Surinaamse zanger Damaru te gast bij de Dino show

0

Zondagavond is het weer tijd voor De Dino Show. Te gast in deze uitzending is onder andere de Surinaamse zanger Damaru. Hij neemt plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Damaru wordt zeer binnenkort weer vader en vertelt Jandino hoe hij daarmee omgaat.

In deze uitzending is ook actrice en presentatrice Nicolette van Dam van de partij. Voor UNICEF maakte zij een reis naar het Afrikaanse land Burundi. En ze vertelt Jandino over haar geheime obsessie. De andere gast Maik de Boer(r) doet wat hij het best doet en geeft Jandino stijladvies.

De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale late night show. Jandino ontvangt iedere week bekende Nederlanders. De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank.

De Dino Show, zondag 4 november 2012, om 21.25 uur op Nederland 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.