Brunswijk wil duidelijkheid uitleveren Surinamers

119

PARAMARIBO, 10 okt – Parlementariër Ronnie Brunswijk (A Combinatie) wil duidelijkheid over het wel of niet kunnen uitleveren van Surinamers aan het buitenland. Volgens de politicus is er een spanningsveld. Aan de ene kant is er de grondwet die het uitleveren van Surinamers verbiedt. Aan de andere kant is er de druk vanuit het buitenland om bijvoorbeeld terrorisme te bestrijden.

Het parlement staat nu op het punt een internationaal verdrag te ratificeren. Volgens de International Convention for the Suppression of the Financing of Terrorism, is uitlevering een optie. “We moeten precies weten wat het is, de grondwet verbiedt uitlevering”, zegt Brunswijk. Maar als de conventie formeel wordt aangenomen, verandert dit. Ook in Suriname geldt dat internationale verdragen voorgaan op nationale wetgeving.

Volgens de conventie is Suriname personen die verdacht worden van financiering van terrorisme, uit te leveren. Andere deelnemende landen mogen dat afdwingen. Brunswijk vindt de conventie overigens prima. Terrorisme moet bestreden worden in alle vormen. Alleen zal de regering wel haar standpunt duidelijk moeten maken wat betreft het uitleveren. Een alternatief zou het vervolgen en berechten kunnen zijn in eigen land.

119 REACTIES

 1. Jonge jonge jonge, deze klote Djoeka wat denkt ie wel,
  zo iemand zou op dit moment in Damascus moeten zijn, dan hadden zij zijn reet volgepompt met lood, dat het weer uit zijn stinkbek eruit komt, deze enge man Ronny B moet weg van deze wereld, zelfs in de apenheul
  hoort ie niet thuis,maar ja baja, in Suriname heeft ie macht, heb ik zelf gezien.


  Maak melding

 2. =Dit is de grootste poppenkast die vertoont wordt door een crimineel die niet eens over de grens naar Frans Guyana kan gaan.

  =Bang dat de Fransen hem gelijk kunnen oppakken vanwege zijn drugs die hij verkocht en erin handelde.

  =Ik kan alle aanhangers van Brunswijk nu vertellen dat er bewijzen zijn.

  =Ik ben blij dat alle Surinaamse criminelen gewoon in de Surinaamse gevangenis gaan zitten.Zij zijn gewoon een last in het buitenland voor anderen.


  Maak melding

 3. Even dit::

  =België had een Surinamer terug gestuurd naar Suriname, vanwege P. R. De vries onderzoek.

  =Ik heb Brunswijk niet horen kletsen hierover, doet hij dit nu omdat het een van zijn achterban is om zo straks stemmen te winnen ????


  Maak melding

 4. Brunswijk vreest voor mogelijke uitlevering omdat hij veel op zijn geweten heeft. Hij is reeds veroordeeld voor drugshandel. Dat vonnis is onherroepelijk. Hij mag wel van geluk spreken dat Suriname geen uitleveringsverdrag heeft. Desalniettemin is uitlevering niet uitgesloten omdat er wel een Rechshulpvedrag met Nederland bestaat.


  Maak melding

 5. En juist toen wij gedacht hadden dat Brunsie zijn mond verloren had ,hoor je weer van hem.Nu het gaat om zijn eigen huid te redden en niet van land verwisseld te worden hoor je weer van hem.
  Het zal weer deze twee boeriki’s nemen ,Brunsie en de oerstomme partner uit djakarta,somo, om een verdrag te tekenen die uitlevering zal verbieden.
  Ze denken namenlijk…
  Ah ,Suriname ..home sweet home….
  Suriname het land dat bekend staat als veilige haven voor de criminelen ,denk maar aan bouta en zijn medeplichtigen,somo,brunsie,doekhie,de indieners van de bouta amnestie wet en degenen die ervoor gestemd hebben.
  Nergens ter wereld hebben de criminelen zoveel vrijspel als in Suriname.Je schiet je medeburges dood ,krijgt amnestie en speelt voor god ,de ndp god wel te verstaan.


  Maak melding

 6. Dit bedoel ik nou met die bananen republiek Suriname.
  Deze crimineel heeft het over onze grondwet, die hij met crimineel bouterse heeft vertrapt met hun onmenselijke amnestie wet.
  Wanneer hun belangen op het spel staat dan verwijzen deze criminele beesten wel naar de grondwet . die arme man van de straat en de nabestaanden van Bouterse zijn criminele regime mogen geen beroep doen op de grondwet.


  Maak melding

 7. Brunswijk heeft gelijk. Suriname moet haar standpunten duidelijk maken alvorens deze wet te ratificeren. Het doet er niet toe welke politieke kleur je bent. Voordat men kritiek op deze man Levert ga eerst na wat deze anti terrorisme wet inhoud.Als je weet dat het bezoeken van bepaalde websites of het schenken van geld aan bepaalde organisaties je al als verdachte aanmerkt in het buitenland


  Maak melding

 8. Toch lastig als die Surinaamse politici met criminele achtergrond.

  Wat een farce, wat een bananenrepubliek.
  En de grootste crimineel met het langste strafblad mag zich president noemen van Suriname.


  Maak melding

 9. @Takimang
  Als brunsie zoveel gelijk had dan zouden we heden niet opgescheept zitten met bouta de moordenaar en zijn medeplichtigen die je kan vergelijken met STAATSTERRORISTEN.Of denk jij dat bouta een vreemde was voor brunsie die achter gesloten deuren verraad pleegde met het volk van Suriname?Denk jij dat het de eerste keer was dat die twee mekaar zagen?Denk je dat de ene crimineel niet bewust was van de handel en wandel van de andere crimineel?


  Maak melding

 10. @Ray3x4

  Sang, praat brunsie nu vlot nederlands?
  Je moet je’ held ‘Ronnie even vragen of hij zwaar getraumatiseerd was toen hij bezig was zijn eigen volk af te slachten.


  Maak melding

 11. lonnie moet bij vene wezen hij heeft jou amnestie verleent om een regering te vormen .het net moet zich om jullie allemaal sluiten, die boter op hun hoofd hebben .
  niet alleen die kop van bouterse gaat rollen nog veel meer koppen gaan rollen .


  Maak melding

 12. BESCHAAFDE NATIES COMPENSEREN DE SLACHTOFFERS VAN EEN MISDAAD!!!!!!!!!!!!!!
  ONBESCHAAFDE NATIES COMPENSEREN DE DADERS!!!!!!!
  het gaat hier elke dag over dezelfde criminelen, ongeacht het onderwerp.
  Het is en blijft een achterlijke cultuur!!!!!
  ELK VOLK KRIJGT DE LEIDER DIE HET VERDIEND.
  NDPers en voorstanders van de amnestiewet, LEES EERST EENS OP WIKIPEDIA WIE EN WAT DDB, BRUNNY EN SOMO ZIJN.
  Als je enig gezond verstand hebt en gevoel voor rechtvaardigheid dan keer je je af van deze schofterige honden.


  Maak melding

 13. OOOOHhhh,
  ook hier is de bijenkonigin annablah blah neergestreken met haar leger aan rode soldaatjes die zich als slaven aan haar gezag onderwerpen en als dwazen onder invloed massaal de rode wapens afschieten.
  Dat ze zich belachelijk maken met de dag hebben ze natuurlijk niet door.Maar dan ,verstand dat is juist wat bij hun gemist worden,
  Whahahaaaaaa….


  Maak melding

 14. @patron
  over de gehele wereld wordt er amnestie verleend aan criminelen die moeten zweren zich als brave burgers te gedragen. Was er geen amnestie verleend dan zou de burger oorlog in de binnelanden van Suriname nu nog aan de gang zijn .
  Brunsie heeft van deze tweede kans hem gegeven handig gebruik gemaakt maar is weer vervallen in zijj oude gewoonten door verraad te plegen met het volk. Deze amnestie verleend aan brunsie is niet illegaal. Wat wel illegaal is, is de bouta amnestie. Bij hem ging het om een normale strafzaak ,met verhoor en wederverhoor en getuigen ,wel de amnesia getuigen.
  Het zal me wat moois zijn wanneer straks alle criminelen amnestie gaan eisen en dat ook krijgen van de rechters.Ze gaan dan de rechtszaal verlaten met de felbegeerde amnestie certificaat.
  GOD help Suriname!


  Maak melding

 15. @Takimang
  Als brunsie zoveel gelijk had dan zouden we heden niet opgescheept zitten met bouta de moordenaar en zijn medeplichtigen die je kan vergelijken met……..
  @Ray
  Mensen als jij maken het moeilijk zinnig discussie te voeren op dit forum.Daar gaat dit artikel helemaal niet over. Als je met mij een discusie wilt hebben over dat wat ik geschreven heb kom niet met nonsense. Als je een probleem hebt met bepaalde figuren in deze regering is het tussen jou en hun.laat mij erbuiten.


  Maak melding

 16. massa moordenaar wil duidelijkheid over dit onderwerp.dat dit soort mensen zo zichzelf belachelijk kan makn is niks nieuws

  wanneer krijgen wij verduidelijking over de moorden die hij toen i/h binnenland vn suri hft gepleegd????????????????????


  Maak melding

 17. Eey Lonnie fawaka jongu?

  ai go mang pasew..

  jere no.. wat is dit B E S T R I J D- D I N G??

  wel ik ga zegge eerlijk noh…voor zoveeeeel SRD salaris moet ik tog ook wat roepen?????

  hoe is het op school mi dong gudu!??

  ik skoor hoog zonder munitie..

  dan nu uitlevering,…Gowtu Tifi is terug noh??

  Ai mi breti…onze GOUDENZOON is vrij van kolonialisme

  da wat ga je met hem doen???

  wel pasew…wij gaan hem stallen in onze nationale museum Santo Boma!!

  en jij dan Boni Brunsi?????

  wel mi gudu pasew…voor mij gaat @ sra bouwen een PIRAMIDE 🙂 🙂 🙂


  Maak melding

 18. Reacties moeten inhoudelijk zijn en iets toevoegen aan het bericht, persoonlijke aanvallen worden verwijderd.

  Reacties met scheldwoorden en/of beledigingen worden verwijderd
  Constant typen of overmatig gebruik van hoofdletters is niet toegestaan
  Bij herhaald overtreden van de regels wordt u op de zwarte lijst geplaatst en komen reacties niet meer door


  Maak melding

 19. Toch raar dat alleen die kakkerlakken die de hele dag op waterkant.net kamperen klagen over minnetjes.

  Die minnetjes horen nou eenmaal bij deze geboren losers, ze zijn zelf een hele grote MIN.


  Maak melding

 20. Geen enkel Surinamer mag uitgeleverd worden.Want het zal altijd naar een land zijn waar Blanken het voor het zeggen hebben.
  Hebben jullie ooit gehoord en/of gezien dat een blanke misdadiger is uit geleverd aan een ander land Blanken het niet voor het zeggen hebben.
  IK HOOP VAN HARTE DAT HET GEZOND VERSTAND DE BOVEN TOON VOERT: NOOIT EEN SURINAMER UITLEVEREN


  Maak melding

 21. “Brunswijk wil duidelijkheid uitleveren Surinamers”
  maar natuurlijk, alles moet duidelijk zijn. Tijdens de front periode hebben we veels te vaak halfbakken maatregelen of wetten en een totaal onduidelijke bestuur gezien. het was letterlijk en figuurlijk chaos en free for all. Front heeft gewoon een banannrepubliek achtergelaten die nu door de huidige daadkrachtige regering beetje bij beetje gestructureerd wordt.

  Brunswijk is daar nu een exponent van, HIJ WIL DUIDELIJKHEID.

  Zou hij tijdens front dit ook duidelijkheid durven eisen van wat dan ook, NEE, want dat zou aan dovemansoren gericht zijn.


  Maak melding

 22. De vraag achter de vraag.

  Als bala lonnie een vraag stelt, dan moet je altijd, maar dan ook altijd, uitzoeken wat de vraag achter de vraag is.

  Bala lonnie, waarom wil je dit weten?
  Naar aanleiding waarvan,
  Wat is de oorzaak.
  Wat is het doel?
  Eigenlijk bedoel ik: lonnie sa ye frede so.


  Maak melding

 23. @ Rutte:Den haag; die rediemoesoes worden ook uitgeleverd
  @ ze krijgen een warme onthaal van, je weet toch D.D.B.
  @ 可以 把 它 写 下来 吗?
  @ Ke yi bat een xie xia lai ma?

  @ i love su woon en werk


  Maak melding

 24. =@Afu Sensie, ik begrijp niet dat je het zo opneemt voor Brunswijk.

  =Tijdens Front tijd wilde Brunswijk NIET mee werken met =Frans Guyana om criminelen terug te sturen. Omdat Brunswijk tot vandaag nog op de zwarte lijst staat bij de Fransen.

  =Ik zou zeggen ken je GESCHIEDENIS.


  Maak melding

 25. Oho baala ju aksie wang moi sanie,want lonnie wat gebeure met jouw? Straks wil Olland jou graag ontvangen in Scheveningen.Wat gebeure met al je muje’s?


  Maak melding

 26. @wilders aksie rutte:baala da fa mie dhe jere,
  @da fauwh who doe nanga ding, fa jhe kaling jing
  @rediemoesoe ai na-ing sennie go na sranang..bieka oeng
  matie da-ing kalie bouta,ee watjie ding..oohooo mai oeng habie sen ding go…na bouta bieka bouta na oeng matie..
  @ i love su ..警察..jing cha …polietie..woon en werk..


  Maak melding

 27. Dat een witte durft aan te geven onbeschaafde natie moet ik je aangeven naar je eigen verleden te kijken.De waarheid is dat jullie nooit wat betekent hebben voor het land.Infrastructuur,huizen enz.niets hebben jullie gedaan.Op gezet de bevolkingsgroepen tegen elkaar wat jullie handlangers[bloedzuigers] hebben voort gezet.
  Ons cultuur is vele malen hoger dan wat jij hebt.Onze WINTI/HINDOE filosofie kan jou cultuur niet aan tippen.
  Een volk dat zijn eigen voorouders barbaren noemt wat voor beschaving kan je daar vinden.Je voorouders zij de basis van jou bestaan.Ben je vergeten hoeveel vrouwen als heksen door jullie zijn verbrand en miljoenen mensen gedood.
  Suriname moet naar verzoening toe en mensen zoals jij die probeert tweedracht te brengen moeten wij weren.Surinamers VERGEVING is ook een kracht die sterker is dan vergelding.


  Maak melding

 28. Breaking news.

  One down, how many to go…..

  10 oktober 2012
  “PARAMARIBO – In een open brief aan de voorzitter van de Nationale democratische Partij (NDP), president Desi Bouterse, maakt de ondernemer Murphy Dahoe via de media publiekelijk bekend dat hij met onmiddellijke ingang heeft bedankt als lid van de paarse partij.

  GFC Nieuws heeft een kopie van de brief toegestuurd gekregen. Hierin maakt hij zijn misnoegen kenbaar over mogelijke beloften die de partijvoorzitter aan hem zou hebben gedaan over het houden van ‘schoon schip’ in de partij.

  Dahoe stelt verder dat de beloftes van partijvoorzitter Bouterse ook ongeloofwaardig blijken te zijn, omdat hij nog steeds tegenwerking ondervindt van de overheid bij het dumpen van grof vuil op zijn perceel aan de Tout Lui Faut kanaal weg.

  In zijn boze bui trekt Dahoe ook zijn uitspraak in dat de NDP een ‘Bromtyi Dyari’ zou zijn.

  bron gfc


  Maak melding

 29. Jullie moeten afleren om anderen op een denigrerende manier aan te duiden.Wij zijn allemaal Surinamers en niemand van ons is beter dan de andere.Door deze houding is het heel makkelijk voor een ander om ons tegen elkaar op te zetten.Kijk naar onze politieke leiders wat ze niet met ons doen.Leer je kinderen dat wij Surinamers respect voor elkaar moeten hebben leer ze geen woorden om de andere pijn te doen.Dhr. Brunswijk is een Afro.Sur.waar wij met respect zijn afkomst moeten benadrukken.Wat hij gedaan heeft of niet is niet van toepassing.


  Maak melding

 30. ik denk dat brunswijk een punt heeft.de westerse landen wo USA,Israel enz enz weigeren ook om hun onderdanen uit te leveren.we hoeven niet van brunswijk te houden maar duidelijkheid moet er zijn.

  grt,Mundo


  Maak melding

 31. Ira,

  Het gaat niet om opnemen voor Brunswijk. Het gaat erom dat een Surinaamse DNA lid om duidelijkheid vraagt en dat is zijn goedrecht, ergo daarvoor zit hij daar. Surinamers houden van die halfbakken zaken, zonder echte duidelijkheid.

  Hieronder heb ik de eerste alinea weer gecopieerd uit het artikel. Lees maar weer.

  ——————————————–
  Parlementariër Ronnie Brunswijk (A Combinatie) wil duidelijkheid over het wel of niet kunnen uitleveren van Surinamers aan het buitenland. Volgens de politicus is er een spanningsveld. Aan de ene kant is er de grondwet die het uitleveren van Surinamers verbiedt. Aan de andere kant is er de druk vanuit het buitenland om bijvoorbeeld terrorisme te bestrijden.


  Maak melding

 32. Brunswijk weet waarom hij dit doet, hij wordt nog gezocht in NL. Hij moet zijn zes jaar voor drugshandel nog uitzitten.

  Deze wet komt ook Bouterse ten gunst. Die moet nog zijn 11 jaar uitzitten, tenzij zijn nieuwe advocaat Weski ervoor zorgt dat het vonnis nietig verklaard wordt. Want dat zijn de geluiden die ik hoor…


  Maak melding

 33. Soort weet exact zijn soort te laten opsporen en op te pakken!
  Hij gaat straks op vuisten met Bouta voor de opheldering voor uitlevering!! Brunsie maakt wederom naam en faam!!


  Maak melding

 34. @RAY
  GOD help Suriname!

  De almachtige heeft SU verlaten, onze broeders vereren nu een duivel die hele lange broekzakken draagt slepend over de grond met de rijkdommen van SU..


  Maak melding

 35. @takimang
  Als je wil deelnemen aan een discussie moet je ook leren kritiek te verdragen. Als je niet gewend bent om kritiek te verdragen moet je dan maar wezen op het Dino website.


  Maak melding

 36. @Afu sensie

  Niemand maakt zich druk om de minnetjes. Het zijn de ndp volgelingen zoals jij die het meest gbruik maken van de minnetjes wanneer jullie hier op het forum in paniek raken ,en dan is het beste medicijn om jullie onderling tot bedaren te brengen en goed voor de dag te laten voelen…Het rode minnetjes medicijn.
  Wat voor de rest van ons betreft…wij vinden het belachelijk wat jullie doen ,maar ik verwacht niet van jou dat jij het zo zal zien aangezien je nu eenmaal geen verstand heb.
  En nu mag je gerust de minnetjes plaatsen hoor. De rest van de paarse kudde ezels zal jouw automatisch volgen.Ik denk dat jullie ,paarse ezels ,helemaal van streek zullen raken met deze posting.
  Maar dan er is een medicijn die jullie zal kalmeren en het het …HET MINNETJES MEDICIJN !!
  Whahahaaaaaaaahahahaaaaaaaaa


  Maak melding

 37. @wiep-ding
  Oh dat verklaart waarom takimang overgezwaait is hier op het forum. Hij had gedacht dat hij hier geen tegenstand zou krijgen!

  HahahaaaaaaaawhAAHHHHHaaa….


  Maak melding

 38. Aan de ene kant begrijp ik de ongerustheid van Brunswijk wel, want Surinaams politici worden door interpol gezocht, terwijl ze in eigen land half goden zijn.

  Anderzijds als je kritiek heb op Amerika en Israel ben je al potentieel terrorist, dus helemaal niet verkeerd om hier een discussie over te voeren.


  Maak melding

 39. Mijn Geheim.
  HOW to vote multiple times on a forum.

  You can change your IP address your self:

  Open up the Command Prompt (on vista go to the search bar after clicking star, and type cmd) as administrator.

  Type:
  ipconfig /release
  ipconfig /renew

  wait 10 seconds and you have a new IP address


  Maak melding

 40. @Vene

  Ik ben er zeker van dat brunsie gaat schuilen achter de amnestie van zijn gezworen half vriend ,half vijand..BOUTA THE AMNESTIEMAN!!!!

  Hahahaahhhaaaaaa…


  Maak melding

 41. lonnie en vene zijn nu geslagen vijanden …hihihi lonnie pleegt hoog verraad door met bouta samen te gaan werken terwijl vene hem amnestie heeft verleent …matie kierie matie ….en nu wil bouta amnestie en lonnie gaat mee werken om dat te bewerkstelligen geen twijifel mogelijk.

  men heeft het er over dat vene geen crimineel de hand schud met name bouterse…terwijl deze vene lonnie wel de hand schud ….ra ra hoe rijm je dat ,lonnie heeft zoveel moorden begaan en toch amnestie ,wat moeten de nabestanden zeggen die hun dierbaren kwijt zijn .zijn het alleen de 8 december moorden zo belangrijk en anderen niet !!het wordt een probleem denk ik.
  hoe kan lonnie een vrij brief krijgen leg uit .

  .


  Maak melding

 42. @Anna_A

  Dear Anna_A, what the fuck is Vista. I hope that I get a lot of thumbs down now. I would like to thank you for your knowledge aubout computers and I can confirm that I’m very glad. A lot of people are giving me many thumbs up but I have thold them not to do so. Thanks to you it is all over now. I hope that everbody will use your method. THANK YOU!!!!! 😉


  Maak melding

 43. brunswiek voelt de hitte onder zijn voeten al.

  zijn mond is aan het biberen handen en voeten ook..

  het net sluit al van alle kanten,hij durft niet naar albina om in de marowije rivier te zwemmen bang voor de Fransen op zanderij durft hij ookal niet te komen.

  naar het buitenland gaat hij niet bang voor voedoes en spoken..

  komt ervan als je crime bent en ook nog een beoordeling van vele vele jaren hebt,die je moet uitzitten..

  je weet wel,,koning keizer admiraal brunsie poept in zijn broek overal..


  Maak melding

 44. @Anna_A

  Are you sure your method is working? I have a lot of thumbs up now and I don’t like it. Can you repost a working method for the people who hate me. PLEASE!!!!! 😉


  Maak melding

 45. Komt ze weer (of “ze”) Anna_Z is een man – dat heeft “ze” zelf wel eens laten blijken.

  Als je zonodig ‘vals’ wil spelen (je bent immers fan van Baas), val dan niet terug op een IT-techniek die alleen bij slechte internetverbindingen werkt, maar kies voor een proxy.

  http://hidemyass.com/

  Kan je minnen en plussen wat je wilt, telkens een ander IP… zucht…


  Maak melding

 46. @BakraBasi

  Je hebt een grote mond en gebruikt allerlei moeilijke termen. Kun je me via http://hidemyass.com/ 25 minnetjes geven in 5 minuten. Als je dat niet kunt houd dan je w*ffel dicht en kom niet met achterlijke statements. Laat eens zien wat je kan. Ik wacht!!!!!!!

  25 minnetjes in 5 minuten via een proxy. Kom op!!!!!


  Maak melding

 47. @MEDUSA

  Er is maar één anna_z. Allemaal kleine letters. Iemand maakt een nick Anna_A aan en ik reageer daarop. Vervolgens komt onze IT-deskundige BakraBasi om de hoek kijken en slaat alleen maar wartaal uit. Als ik deze BakraBasi vraag om zijn onzin te bewijzen gebeurt er vervolgens niets, nada!!!! Mijn conclusie:

  Anna_A = BakraBasi

  Let op de reacties en trek je eigen conclusie. Het kan zij dat bounty Esmerald er ook bij betrokken is. Die probeert al maanden te ‘bewijzen’ dat ik plusjes en minnetjes uitdeel. 😉

  Nu komt computerexpert BakraBasi erbij. Wat een pannekoek! 😉


  Maak melding

 48. anna_z, waarom speel je onder de nick ‘anna_z’ een vrouw die niets van computers weet en nogal dommig overkomt – terwijl je een aantal weken geleden hebt laten weten dat je linux-expert bent?

  en waarom zit je onder de nick ‘anna_a’ een tegenpool te spelen van iemand die plots heel veel van computers weet?

  laten we de discussie op dit form oprecht en integer houden;

  het gaat hier over suriname en de surinamers, niet over een ego en persoonlijkheden (helaas vallen die zaken niet altijd los van elkaar te zien- zeker waar het om suriname en de surinamers gaat…)


  Maak melding

 49. @BakraBasi

  Het kiezen van een nick is een vrije keuze en mijn geslacht doet er niet toe. Dat is ook niet relevant. Ik heb nooit onder Anna_A gepost. Ik zie niet in waarom ik dat zou doen. Mijn computerkennis of wat voor kennis dan ook is op dit forum ook niet relevant. Ik ben iemand die rechtstreeks is en ik heb geen andere nick nodig. Jij stelt met een stellige zekerheid de vraag waarom ik onder Anna_A post en dat geeft al aan dat jij mij verdenkt van het posten onder die naam. Als jij daar niet achter zit dan is het Esmerald. As simpel as that. Ik snap jouw opmerking over ego niet. Leg me dat eens uit. Ik prostitueer mijn vaardigheden hier niet omdat ik daar geen enkele aanleiding toe zie. Mensen mogen denken wat ze willen maar ik houd niet van achterbakse beschuldigingen. Nogmaals als ik een reactie schrijf dan doe ik dat onder mijn nick anna_z. Iedereen weet waar ik voor sta en dat wil ik graag zo houden. En als je denkt dat ik een linux-expert ben waarom zou ik dan vista gebruiken? Ik houd inderdaad van unix en ik haat windows. Meer hoef ik er niet over kwijt. 😉


  Maak melding

 50. Suriname is het enige land ter wereld alwaar 3 (drie) coalitieleiders (dus gekozen door het volk) een strafblad hebben: Bouterse, Somohardjo en Brunswijk. Deze heren zijn veren van gelijke pluimage en hebben elkaar KEIHARD nodig. Om strafvervolging danwel detentie te voorkomen zullen ze er alles aan doen om in het machtscentrum te blijven. Ik schat dus in dat zij ook de volgende verkiezingen op hun naam zullen schrijven tenzij………………………..!


  Maak melding

 51. @MEDUSA

  Nee niet precies:

  of Anna_A = BakraBasi

  of Anna_A = Esmerald

  Slel je eens voor dat ik een extra nick wil aanmaken en ik kies dan voor Anna_A. Dat lijkt me niet erg logisch. Iemand heeft er dus belang bij dat iedereen denkt dat “anna_z = Anna_A”.

  Nu mijn beste MEDUSA. Esmerald denkt dat ik de thumbs manipuleer en broadcast dat graag op dit forum. Henk Molenaar nam die gewoonte over en Ray ook. Maar mijn eerste gedachte gaat naar Esmerald. BakraBasi komt dan ogenschijnlijk uit de lucht vallen met zijn IT-verhaaltje dat nergens op slaat.

  Ik daag hem nog steeds uit:

  @BakraBasi

  Beste BakraBasi, niet weglopen met onzinnige statements.

  Geef mij 25 minnetjes in vijf minuten door middel van een proxy. Laat zien wat je kunt! 😉


  Maak melding

 52. Aanvulling op mijn eerdere statement nu de volgende stelling:

  ‘Als het Surinaamse volk aanzienlijk minder op etnische grondslag zou stemmen, zouden lieden als Brunswijk en Somohardjo minder kans hebben terecht te komen in het machtscentrum’.

  Wie is daarmee oneens???


  Maak melding

 53. @Delano

  Bedankt voor de complimenten! Ik vind het een grote eer om door zwakbegaafde entiteiten als jij als hun leidster te worden aangemerkt. Ik zal jouw van schoonheid doordrongen lyrische woorden koesteren en bij elke climax van totale idioterie zal ik gaarne aan je denken. Mijn welgemeende excuus voor het lange wachten op mijn tegenreactie. Ik was zo getroffen door de intelligente kabbelende stroming van jouw zoete woorden dat ik in alle commotie je hoogstaande reactie in z’n geheel over het hoofd zag. Je bent onovertroffen in zwakzinnigheid en ik zal gaarne, immer aan je blijven denken. 😉

  Voor altijd:

  Jouw anna_z 😉


  Maak melding

 54. De bedrijfspoedel van het NDP, de heer Brunswijk (fredeman) voelt de hete adem van Interpol in zijn nek.

  Het blijkt dat de regering Bouterse niet in staat is de levensomstandigheden van de werkende klassen te verbeteren.
  Die conclusie kun je wel trekken na 2 jaar.

  Ondanks het vele geld en de goede condities die Nieuw Front voor ze heeft achtergelaten en ondanks de hoge inkomsten uit goud en olie. Het bestuur van het land is een chaos, er is geen eenheid in de regering, het kabinet van de President en de ministerraad zitten niet op een lijn, er is gebrek aan onderling vertrouwen. Men houdt elkaar in het zadel vanwege opportunistische redenen. Bouterse, Somo en Brunswijk, drie losers bij elkaar, ze kunnen elkaar nooit vertrouwen: “There is no honour among thieves”.

  Ze moet allemaal opzouten ! Deze mensen houden Suriname gegijzeld.

  TIJD VOOR NIEUWE VERKIEZINGEN !


  Maak melding

 55. Mijn pooier Desi zorgt goed voor me. Vlakbij het André Kamperveenstadion bevindt zich de Cultuurtuin. In juli verdien ik dankzij hem mijn vakantie daar in 1 week terug.

  Ook leuk om te weten is dat deze tuin, wat meer een park is, ligt de Paramaribo Zoo. Sinds de jaren ’80 ging het eigenlijk niet heel goed met de dierentuin maar sinds mijn man Afu Sensie gebukt staat voor de gorillas trekt het veel meer bezoekers. Hierdoor zijn de omzetten gestegen en is de continuiteit van de zoo voor de komende jaren gewaarborgd.

  Door onze inzet, heeft mijn pooier Desi ons uitgeroepen tot medewerkers van het jaar. Wij danken hem voor alles wat hij heeft gedaan. Leuke bijkomstigheid is dat mijn man Afu Sensie door de gorilla’s voorzien is van extra laadruimte in zijn kont. Voor Desi zijn wij altijd bereid om een extra pakketje mee te nemen naar Nederland. Dus stem voor het goede leven, stem voor Desi toch ?


  Maak melding

 56. Whoehahaha ….. Ik kan geen discussie meer winnen en ik ging flink op mijn bek. whahaha
  Door te doen alsof ik iemand anders ben krijg ik toch nog aandacht. Toedeloe ….

  Het is nu tijd voor de liefde. whoehahahaha …..


  Maak melding

 57. Inderdaad, Bouterse, Somo en Brunswijk, deze drie met elk een vonnis op hun naam, die slechts denken aan hun eigen enge belangen, een hoopje troep die nu de leiding heeft over ons land en van Suriname een grote troep aan het maken zijn. Dit hebben we te danken aan een kiezersvolk met een zeer slecht geheugen welke zich heeft laten beetnemen door moordenaars, bankrovers en aanranders dmv bedrog, beloftes, veel sentatie en mooie woorden.


  Maak melding

 58. Caprilles kliniek Curacao en Bon Futura hebben hun intramurale clienten en solidariteitsdienaren van DDB en zijn criminele bende weer eens een paar uur verlof gegeven om zich uit te leven in de p.c. ruimte.


  Maak melding

 59. Uitleveringsverdrag of niet, vroeg of laat worden dem massamoordenaars en mensenrechtenschenders opgehaald met F 16 toestellen om overgebracht te worden nar het Internationaal strafhof in Den haag.


  Maak melding

 60. @@@ Ray tussen die twee heb je straks een Tom en Jerryspel! uchhhhh,hmmmm, ik bedoel die twee afu matie!! de DDB en nog een B.

  Ray weet je wat? no go spang ju ede nanga takimang! a man disie na soso weerede nanga langabere torie!! a neng taki kaba! Ju sabi toch?? aandacht zoekerij!! Volgens mij heeft hij Computer en internet in bezit! dus moet doen!!!


  Maak melding

 61. Bosriwalla, hij kan dat woord geen eens schrijven noch uitspreken. Hij is een bokito die in een pak interessant mag doen in een bananenrepubliek.


  Maak melding

 62. @Kolibrie
  Jij lacht Ronny Brunswijk over zijn uitspraak uit?
  Maar het is ook hééééél erg met jou gesteld.
  De woorden “GEEN EENS” naast elkaar BESTAAN NIET!
  geen eens is onzin!
  Zo zeggenm de ongeletterde asociale Hollanders en de Surinamers die met hen in achterstandswijken zijn opgegroeid dat!
  HET MOET ZIJN “NIET EENS”!
  HOOR JE DAT???HET MOET ZIJN “NIET EENS”!
  Dus laat Ronny maar rustig zijn dingen doen!
  JIJ KAN HET OOK NIET!


  Maak melding

 63. @Wiepding
  Ray weet je wat? no go spang ju ede nanga takimang! a man disie na soso weerede nanga langabere torie!! a neng taki kaba! Ju sabi toch?? aandacht……..

  Ik ben niet de gene die de hele dag als een japi japi op het net onzinnige dingen zit uit te kraaien.
  Ga toch vanachter je computer vandaan en ga eens een baan zoeken zoals elk ander mens.Blijkbaar heeft wilders niet diep genoeg in de bijstands wet gesneden.
  Where is that man when you need him.


  Maak melding

 64. Als Spong wint, hoeveel krijgen Surinaamse nabestaanden van de Slavernijdoden dan van Nederland?

  Publicatiedatum: 9 november 2001

  ‘Slaaf’ krijgt 1,2 miljoen van meppende boer

  SOMEREN (ANP) – Een door zijn baas misbruikte en mishandelde boerenknecht uit het Brabantse Someren heeft recht op een schadevergoeding. De Hoge Raad heeft dat bepaald.

  Het gaat naar schatting om een bedrag van 1,2 miljoen gulden. De raadsman van de knecht heeft dat gisteren meegedeeld.

  De 56-jarige veeboer staat in zijn woonplaats bekend als “de schrik van Someren”. Hij zou zijn 38-jarige knecht jarenlang min of meer hebben behandeld als een slaaf. Uit verklaringen blijkt dat hij de man geregeld sloeg. Ook moest de knecht in de stal bij de dieren slapen. De advocaat heeft al eerder beslag laten leggen op de bezittingen van de boer.

  De knecht is inmiddels arbeidsongeschikt. De boer heeft de aantijgingen altijd ontkend. Het gerechtshof in Den Bosch sprak hem eerder in een tegen hem aangespannen strafzaak vrij. Daarop startte de advocaat een civiele procedure. Die pakt nu wel in het voordeel van de knecht uit.


  Maak melding

 65. @Anna_A

  Hallo goedoe.
  goed bedoeld, maar een beetje oldschool.

  “Mijn Geheim.
  HOW to vote multiple times on a forum.

  You can change your IP address your self:

  Open up the Command Prompt (on vista go to the search bar after clicking star, and type cmd) as administrator.

  Type:
  ipconfig /release
  ipconfig /renew

  wait 10 seconds and you have a new IP address”


  Maak melding

 66. @@ takiman het geld wat ik krijg(verdiend) kan ik jou(20 als jou) in mijn achterzak stoppen, zak!! Ben blij dat ik niet meer mag werken(ongeluk)heb 40 werkjaren al opzitten ju sabiman), maar desondanks doe ik heel veel werk verrichten! Ga jij verder met je dre fajabana nanga a casaba, batjaw!! Ik ga geen werk zoeken als een ander mens(mag ook niet meer) ga jij eens wat gunstigs doen. Sjnap,sjnap, sjnapie?? neen, niet gesjapt!!! Overigens gaat Wilders niet over snijden in de bijstand maar voor nietsnutters zoals jij!! moven, gratos, beerfatoe, oprotten(donderen) opsodemieteren!!!!! zoals jij!!! en wie weet zit je van mij(mijn betaalde belasting) te vreten aan uitkering!!! onnozel!!!!!


  Maak melding

 67. lonnioe denkt dat die obia hem gaat helpen als ze hem oppakken .lonnie wil niet uitgeleverd worden .
  dus lonnie denkt dat hij amnestie van vene heeft gehad en nu wil hij amnestie voor drugs .lonnie jij hebt om politieke redenen amnestie gehad, maar internationaal
  ben je een paria ,ding wit mang soot joe potie als je denkt dat je het internationaal getekende overeenkomsten kan verdoezelen .in suriname kan je dat makkelijk ,die grondwet van suriname stelt niets voor .
  het is met potlood geschreven .geldt ook voor bouta maar die heeft op dit moment een vrij brief als president .dus lonnie in dat bos kan je nog rondjes maken met een vlieg tuigje ,buiten suriname joe poe!!!
  lonnie een schoon geweten vreest geen aanklacht .dankzij vene loop je nog rond .die amnestie die jij hebt gehad mocht niet gelden het is illegaal .


  Maak melding

 68. Ach ach,anna_z,
  Je hebt tijd om sommige respondenten van repliek te dienen.Weet je sommige Surneds hebben geen kaas gegeten van wat een eigen mening inhoudt,ze bazelen erop los en denken je via dit forum te kennen typisch Surneds gewoonten.
  Whawhawha ze wonen hier in Ned.willen doen als een echte Nederlander maar vallen steeds weer in hun gewoontes,door een reageerder die een eigen mening heeft de grond in te boren.Heb reeds 1x aangegeven dat ze beter de Ned. dagbladen kunnen lezen ,althans de reakties van lezers op verschenen artikelen, hoe dat MOET gebeuren er wordt nooit op iemands reaktie zo gereageerd als hiero.

  Dus anna_z,laat ze maar hun achterlijke reakties geven op jou,het moet je echt niet deren want after all je kent ze niet en hun kennen je zeer zeker niet.


  Maak melding

 69. @Ray
  @GMap

  Het is elke keer het zelfde lied van jou en de zielige achterban van de frontkudde. Misbruik maken van de decemberslachtoffers. Inplaats van te tonen hoeveel brein jullie hebben op het thema van de dag daar op in te gaan. Gefrustreerd en paranoïde zijn jullie fronters. Als het aan het benadeelde volk ligt mogen nog 15 van jou boevenbende met jou erbij voor het vuurpeloton verschijnen. Jullie hebben je les van dec.82 niet geleerd en stelen en bedriegen nog veel harder dan voor 1980 en daarna.


  Maak melding

 70. @ Astrando.

  Als de genoemde mensen over december’82 hebben,dan is je regering steeds bezig met een waarheid commissie.Een waarheid die al op straat ligt sinds december ’82.En hoe denk je dat jouw geliefde president aan zijn vermogen is gekomen haha.Kom op, vertellen.

  Cobie.


  Maak melding

 71. @Esmerald

  Anna Z is niet zo achterlijk om zoiets te schrijven maar jij wel. Iedereen weet sedert DWT dan Anna Z een unix freak is en die pissen op windows. Je zult nooit een Anna Z zijn.

  Jammer dat deze site het toelaat dat je een nickname van een ander gewoon kunt gebruiken. Dat heb ik hier nog nooit gedaan maar als jij dat doet dan mag de hele wereld dat natuurlijk weten. Het zou niet moeten kunnen maar bij deze. 😉

  Je maakt constant nicks aan met de naam anna_z Anna_A en nog meer van die woordspelingen alleen maar om anna_z in discrediet te brengen. Je speelt vals en je zaait verwarring.

  Je bent jaloers op anna_z en je zal er helemaal niets mee bereiken. Ik heb medelijden met je en ik ga door met het in kaart brengen van je psychose. En iedereen die mijn vingerafdruk kent weet dat ik dit heb geschreven.


  Maak melding

 72. Beste Forumleden

  Voortaan onderteken ik elke reactie met een digitale handtekening.
  Hierbij gebruik ik een 256 bits versleuteling en de handtekening bevat een unieke ‘vingerafdruk’.
  De ‘vingerafdruk’ is steeds hetzelfde maar er zit een algoritme ingebouwd om elke reactie met een andere string te labelen.
  Deze vingerafdruk bewijst steeds de authenticiteit van mijn reacties en alle reacties van mijn zullen voortaan van een handtekening worden voorzien.
  Reacties van anna_z komen steeds van een IP adres dat bekend is bij de redactie van waterkant.net. Op verzoek stuur ik ze mijn algoritme en vingerafdruk om de authenticiteit van door mij geposte reacties te bewijzen.
  Ook authoriteiten lever ik op verzoek deze sleutel.
  De afgelopen dagen heeft het forumlid Esmerald reacties gepost onder de naam anna_z. Aangezien waterkant.net geen beveiliging tegen dit soort praktijken heeft ingebouwd neem ik dus zelf maatregelen. Kopiëren van de sleutel is zinloos omdat hergebruik geen zin heeft en er een koppeling bestaat met mijn werkelijke IP adres. Echte diehards kunnen proberen de sleutel te kraken en ik wens ze daarmee heel veel succes.
  Reacties zonder deze sleutel zijn niet van anna_z en lieden die de naam anna_z willen misbruiken moeten bedenken dat er niets meer klopt (string, IP adres, vingerafdruk). Reacties onder de naam anna_z die niet matchen met mijn IP adres mogen wat mij betreft direct verwijderd worden. Ze zijn dan niet van mij! Soso lobi allemaal!

  Aantal combinaties: 1.1 x 10 tot de macht 77

  Aantal jaren om te hacken: 3.31 x 10 tot de macht 56

  000004: U2FsdGVkX1/H6lxfFiR0yfw8c+R6trW+qDmjL2RZcYo=


  Maak melding

 73. Brunswijk wil zekerheid omdat hij straks niet wordt uitgeleverd. Als ik Brunswijk was zou ik Spong vragen wat de gevolgen van deze wetgeving voor mij kunnen betekenen.Even billeknijpend….


  Maak melding

 74. @Bosriwalla @Kolibrie

  Jullie staan voor het oog van de hele wereld voor schut. Iedereen weet nu wie jullie zijn en het effect is nul komma nul.

  000006: U2FsdGVkX19n1CpO60QFCoVkhx01xxCYv5cW9TCTI7U=


  Maak melding

 75. @Kolibrie weet waar je aan begint, want in de jungle wonen allen maar figuren die op die sma lijken, en je weet hoe die zich al in de bewoonde wereld gedragen, laat staan wanneer ze allen bij elkaar zijn in de jungle…..


  Maak melding

 76. Who cares, het lijkt mij wel spannend. Vooral met gestoorde anna-Z. Het lijkt mij wel avontuurlijk om dit eens mee te maken. Ik fantaseer veel op dit moment, hoe het zal zijn in de jungle samen met gestoorde anna-z en haar soortgenoten. Het kan leerzaam zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.