zaterdag, mei 25, 2024
HomeNieuws uit SurinameBrandweerlieden negeren gezag commandant

Brandweerlieden negeren gezag commandant

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 31 okt – Brandweerlieden zullen gedurende een etmaal het gezag negeren van hun commandant, Cecil Waal. Het is de meest recente zet in de machtsstrijd tussen de vakbond bij het Korps Brandweer Suriname, KBS, en de leiding. De vakbond zou te weinig ruimte krijgen om ‘brandende’ vraagstukken aan te snijden. De goede burger heeft niets te vrezen.

De brandweer blijft alert op calamiteiten. “Ik garandeer dat de brandveiligheid niet in gevaar is. De brandweer rukt bij elke meldingnormaal uit en alle afdelingen doen normaal hun werk”, zegt bondsvoorzitter John Seedorf tegenover de Times of Suriname. Het verschil is wel dat het systeem zal werken zonder de commandant. Het etmaal moet voor de leiding voldoende zijn om de vakbond eindelijk uit te nodigen voor het bespreken van de vraagstukken.

Er zal dus ergens in het etmaal toch een moment van erkenning moeten zijn. Het is immers de commandant die zo’n uitnodiging moet doen. Seedorf belooft ‘harde besluiten’ als er geen reactie komt. Het zit de bond onder meer dwars dat er minder manschappen ingezet worden per brandweerpost. Ook de onderlinge communicatie laat te wensen over. De spuitgasten zijn ook al langer ontevreden over de beperking van het individuele maximum aan overuren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Nou,er gaan koppen rollen.Dit is een verkapte coupe.Er vinden geen afzettingen plaats maar bepaalde mensen zijn nu gedwongen maatregelen te treffen.Als bout niet oppast lijdt hij ook gezichts verlies.En als een gangster geen respect wordt betoond dan liggen soms mensen in sloot,dood.

  Cobie.


  Maak melding
 2. Rebellie en insubordinair gedrag, verschijnselen die bekend zijn van de 80 er jaren. Toen waren het militairen die het gezag negeerden. Het verschil is dat laatstgenoemden over geweren beschikten en de brandweerlui over brandslangen.


  Maak melding
 3. Ok,…na Toerisme ook brandweer direct onder DADA!!!

  Eey DADA….hoe zit het met de schouders????

  een zware last he…en dan moet je nu ook gaan opruimen al het eten dat die kinderen weggooien 🙂


  Maak melding
 4. Dit krijg je als er onbenullen tot minister en als brandweercommandant worden benoemd.
  Het moto: “veranderde beleidsinzichten” betekend eigenlijk het land naar de verdoemenis helpen.
  Zijn de NDP stemmers nog steeds in een feestroes of vallen de schellen(weliswaar langzaam) nu eindelijk van hun ogen.


  Maak melding
 5. Sukkels zijn jullie, daar bij de Brandweerkorps Suriname!

  Mijn vriend die jaren als beleidsmedewerker werkt,wil jullie komen helpen met zijn kennis én kunde.Wat doen jullie hier mee ???? Jullie zijn zelf niet in staat om zijn mails te beantwoorden. Sukkels zijn jullie allemaal!!!

  Bauta; wat kun je hier aan doen ??? Oeng No Loby Á Kondre Troe Troe……….makke lammetjes !!! Jullie zijn niet in staat om de daad bij het woord toe te voegen.

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wisjheid !!!)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES