zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNederlandse moordverdachte Nolty W. ontkent

Nederlandse moordverdachte Nolty W. ontkent

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 nov – De in Suriname geboren Nederlander Nolty W. blijft erbij dat hij geen moord heeft gepleegd in zijn geboorteland. Dit meldt de Ware Tijd. W.’s advocaten Sunil Ramdihal en Niels Velthorst hebben de afgelopen twee weken in Suriname het verhoor bijgewoond van vijftien getuigen. De Nederlandse justitie gaf opdracht tot het onderzoek na de aanhouding van W. Volgens de advocaten verloopt het onderzoek moeizaam.

Dit ligt vooral aan de lange periode sinds het feit werd gepleegd. Getuigen schijnen zich weinig te kunnen herinneren. W. wordt ervan verdacht Kenneth Vyent te hebben gedood. De twee zouden elkaar hebben ontmoet op vijf april 2004 in de wijk Flora, in Paramaribo. Het liep daarbij op een schietincident uit. Vyent raakte verlamd en overleed zo’n vijf jaar later. Ook dit geeft de advocaten reden te twijfelen aan de schuld van hun cliënt.

Dat het toch tot een rechtszaak kwam, wordt Peter R. de Vries aangewreven. De Nederlandse misdaadjournalist zou in zijn televisieprogramma ‘verkeerde informatie’ hebben verstrekt. W. ontkende iets van de moord af te weten, toen De Vries hem confronteerde. Nolty W. werd in april 2011 aangehouden in Amsterdam. Hij vluchtte naar Nederland toen hij in Suriname werd aangemerkt als verdachte. Het onderzoek in Suriname is inmiddels afgesloten.

opening
Fernandes Express
BODO Party

24 REACTIES
 1. Goed zo,blijven ontkennen en getuigen die zich weinig kunnen herinneren kunnen een presidentschap opleveren.Scholing is bijzaak.En de Vries kon Tjin Liep Shie niet vinden in Sur.terwijl de man politieman is en in uniform rondloopt.

  Cobie.


  Maak melding
 2. =Een leugendetector zal alles toelichten. Hij zal dan gelijk vragen voor een afkoopsom.

  =Waarom is hij dan gevlucht naar Nederland als hij 100% weet dat hij niets op zijn geweten heeft?????


  Maak melding
 3. Deze klojo zal uiteraard ontkennen dat ie toen eea heeft gedaan, hij is gevlucht tot daaraan toe we zitten in 2012, nu dit verhoor enz, het kan nog enige tijd duren, maar deze vent komt een keer de verkeerde tegen, en ik hoop dan dat die persoon hem een kogel in zijn flikker schiet en dat ie ervan zal lijden en daarna de pijp uitgaat, dus zeg ik gerechtigheid uiteindelijk.


  Maak melding
 4. Nolty heeft toch ook een meisje uit de Dominicaanse Republiek in haar onderbuik geschoten waardoor ze kwam te overlijden? Om die moord is hij naar Nederland gevlucht het beschoten hebben van Kenneth Vyent (zijn neef) is een bijzaak, maar ik kan me natuurlijk vergissen en haal ik twee zaken, door Peter R. de Vries behandeld, door elkaar.


  Maak melding
 5. Jaa jo blijf maar ontkennen want je ben ontschuldig,net als de grootste moordenaar van Suriname die nu president is dank zij de domme paarse aanhang en als je blijf volhouden dan krijg je ook amnestie zo gaat tog tegen woordig in Suriname


  Maak melding
 6. Ach ja ook hij zal in aanmerking komen voor amnestie en niet te vergeten een zeer hoge baan, hoe crimineler hoe hoger je komt in Suriname.
  Voorbeeld van DDB.


  Maak melding
 7. snap het probleem niet, als “verdachte” mag je liegen en of ontkennen! De politie cq recherche moet de casus zodanig onderzoeken dat niet anders blijkt dat dhr. Nolty W. de moord moet hebben gepleegd op dhr. Kenneth Vyent!


  Maak melding
 8. Nolty zal wel denken: “hoe erg is datgene dat ik heb gedaan als er in Suriname figuren rondlopen die niet 1 maar meerdere mensen hebben vermoord en bij hoog en laag ontkennen en steevast laten zien dat ze @#$% hebben aan wat men daarvan denkt.
  Zo’n mentaliteit levert in Suriname zoveel bewonderaars en aanhangers op die je in staat stellen de hoogste posities, met bijbehorend salaris, in het land te claimen, voor jezelf, je vrouw, je zoon, overige familieleden en je boezemvrienden. In plaats van me gedeisd te houden geef ik net als mijn grote voorbeeld juist iedereen een grote bek”.


  Maak melding
 9. dus deze misdadiger loopt nog vrij rond in nederland en de nederlandse justitie werkt er aan mee om deze moordenaar te pakken ,maar dat deze man weer kan gaan moorden .het zijn mensen als ray die een hoge dunk hebben van nederland op justitieel gebied ,en mensen rechten hihihihi ray joe tja fatoe boi .ray maakte een grote ophef toen die vier criminelen in suriname werden dood geschoten .ray ik heb maar een advies aan jou je praat alleen maar stront .ray ga die nabestanden jou chitt vertellen en het hebben over mensen rechten .een crimineel mens waardig behandelen !!!! kan alleen ray en holland dus .
  ik ben in nederland maar ben dankbaar dat su niet laat sollen met criminelen die roofmoorden plegen en mensen die anderen om iets onbenulligs dood steken .ik hou van die amerikaanse justitiele wetgeving ..nederland mag er van leren ,men neemt nederland niet serieus zie maar op justitieel en militair gebiedt .ze zijn loslippig hebben geen geheimhouding en zijn mietjes kan je ook zien wanneer de nederlandse politie klappen krijgt en dat ze geen boeven kunnen vangen wel verkeers boetes uitdelen en onbenulligheden mensen beboeten .zou je dat durven met de surinaamse of amerikaanse politie !!! ray mie loekoe djie mie no tik monie .alla joe ede lai koedoe ..zulke bobbels hou jij over mie boi .pedofielen hebben vrij spel in nederland en dat weten ze .waarom wil iedereen zijn straf in nederland uitzitten .maar goed je moet je aan de regels houden van dat land waarin jij je bevindt dus hou ik mij cool .


  Maak melding
 10. Tsja,men levert Nederlanders die verdacht zijn in Amerika uit aan Amerika,waarom dan niet deze verdachte uileveren aan Suriname,lijkt me een logische beslissing.


  Maak melding
 11. Partrong,
  Jij ben een hele GROTE farizeer.
  Jij maakt elke dag hier op dit net reclame voor jou AMNESTIE PRESIDENT,op de vlucht doodgeschoten weet jij dat nog.


  Maak melding
 12. Als je wederom de beelden ziet van Peter R. via KPS, dan moet iedereen toch weten dat deze Nolty Welch, een geboren CRIMINEEL is. En die GASTEN waar Nolty aanwezig was op GANZENHOEF v/h GLIPHOEVE, zijn ook alleen maar leeglopers.

  Als deze crimineel Nolty niet wordt uitgeleverd, dan is er misschien nog een kleine oplossing.
  En dat zou middels een nader onderzoek over de aan hem verleende verblijfsvergunning en het verkrijgen van de Nederlandse nat.


  Maak melding
 13. gmap
  honderd sta ik achter de goede dingen van bouterse .het land moet vooruit en ik sta achter de goede besluiten ,wie er ook aan de macht komt .
  ik ken geen politieke kleur als het om de opbouw van suriname gaat .ere wie ere toekomt .jij ziet het anders omdat jij geen toekomst hebt in suriname dus maakt het jou niets uit als het goed gaat of niet in su .ik wil hoe dan ook dat mijn land vooruit komt .blijf rustig in jou achter uitkijk spiegel kijken ik wil mijn land vooruit zien komen en het gaat ook goed ,mij gaat het nu om dat men het voort zet .dat wilde ik jou zeggen .blijf maar achter uitkijken ray .


  Maak melding
 14. Jullie zijn de enige die goede dingen in Suriname zien gebeuren, misschien licht aan de kleur bril die jullie dragen.Een veroordeelde crimineel hoort in de gevangenis. voor het rechtsgevoel van de gehele Samenleving horen moordenaars en criminele berecht te worden.


  Maak melding
 15. gmap niet ik alleen het surinaamse volk heeft profijt op dit moment en daar ben ik blij om .het gaat niet om mij ik leef in holland waar ik maar moet inleveren en het wordt steeds moeilijker in holland om te overleven gmap .laat nederland dan het paradijs voor jou zijn niet voor mij .ik doe mijn best in nederland om stand te houden maar het begint mij anper te lukken .als het jou goed gaat in nederland succes dan ,maar ik hoop dat suriname aan zijn trekken komt en dat gebeurt ook als je wil werken .ik kam nederland niet af ik leef hier maar suriname gun ik de mensen een beter leven en ik zie dat velen het beter hebben dan de surinamers die in nederland wonen,het lijkt wel alsof de rollen zijn omgekeert .gmap tang boeng .


  Maak melding
 16. op pakken die noltie en op sluiten .in suriname mag deze crimineel niet meer gaan .een crimineel minder in suriname .
  opsluiten in nederland ,nederland is voor mensen rechten als nolty en daarom mogen ze hem in nederland houden .een moordenaar minder .ray gmap en nederland succes met jullie trofee .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES