[VIDEO] Opening expo 3D Dansperformance: Metamorfose

0

Afgelopen week ging de 3D Dansperformance: Metamorfose van de Surinaamse kunstenaar George Struikelblok en choreograaf Dweight Warsodikromo in premiere in Nederland. Tijdens deze opening werden kunstwerken van Struikelblok getransformeerd in een 3D performance met een dansoptreden van de Sana Budaya Dance Company onder leiding van Warsodikromo.

Struikelblok, die gisteravond tijdens de 47ste editie van de Nationale Kunstbeurs (NK) is uitgeroepen tot ‘Artist 2012’, is momenteel in Nederland. De 3D performance is ook te zien op 10 november a.s. in Galerie Nola Hatterman, Zeeburgerdijk 19-A te Amsterdam(16.00u).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.