President Bouterse wenst Obama succes

109

PARAMARIBO, 8 nov – “Ik wens u veel succes bij uw inspanningen toe.” Dit stelt president Desiré Bouterse in een felicitatieboodschap aan zijn herkozen Amerikaanse ambtgenoot Barrack Obama. Het pad naar economisch herstel na de financiële crisis in de Verenigde Staten van Amerika, kan nu worden voortgezet. “Moge de Almachtige u voorgaan in volharding, vastberadenheid, toewijding en motivatie.”

“Tijdens uw verkiezingscampagne liet u het woord ‘voorwaarts’ vallen. Ook beloofde u dat de voordelen van het herstel van de crisis binnenkort merkbaar zullen zijn in de Verenigde Staten van Amerika en in de getroffen landen”, stelt Bouterse. Wat betreft de banden met Suriname overheerst eveneens het optimisme: “De warme vriendschap tussen onze landen zal ongetwijfeld worden voortgezet en ik kijk naar onze volgende ontmoeting uit binnen het kader van de internationale gemeenschap.”

109 REACTIES

 1. Hhahahahaaha Bouta yu tjading no K.A
  De internationale gemeenschap moet niets hebben van Figuren zoals Bouterse, Zie voorbeeld In de arabische wereld. Figuren die zich zelf vrijpleiten met een amnestiewet kunnen niet rekenen op de steun van de beschaafde wereld.


  Maak melding

 2. De beschaafde internationale gemeenschap moet niets van crminelen als Bouterse hebben omdat Bouterse geen enkele democratische inborst heeft.
  Hij negeerd het parlement en hij heeft met een onmenselijke amnestiewet zijn terechte straf vervolging gedwarsboom, dat is naar mijn mening ondemocratisch.


  Maak melding

 3. Wie neemt een moordenaar als Bouterse nog serieus.Ik lach mij rot als ik deze gebruiker hoor praten.Deze man is een schande voor Suriname als land.


  Maak melding

 4. Dhr Bouterse is door duizenden mensen gekozen tot zoals hij nu is.Hhij is president van alle surinamers.Misschien mag je hem niet,door allerlei redenen,desondanks hij is de gekoezen president.De ontevredenen kunnen over enkele jaren nieuwe kiezen ,Somo misschien??.Nieuwe ronde ,nieuwe kansen..Voor de formaliteit hoort hij andere staatshoofd te feliciterenivm de overwinning van de strijd.


  Maak melding

 5. Wat kan Bouterse van Obama leren? Juist ja, een snelcursus parlementaire democratie, leren omgaan met de volksvertegenwoordiging, verantwoording afleggen, mensenrechten, integer handelen, en andere politiek-morele principes die het leiderschap inhoud geven.
  Bouterse heeft zich in de afgelopen jaar teveel gefocused op leiders met een omstreden signatuur (Chaves, Ghaddafi, Rawlings, Bisschop etc etc). Zjn leiderschapsstijl moet hij fundamenteel veranderen. Zal dat hem lukken?


  Maak melding

 6. Hypocriet,.
  Jou vrienden zijn Chavez,Iran,Cuba,Assad,en nu komt die ondemocratische criminele leugenaar met zijn hypocriete streken, Bouterse is een anti democraat.
  Amerika is de leider van de democratie in de wereld.


  Maak melding

 7. Beste Anton de Kom:

  Bouterse leer het nooit……

  Hij is en blijft een onbehouwen stumper met te weining kennis en moreel besef om een land te leiden.

  Vanuit de berm met een glaasje op en met dom paars klapvee kan hij het niveau aan.

  Voor de rest is het een president waar je je als land door voor schaamt


  Maak melding

 8. Baas weet nooit wanneer hij wel of geen wakkaman/berm taal kan gebruiken, ik hoop daarom dat hij de brief aan Obama niet zelf heeft opgesteld. Ik zie het al voor me:

  Dear brother Barry,

  On behave of me, my first Ho, uncle Robert, aunt Jenny and the Surinamese herd of jack-asses that voted me in office, I Bouta a.k.a. Baas a.k.a. Comma, wish you the best of luck with your efforts to guide the American people to a brighter future. If you need some advice how to avoid parliament or how to put solving problems of the people on the back of your agenda, you can always contact me.
  As one Nigga to another Nigga,
  Your buddy, Bouta.


  Maak melding

 9. Pentagon..this is the President speaking,,who the hell is these guy from Surinam,,?

  Mr. President..that is the one who shoots from behind but hit in the belly!

  do they have such a bullet???

  Yes Mr. President….Bullet-Bouta 🙂


  Maak melding

 10. bouterse en het gebruik van het woord “Almachtige” in het openbaar.

  Je moet wel een schaamteloos mens zijn om de “Almachtige” en publique er bij te halen, terwijl je het bloed van je eigen kondremangs aan je fikken hebt kleven en dit ten overstaand van land en volk niet durft te onderkennen.


  Maak melding

 11. bouterse is een zieke ouwe lul.

  Naar Obama wordt kritisch door de wereld gekeken.
  En Obama wordt door de wereld leiders tot een bepaalde hoogte serieus genomen.

  Dat kan ik van zieke bouterse niet zeggen.


  Maak melding

 12. @Henkes ik lach me rot, goed gedaan. Zal me niet verwonderen als Boutere een brief met een dergelijke inhoud naar Obama zal verzenden. Klaarblijkelijk zal hij zijn geheime adviseurs binnen zijn regeringskliekje vragen de brief te concipieren..


  Maak melding

 13. Langs deze weg wil president Obama van harte feliciteren met zijn herkiezing. Als ik naar zijn speech luister en zijn emoties dan zie je dat deze persoon charisma uitstraalt en liefde en vooral saamhorigheid en oprechtheid. Zulke leiders worden once in a lifetime geboren. Van harte proficiat.


  Maak melding

 14. Jongens,niet alleen Bouterse,maar ook het hele amerikaanse volk,surinames die in amerika verblijven,surinamers in nedland en in su,en natuurlijk ik,wens Obama sterkte in zijn verlengde Ambstermijn.


  Maak melding

 15. mensen zijn blij wanneer zij hun eigen stommiteit kwijt kunnen. zie de reacties van Henk de drollennaar, henkes en GMpapa. faja lobie wie neemt jou nou serieus?????


  Maak melding

 16. Heel belangrijke felicitatie voor Obama.
  Als desi in NY is heeft hij geen tijd om Obama te ontmoeten,want hij heeft meer tijd voor investeerders.en nu een felicitatie?Ik denk dat Obama moest lachen.


  Maak melding

 17. Bouterse mag wel van geluk spreken dat Obama de verkiezingen had gewonnen want Mitt Romney zou ervoor zorgen dat Bouterse meteen naar Quantanamo Bay zou worden verbannen.


  Maak melding

 18. Bouterse hoort in het zelfde rijtje thuis als Obiang, chavez, Castro, en nog meer van dat verderflijk spul die bekend staan om mensenrechtenschendingen, en als moordenaars, en op dit soort criminele figuren zit Obama echt niet te wachten met hun zogenaamde felicitaties, schaam je rot moordenaar bouterse.


  Maak melding

 19. President Obama moest eerst op Google opzoeken wie Bouterse dan wel is.
  Hij kwam uit bij Wikileaks en is daar dusdanig van geschrokken dat hij het heeft uitgeprint en zijn kont ermee heeft afgeveegd.


  Maak melding

 20. @henk

  Obama weet heel goed wie Bouterse is.Want hem moet hij in zijn volgend ambtstermijn uit Sur.laten halen.Hij werd het beu dat hij overal in zijn achtertuin over bout struikelde.Dus liet hij de EU het artikel 8 toepassen en zo de bewegings vrijheid van bout in dammem.Bout rest nog alleen zijn gestolen Broko Baka en zijn hangmat hahaha.

  Cobie.


  Maak melding

 21. @@@ de jong
  waarom bouta tja ding ,is het niet goed dang wat bouta heeft gedaan …ik ga jullie een ding zeggen .die venetiaan mag hier uit leren hoe hij zijn verlies moet verwerken als je de verliezer bent …bouterse heeft er goed aan gedaan obama te feliciteren .venetiaan heeft bouterse nog geen eens gefeliciteert toen hij de verkiezingen op democratische wijze won …en dat neem ik hem kwalijk .vene is voor mij een waardeloze schandelijke niets nut en daarom is het goed dat hij vier zetels heeft gekregen en reken maar dat de komende verkiezingen hij misschien twee zetels krijgt ,die zijn zelfs nog teveel .vene is een schande voor het volk ,hij heeft het surinaamse volk beledigt .
  venetiaan mag bouterse niet prima geen enkel probleem ,maar bedenk dat het surinaamse volk deze president op een eerlijke wijze gekozen heeft .breng tenminste het respect op voor het volk om bouterse te feliciteren .ik zie venetiaan als lucht en dat meen ik .hij is geen voorbeeld voor mij nog het surinaamse volk .wie denkt dat venetiaan met zijn nps de verkiezingen gaat winnen of minstens vier zetels binnen haalt komt er bedrogen uit .het volk zal hem niet vergeven voor wat hij heeft gedaan .een ieder die op dit forum zit mag het op schrijven …venetiaan met zijn nps gaat de komende verkiezingen verliezen en heel dik ook .ze gaan op vier zetels blijven of minder .de inauguratie van bouterse waarbij venetiaan bouterse negeerde is en blijft een slecht voorbeeld aan de natie .leer dat je het volk moet binden .
  romney heeft de verkiezingen van obama verloren en heeft een mooi voorbeeld gegeven hoe een verliezer zich als een voorbeeldige verliezer zich gedraagt tegen over de winnaar en het volk.toen ik dat zag moest ik aan venetiaan denken ,vene moe sjing !!!!
  er is geen enkel excuus om bouterse dat door het volk gekozen is niet te feliciteren .je zaait tweedracht .en wat jij als voorbeeldige zaait komt weer terug dat zie je bij de redimusus en de aanhangers van front .haat en dat is triest ze kunnen niet helpen het is die wiesati opvoeding die pa vene ze heeft nagelaten .
  maar goed bouterse heeft obama gefeliciteert namens het gehele surinaamse volk en dat vindt ik prima .
  bouta 2015 nadert en die resultaat die het amerikaanse volk obama heeft gegeven die resultaat ga jij boeken in 2015 .tot nu toe zijn wij die op jou hebben gestemt zeer tevreden .romney en aanhang hadden obama weinig kans gegeven ,dont take the man bye the look .

  bouta kraktie mie mag


  Maak melding

 22. Wat zal Obama blij zijn met de felicitaties van deze staatsman. Ha ha ha ha. Nu moet hij Obama nog uitnodigen voor een bezoek aan boys ranch en fort zeelandia


  Maak melding

 23. Laat vene met rust ga iets leren. Je kan zeggen wat je wilt Bouta is niet te vergelijken met obama, obama is echt een man voor vrede en er kleef geen bloed aan venes en obamas hand.


  Maak melding

 24. Sadam Hoessein andere bedenkelijke lijders hebben presidenten van de USA ook also ze gekozen werden of worden ook succes toegewenst.

  Alleen kennen de presidenten van de usa en de cia hun dossiers en wanneer ze vinden dat er actie genomen moet worden, worden de draaiboeken uit de kast, hmm van de pc gehaald.

  Code rood! showtime!

  Landen in Latijnsamerika/midden-amerika, Carabischgebied. Midden Oosten/moslim bananenlandjes weten daar alles van.

  Landen als Brazilie, (Frankrijk/Frans-Guyana/EU/NATO, Koninkrijk Der Nederlanden/EU/NATO) allen bondgenoten van de USA.


  Maak melding

 25. obama heeft geen smet aan zijn naam,dus felicitatiebriefje van een moordenaar zal hij ongetwijfeld ongezien hebben beschouwd.of bij de stinkvuil neergelegd.


  Maak melding

 26. @@@suri patriot .
  je hebt het nog steeds niet begrepen geloof ik.
  pero vraagt niemand om mijn posting te lezen .
  ik geeft mijn mening meer niet mie mang of mie goedoe .anderen laten mij koud .ik wordt voor van alles uitgemaakt maar heb mij nog nooit druk gemaakt .mie na va go krong na so a kamsa e tai .
  en ik denk dat bouterse het zelfde is tegedaan .laat maar waaien .
  wij kijken vooruit .wij zitten niet in die chit waar jullie in zitten .rutte laat jullie spuit poep krijgen .het is nog maar het begin wat olland te wachten staat .oja ik heb gemerkt dat vele surinamers komen bouwen in suriname een teken dat het goed gaat in su toch of hebben juist die redimusus geen geld om te komen bouwen in suriname hihihihi.
  hoe meer ze achter die pc hun stommiteit vertellen hoe meer ze niets hebben ,mensen die wat te doen hebben zitten niet constant van smorgens vroeg tot de late avond achter die pc .een teken dat deze redimusus van een uitkering leven .

  bouta go go


  Maak melding

 27. Ik vind dat wij moeten ophouden achter ons te kijken, laten we positief blijven en vooruit kijken en….eerlijk toegeven: wat er ook in ’t verleden is gebeurd, Bouterse is nu de president en met zijn regering wordt er veel meer gedaan dan voorheen..laten we aub eerlijk zijn..


  Maak melding

 28. @ pero

  Weet je hoeveel branden gesticht zijn door bout en zijn trawanten?Om een paar te noemen,het kanton gerecht,het assemblee gebouw, het huis van El Vene.Dat weet een ieder in Sur.Hoe kan El Vene jouw president feliciteren die zijn huis en herinneringen heeft verbrand.Zou jij het wel doen pero?

  Cobie.


  Maak melding

 29. Er zijn er die heel wat ergere dingen hebben gedaan waar ’t volk maar naar bleef kijken, wat denk je van ..de vorige regering die niet 1 ct in ’t onderwijs heeft gepompt, alleen om ’t volk te beperken in ontwikkeling en dat al meer dan 25 jaren, kinderen kregen nog in 2011 srd3,- aan kinderbijslag…er zijn heel wat dorpen in het binnenland die voor een paar weken terug nog geen schoondrinkwater hadden uit de kraan noch electriciteit en dat in de 21e eeuw?? zo zijn er nog tal van zaken die veeeeel en veeeeel erger zijn, als president heb jij alle teugjes in handen, alle macht om ervoor te zorgen dat je politieke partij niet doodbloed..maar juist nog grotere partij wordt…maar de 4 zetels zijn het bewijs van een verschrikkelijk verleden die wij als volk voor ons hadden, totaal geen ontwikkeling …geen vooruitgang..konden we op die manier dan VOORUIT kijken???? waarom is gekozen voor Bouta ondanks het verleden????Hij vergeven door het Surinaams volk…laten wij kijken naar onze kids en hun toekomst, hen niet achter houden , dat ze veel betere ontwikkelingen mogen meemaken en hopen dat zij zich niet bezig houden met dingen van ’t verleden, ANDERS moeten we ook kijken wat voor invloed NED had in ons verleden, die zou IK eigenlijk niet moeten vergeten, jarenlange uitbuiting van onze voorouders enz..en we zitten nog keihard te werken tot onze 67 nu..(en over 5 jaren??) voor NED??? wat is erger?????? achter om kijken heeft totaal geen zin..eerlijk waar.


  Maak melding

 30. hij mag wel goed zijn voor het volk.maar eerlijk is eerlijk.hij heeft talloze onschuldigen in koele bloede af laten maken.zo’n iemand mocht eigenlijk geen kans krijgen om pres te worden


  Maak melding

 31. Yu *pero, Ye waka tak tak tumsi tapu na foru.
  Na yu na taxidriver no? Na yu na pa fu ding 3 ling.
  Na ini a taxi yu meki na grap 9 mn. geleden.
  Yu musu go sorgoe a uma nanga ding 3 pikin fu yu.
  Go sukoe wang oso. Bika lanti no kan gi yu wang oso.
  No frigitie dati yu musoe bay ding snesi condoom tu.

  Na mi Sree taki.


  Maak melding

 32. Het valt mij op dit forum wel op dat het voor de pro-Bouterse aanhang steeds lastiger wordt om hun leider te verdedigen. Ze houden er vreemde en onsamenhangende argumenten op na en zijn de kluts volledig kwijt. Ze reageren buitengewoon emotioneel en agressief waardoor een zinvolle dialoog kansloos is. Sommigen hebben geen scrupeles en zijn zelfs bereid als ‘menselijk schild’ voor hun leider de ‘kogels’ op te vangen. Het doet bijna sectarisch aan en baart mij wel zorgen!


  Maak melding

 33. Nee, ook mensen en kinderen in m’n omgeving hebben jarenlange ontwikkelingen moeten ontberen en tot
  de dag van vandaag zijn hun kinderen en kleinkinderen de dupe van geworden…


  Maak melding

 34. @@@ jacobus
  wat een pracht van een naam .
  cobie luister ik bemoei mij niet met het verleden ik weet niet wat er is gebeurt ,er zijn zoveel onwaarheden vertelt dat zelfs die rechters niet weten wat zij geloven moet …het surinaamse volk heeft geen mensen vermoord het surinaamse volk wil bouterse als president hebben en er is wettelijk op democratische wijze gekozen waar zelfs internanionale waarnemers bij waren .suriname staat bekent dat ze eerlijke verkiezingen uit schrijven..die eer hebben wij.

  sadam hoesein had zoveel mensen vermoord maar toch deed nederland en de wereld zaken met ze ,china doden ze zoveel mensen toch doet men tot op heden zaken met ze ,de zogenaamde beschaafde landen doen ook zaken met moordenaars .en bedenk dat die landen geen democratie kennen .

  weet je ik ga jullie wat zeggen ..als je mij een voorbeeld wil geven zal je mij moeten bewijzen dat je beter bent dan mij zodat ik jou kan respecteren maar ik zie olland niet een voorbeeldige land .ze zijn rijk in materiele zin maar op vele manieren kan olland van suriname leren .en reken maar dat het alleen maar bergafwaard gaat met olland …niet dat ik blij ben neee verre daarvan ,maar ze zijn arrogant denken dat de su kunnen maken en breken en dat valt vies tegen want zij zijn in problemen en grote problemen op economisch gebiedt .rutte had gezegt dat su het zou voelen en dat werd breedt op de televisie gemeten toen dat werd gelezen in su .zelfs rozenthal front en redimusus sprongen een gat in de lucht en su moest zijn ambasade in frankrijk sluiten .

  er zijn in olland verkiezingen geweest en tot op heden zitten rutte en zijn bende in die chit ze kunnen niet uitkomen met bezuinigingen en zeiden maar dat su het zou voelen …wel wel redimusus wie is hier tot op heden de gebeten hond .rutte laat jullie kunnen alleen maar spuit poep krijgen wat ze met jullie doen daar moeten die redimusus in opstand komen wand reken maar su gaat vooruit met olland gaat het berg afwaarts.
  die voetsel banken die er nu zijn is het begin van het einde van olland .als het zo goed gaat in olland waarom komen vele surinamers dan in suriname bouwen ….ik neem aan dat het de verstandige surinamers zijn die in su komen bouwen en grond kopen .die redimusus hebben niets ze kunnen niet ze zullen moeten blijven in dat olland met maar bezuinigen en voetsel banken .suriname is in opmars met bouterse hij is niet weg te denken.
  het worden de glorie jaren van su werk en nog eens werk is er in su .

  de surinaamse minister van buitenlandse zaken lackin had gelijk dat nederland jaloers is op de surinaamse economie laat daar geen tweifel over bestaan ,ze hadden niet verwacht dat deze regering wonderen kon verrichten ,hun denken was dat su afhangkelijk van ze zou zijn .het is geen front die afhankelijk was van olland .suriname moet naar china kijken brazilie de grote landen waar je wat aan hebt .nederland is welkom maar met wederzijts respect van ons volk en onze regering anders mogen ze weg blijven .deze redimusus kunnen het beter niet over respect hebben ,olland heeft zelf respect nodig en willen zij su leren wat respect is !!!!oeng draai drie lees salto dang smeer oeg go ..of te oeng draai na salto dang tjaar ing gie na awara bong .

  verder heb ik respect voor verliezer romney die redimusus pa vene kunnen van die verliezer leren hoe het moet.

  bouta obama pero kraktie .

  men dacht dat


  Maak melding

 35. @ surinam patriot, heb jij broers en zussen verloren in de binnenlandse oorlog??? heb jij je 26 uur lang verscholen moeten houden in de bossen…????????


  Maak melding

 36. Surinam patriot…ik heb nu de rust die ik wilde..ik heb leren vergeven want er is een Heer daarboven die mij vergeeft..zo zal hij ook al de anderen hun schuld vergeven..als HIJ de almachtige vergeeft..wie ben ik dan..ik besef ook dat als ik niet zou vergeven, ’t verleden mij zou blijven achtervolgen en ik mezelf daarmee alleen zou pijnigen en dat zou mij achter houden, ik kijk vooruit probeer nu positiever te zijn ook naar anderen toe, ik laat mij niet door anderen meeslepen die zelfs niets ergers hebben meegemaakt…ik ben dankbaar dat ik elke dag nog ’t daglicht kan aanschouwen en dat ook in een veeel en veel betere situatie dan de vele kids in Afrika..dat is het heden!! Er zijn altijd anderen die het heden nog erger hebben, die niet eens eten en dan zou ik mij druk maken om ’t verleden????


  Maak melding

 37. @pero

  ik geloof niet dat bout een onderscheid gaat zien als hij het op de heupen krijgt.Want dan is een ieder die niet tot zijn kringen behoort een volks vijand.Ik hoop voor jou dan dat je niet tot de laatsten behoort.Kijk maar wat de CTU doet.Er vallen doden en op het laatst neemt de politie de zaak over.Dat is een oefening voor de CTU.En dan wil je dat de leider van zo een bende gefeliciteerd wordt door een alom gerespecteerd iemand als El Vene?Trouwens is je naam ook treffend gekozen.Een afgeleide van de grote Peroti.

  Cobie


  Maak melding

 38. Delen van het Surinaamse volk kiezen niet voor integriteit en betrouwbaarheid als het gaat om leiderschap. Macho gedrag en stoere taal zijn eigenschappen die wel scoren onder de bevolking. 30 – 40 jaar geleden zou het onmogelijk zijn om met dergelijk gedrag president te worden. De conclusie is dat het kiezersgedrag sterk veranderd is. Toekomstige politici zullen hiermee rekening moetn houden. Daarmee is niet gezegd dat men de kiezer naar de mond moet praten.


  Maak melding

 39. @ Socrates,

  En wat zijn wel dan wel de integere en betrouwbare politieke partijen in Suriname volgens jou?!

  Die corrupte beesten/dieven van het Front zoals Girjasing of Jogi?

  Als jij werkelijk denkt dat er integere partijen zijn in Su ben je een debiel


  Maak melding

 40. @ Bouta-lovers,

  De gene die zo bedienerig naar bouta doen begrijp ik niet en zal ik ook nooit doen.
  Hij is nu aan de macht en bijna niemand vindt hem een ex-moordenaar van een president.
  Laat me 1 ding wel duidelijk maken.
  Als jullie moeder, vader,broer of zus daar had gestaan en smekend doodgeschoten zou worden op 8 december hadden jullie een ander kant van je tong laten zien, en had je nu iets geschreven wat wel ergens op sloeg.
  Je kan pas praten over een misdaad als je eigen familie op gruwelijke wijze door een massamoordenaar wordt vermoord.
  Krachtie gie allla deng bouta haters!


  Maak melding

 41. suriname heeft behoefte aan rust niet aan djoegoe djoegoe.het land moet in rustig vaar water .
  het is een land waar dingen in het verleden zijn gebeurt en niet op een correcte manier zijn opgelost .
  maar als je de geschiedenis vanaf de on afhangkelijkeid bekijkt ,zul je zien dat regeringen die door het volk gekozen waren heel veel steken hebben laten vallen .zij hebben aaleiding gegeven voor wat in de jaren tachtig is gebeurt .suriname is een jonge natie ,venetiaan heeft de jeugd nooit op een wijze geinvormeerd over de coup van tachtig en de moorden toen zij aan de macht waren .
  nu schreewd men moordt en brand dat het volk gek is om bouterse te kiezen .de natie weet tot op heden niet wat er is gebeurt sluiten jullie je ogen niet en daarom vindt men dat vene heel veel steken heeft laten vallen .venetiaan is dom geweest en daar heeft bouterse gebruik van gemaakt .men ziet alleen het gevolg niet de oorzaak en weet je mensen willen dan niet meer achter uit kijken en ik geef de mensen geen ongelijk ,behalve de mensen die dicht bij het vuur waren namelijk de nabestanden en verre familie .ik heb begrip voor die mensen maar suriname moet vooruit .het mag en zal niet stil staan .europeanen willen hitler ook vergeten en vooruit kijken .ik blijf het zeggen de grootste boos doener is vene die geen tijd had voor school boeken en de jeud op scholen invrmeren hoe de stand van zaken omtrent de moorden .somo had veen in handen en vene moest brunswijk geen amnestie verlenen .brunswijk en de marrons hebben veel bloed aan hun handen .het lijkt wel alsof men brunswijk wil zien als de robinhood ,de verkrachtingen en moorden onder brunswijk is men niet vergeten ,ze hebben wel amnestie van venetiaan praktisch maar eerlijk is eerlijk brunswijk was geen koekje .nu hebben al deze mensen grond en goud concessies .is dat eerlijk tegen de nabestanden van deze mensen hun slacht offers en het surinaamse volk !!!ik denk het niet .de militairen onder bouterse hebben heel veel huis gehouden onder de bevolking ,mooi wanna 8 december moorden teveel voor een klein land .de nabestanden die tot op heden eronder lijden .ik vindt dat beide groepen dan geen recht hebben op amnestie maar je gaat de een niet bevoordelen ten opzichte van de ander .vene is toen samen gaan werken met brunswijk .waar is de neutraliteit van vene .ik vindt een algehele amnestie normaal .ik ben geen jurist maar brunswijk kan niet beloont worden a no kang .


  Maak melding

 42. Whahahahahahaha….

  Het heeft effe geduurd meid, maar het is je weer eens gelukt!
  De minnetjes machine heeft overuren gedraaid zie ik!
  Heeft wiels nog geen baan voor je gevonden, ach nee hé…

  Obama krijgt weer een kans.
  Yet another four years.

  Die andere, (naam mag absoluut niet in dezelfde context als Barrack), die moeten ze levend ophangen aan de hoogste kankantrie.
  De natuur doet de rest.

  En als ik 30 minnetjes krijg, dan ben jij het …..


  Maak melding

 43. Whahahahahahahaha,

  Aaiiiii, a oekoe(hengel) sa mie setie wroko….woeiiiiiiii..

  En so what als ik anti-Surinamer ben……

  It’s none off your ‘gadverdamme’ business who the fuck I am.
  Mind your own business woman.

  Trouwens, heb je je psa al aangevraagd?
  alias bouta wacht met smart op je…..
  Er moeten nog 20.000 huizen worden gebouwd en jij ken ‘je manneke wel staan’.. whahahahahaha

  My name is Bond!
  Esmerald Bond…………whahahahaha


  Maak melding

 44. @ESMERALD wist wel dat je lucifer ben wat gebruik jij je maakt alleen maar conflicten je gebruik dit net niet voor om andere te pesten en gooit benzine in de menigte zodat als jij langs loop vuur ontstaat walgelijk mens. je geef mening of je doet oplossend argumeren sSTOKER!!!

  GROW UP !!!


  Maak melding

 45. @Jenske,

  Aub ik verzoek je, geef mijn naam niet prijs…..
  Hoe ben je erachter gekomen?
  wkn hou haar tegen!
  please……….

  geintje…..whahahahaha..
  oke, meid, ik ga naar huis, burka aan en daarna koken.
  Als het manneke thuis komt, zijn voetjes wassen en daarna smullen van mijn kookkunsten.
  Vandaag vega, ivm divali.

  Fijn weekend.


  Maak melding

 46. Hoe krijgt de paarse familie het voor elkaar? Ze hebben vast en zeker een geheim wapen; een week lang heeft iedereen met een commentaar waarin Baas een beetje negatief uit de verf komt een positieve score en iedereen met commentaar waarin Baas er positief voorstaat, heeft een negatieve score. Binnen één dag is dat als bij toverslag veranderd en is het beeld omgekeerd (van +15 naar -15 b.v.). Als dit een voorteken is van wat er bij de komende verkiezingen gaat gebeuren, zitten we nog 5 jaren opgescheept met dit paarse tuig. Zelfs Obama zou, met zo een geheim wapen van de paarse club, de verkiezingen niet winnen als Baas zijn tegenkandidaat was geweest.


  Maak melding

 47. 6 november was het obama
  mei 2015 is voor bouterse .
  strede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang ,herie libie te na dede bouta ..wie sa vetie gie sranang .

  obama bouta kraktie


  Maak melding

 48. Beste Henkes: er zijn weer paar NFP ambtenaren aangenomen die de hele dag niets anders doen dan hier de pro bouterse postings 56 plusjes te geven en omgekeerd.

  Zo doortrapt en zo doorzichtig


  Maak melding

 49. Henkie molenaar,

  Iedereen mag zeggen wat ie wil.
  Ja zelfs jij koebie.
  En een pro Bouta aanhanger verdient ook respect.
  Jij verdient toch ook respect als een Bakra aanhanger en Wilders aanhanger.


  Maak melding

 50. Beste MIke: een Bouta aanhanger verdient mijn diepe minachting.

  Deze drugscrimineel heeft het bloed van 15 prominente Surinamers aan zijn handen. Iedereen die hem bewondert is even schuldig aan deze moorden.


  Maak melding

 51. bouta gaat olland en die redimusus weer verstelt laten staan .velen dachten dat romney obama zou verslaan ..maar je zag het ,obama verraste man en muis …en zo moet front olland en die redimusus zich gaan voor bereiden op een nederlaag in 2015 .

  zolang bouta presteert is er geen vuiltje aan de lucht.
  wij zijn tevreden met onze president zoals het amerikaanse volk tevreden is met obama .je kan niet iedereen tevreden stellen a no kang !!!!en weet je bouta is een vrede lievend mens .als je die man kent zul je zien dat hij van ons land houdt .het verleden breekt hem op hij was jong zoals wij jong waren ,perfect is hij niet maar wij hebben geloof in hem .

  wie zonder zonde is legge de eerste steen .
  mensen hebben een hoge dunk van olland maar ze vergeten wat olland in het verleden en tot nu heeft gedaan ,en dat maakt dat het surinaamse volk bouterse niet laat vallen .
  rutte had groot spraak dat suriname het zou gaan voelen toen die amnestie wet werd aangenomen .wel wel rutte ik denk dat die rollen zijn omgekeert .
  rozenthal had grootspraak dat die surinaamse ambasade in frankrijk gesloten moest worden …het staat nog steeds open .die redimusus front en olland mogen het op hun buik schrijven …na loko e lolo go nanga langa wij hebben geen boodschap aan ze .

  die ollanders zijn jaloers op suriname met name de regering rutte .ze krijgen spuit poep in hun broek met bezuinigingen ,rutte is in paniek bouterse heeft geen tijd voor jullie hij lacht olland uit .hij zit nog steeds in het zadel en kijk wat met rutte gebeurt .
  de nederlandse regering speelt paniek voetbal .
  steeds veranderen ze van beleid ze weten niet wat ze doen …het ollandse volk lijd pijn en die pijn zal de komende tien jaar voelbaar zijn .

  het zijn niet mijn woorden economen hebben dat gezegt dus rutte je moet dimmen als je over su praat .su is in de lift en ik hoop dat wij onze kans grijpen om het land vooruit te helpen .het gaat de goede kant op er is hoop ja wij kunnen het ,er is werk in over vloed in su .dames en heren grijp uw kans kom niet zeggen er is geen werk …zoals sommigen zeggen dat er geen werk is .

  eerst kruipen dan lopen wij beginnen stap voets te lopen wij gaan niet meer op de knieen voor niemand al zou bouterse niet meer aan de macht zijn …bouterse heeft bewezen dat olland su niet op de knieen krijgt .
  hopelijk kan vene van leren.
  er gaat een tijd komen dat olland suriname nodig gaat hebben reken maar .su behoud zijn waardigheid en dat telt al zijn wij niet rijk .

  su kan veel leren van olland maar het moet met wederzijts respect ..niet denken dat je rijk bent en de ander gaat vernederen ..dat was de bedoeling van olland maar het is ze niet gelukt .zonder ollandse steun gaan wij voort .

  bouta kraktie mie mang honderd


  Maak melding

 52. waarom mijn naam, JENSK, gebruiken????? ik zie dat ene Anna Z.. JENSK gebruikt..
  Dat wil zeggen dat men al die tijd niet serieus bezig was met een discussie, of men wilde elkaar dingen vertellen die men niet persoonlijk kan of wil..maar als men elkaar ziet de mooiste glimlach opzetten..wat een show dan..


  Maak melding

 53. Pero schreef: “velen dachten dat Romney Obama zou verslaan ..maar je zag het , Obama verraste man en muis.

  Pero als je uitdrukkingen wilt gebruiken moet je dat goed doen, de uitdrukking moest luiden: ‘Obama verraste vriend en vijand’. Overigens zal de NDP bij de komende verkiezingen met man en muis vergaan als Bouterse het parlement blijft vermijden en figuren als Brampie de hand boven het hoofd blijft houden. Alhoewel, je weet het maar nooit met het Surinaamse electoraat, ik vind het bijvoorbeeld uiterst vreemd dat, ondanks hun overduidelijke onbetrouwbaarheid, figuren als Bouterse, Brunswijk en Somodihardjo zoveel aanhang hebben, zij mogen de meest absurde capriolen uithalen, de meest onrealistische beloftes doen, de kudde blijft op hen stemmen. ONBEGRIJPELIJK!


  Maak melding

 54. @@ suri patriot en consorten
  strede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang .herie libie te na dede wie sa vetie gie stranang .weet je wat ik niet begrijp van deze redimusus >>>het water staat ze tot aan de lippen wat rutte ze aan doet …voetsel banken ,broek riem strakker aanhalen ,een amaturistische regering rutte die steeds blundert en die maar niet uit komt met bezuinigen..die redimusus moeten daarop antwoord geven .patriot geef antwoord wat rutte doet en jullie allemaal schijten.ik blijf het zeggen jullie schijten allemaal spuit poep .wat suriname betreft hopen jullie dat het slecht gaat …maar no spang het gaat goed dat verzeker ik jullie .er is geen weg terug .
  reken maar dat vele surinamers zich opmaken om terug te keren ,wetende dat het een afgelopen zaak is .
  elke surinamer is welkom in eigen land de deur staat wijd open …maar je hebt ook surinamers die je moet zien als mislukkelingen en geen toekomst hebben in suriname ,daar ben ik heilig van overtuig..hun toekomst is een uitkering verder komen ze niet .
  ze hebben toekomst achter die pc en dom lullen ,moro ding no habie bieka sranang ding no mang kong ze dromen er van en dat is alles .
  sommigen weten zelf niet hoe suriname er uit ziet of zijn in geen twintig jaar dat land in gekomen .
  wij moeten ze negeren en dat doet bouterse tegen rutte ,ze schijten in hun broek .

  na mie pero takie .


  Maak melding

 55. henkes
  het zijn surinaamse woorden ,ben je wel in suriname geweest mie boi ,je bent groen ,ik heb jullie eerder gezegt ,dat velen suriname nog geen eens in suriname zijn geweest en staan klaar met hun oordeel .
  allemaal mee lopers of praten mensen na .
  so so poor lai


  Maak melding

 56. henk molenaar
  ben jij het mie boi!!!!
  daar heb je de verloren zoon van pa vene .
  henk luister mie boi ik ben geen intellectueel zoals jullie .ik ben een casave planter die wat betekent voor mijn land…henk ik kan best begrijpen dat je uitkering veilig gestelt is ..maar het brokkelt beetje bij beetje af henk .jij bent een van de mensen die hier het op neemt voor rutte maar ze poepen henk ..rutte is intellectueel maar die brokken die rutte maakt maak ik niet maakt mijn president niet .waar is jullie intelligentie waar blijven jullie intellectuelen jij henk bent er een van wat is jou bijdrage in de maatschappij ,achter die pc!!!!on produktief ..mie mang die trein heb ik jullie al gezegt kent geen station ,tot op heden loopt alles op rolletjes wat men over pero wil zeggen ligt pero niet van wakker ,pero kan incasseren .nederlands schrijven is voor mij niet een vereiste henk ,handen uit de mouwen is voor pero een vereiste en daarom heb ik altijd groot spraak .henk molenaar mijn president is druk bezig af te ronden wat grote projecten betreft ,daar houdt men zichmee bezig ,er is veel gerealiseert maar dat grote werk komt binnen kort .

  bouw je land op stem ndp als je een toekomst wil voor het land …de jeugd heeft de toekomst wees trots op je land .


  Maak melding

 57. @@ henk molenaar
  met trots N.D.P. LAAT DAAR GEEN TWEIFEL OVER BESTAAN .HET STAAT MET VETTE LETTERS .
  HET IS DE PARTIJ VAN DE HOOP .
  DE PARTIJ VAN DE GROTE PROJECTEN .
  DE PARTIJ DIE SURINAME OP DE KAART ZET .
  DE PARTIJ DIE DOET WAT HET ZEGT .
  DE NDP STAAT VOOR OPENHEID .
  DE PARTIJ DIE ZICH NIET DE LES LAAT VOORLEZEN DOOR OLLAND .

  BOUTA KRAKTIE MIE MANG


  Maak melding

 58. Ik zou niet weten waarom de bakras jaloers zouden zijn op sme..

  gaat het werkelijk zo goed met sme..

  wie kan mij dat vertellen..

  als je schreeuwt,houdt je rot geld bij jouw,dan moet je direct alle banden met die vijand verbreken en niet verder lullen..


  Maak melding

 59. Beste Pero: Je bent echt te belachelijk voor woorden. Maar het zielige is dat je al die Paarse Propaganda leugen als waarheid beschouwd.

  DE PARTIJ VAN DE GROTE PROJECTEN ( op papier, ja)
  DE PARTIJ DIE SURINAME OP DE KAART ZET ( als bananenrepubliek)
  DE PARTIJ DIE DOET WAT HET ZEGT ( 18.000 woningen, laptops voor kinderen, binnenhalen van investeerders…..)

  Jou NDP heeft nog geen vingernagel gerealiseerd. Op de top die deze maand wordt gehouden is jou President niet welkom vanwege zijn criminele achtergrond en de amnestiewet.

  Om je als land dood en president voor te schamen. Een grotere vernedering bestaat niet. Niet welkom zijn op je eigen feest in je eigen land.

  Suriname op de wereldkaart…………………


  Maak melding

 60. @pero,..sang mi boy krijg je vandaag zondag extra toelage om hier je NDP propaganda rotzooi te promoten? Hoeveel is die toelage dan? een portie rijst en kip en een soft zeker…..


  Maak melding

 61. Beste Surinam Patriot: Ik denk dat Pero met weekendverlof is van zijn inrichting. Hij vervuilt de hele dag alle postings op Waterkant met NDP gewauwel.


  Maak melding

 62. suri patriot henk molenaar en consorten .
  zolang jullie zeggen dat ik roisooi schrijf vindt ik het niet erg .
  ik heb liever dat jullie het zeggen dan weet ik waar ik aan toe ben …mensen met hun volle verstand zou ik verkwalijken .

  blijven jullie wel en tang boeng …rutte reknet met jullie af ,ik kan die frustratie begrijpen houden jullie vol het komt goed met olland hihihihiii


  Maak melding

 63. molenaar ..rutte praat tot jullie kijk niet om naar su het gaat goed .verlopig lees je alleen maar slechte economische vooruit zichten over olland .geef daar op antwoord meer wil ik niet kwijt .in su worden huizen gebouwd 18000 hoeft niet belangrijk dat het volk ziet dat er wordt gebouwd ,er wordt geinvesteert en dat weten wij …voor jou is het niet belangrijk om te weten dus verder zal ik niet op in gaan ,het is een mede deling.die weg die komt er en nog vele dingen die jullie niet weten waar men mee bezig is .goed onderwijs was er niet onder vene nu wel .men is bezig met het water leiding net voor de bevolking ,te veel om op te noemen wat men doet in su .paramaribo wordt schoon het volk ziet resultaat jullie zijn niet belangrijk .

  pero taki het bewijs wordt in 2015 weer gelevert.


  Maak melding

 64. Beste Pero: Noem eens 3 mega projecten die zijn aangekondigd die zijn gerealiseerd.

  Dat heb ik je al paar keer gevraagd maar je geeft nooit antwoord.

  Bouterse is net als de kroegbaas bij mij op de hoek:

  Morgen gratis bier…


  Maak melding

 65. henk molenaar je begrijpt het maar je doet alsof je het niet begrijpt .ik heb alles voor je opgesomt wat er in su wordt gedaan ..ik ben zelf de tel kwijt voor wat er wordt gedaan in su .suriname is in de lift kan ik jou mee geven .hoeveel keren moet ik jou zeggen dat er heel veel surinamers terug keren grond en huizen bouwen…het zijn de surinamers die geloof in hebben .
  ik hoop dat ik jou genoeg antwoord heb gegeven .

  nu vraag ik aan jou henk molenaar wat doet olland voor jullie ,de hele wereld weet dat het slecht gaat in olland ..rutte zou suriname het laten voelen maar su voelt niets ..integendeel heeft jou rutte jou messias een groot economisch probleem ..en onze ambasade in frankrijk staat nog steeds open en jou opa rozenthal moest het velt ruimen …rutte komt er nog steeds niet uit niet te vergeten die voetsel banken in het rijke nederland van jou molenaar ..rutte zien wij speelt alleen maar paniek voetbal ..molenaar geef antwoord op mijn vragen ik jou vragen benatwoord …hopelijk begrijp je mij .su is in opmars nu jij en rutte .

  oke molenaar ik wacht op antwoord .

  bouta kraktie met ons volk .

  molenaar


  Maak melding

 66. Beste Pero: nogmaals wat heeft jou Paarse leider gerealiseerd. Papier is geduldig maar ik zie in Suriname nog niet één mega-project gerealiseerd. Of lees jij de FabeltjesKrant?

  Nederland behoort nog steeds tot de 10 rijkste landen ter wereld. Heeft de beste sociale voorzieningen.
  In Januari 2012 kwam het IMF met de volgende lijst:

  Luxemburg – 122,272
  Qatar – 97,967
  Noorwegen – 96, 591
  Zwitzerland – 84,983
  Australie – 66,984
  Verenigde Arabische Emiraten – 66,625
  Denemarken – 63,003
  Zweden – 61,003
  Nederland – 51,410
  Canada – 51,147

  Volgens onderzoek is Nederland staat Nederland ook in de top 10 van beste landen om in te wonen:

  Volgens het blad Newsweek is Nederland het op 7 na beste land om te leven. Hier verslaan we Spanje (21e) overtuigend…

  ook wat betreft gezondsheidzorg en onderwijs staat Nederland in de top 10 van de wereld.

  Dus waar jij de wijsheid vandaan haalt dat de hele wereld weet dat het slecht gaat in Nederland is mij een raadsel.

  Suriname scoort trouwens wel hoog op de lijst van meest corrupte landen ter wereld:

  Suriname zit in de top drie van meest corrupte landen van de Caricom. Dit meldt corruptiewaakhond Transparency International op zijn internationale index. Op de lijst van honderd en drie en tachtig gemeten landen, staat Suriname op de honderdste plek. Alleen Haïti en Guyana zijn corrupter. Parlementariërs zijn niet bepaald verbaasd.

  Ik denk dat ik nu je domme mond voldoende heb gesnoerd met harde feiten gebaseerd op internationaal onderzoek en niet op domme NDP propaganda.

  Nog iets te melden “echte man”


  Maak melding

 67. molenaar ik ga het anders zeggen misschien dat je mij zal begrijpen .joe wieswasie nengre ..je bent zolang in olland ..jij hebt olland niet opgebouwd jij bent jou land ontvlucht voor een beter bestaan .je bent in olland maar je bent niet welkom, je kan dan wel die nederlandse paspoort hebben maar die blanke kan jou eruit schoppen .jij bent een tweede rang burger in olland .probeer je eigen niet wit te schilderen je wordt toch verraden door je kleur en je spraak mie mang .wilders kent jou niet ..rutte gebruikt jou zoals hij vene gebruikt .deze liba kan nog steeds niet inzien dat hij die prijs betaalt van die uitkering die hij krijt en het is nog niet afgelopen .je zegt zelf rijk land olland ..maar tel die voetsel banken en wat voor paniek er in olland is als het gaat om de economie .olland rijk voor de rijken niet voor jou achterlijk wezen …ze lachen jou uit .die verborgen armoe die in olland heerst komt niet op straat omdat rutte het ontkent …als het zo goed gaat waarom zoveel problemen dat ze nog geen eens kunnen regeren .
  maak je eigen niet belachelijk amng .hoe staat het met de zieken huizen en de bejaarde tehuizen waar de mensen niet doezen hoe staat het met mensen die amper rond komen terwijl ze toch een baan hebben .het zijn geen leugens het zijn dingen die waar gebeuren .werken voor een honger loon en deze japie zegt olland rijk ja zeker rijk maar niet voor jou ..niet voor de kleine man .vanwaar al die criminaliteit die olland over spoeld .elke dag heb je schiet partijen in jou rijke olland elkedag wordt er ingebroken dat op jaar basis meer dan 80 duizend inbraken zijn en de politie zelf niet meer op onderzoek uit gaat maar dat men het per email moet door geven …de wereld is klein geworden .olland heeft andere landen uitgebuit dus wordt het tijd dat ze een prijs gaan betalen dat zie je met die crisis ..ze buiten nu hun eigen mensen uit .de kleine man betaalt die prijs voor de rijken henk molenaar …mensen kunnen niet uitkomen .kijk niet naar andere landen kijk wat je voor jou land kan betekenen molenaar jij pronkt met ander mans veren je bent triest zielig .suriname is een ontwikkeling land die olland jaren klein heeft gehouden maar die tijd is over mie mang …je hebt in su een sterke man en daar baalt rutte van …jullie zijn niet welkom in olland zie grieken land waar buiten landers in elkaar worden geslagen in su hebben wij dat niet .wat is dat moslim gedoe in olland ..in europa is het gevaarlijk voor buitenlanders …deze waardeloze redimusus maakt reclame voor landen die hem nog geen eens willen kennen hihihihi.suriname is in ontwikkeling je hebt het verlaten maar straks als het is opgebouwd wil je wel in dat land …zal jij de echte surinamer kwalijk kunnen nemen als hij zegt dat jullie redimusus zijn .chame schamde mie boi .joe no habie jeje bahhhhh.
  al de landen die jij hebt opgenoemd heb ik geen boodschap aan …jij wil profiteren en daarom heb jij geen trots ..die blanke nederlander lacht je uit .je kan honderd jaar in olland blijven maar een nederlander ben je op papier verder niet schrijf dat op je buik …ik pero ben een surinamer …
  boi go draai drie lees salto dang tja joe go djie na awara bong . rutte kent je niet mie mang .


  Maak melding

 68. Henk molenaar
  Ik zie dat je het hebt begrepen ,jou missie is kansloos voor een verstandige surinamer,je kan die achterlijke redimusus jou verhaal gaan verkondigen.
  Doe het niet tegen een verstandige suriname.


  Maak melding

 69. @pero ,..gaaaap bigi bere voeroe torie,..ee pero go sribi yere je praat gewoon een hoop nonsense.
  Ik snap niet dat Henk Molenaar op je onzin in gaat.
  Het gaat niet lukken , je niveau is beneden lager school.
  Ie dong en yo tan dong!!


  Maak melding

 70. Suri patriot henk molenaar
  Doen jullie mij een genoegen, gaan jullie tegen wilders enrutte zeggen dat jullie nederlanders zijn ,ja nederlanders op papier in die pas poort
  Praktijk zijn jullie buiten landers met een ollandse uitkering .
  Die achterlijke henk molenaar komt mij wijzen waar olland op de tiende plaats staat van rijkste landen ,wat is jou inbreng daar je zegt dat olland rijk is .
  Die ollanders kennen jullie niet ,ze zien jullie als profiteurs.
  Hebben jullie geen trots.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.