Luchtdrukincident met toestel Caribbean Airlines

3

PARAMARIBO, 13 nov – Tijdens een vlucht van Caribbean Airlines tussen Suriname en Trinidad heeft zich een vrij vervelend incident voorgedaan. Volgens TTnewsflash viel de luchtdruk in het toestel plotseling weg tijdens vlucht BW 884 . De ruim zestig passagiers schrokken zich een hoedje toen ineens de zuurstofmaskers naar beneden floepten. Het incident had geen gevolgen en volgens het vliegbedrijf was er niet veel aan de hand.

Een woordvoerder van Caribbean Airlines sprak zelfs van een ‘gering incident.’ De oorzaak is nog niet achterhaald. Niet uitgesloten wordt dat een deur van het toestel niet goed gesloten was. Kennelijk ging er dan iets mis bij de controle voor de vlucht. De vraag is ook hoe goed de controle in de stuurcabine is als een dergelijke misser niet eens opvalt. De passagiers konden uiteindelijk veilig hun bestemming bereiken. Enkelen zeiden wel erg geschrokken te zijn.

3 REACTIES

  1. In de cockpit ging er geen lampje branden, vanwege een niet gesloten deur en na de landing, wist men nog steeds niet wat het euvel veroorzaakt heeft…

    Dis na gro skin sani.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.