel eerder voor het gerecht gebracht moetne worden. Al in de jaren 90.


  Maak melding

 33. pero sa vetie gie stranang .

  was getekent
  pero bijmer

  Perro sa vetie djie stranang nôh?Djie stranang 😀

  perro bijmer nôh,bijmer nôh?

  O,eindelijk ie gwe lieb ding plijer blauwkop nanga ding tjekre tjekre kaoso jampanesie?

  Lafaard!


  Maak melding

 34. @Astrando, Doet de regering wel wat hieronder staat????/

  25 Nov, 19:30

  Vooruitgang en ontwikkeling van een natie gaan gepaard met transparanties, eerbiediging van mensenrechten, eerlijke en onafhankelijke rechtspraak, zegt BEP-Buitenland in een felicitatieboodschap in verband met 37 jaar onafhankelijkheid van de Republiek Suriname.


  Maak melding

 35. Deze zelfde regering heeft reeds eerder bewezen mensenrechten te schenden, en van democratie is in Suriname echt geen sprake, neem alleen maar het voorbeeld van het indienen van die omstreden amnestiewet die in strijd is met de grondwet en verschillende Internationale verdragen, daarbij maak ik dagelijks mee hier in Suriname met je vrije meningsuiting heel voorzichtig moet omgaan, daar er genoeg maloten rond lopen van die paarse bende die wel even jou het zwijgen willen opleggen, want bedreigen en intimideren, staat heel hoog in het vaandel van deze paarse bende.
  Abrahams en die papegaai van panka weten daar alles van, want deze figuren hebben tijdens de militaire periode ook vele mensen bedreigd en geintimideerd door ze een reisverbod te geven en huisarrest te geven, en dit soort ongedierte zie je weer terug op hoge posities, wat een land is dit Suriname.


  Maak melding

 36. Mensen de man heeft zich altijd omringd met een zwaarbewapend prive-leger. Bovendien uitte hij als hij zich niet op zijn gemak voelde openlijk bedreigingen naar de toenmalige regering etc.Elke poging tot arrestatie zou leiden tot een bloedbad in Paramaribo. Ik ben blij dat het niet zover is gekomen.Maar:’The higher they climb the harder they fall.’


  Maak melding

 37. Een zeer terechte opmerking van het Nieuw Front. Het zou de President sieren als hij zich in het openbaar van deze actie had gedistantieerd.Helaas het zit er niet in en zal dus niet gebeuren.

  @Barnie,

  Ik denk dat de President er indirect of direct zelf achter zit.
  Laffe Honden lopen altijd weg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.