maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidBlack hair centraal op Divine & Natural beurs

Black hair centraal op Divine & Natural beurs

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondag 18 november 2012 vindt de Divine & Natural beurs voor de eerste keer plaats in Rotterdam. Diverse sprekers uit binnen- en buitenland zullen hun visie, trends en tips op het gebied van black hair delen. Standhouders, haarshows, workshops, discussie en demonstraties staan op het programma.

Black hair is prachtig, maar wat kun je er allemaal mee doen? En wat zijn de nieuwste trends en do’s and don’ts als het om dit type haar gaat? De Divine & Natural beurs is het uitgelezen moment voor liefhebbers en dragers van black hair om hun licht hierover op te steken.

Divine & Natural is een initiatief van kapsalon Divine Hair Solution. Eigenaresse Chantel Zalmijn vindt het tijd voor een evenement in Rotterdam met black hair als focuspunt. Niet in de laatste plaats omdat zij de educatie over black hair belangrijk vindt. Dat er veel behoefte is aan informatie over black hair constateert zij vrijwel dagelijks in haar kapsalon. Met Divine & Natural biedt zij een platform aan degenen die zelf black hair hebben of diensten op dat gebied leveren zoals (thuis) kappers, cosmeticawinkels en haartherapeuten.

Datum: 18 november 2012
Plaats: The Thalia Lounge
Adres: Kruiskade 31 in Rotterdam
Tijd: 13.00- 20.00 uur

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES