za 21 okt 2017 04:54
post thumbnail

Film ‘Wan Pipel’ te zien op filmfestival in Zuid-Afrika

1

De door EYE Film Instituut Nederland gerestaureerde Surinaams-Nederlandse film Wan Pipel wordt voor het eerst in Zuid-Afrika gepresenteerd en wel onder auspicien van de Surinaamse Ambassade te Pretoria op het 8th Latin American & Caribbean Filmfestival in de steden Pretoria en Johannesburg.

De voorstelling in Pretoria vindt plaats op dinsdagavond 23 oktober a.s. om 18:30 uur in het Lier Theatre, University of Pretoria. De voorstelling in Johannesburg vindt plaats op maandagavond 5 november om 18:30 uur in het Italian Institute Dante Alighieri. Behalve WAN PIPEL worden er op dit festival films getoond uit Mexico, Jamaica, Uruguay, Argentina, Colombia, Brazilie, Cuba, Venezuela, Chili, Ecuador, Paraguay, Peru en Trinidad & Tobago.

Het grootste deel van de genodigden zal bestaan uit leden van het Corps Diplomatique, zakenrelaties van de Ambassade, de Surinaamse gemeenschap en de plaatselijke filmpers.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
11 Reactie | Plaats Reactie

  1. Een van Suriname´s beste film.

    dinsdag 23 oktober 2012 om 14:41 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:

Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com