Politiechef boos om foto arrestant in onderbroek

15

PARAMARIBO, 30 okt – Politiechef Humphrey Tjin Liep Shie is niet te spreken over een foto van een arrestant in onderbroek. De foto circuleert al enkele dagen via sociale media en mobieltjes. De man, verdacht van moord op zijn vriendin, is zittend te zien terwijl hij in de camera kijkt. Tjin Liep Shie heeft een onderzoek bevolen naar de maker en verzender van de foto.

Het onderzoek moet onder meer vaststellen of politieagenten betrokken zijn. Tjin Liep Shie zegt tegenover de Times of Suriname dat er dan “onmiddellijk maatregelen getroffen zullen worden.” Het is tegen de regels in dergelijke foto’s publiekelijk te verspreiden. Minister Edward Belfort heeft ook zijn afkeuring uitgesproken tijdens een gesprek met de politiechef. De arrestant, R.G., moest in ondergoed, omdat hij neigingen vertoonde tot zelfmoord.

Het zou kunnen dat hij dan repen uit zijn kleding zou gebruiken om zich te verhangen. De politie wil dit voorkomen. R.G. is kort na de moord aangehouden. Het slachtoffer had eerder een aanklacht tegen de man ingediend. Volgens Tjin Liep Shie is er toen een onderzoek ingesteld. De vrouw zou niet hebben gezegd dat ze werd bedreigd. Uiteraard is dat niet meer na te trekken bij de bron. De vrouw zou ‘tevreden’ zijn geweest over het politieoptreden toen.

15 REACTIES

 1. Hebben jullie ,Belfort en Humphrey,hebben jullie ooit gehoord van een arrestant in de boeien slaan?
  Nu moeten jullie beiden niet voor boos komen spelen hier.Je zou deze dader liever in boeien geslagen op de foto willen zien en niet bijna naakt!


  Maak melding

 2. If na mi sa, dang na a laatste strafoe e waktie a mang. Soort strafoe a sa dé oenoe mag vul in srefie want mi boi a sa de wang strafoe en a no ent so wang lekie sa recher sa gie a mang


  Maak melding

 3. @ R.G moet op die groote plein tegen asemble…met benzine gegoten worden en in de fik steken ..hij wilde echte mang spelen…vrouwen dood schieten, wat een lafaard
  die kerel toch. in shanghai zouden wij dit met hem doen..
  ….有 没有 会 英文 的?….. Je mei je hui ying yu de?..
  i love su woon en werk…..


  Maak melding

 4. hem in de gevangenis dumpen heetf geen nut.deze man heeft dringent hulp nodig om zijn agressie in bedwang te kunnen houden.
  een paar jaar gevangen zetten is geen optie.
  de moordlustige ideeen moeten uit zzijn hoofd gezet worden anders gaat hij opnieuw moord plegen,hij heeft nu de smaak te pakken.


  Maak melding

 5. drukte om een onderbroek, boelsh…….
  waarom geen drukte gemaakt om zijn eerder aangebrachte messteken, om zijn bedreigingen, et etc
  we mek oenoe druk altijd over verkeerde sannie


  Maak melding

 6. Het volk is boos omdat de grootste crimineel en moordenaar zich vrijwaart van alles en zonder boeien rondloopt, en tjin tjilp, maakt zich boos om een foto van een geestelijk gestoorde……zijn tjilp zal niet worden gehoord…..


  Maak melding

 7. @Ray,
  Sommige surinamers zijn een stelletje hypocrieten,toen W.Hauwker op de nationale televisie werd geexecuteerd waren ze allemaal stil.
  Toen hun criminele protesterende landgenoten als vijanden bestempelde hoorde ik niets van die moraalridders.


  Maak melding

 8. ik zou niet oordelen als ik het was!wat heeft deze man tot deze daad gedreven??,is toch ook niet goed te praten wat die vrouw deze man heeft aan gedaan???.hij mocht natuurlijk niet doden !maar die vrouw heeft hem ook letterlijk kapot gemaakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.