maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit Suriname‘Suriname heeft ambassadeur in Den Haag nodig’

‘Suriname heeft ambassadeur in Den Haag nodig’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 nov – Suriname heeft wel degelijk een ambassadeur in Den Haag nodig. Dit zegt parlementariër Mahninder Jogi (Nieuw Front/VHP). Dat het niet botert op politiek niveau mag geen invloed hebben op de betrekkingen met de Surinaamse diaspora. Het dreigt nu wel die richting uit te gaan en dat is onacceptabel. “Meneer Bouterse heeft een probleem met Nederland, maar een groot deel van het Surinaamse volk niet”, aldus Jogi.

Er zou alles op alles moeten worden gezet om de relaties goed te houden. Dit des te meer daar de regering Bouterse zich wat Nederland betreft, wil focussen op de Surinamers daar. “Ik pleit helemaal niet voor Nederland, maar diasporabeleid en ambassadeur gaan samen”, zegt Jogi tegenover de Times of Suriname. Paramaribo mag dus best haast maken, maar niets wijst die richting uit. President Desiré Bouterse zei onlangs nog dat er voorlopig geen ambassadeur in Den Haag komt.

Volgens de huidige inzichten doet het Surinaamse consulaat in Amsterdam het goed genoeg. “We kijken naar onze belangen”, zegt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken. De regering maakt ‘geen enorme haast’, zolang geweigerd wordt Bouterse te erkennen als democratisch gekozen staatshoofd. Intussen heeft Den Haag wel formeel gevraagd om toelating van de nieuwe Nederlandse ambassadeur. “We hebben dit doorgeleid naar de president en wachten op een reactie”, aldus Lackin.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

57 REACTIES
 1. Nederland maakt ook geen haast met het verstrekken van subsidies aan suriname. Wie houdt wie gegijzeld ? Suriname kan het geld verdomd goed gebruiken nu de president alle centen heeft verbrast.


  Maak melding
 2. Maar natuurlijk heeft suriname een ambassadeur in Nederland nodig. Er wonen veel surinamers in nederland.Surinamers die in nederland hard werken en veel belasting betalen.

  En nederland mag ook wat fatsoenlijker met de surinaamse ambassadeur omgaan.

  Zoveel stelt nederland ook niet voor in europa. En in de wereld. Dus ik snap de arrogante houding van nederland niet.


  Maak melding
 3. @kolibrie
  Het is niet Nederland die arrogant is!
  Het is bouta je baasje die het in zijn kop heeft dat uiteindelijk ook moordenaars geaacepteerd zullen worden door landen waar er geen plaats is voor criminelen die het voor het zeggen hebben in een land.
  Volg het wereld nieuws ook een beetje ,kolibrie!
  In Amerika is Petreas gestript van alle sterretjes en streepjes omdat hij een buitenechtelijke relatie had.
  Ga maar na wat er met hem zou gebeuren als ontdekt zou worden dat deze petreas een moordenaar is ,eentje net zoals bouta bv.
  Hij zou de gevangenis ingestopt worden en een rechtszaak zou volgen,het zou niet toegaan zoals het alleen kan gebeuren in Suriname!
  Hij,Petreas zou geen president worden noch zou hij amnestie kunnen genieten,of hij zou echt in Suriname moeten wonen.


  Maak melding
 4. ik wil niet hoogmoedig zijn hoor ik ben maar een surinederlander maar ik vindt dat suriname die subsidie mag houden om de broodnodige voetsel banken in nederland te helpen .jogi is front en het bewijst weer dat front niet zonder nederland kan .ze zijn verslaafd aan die hulp uit holland .die diaspora gaat door met of zonder nederland .suriname heeft nederland niet nodig voor een surinaamse paspoort zie marokko en turkye dus jogi lult uit zijn nek .dit zijn de echte hielen likkers die zich steeds maar blijven verlagen .ze kennen geen andere landen om zaken te doen en dat zie je ook bij vele surinederlanders die nederland als hun messias zien .santhoki was hem voor .de acp-eu kwestie die deze maand gehouden gaat worden is niet gelukt met het boycotten van de vergadering in su nu komen ze met wat anders .jullie fronters moeten dimmen ,niets anders dan dimmen .het gaat goed in su een stukje jaloezie van front zie ik in zitten ..waarom komt jogi ineens met diaspora en ambassade .is het omdat bouterse binnen een tijd bestek van 2,5 jaar dat hij aan de macht is dit diaspora vraag stuk voor elkaar heeft gekregen en front 15 jaar er over deed en toch niets voor elkaar kreeg .god zij dank dat deze fronters van het toneel verdwenen zijn .die mensen zijn corrupt hoop dat ze voor 25 jaar in de oppositie kunnen zitten en plaats maken voor capabele jongeren .ze hebben het volk achter gehouden zoals nederland front achter heeft gehouden .


  Maak melding
 5. Jogi zegt het precies zoals het is.
  bouterse heeft een probleem met Nederland. Suriname niet!!

  Du moment dat bouterse van het politieke domein verdwijnt, ontstaat er weer de mogelijkheid tot samenwerking op ambassadeurs nivo met NL.


  Maak melding
 6. BESTE KOLEBRI, je ben een echte leeghoofd vriend,

  Zoveel stelt nederland ook niet voor in europa. En in de wereld.

  waar heb jij het over,.NL heeft zeker heel veel te vertellen vriend voor zo’n klein landje,je bent ook zo 1 van die domme NDPers,zeggen maar wat ze op straat en in de cafe horen.DOM DOM DOM vriend


  Maak melding
 7. ray
  je praat poep keka praat je ..de grootste mensen rechten schenders zitten in nederland .de slaven drijvers zitten hier de kolonisator zit nu op zijn gemak daar hij al binnen is .nu wast hij zijn hand in onschuld in het geval bouterse en zegt dat stukken pas na 60 jaar openbaart kunnen worden ingeval die coup van 80.ze draaien velen van jullie een rad voor ogen .financieel heeft nederland het nu voor elkaar en komen ze zogenaamd met mensen rechten .niet lang geleden hebben 8000 moslims in sebrenicia het leven gelaten door te doen van karemans .en nederland probeert deze bange scijtzak in bescherming te nemen .zoveel doden en nog dure wijn dat deze karemans heeft aangenomen van mladic wat een schijtzak wat een afgang voor jan soldaat ik zeg liever nederlandse padvinders .
  nederland wil het mooi voordoen .ze hebben nog geen brug voor ons kunnen bouwen al die eeuwen het was maar weg dragen naar europa ,toen waren er geen mensen rechten hte mocht zels niet ter sprake komen .mensen rechten geldt niet voor nederland niet voor bepaalde landen zij moorden oprecht .china grootmacht nederland weet hoe ver ze kan gaan met china en nog vele landen als het om mensen rechten gaat .hypocriet en daarom zeg ik nederland bouterse heeft gelijk hou je geld .


  Maak melding
 8. Kuils, het is moeilijk voor je als hollander dat te begrijpen. Dat snap ik. nederland doet zijn best.

  Nederland is de enige echte paria van europa.

  Believe it or not.


  Maak melding
 9. @patrong
  Hallo bouta kontlikker.
  De grootste Surinaamse mensenrechten schender is Bouta en hij woont in Suriname!!
  Waarom maakt je baasje zijn smoelwerk niet open nu hij amnestie geniet!
  Hij is degene geweest die de executies heeft uitgevoerd,geen enkel nederlander heeft de trekker overgehaald,het was je baasje geweest.
  Als je denkt dat je baasje zit te huilen waarom de dossiers pas na 60 jaar open gebaard zullen worden,dan moet je die HENNEP verslaving van je opgeven.
  Je baasje hoopt dat de dossiers NOOIt open zullen gaan ,hij neemt het liever mee in zijn graf!
  Heeft hij zijn spreekbuis Lackin ooit de opdracht gegeven om het dossier op te vragen aan nederland of heeft hij publieklijk ooit geeist van Nederland dat de dossiers openbaar gemaakt moet worden?
  IK DENK VAN NIET, hoelanger het gesloten en geheim blijft des te beter voor je baasje!
  GA liever hennep planten en snuiven jij moordenaars aanbidder!!!!


  Maak melding
 10. Diplomatieke rel om inval bij Surinaamse ambassadeur
  dinsdag 19 juli 2011 07:55

  Een inval door een arrestatieteam in het huis van de Surinaamse waarnemend ambassadeur in Den Haag heeft voor diplomatieke spanningen gezorgd tussen Nederland en Suriname,

  Lees de weblog van Afshin Ellian
  Dat schrijft het AD dinsdag.

  Maffiosi
  De politie was op zoek naar onder anderen Trees ‘La Signora’ N. De ambassadeurswoning staat op naam van Trees’ zus en werd eerder gebruikt als rustplek voor maffiosi.

  De Surinaamse waarnemend ambassadeur David Abiamofo moest tijdens de inval, in bijzijn van vrouw en kinderen een uur lang plat op de bank liggen. Abiamofo identificeerde zich als diplomaat maar volgens de Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken Winston Lackin vervolgden de agenten gewoon hun werk.

  Drugstransporten
  Het huis van Abiamofo, >> partijgenoot van Ronnie Brunswijk <<, ligt aan de Laan van Vredestein in Den Haag. Het staat op naam van de zus van de 47-jarige Trees N., een belangrijke intermediair tussen Zuid-Amerikaanse drugsleveranciers en de Italiaanse maffia.

  Haagse Trees zou in 2008 twee maffioso in het huis aan de Laan van Vredestein hebben laten 'uitrusten'. Trees N. en haar partner Wierdjanandsing G. zijn bij de huiszoeking niet gevonden. Ze worden in Nederland en Italië verdacht van diverse drugstransporten.


  Maak melding
 11. Wie houdt wie gegijzeld?
  Suriname is vanaf 25 feb in gijzeling van een ongeschoolde meervoudige MOORDENAAR. Hij is nu al bezig zijn macht uit te breiden, toen front de verkiezing verloor hebben ze keurig de macht overgedragen. wacht en zie me boi.


  Maak melding
 12. ray
  bouterse heeft geen tijd voor jullie hij is bezig met wat hij het volk heeft beloofd geen tijd voor waardeloze zaken die voor oponthoud zorgen .ik ben kontlikker van bouta prima het volk heeft hem die mandaat gegeven en daar zullen front jij en nederland het mee moeten doen als je wil of niet ..trouwens ikjij en andere surinamers hebben niets te brokkelen wij hebben geen recht van spreken .de mensen die in suriname wonen hebben recht van spreken zij bouwen hetbland op niet jij niet ik niet de mensen die hier wonen .makkelijk achter die pc lullen dat doen wij allen ga het daar vertellen dan pas ben je een man .vene was aan de macht en kon het niet vertellen nu doet hij stoer het is jou tien schone vingerige waardeloze president die in de oppositie zit en hoog van de toren blaast ,so so lasting .ik hoop op een ding en ik hoop dat het je niet meer ontgaat .suriname is tien keer beter af met deze president, ik ben een aantal keren geweest en ik ga over een paar maanden weer ,zit in nederland op je ballen en volg wat er volgend jaar gaat gebeuren .ik ben blij ndat bouterse nederland negeert ,een bewijs dat ze zonder nederland toch hun zaakjes voor elkaar krijgen .
  nederland heeft een probleem en dat stapelt zich op ,bouterse let op en lacht rutte in zijn vuist en terecht .ray wees zo dapper en ga het bouterse vertellen zoals het volk dapper is om op bouterse te stemmen en geen ngehoor gaf aan nederland en front om niet op bouterse te stemmen .er werd toch gedreigd met het boycotten van su als bouta zou regeren .het is het gelul van nederland dat de mensen voor bouterse hebben gekozen door te willen bepalen wat er in een onafhankelijk land gebeurt als je wil gaan stemmen .is dat democratie bevorderen van nederland !!!bemoeien in binnenlandse aangelegenheden van een on afhankelijk land .en op de koop toe de kolonisator !!en die volgelingen als ray lopen ze achterna .ze hebben nog geen brug voor ons kunnen bouwen laatstaan brede wegen zoals ze het hier hebben .kruimeltjes gaven ze ons en verdeeldheid saaien.daankzij de ndp rijden wij over de suriname rivier en richting coronie .er komt nog meer let maar op en dat brengt front alleen maar in een negatief spiraal wat paars doet met su .


  Maak melding
 13. Suriname is onafhankelijk en moet ook onafhankelijk blijven.
  Zolang Nederland deze Regering/Pres DDB Bouterse die democratisch aan de Regeer macht is gekomen niet accepteert moet deze Regering ook geen enkele subsidie en donatie van hun accepteren.
  En als NL denkt om zijn ambassade in SU te sluiten moet dan SU ook zijn ambassade in NL sluiten.
  Wat de diaspora betreft is juist in het voordeel van NL.
  Mr Jogi Nieuw Front/VHP moet niet het omgekeerde zeggen en het volk misleiden.
  Niet dat Pres DDB probleem heeft met NL, maar juist dat NL probleem heeft met Pres DDB en dat ook on terecht.
  Zodra NL de democratische Regering/Pres DDB accepteert is hij gelijk in NL voor onderhandelingen van een goede relatie tussen beide landen.
  Laat het duidelijk zijn aan de burgers van SU dat NL saboteert voor een goede relatie en niet de Pres DDB.


  Maak melding
 14. @ben
  Niet het volk heeft overweldigend voor bouta de moordenaar gekozen!Hij werd achter deuren door Somo en brunsie ,gekozen!!!Die afspraak was van te voren al gemaakt door de 3 musketiers.
  Ze werden groots beloond voor hun verraad…somo en liefje Amina kregen een plekjhe in djakarta cadeau en Brunsie de goudmijnen in het binnenland hier ten lande.
  Als jij niet van plan bent om het land te helpen opbouwen moet jij je mond maar dichtdoen ..ik in tegenstelling tot jouw zal mijn stem en mening altijd laten HOREN!!Al zou ik dan op de maan zitten ,toch zou ik mij uitspreken tegen de moordenaar bouta!!
  Als ik de nederlandse authoriteit geweest zou zijn dan zou ik je onherroepelijk eruit geschopt hebben.Je geniet van de ww gelden,de vakantie gelden,pensioen,kinderbijslag,doktersvoorzieningen en dan nog zet je een grote bek op voor het land die zo goed voor je zorgt. Geef alles op en kom dan terug,ik wil zien of jij al deze voorzieningen niet zal missen in Suriname.Eenmaal terug in Suriname wil ik zien of je in staat zal zijn nederland ,je vroegere thuisland dus,te bezoeken met de salaris die je hier ontvangt.Ik zou persoonlijk aan je families in Nederland vragen om geen geld voor je ticket te sturen!!
  In nederland kan je een ticket kopen en het maandelijks aflossen,zo gemakkelijk gebeurd het daar!!!Bouta lacht rutte uit???Reality check voor je …je baasje wordt INTERNATIONAAL UITGELACHEN!!!
  Je baasje heeft een STRAFBLAD …..Rutte niet
  Je baasje is op de most wanted list….Rutte niet.
  Je baasje is een couppleger………….Rutte niet.
  Je baasje is een moordenaar………….Rutte niet
  Je baasje heeft Amnestie…………….Rutte niet.
  Wie heeft meer redenen om te lachen als je het lijstje nagaat??!!
  Kan je presidenten opnoemen die regeren met amnestie. aan hun zijde??!!!

  Suriname heeft nooit de kans gehad om zelfstandig uit te groeien omdat bouta Suriname sinds 1980 in zijn greep houd!!!
  Bouta is een moordenaar!!!!


  Maak melding
 15. @patrong
  ga wat aan je taal doen, want het is 1 onsamenhangend verhaal vol met taalfouten.

  Het typeert het niveau waarop je acteert.
  Je praat en schrijft op hetzelfde level als die moordende, stelende, rovende en liegende baas van je.
  Lekker terug naar school,, vriend en gewoon in de eerste klas beginnen want hoger is jouw niveau niet, sukkel.


  Maak melding
 16. @R. rajaram

  Ook de president van Iran wordt door niemand geaccepteerd in de wereld,maar die man komt de VN binnen gewoon omdat hij diplomatieke immuniteit geniet vanwege zijn titel als president en raad eens ..Hij doet zijn giftighe zegje en verlaat de VN zonder angst dat hij gearresteerd zal worden.
  Je baasje geniet dubbele immuniteit…pseudo ‘presidentje’ en Amnestie.
  Als hij het in zijn mars zou hebben zou hij Nederlansd bezocht hebben vrij en blij.
  De angst dat zijn strafblad met zijn komst in Nederland geopend zullen worden houd hem tegen.
  Die arme drommel zou liever op papier willen zien dat hij niet gearesteerd zal worden door de nederlandse authoriteiten op Schiphol.
  Dus als je baasje naar Nedeland zal gaan zal hij niet gaan zonder ;
  Amnestie
  en zonder een document getekend door de nederlandse authoriteiten die hem verzekeren dat hij niet gearresteerd zal worden.


  Maak melding
 17. “De regering maakt ‘geen enorme haast’, zolang geweigerd wordt Bouterse te erkennen als democratisch gekozen staatshoofd.”

  Dan kan hij lang wachten. Een bij verstek veroordeelde drugscrimineel en een pleger van misdaden tegen de menselijkheid wordt in Nederland met de nek aangekeken. Het wordt tijd, dat Lackin de Nederlander leert kennen. Of kent hij deze wel, maar kan hij het likken van Bouta zijn achterwerk niet laten? 😉


  Maak melding
 18. @ Radjkoemar Rajaram

  Adolf Hitler is middels een democratische verkiezing aan de macht gekomen. Dat Bouterse d.m.v. een democratische verkiezing tot president is GEMAAKT, wil nog niet zeggen, dat je hem niet op zijn verderfelijke verleden mag aanspreken. Het naleven van mensenrechten staat hoger in de ethische rangorde dan het beleven van het kolderieke presidentschap van Bouta.


  Maak melding
 19. Het is duidelijk dat alias B. niet spoort.
  Toen niet, nu niet en waarschijnlijk nooit niet.

  Je ligt in principe op je knieën om de Diaspora (het grootste deel in Nederland) binnen te halen, maar je bent te beroerd om dezelfde Diaspora bij te staan dmv een Ambassade.

  Dan spoor je inderdaad niet.

  Over haat gesproken, deze man, alias B, wordt zo verteerd van haat en woede tegenover Nederland, dat hij zijn eigen volk meesleurt in zijn ondergang.

  Naar mens!


  Maak melding
 20. @GMAP
  Broeder, de meesten hebben last van hun geheugens. De tyd toen ze met (uitgepuilde) hele grote ogen zaten uit te kijken naar de dozen uit HOLLAND zijn ze vergeten…
  stront vermengd in pindakaas als brood beleg werd toch ook verkocht…jabaya dezelfde man die hiervoor (ALLE ELLENDE) verantwoordelijk is geweest wordt aanbeden….


  Maak melding
 21. @Ray, dank je voor je uitleg.

  =De mensen maken een fout dat in Suriname bijna alleen criminelen het land regeren terwijl het in landen waar zij tegen zijn goed geschoolde mensen het land regeren.

  =Ik heb het al eerder gezegd dat Bouta NIET professioneel is en aan zich zelfs denkt, dit omdat het grootste deel van het Surinaamse volk niets tegen Nederland heeft.

  =Een stelletje zwakzinnigen in de Surinaamse politiek. ZIELIG


  Maak melding
 22. sme zal en moét een ambassadeur benoemen in Den Haag.

  ze hebben geen keus,ddb heeft persoonlijk een probleem met holland niet het volk/land van sme.

  als hij ddb ballen heeft,moet hij direct naar holland afreizen en zich melden bij de ciepier op Scheveningen,zodat zijn probleem opgelost kan worden..

  maar zolang hij blijft dralen zal hij problemen blijven houden met de hele wereld zondom zijn persoon..

  sme wordt op deze manier niet beter op..


  Maak melding
 23. Zo zo wat een ezels herbergt waterkant deze dagen. Vroeger was het een lust om waterkant te lezen, vandaag de dag is het alleen maar kommer en kwel, de een probeerd nog dommer over te komen.

  Als voorbeeld pak ik voor het gemak Esmerald, ik had ook elke andere poster kunnen pakken, het is dus om het even.

  emerald zegt ” maar je bent te beroerd om dezelfde Diaspora bij te staan dmv een Ambassade.”

  Hiervoor heeft Esmerald 5 plusjes gehad. Ja hoor, het zijn er vijf.

  Dat Esmerald niet eens het verschil weet tussen Ambassade en Ambassadeur, maakt tegenwoordig ook niet meer uit, als ze maar haar dom gelul kan plaatsen en ook nog plusjes kan krijgen is iedereen blij.

  Ik als Surinamer vind het maar een trieste vertoning.


  Maak melding
 24. Hallo suri schattebout van me.
  O Fa…

  Je hebt helemaal gelijk; Vroegâh was alles anders!

  Kop op, de anti- alias B. Clan van nu, 2012, is Super intelligent.
  Je weet wel, een goed verstaander etc etc..

  In tegenstelling tot jou paarse kliek, alles moet je in ‘jip en janneke taal’ uitleggen, anders zijn ze de kluts kwijt.

  Das nou het verschil, whahahahahahahaha………

  Dag liefje.


  Maak melding
 25. henk!!!!!!!!
  dat ik niet goed schrijf is nog geen ramp, in ieder geval heb je het begrepen anders reageer je niet zo heftig .
  henk jij als intellectuel je schrijft of zegt zoveel maar ik heb jou nooit als een bedreiging gezien of dat ik kwaad op je moet worden en daarom heb ik mij nooit kwaad om jou gemaakt…omdat je altijd poep schrijft ,jij kan geen bedreiging voor mij of bouterse vormen zie ook nederland of front .gewoon nuchter reageer ik op jou henk .
  henk je denkt toch niet dat ik boos ben !!!!ik lach jou uit .henk daaggggggg
  denk aan je bloed druk henk bouta gaat nog in lengte van dagen regeren al kan hij niet lezen of schrijven hij heeft het voor het zeggen henk hihihihi


  Maak melding
 26. Ray, jij hebt een verkeerd beeld over nederland in suriname. Je hebt je laten verheerlijken. De werkelijkheid is anders. Ray, je loopt achter.

  De voorzieningen die jij daar noemt zijn nodig in nederland. En ook precies berekend. Door de nederlandse staat. De nederlandse staat geeft niet zomaar een euro kado.
  Daar is over nagedacht. En diep over nagedacht. Het zit zo crimineel in elkaar, om van te walgen.
  Nederland is schijn bedriegd. Nogmaals alles wat blinkt is geen goud.

  Ik denk dat je met kinderogen naar nederland kijkt.

  Dat bouta een crimineel is, is duidelijk.
  Maar de criminaliteit van nederland. Als je dat door hebt, als je dat begint in te zien. Dan zul je pas echt walgen. Dat zit zo crimineel inelkaar, om van te huilen.


  Maak melding
 27. Suriname heeft geprobleem met Nederland, D.D.Bouterse als drugscrimineel heeft een probleem met Nederland.

  Hier uit kun je duidelijk optekenen dat meneer de moordenaar president zijn eigen belang voor s’lands belang zet.
  Het gaat deze vloek die over ons land is neergedaald alleen om zijn eigen belang en van zijn familie.


  Maak melding
 28. @patrong

  Kusje,

  maar je bent en blijft een domme ongeletterde, paarse eikel, letterlijk en figuurlijk.

  Maandag weer goed je best doen in het klasje en luisteren naar de juf hoor.


  Maak melding
 29. @kolibrie

  is het misschien dat Nederland crimineel is dat de meeste Suri’s daar heen willen?Het maakt hun niet uit of ze legaal dan illegaal zijn.Als ze maar in Nederland mogen blijven.De Somalische piraten verkiezen een Nederlandse gevangenis boven een vrije leven in hun land.Zo ook wat van onze landgenoten.

  Cobie.


  Maak melding
 30. uur, door Tedje

  De benoeming van Bouterse is ongrondwettelijk.
  De amnestiewet is ongrondwettelijk.

  Dus?
  maak dat jij GRONDRECHTELIJK wordt alvorens je spreek.


  Maak melding
 31. Forummers, Odi odi.

  Wij blijven even op AMBASSADEURS niveau reageren.

  NIEUWE AMBASSADEUR NEDERLAND VOOR SURINAME

  vrijdag, 16 november 2012 (Bron NoSpang.com)

  PARAMARBO – Nederland is een nieuwe ambassadeur aan het klaarstomen voor Suriname. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken is daarvan intussen op de hoogte gesteld door Den Haag. Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken (Buza) bevestigt dit. “Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de communicatie ontvangen. We hebben zoals gebruikelijk dat doorgeleid naar Het Kabinet van de President”, zegt Lackin.
  “Wij wachten op een reactie van de president om de formele procedure af te handelen.”
  etc…….


  Maak melding
 32. De geitendief doet er alles aan om Holand te pleasen. Witte voetjes? Wie zou het zegge. Wat kan een ambassadeur wat een consul niet kan? Op dit moment achten wij een zaakgelastigde goed genoeg. Jij mij schofferen, ik jou ook, geen gesodemieter!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 33. suri patriot

  ben ik zo populair als vene …het valt mij op dat steeds als jullie niet uitkomen mijn naam wordt genoemd in jullie postings .bouterse wordt voor van alles beschuldigt nu is het de beurt aan pero .
  ik stoor mij niet aan jullie ik ben die dingen al gewend. bigie sma taki fa go krong na so a kamisa e tai

  suri patriot tang boen

  strede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang herie libie te na dede pero sa vetie gie sranang

  die grote projecten zijn in aantocht daar heb pero tijd naar niet naar flauwekul lasting .


  Maak melding
 34. @Paraman

  rustig aan jongeman.Als straks deksels geopend gaan worden,dan hoort heel Sur.wie met de batterij van de laatste nog rijdende tonner vandoor is gegaan voor zijn 4×4.Het waren toen echte harde tijden.MR.Hardtime waarde rond in alle geledingen in Sur.

  Cobie.


  Maak melding
 35. Wij hier in SU blijken te vergeten dat vele van onze familieleden daar wonen, en dat wij nog steeds blij zijn met de pakketen die worden toegestuurd!
  Elk land heeft een ambasade nodig, dus ook SU in Nederland.
  Dat die lafbek van een Lakin naar het mondje van Bouta praat vind ik niet vreemd hoor, Bouta zorgt goed voor zijn maatjes.
  Maar helaas vergeet Bouta gemakshalve zijn landgenoten in Nederland.
  Daarnaast leven er inmiddels meer Surinamers in Nederland dan hier in ons mooie SU zelf.
  Dat zijn ook de verdienste van Bouta door zijn ondoortastende handelen in 1982!
  Het rest SU alleen nog deze zakkenvuller uit te leveren aan het internationale strafhof in Den Haag.
  Kan hij een potje gaan kaarten met de rest van het ongespuis dat daar zit!
  Weg met Bouta, en wel zo snel mogelijk.


  Maak melding
 36. Ik zeg je…..niet nodig…het brengt dan meer verwarring met Ned……Diaspora is geen diaspoor ergens in het bos….men vindt altijd de juiste weg als het moet…..maar VHP vertrouwen no way and never.


  Maak melding
 37. @Kolibrie
  De voorzieningen die Nederland treft liggen in belang van zijn burgers.
  Noem 1 persoon in Nederland voor mij op die niet blij is met de vakantie gelden,de uitkeringen,kinderbijslag ,doktersvoorzieningen enz..
  Zelfs het huur van een huis wordt deels door de overheid voor je betaald.
  In Nederland staat de mens centraal en gelijke rechten gelden voor een ieder.
  Kijk in Nederland zal je geen crimineel hebben die minister of president kan/zal /mag worden.
  In Suriname kan dat wel.
  In Suriname staat EIGENBELANG CENTRAAL EN GEEN ONS BELANG zoals elders in de wereld het geval is.
  Je hoeft alleen maar naar die kliekje van bouta en co te kijken en je zal merken dat wij het enigste land in de wereld zijn die een uitzondering in alles vormen.


  Maak melding
 38. strede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang ..herie libie te na dede pero e vetie gie sranang .
  ik herhaal …suriname heeft geen ambassade nodig in olland voor een psa jogi had de tijd toen hij aan de macht was …na so so ka praten jullie alle redimusus .
  stront poep praatjes ,en daar moet je boven staan .

  bouta kraktie mie mang .


  Maak melding
 39. nogmaals,voor de redimusus,su heeft geen ambassade in nedland nodig,,bouterse heeft er goed aangedaan om geen overhaaste beslissing te nemen.
  en wat mij betreft mag het zo blijven;


  Maak melding
 40. sra mi gudu,

  zou jij niet met mij willen verblijven in mijn “ambassade”, opdat wij dagelijks kunnen doen een 🙂 POPTJIE PATU 🙂 ,… ik beloof dat geen enkel kip gaat filmen onze > diplomatieke samenzijn <

  🙂 🙂


  Maak melding
 41. pasew

  ter informatie;;en als ik met bouterse in het su ambassade samen zou zitten en een poptjie patu klaar zouden maken,,so what,ben jij dan jaloers dat jij dat niet kan en geen inzicht hebt om su met eigen kunnen langzaam maar zeker op te bouwen,;i am waiting


  Maak melding
 42. @ Chanice.
  Hitler,Pol pot,Idi amin,Stalin,sekte leider Jim jones,Mugabe,Gadaffi Boutetsr zijn volks-misleiders eersteklas. Chanice ik had jou iets hoger ingeschat , jij put inspiratie uit moord, onderdrukking,vernedering,achteruitgang,dictatuur om ze in stand te houden. ieder weldenkend mens met normen en waarde weet dat Bouterse een Mega moordenaar is, ik zag hem op apintie tv hij lijkt op een ballon die ieder moment kan ontpoffen wat zie die crimineel eruit zeg , hij kan haast niet uit zijn woorden komen. ik zie het als zijn verdiende straf.
  ,


  Maak melding
 43. Wij de in de diaspora,willen niks te maken hebben met Mahninder Jogi noch met Bauta !!! Wij gaan ons keuze zelf maken.

  Van lands criminelen krijgen wij geen positieve energie!

  Groet,Ram Ram, Goeda Hafies (Veel wijsheid !!!)


  Maak melding
 44. Wederzijds Respect en Wederzijds Voordeel zijn de basis fundamenten die enkel kan leiden tot het normaliseren en bevorderen van de bilaterale betrekkingen tussen de Republiek Suriname en het Koninkrijk Der Nederlanden , in de ruimste zin des woords !!!
  En tot die tijd : Blijft een waarachtige Surinamer over zee en een Ambassadeur voor jouw geliefd vaderland , de Republiek Suriname !!!
  A BUN , INA MORO TIN !!!
  Wij hebben het ontzettend druk nu ,sorry !!!
  ACP-EU conferentie , geniet nu alle aandacht !!!
  ” VERANTWOORDELIJKHEID ” , UN SABI TOG ???
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding
 45. He Sempa heeft zijn NDP toelage weer gehad en kan weer internetten.

  is die 91 miljoen extra uitgave ook weer verklaard.
  Plotseling wordt Waterkant weer overspoeld door Paarse Groupies


  Maak melding
 46. henk de Mol ,
  Daar mijn persoon een belastingplichtige bent in Olland , concentreert mijn persoon enkel op de uitgaven van de Ollandse Overheid !!!
  Zij zijn verantwoordelijk dat onze kinds-kinderen diep in de schulden komen te verkeren en niet de Surinaamse Regering !!!
  Bij de les en ratio blijven en verwijdert aub. jouw oogkleppen , belemmert enkel maar jouw zicht !!!
  De huidige Ollandse ” GUNNEN-KABINET ” cq. PAARSE CROUPIES , die een valse start hadden gemaakt , kan een mogelijkheid/conditie creeren om de bilaterale betrekkingen tussen de Republiek Suriname en het Koninkrijk Der Nederlanden te doen normaliseren middels het vrijgeven van de historische documenten , ” betrekking hebbende met het door de Centrale Ollandse Overheid Georkestreerde Staatsgreep in de Republiek Suriname “!!!
  Het waren en zijn wrede schendingen van de bilaterale betrekkingen door de ex-kolonisator en het in tegen alle Internationale Verdragen en Internationale Rechts Orde !!!
  HET WAS EEN DAAD VAN INTERNATIONAAL STAATS-TERRORISME!!
  RETHINK !!!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding
 47. stel dat er een nieuw ambassadeur komt in sme..

  deze bied het volk geboren voor ultimo 25-11-1975 de

  gelegenheid als nog zijn/haar ned.paspoort te

  halen,dan zal er geen één over blijven in su. behalve

  jenny simon ddb en abrahams.. om het licht uit te doen..


  Maak melding
 48. het lijkt wel alsof geen ander land bestaat voor de surinedl dan maar hopen op nederland .
  zijn sommigen zo verslaafd aan nederland en geen ander land voor ogen hebben .
  om zaken te doen moet je verder kijken ,niet dat suriname nederland niet nodig heeft …maar je moet je vleugels verder uit slaan .brazilie ,china zijn opkomende economische machten waar zelfs mensen rechten worden geschonden, maar nederland doet zaken met dat land en nog veel meer landen die mensen rechten schenden .ik vindt dat jogi zijn eigen tegen spreekt wat betreft die diaspora kwestie .hoelang waren zij aan de macht en niets deden .ineens ziet jogi het licht om over de psa te beginnen dat bouterse de belangen van suriname verkwanseld .jogi joe gevaarlijk .
  jogi zo scoor je niet bij het volk ,ze zijn ook niet achterlijk .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES