Bouterse: ‘Suriname wil iets terug doen voor Cuba’

53

PARAMARIBO/SANTIAGO DE CUBA, 20 nov – “Cuba heeft altijd iedereen gesteund, vandaar dat zoveel landen zich het gebeurde aantrekken, en Suriname wil daarom het weinige dat het heeft delen in deze moeilijke tijden.” Dit zei president Desiré Bouterse tijdens zijn bezoek aan Santiago de Cuba. Deze provincie is het meest getroffen door de orkaan Sandy. Bouterse doneerde een onbekend bedrag namens Suriname. Hij ontmoette ook de Cubaanse president Raul Castro.

Onder meer is gesproken over het herstelwerk na de orkaan. Volgens het Cubaanse persbureau Prensa Latina zei Bouterse ervan overtuigd te zijn dat Cuba zich snel zal weten te herstellen. In Santiago de Cuba, op bijna duizend kilometer van Havanna, heeft Bouterse ook gesprekken gevoerd met lokale autoriteiten. Ook sprak hij Surinaamse studenten kort voor zijn terugkeer naar de Cubaanse hoofdstad. De twee landen onderhouden sinds 1979 diplomatieke relaties.

Cuba heeft hulpprogramma’s in Suriname lopen op voornamelijk medisch en sportgebied. Zo’n tien Cubaanse artsen werken al enkele jaren in vooral het binnenland. De studenten in Havanna en andere steden zitten vooral op medische opleidingen. Door de jaren heen zijn bijna honderd Surinamers er universitair opgeleid. De twee landen willen ook op landbouwgebied nauwer samenwerken.

53 REACTIES

 1. Dit geld komt ieder geval terecht bij medemensen in nood, in tegenstelling tot het geld dat wij met z’n allen moeten opbrengen om de first lady en bonuman S.M. van een vorstelijk salaris te voorzien en het geld dat van ons afgepakt is om nodeloos toiletpotten en auto’s te pimpen.


  Maak melding

 2. “een onbekend bedrag” hmm,.. weer geen openheid van zaken. Alles gebeurd achter de rug van de bevolking.
  Dijken bouwen ,.ho maar.
  Sinterklaas strooit met geld hor!!


  Maak melding

 3. Is het dan niet goed dat er één onbekend bedrag aan cuba gedoneerd is.
  Su heeft zins 1979 een samen werkings verdrag met cuba ,”dus één donatie is wel voor hen nodig en bevorderd de samen werking.


  Maak melding

 4. in sommige gevallen is bouterse goed bezig maar er zijn ook steken die hij laat vallen .als ik nou kijk naar die 50.000 die naar kwakoe ging en vraag ik mij af wat gaat hij geven aan cuba .is het in natura oke maar geen harde valuta die het volk nodig heeft .die 50.000 had bouterse beter kunnen spenderen aan asiana, of scholen inplaats een kwakoe festival financieren waar de organisatie zelf corrupt is .hou je bezig met je land ,suriname is er nog niet, speel niet voor sinterklaas .
  er is genoeg werk aan de winkel in suriname waar het volk op zit te wachten .je doet je best voor suriname maar wees niet hoogmoedig terwijl wij zelf hulp nodig hebben .


  Maak melding

 5. Wij Surinamers zullen hard ons best doen maar zijn bij lange na niet in staat om Cuba te paaien voor datgene wat Cuba voor ons betekend heeft in tijden waar het voormalig moederland ons schier in de steek liet. Patrong, Piet, Scropu,Surinam Patriot en Henkes, misschien is het toch goed dat er een orkaantje ove jullie woedt opdat je ook een beetje wijzer wordt! Stel opfokkers!


  Maak melding

 6. @Piet, ben het volledig met je eens. Op alle grote dossiers geeft Bouterse zich niet thuis, maar als het op Cuba aankomt wordt er weer een podium gecreeërd waar hij kan profileren. En profileren doet hij graag met geld van de belastingbetaler. Suriname is niet in staat om andere landen te helpen. Het land is zelf hulp behoevend.


  Maak melding

 7. Claire

  Is dat een vermoeden of zekerheid van jou.
  Jij woont niet in Su en kan ook niks zien wat in Su gebeurt;”meerdere van jullie redimusus durven niet naar Su te gaan ,maar hebben altijd een negatieve uitspraak van Su en regering,,achter jullie pc zitten en dom kletsen zal jullie niet helpen om de realiteit in te laten zien.
  Jullie zijn zo vervreemd van het Su bodem dat jullie niet meer kunnen inzien dat jullie volgens een onrealistisch denkwijze praten,blijven jullie met jullie valse hoop dat Su niet zonder nedland kan,”het zal tot een teleurstelling voor jullie zijn,,.


  Maak melding

 8. Volgens mijn informatie worden die Cubaanse dokters betaald voor hun diensten dan is het volgens mij geen hulp.
  Waar was cuba tijdens de overstroming in het binnenland van Suriname?
  Het waren wel die zo gehate Hollanders die met hun links helikopter kwamen helpen,het waren ook die surineds die geld en spullen hebben gestuurd om te helpen.
  Bouterse, in nood zie wie de mensen zijn die het echt menen met de surinaamse bevolking, geen Brazilie,geen Venuzuela,geen Cuba.


  Maak melding

 9. Claire,

  Ondanks dat Suriname zelfbehoevend is voelt Suriname zich medeverantwoordelijk voor het welzijn van anderen en is bereid naar anderen om te kijken die het harder nodig hebben.

  Zouden wij als Surinamers daar juist niet trots op moeten zijn ipv constant kritiek te leveren op alles
  wat Suriname doet?

  Ik weet absoluut zeker dat jij, wanneer het huis van jouw buurman was afgebrand en alles kwijt zou zijn, wel degelijk bereid zou zijn hem te ondersteunen ook al zou je het zelf ook niet zo breed hebben.
  Want dat is nou eenmaal de inborst van elke Surinamer.

  Bouterse is ook niet mijn favoriete president maar als Bouterse namens Suriname een teken van naastenliefde toont dan mag dat gerust ook gewaardeerd worden en niet meteen allerlei andere politieke toestanden erbij halen.


  Maak melding

 10. Sra, je doet aannamens die nergens op gebaseerd zijn. Ik woon in Su en ik zie elke dag de voor-nadelen van het land. Ik heb alleen een binding met Amerika alleen enkel omdat mijn dochter daar woont. Holland is voor is mij niet interessant. Kennelijk heb je een probleem met dat land.


  Maak melding

 11. Cuba,..dat is tog de top levend in weelde, dikke wollentapijt, kaviaar & champagne en alles daaronder die het moet doen met een voedselbon,dus ook de oogarts en andere hoogopgeleiden!!!

  vraag het maar aan de cubaanse artsen vertoefend in Su hoe blij ze zijn met een blikje egte Coca-cola!!

  en dan DADA; hoe gaat jou donatie aangewend worden;

  nog meer kaviaar voor de top 🙂


  Maak melding

 12. De president is een grote boef die alleen gelijkgestemde “the hulp” schiet. Eerst Hugo,nu Raul. Waarom niet naar Haïti die nog erger is getroffen door op een volgende rampen waaronder Sandy?
  Het podium waarop Bouterse zich beweegt c.q. voor opneemt zijn steeds landen met een twijfelachtige tot zeer bedenkelijke reputatie. Denk aan Libië, Venezuela en Cuba.Gelukkig storten steeds meer van deze regiem in. Hij is dan democratisch gekozen maar zijn dictatoriale regeer stijl zal binnen kort ook ten val komen. Hij nog zijn ministers tonen respect voor het parlement noch het volk en doen wat hun goed dunkt.
  Helaas voor de bevolking die toen liep te juichen. Zullen de druiven straks heel zuur zijn.
  Ze zullen merken dat het een beleid is dat ze van niets naar nergens leidt. Ben benieuwd wie Suriname dan zal helpen.


  Maak melding

 13. Soort zoekt soort!
  Zijn dictator vriend is in nood en kijk wie denkt dat hij helpen kan?
  Juist ja, de surinaamse dictator bouta!
  Thuis in Suriname wil bouta de gruwelijke geen verantwoording afleggen voor zijn deelname aan de december moorden en om de mond te snoeren van velen heeft hij zich zelve met AMNESTIE beloond .
  Te boxel was hij nooit veschenen ,maar om een eendaagse tour naar Cuba gte maken daar heeft hij helemaal geen moeite meegehad.Wat een huichelaar is deze moordenaar toch!


  Maak melding

 14. @Shanice

  Potverdorie met je!!!
  WAT weet jij en je baasje af van naastenliefde?!!
  Naastenliefde betekent niet het EXECUTEREN van onschuldigen zoals je baasje het gedaan had in 1982 in dec.Naastenliefde is ook geen naastenliefde tonen als de MOIWANA sclachting olv van je liefje bouta!
  Naastenliefde is ook niet vragen om AMNESTIE zoals je liefje bouta!
  Straks ga je tranen met tuiten komen huilen hier en dan ga je ons vragen wat 1982 is?!Ik ben er zeker van dat deze jaartal niet voorkomt in je hersenen die gelijk zijn aan de poepejantje hersenen van je liefje bouta!
  Wees blij dat je buurman niet zijn bed gelicht werd door je vriendje bouta om daarna geexecuteerd te worden in koele bloede.
  Dank God dat je vader hetzelfde lot bespaard is gebleven!
  Bouta en naastenliefde…meisje je bent zeker aan een hennep verslaving.
  Die twee bouta en naasten liefde gaan niet samen.
  Er is een hemelsbreed verschil tussen deze twee.
  En je mag gerust zeggen dat jij bouta aanbidt.
  We weten dat jij je ervoor schaamt publiekelijk , maar je hoeft de heilige Maria niet uit te hangen hier!!


  Maak melding

 15. Bravo meneer Bouterse wat je gedaan hebt.
  Je moet niet bang zijn om het bedrag gewoon bekend te maken.In het menselijke aspect zijn je politieke tegen standers nog erger dan jij.Die vermoorden het volk door het bloed op te drinken.


  Maak melding

 16. Deze man is echt de grootste schaamte dat uit een suriname vrouw is gekomen. Een onbekend bedrag? We zullen het wel ineens zien als 100 miljoen usd op de volgende begroting. En een moordenaar als president hebben is één, maar moet hij nou echt zo met hemp over broek op een staatsbezoek???


  Maak melding

 17. BOUTERSE JE HAD MET ONS GELD EEN SCHILDERIJ GEGEVEN AAN OBIANG TER WAARDE VAN 283.OOO!!!! EN NU GEEF JE WEER KADO’S AAN EEN DICTATOR. MAAR KOM EERST UITLEG GEVEN OVER DIE SCHILDERIJ EN GELIJK OOK OVER DIE COMPUTER VAN SRD 9000!!! DIT IS TE GEK VOOR WOORDEN.


  Maak melding

 18. Vorige Regering heeft voor Bouta alles goed achtergelaten ,dus hij speeld nu sinterklaas , het geld komt toch niet uit zijn zak en een vliegtuig pakken om op een dag naar Cuba gaan betaald hij ook niet,hij weet niet waar en hoe hij het geld moet uitgeven ,want hij hoef toch niks te doen.


  Maak melding

 19. Cuba is een van de weinige landen waar Bouterse voet aan wal kan zetten zonder te worden gearresteerd. Voor deze coulante houding wil Bouterse ‘iets’ terug doen. Wie niet?


  Maak melding

 20. Als de pres. zijn eigen portemonnee had opengetrokken om te doneren aan Cuba, dan had ik dat zeer gewaardeerd. Dan hadden we toch een kleine sprankeltje goedheid kunnen zien.
  Maar nu tast hij in de zak van de staat om een ander blij te maken. Dus m.a.w je pakt zonder overleg uit de zak van de staat, je zegt niet hoeveel dat is, misschien gaat de helft wel in je eigen zak. Wie weet. En je roept heel hard: CADEAUTJE!!! Van mij. Voor jullie Cubanen, een spiering om straks daarmee een kabeljauw te vangen. Wel Raul Castro is niet van gisteren. Hij kent deze streken wel. Hij laat zich niet omkopen met een schimmelig koekje. Smijten met geld dat niet van jou is, is het leukste wat er is maar ook het kwaadaardigste.


  Maak melding

 21. Wat een Obiang sleutel niet toe dient.Gaat hij even een vergadering openen en laat Ramotar meehelpen.Tegen de Guyanese president gaat men geen BOE durven roepen.Al maakt hij ook het Guyanese volk belachelijk door aanwezig te zijn op een inter parlementaire vergadering.Het buitenland gevoel overheerst ….ook bij hem.

  Cobie.


  Maak melding

 22. Raytje toch!

  Bedankt voor jouw ‘hoogbeschaafde’ reactie.
  ik heb er ‘echt’ van genoten.
  Nu je mij toch bombadeert tot Bouterse fan is het wel heel verleidelijk om mijn studie hier in Nederland af te breken en terstond naar Suriname af te reizen.
  Dan zou is zeker gebeiteld zitten. ja toch?

  Ray, ik speel dit onnozele spelletje graag met je mee hoor. Dan is in elk geval 1 persoon happy.
  Als je wilt dat ik toegeef dat ik bij de Bouterse clan hoor en wil ik jou ook wel gelijk geven.
  Denk je nou werkelijk dat ik daar 1 nacht minder om zou slapen wanneer ene Ray beweert dat ik een Bouterse aanhanger ben? mhhh.. nee dus!
  Ray, je mag vinden wat je wilt, je mag denken wat je wilt , als jij daar happy van wordt dan wil ik je daarin graag tegemoet komen. In tegenstelling tot wat je denkt heb ik daar totaal geen moeite mee.
  Van belang is wat mensen die mij werkelijk dierbaar zijn, mijn vader mijn moeder, mijn studiegenoten, weten waar ik werkelijk voor sta.

  Ray, Suriname is qua aantal bewoners een klein land.
  Wat in de jaren tachtig heeft plaatsgevonden heeft ons
  allen diep geraakt. Onder degenen die zijn omgekomen hebben wij allen wel een vader, een oom, een broer een neef, een vriend of een kennis. Absoluut een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Suriname. Maar ondanks die enorme impact die deze gebeurtenissen op onze leven hebben gehad weiger ik om deze gebeurtenissen mijn verdere leven te laten beheersen.

  Ik heb het prachtige boek van Nelson mandela gelezen
  en ben zeer geraakt door zijn schitterende woorden:
  ‘Ik ben vrij, maar ik weet dat ik nog steeds in gevangenschap zou zijn als ik de bitterheid en haat niet achter mij zou laten’.
  Ook de bijbel leert ons om anderen te vergeven die
  ons iets hebben aangedaan.

  Ray, ik weet dat je aan deze woorden waarschijnlijk geen waarde hecht maar vind je het erg als ik mij wel aan deze filosofie houd?

  Dank je wel en de groetjes


  Maak melding

 23. ” Bouterse doneerde een onbekend bedrag namens Suriname.”

  Voor deze altruistische daad geldt het spreekwoord: De lamme helpt de blinde. Hebben armoedige Surinamers, als vele ouden van dagen, niet eerder een onbekend bedrag van Bouta nodig? Is Bouta soms president van de Cubanen?


  Maak melding

 24. @Shanice

  Nu je het forum gemeld hebt, dat je in Nederland studeert, ben ik bereid jou een Nederlandse les te geven. In jou reactie aan Ray schrijf je diverse keren ‘je wilt’. Dat is fout, want willen is een onregelmatig werkwoord:

  Ik wil
  Jij wil
  Hij wil
  Wij willen
  Jullie willen
  Zij willen.

  Zie je nou wel, dat je van een Bouta-hater iets kan leren.
  😉 😆 😆 😆


  Maak melding

 25. Het moet niet erger worden…..je eigen mensen laten verhongeren en voor Cuba de Barmhartige Samaritaan uithangen? Bijzonder duur liefhebberij, een dictatuur


  Maak melding

 26. Gelden van de Dijken van Commewijne en zeedijk Coronie worden aan goede doelen in cuba besteed.

  De splinter in andermans oog wel zien, maar niet de balk in het eigen.

  Bewoners van Commewijne en Coronie sta op voor uw rechten. Het water is jullie al tot de neusvleugels gestegen. De monden moeten nu al stijfdicht gehouden worden, om niet te verzuipen van het stijgende en wassende water in jullie woongebieden en huizen.


  Maak melding

 27. Forumleden.
  LEES en HUIVER!
  “in sommige gevallen is bouterse goed bezig maar er zijn ook steken die hij laat vallen”.

  Moet je horen wie dat zegt.
  Mijn grootmoeder zou zeggen:
  “Grontapoe kong drai,poespoesie ê njang sra”.
  😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉


  Maak melding

 28. Persoonlijk zou iedere Surinamer deze humanitaire missie van de President moeten ondersteunen. Cuba heeft inderdaad vele diensten bewezen aan Suriname. Ik denk aan het Milagros Projekt en de uitzending van medici naar gebieden in Suriname waar onze landgenoten niet willen arbeiden. Op momenten als deze moeten wij toch even de emoties aan een kant laten opdat Cuba zich volledig kan herstellen en dat tezijnertijd de democratische gedachte op het eiland wortel kan schieten. Zelf ben ik vaak op het eiland and, believe me, ze kunnen iedere drup water en elke korrel rijst best gebruiken. Cuba Libre!


  Maak melding

 29. De grote vraag is: waarom is het geheim??
  Wij hebben toch alle recht om te weten hoeveel we schenken? Het is staatsgeld, het is van ons. Of heeft de president toch uit eigen zak gegeven? Dat zou nog eens een mooi gebaar zijn.


  Maak melding

 30. Uiteraard, niemand in SU kan er tegen zijn dat de president een bevriende natie een helpende hand biedt in tijden van nood. Maar deze actie van Bouta demonstreert dat de president bestuurtactisch erg zwak is. In voetbaltermen luidt het advies: je hoeft de bal niet naar een medespeler te brengen, laat de (rollende) bal het werk doen.
  Een donatie onder deze omstandigheden is een goed gebaar en kweekt good will onder de Cubaanse bevolking. Dus meneer de president ook het volk van SU heeft u nodig, blijf uw werk gewoon thuis doen. Betrek het parlement bij uw besluitvorming en wees transparant over de hoogte van de donatie. Het gaat om belasting geld van uw eigen volk, ga niet voor eigen succes (oppoetsen van persoonlijk imago) over de rug van het volk!


  Maak melding

 31. Aai…even naar cuba op 1 dag..met 30 man…wat zal dit wel kosten. Een donatie per bank was niet de keus?
  Of heeft hij een kadootje voor zijn Farc vriendjes gebracht voor ooit bewezen diensten?


  Maak melding

 32. Beste Kondremangs,

  DiDiBrie denkt op deze manier zijn historisch verraad aan de Cubanen af te kopen. Voor degenen, die het willen weten; zoek het boek van de voormalige Cubaanse ambassadeur in Su op:DE COUP VAN DE SEGEANTEN. Dan zal je zien, hoe DiDiBrie hen in 1983 heeft laten vallen, NA de invasie van de VS in Greneda van Maurice Bishop. Bouta koos eieren voor zijn geld ,toen een groen legervliegtuig olv generaal Danilo Venturini(SELVAS commandos) op Zanderij was geland…….Binnen 1 dag moesten alle Cubanen Su verlaten en dat heeft Cardenas hen nooit vergeven……..dus probeert DiDiBrie op deze manier zijn geweten(heeft hij die?) af te kopen….

  TIME WILL TELL,Kondremangs!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 33. @NOBRUYA
  Welcome back.
  Je gaat en je komt;het is geen bakba winkrie hoor! 😉
  Geintje,ik weet dat je er altijd bent geweest m.b.v. een andere schuilnaam,toch?


  Maak melding

 34. Er is toen zoveel gebeurd. Een heleboel is bij mij weggezakt zoals de uitzetting van de Cubanen. Goed om dat nu naar boven te halen. Zo kun je inderdaad bepaalde acties beter begrijpen. Het was een vreselijke tijd.
  Dank voor de opfrisser, Nobruya.


  Maak melding

 35. Beste mensen, ik heb niet alle reacties kunnen lezen, maar wat mij vooral stoort is dat de President een geld bedrag geeft aan Cuba en de bevolking mag niet weten hoeveel hij heeft gegeven.

  1. Dan is dat gelden ondersteuning aan Cuba niet gegeven door of namens het Surinaams volk.

  2. Dit wek corruptie .
  3.Bouterse koop een landgoed in Cuba en wilt later daar gaan wonen wanneer hij geen president meer is.

  Ik vind dat het volk van Suriname flink in opstand moet komen voor deze soort van solo actie.Je mag anderen helpen, dus dat is geen probleem , maar het geld is niet van Bouterse dat hij het zonder verantwoording zomaar kan afstaan of weggeven aan derden zonder te verantwoorden.
  Wat voor rentmeester is dat.

  4. Dit is /kan ook een vorm van wit wassen zijn , want hij is rechtstreeks naar Cuba gegaan en zelf hoog persoonlijk.Dus het geld dat aan Cuba gegeven is ,is zeker in contanten.

  5.Het wek de suggestie op, dat het drugs gelden zijn.(onbekende geld bedrag)

  Bouterse heeft dan ook gelijk zijn eigen bankrekening geopent in Cuba. Welke president doet dat.????

  Nou dat zijn allemaal vragen die ik heb en ik heb echt mijn twijfel.

  Alfa


  Maak melding

 36. @ Brada Medusa,

  Brada, bedankt voor je commentaar. Echter wil ik erbij vermelden dat je de Surinaamse realitiet niet kan vergelijken de Cubaanse. De stomme communisten en socialisten die in Suriname rondlopen weten niet waarover ze praten. Cuba heeft niets, de mensen zijn arm, en het idee van sociale gelijkheid is een grote leugen en “A big fat joke.” Brada, de mensen in Klaaskreek, Botopasi, en Tepoe leiden een veel beter bestaan dan de gemiddelde Cubaan. Men moet niet naar Cuba als gast van de revolutie, want dan heeft men alles. Men moet naar Cuba als tourist, en met moet de Solares maar eens opzoeken. Dan gaat men ervaren wat communisme inhoudt. Zo, ik ben geen MC’r of NDP’r (verre van), maar ik vind dat in tijden als deze Cuba elke steun van buiten kan gebruiken. Brada, wij staan er in Suriname veel beter voor. Thank you!


  Maak melding

 37. Het tijdperk communisme is passé, dat Suriname zogenaamd iets terug wilt doen voor Cuba. Daar zal wellicht niets mis mee zijn, ga ik vanuit. Dat De Surinaamse – criminele – president naar Cuba is geweest zou ik graag willen weten waarom deze reis. Het enige wat het communisme Cuba heeft gebracht is het analfabetisme reduceren – 95 procent – en het is hen ook gelukt. Het laagste cijfer van de wereld wat betreft het analfabetisme en de gezondheidszorg, is goed georganiseerd. Verder loopt/leeft Cuba ver achter bij de rest van het Latijnse continent, als je bedenkt dat het gemiddelde inkomen ongeveer 15 à 20 USA dollar is – academisch geschoold personeel -, wat moet dan een arbeider verdienen, wie het weet mag het mij zeggen! Ook is het mij opgevallen dat Suriname met veelal “schurkenstaten” zaakgelastigden uitwisseld. O ja, vader had het altijd over dit soort gebeuren, dan zei hij jongen soort zoekt soort. Hier zal je genoegen mee moeten nemen,

  Mebaryu


  Maak melding

 38. @Medusa, je vergist je……..ik heb maar 1 nickname en dat is NOBRUYA. Ik ben geen kameleon zoals anderen, die verschillende nicknames aannemen om zg pro of anti stellingen te poneren. Ik heb niet altijd tijd. Als ik denk,dat ik een wezenlijke bijdrage kan leveren(gebaseerd op feiten); dan doe ik dat vanuit mijn refentiekader en ervaring. Bovendien heb ik een job te doen, die heel belangrijk is voor de ontwikkeling van ons land en dat is vorming van de Surinaamse jeugd op een positieve wijze en niet op de manier, hoe sommige zg rollmodels(lees politici e.d)dat doen. Maar bedankt voor je hartelijke welkom. Ik voel dit als een warme deken en als thuiskomen tussen mijn Sranang bradas en sisas; ondanks de meningsverschillen, die er zijn. Ik zal de zaken,zoals ieder ander kritisch volgen en van commentaar voorzien(indien nodig).
  En om bij deze topic te blijven: wat is DiDiBrie precies op Cuba gaan doen????? Een ontmoeting met zijn vrienden van de FARC?????? Who knows?????
  Laat hij dat komen vertellen aan ons, die belasting betalen en ondanks zijn (wan)beleid proberen wat van Su te maken.
  TIME WILL TELL,Kondremangs!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 39. Ooit gehoord van humanitaire hulp , vriendschapsbanden en solidariteit ???
  Dat is het doel van het bezoek van de Surinaamse President in Cuba !!!
  Behalve als de President/Opperbevelhebber van de Republiek Suriname is hij ook in de hoedanigheid als voorzitter van de Caricom en de toekomstige voorzitter van Unasur voor steun-betuiging aan het Cubaanse volk en zijn/haar regering !!!
  De solidariteit met Cuba zal altijd blijven bestaan en het wordt alleen maar hechter net als onze relatie met buurland Brazilie .
  Neks no fout !!!
  Republiek Suriname Voorwaarts !!!
  I AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.