Film ‘Wan Pipel’ te zien op filmfestival in Zuid-Afrika

1

De door EYE Film Instituut Nederland gerestaureerde Surinaams-Nederlandse film Wan Pipel wordt voor het eerst in Zuid-Afrika gepresenteerd en wel onder auspicien van de Surinaamse Ambassade te Pretoria op het 8th Latin American & Caribbean Filmfestival in de steden Pretoria en Johannesburg.

De voorstelling in Pretoria vindt plaats op dinsdagavond 23 oktober a.s. om 18:30 uur in het Lier Theatre, University of Pretoria. De voorstelling in Johannesburg vindt plaats op maandagavond 5 november om 18:30 uur in het Italian Institute Dante Alighieri. Behalve WAN PIPEL worden er op dit festival films getoond uit Mexico, Jamaica, Uruguay, Argentina, Colombia, Brazilie, Cuba, Venezuela, Chili, Ecuador, Paraguay, Peru en Trinidad & Tobago.

Het grootste deel van de genodigden zal bestaan uit leden van het Corps Diplomatique, zakenrelaties van de Ambassade, de Surinaamse gemeenschap en de plaatselijke filmpers.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.