vr 20 okt 2017 10:52

Nieuwe aflevering televisieprogramma FullColor

0
post thumbnail

Deze week ging de film ‘Alleen maar nette mensen’ in première. Door het gelijknamige boek van Robert Vuijsje, laaide er in 2010 een felle discussie op. Het verhaal zou een stereotiep beeld schetsen van zwarte mensen in de Bijlmer. En dan met name de zwarte vrouw, die wordt neergezet als een dierlijk lustobject.

Nu in 2012, is het boek verfilmd en maakt het TV programma FullColor zich op voor deel twee van de discussie. Voordat de film in première ging kregen Manoushka Breeveld (zangeres en actrice) en Linda Nooitmeer (voorzitter Inspraak Orgaan Surinaamse vrouwen) alvast een preview. Wat vinden zij van de film?

In de uitzending verder een terugblik van John Leerdam op zijn pijnlijk vertrek uit de Tweede Kamer in april 2012 en een item over meneer meneer Feller die vertelt waarom hij voorgoed terug wil naar Suriname. Bekijk de uitzending:

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:

Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com