3D Dansperformance van Struikelblok naar Nederland

2

Na succesvolle performances in Suriname en op Curaçao gaan kunstenaar George Struikelblok en choreograaf Dweight Warsodikromo nu richting Nederland. De twee hebben de eer u uit te nodigen om hun ‘3D Dansperformance: Metamorfose’ te komen bezichtigen.

Struikelbloks kunstwerken typeren zich door zijn warme kleurenpalet en losse schilderstijl. Tijdens de opening van de tentoonstelling op 28 oktober a.s. worden deze getransformeerd in een 3D performance met een dansoptreden van de Sana Budaya Dance Company onder leiding van choreograaf Dweight Warsodikromo.

De opening is in SBK Amsterdam/Galerie 23, KNSM-laan 307-309 te Amsterdam. Daarna is deze 3D performance ook te zien op 1 november in Cultura Ede, Molenstraat 45 te Ede(20.00u) en op 10 november in Galerie Nola Hatterman, Zeeburgerdijk 19-A te Amsterdam(16.00u).

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.