IMT behaalt trits met President’s Cup Suriname

12

PARAMARIBO, 7 okt – Nationaal voetbalkampioen Inter Moengo Tapoe, IMT, van Ronnie Brunswijk is voor de derde maal achtereen winnaar geworden van de President’s Cup. De club schreef geschiedenis en dat niet alleen vanwege deze prestatie. Het gebeurde allemaal ook onder aanvoering van de maar liefst twee en vijftig jaar oude Brunswijk. Er was nog een novum.

Voor het eerst sinds de instelling van de cup, is deze niet uitgereikt door het staatshoofd. Dat was steevast traditie. Maar president Desiré Bouterse liet de kans om zijn coalitiegenoot te feliciteren, aan zich voorbij gaan. In zijn plaats deed vicepresident Robert Ameerali dat. Uiteraard hield Brunswijk het niet de hele wedstrijd vol en moest hij vervangen worden. Zijn club wist met drie tegen twee te winnen van bekerkampioen Robinhood.

12 REACTIES

 1. IMT. streek met de overwinning ook 15.0000,- US-dollar.
  Robin Hood kreeg 5.000,- US-dollar.
  DUS GEEN SURINAAMSE MUNTEENHEID (SRD)

  Aangezien IMT. onderleiding van Lonnie B. voor de derde keer op rij winnaar zijn geworden, krijgen ze ook een gratis uitnodiging van FC Cayenne.
  Dus onze Lonnie B. gaat binnenkort met IMT. op reis.

  SLM HERVAT VLUCHTEN OP CAYENNE (FRANS-GUYANA).

  De nieuwe lijnvlucht tussen Paramaribo en Cayenne versterkt niet alleen de onderlinge band tussen de bevolking van Suriname en Frans-Guyana, maar stimuleert ook de samenwerking op politiek en economisch gebied. De N.V. Surinaamse Luchtvaartmaatschappij streek afgelopen donderdag, na acht jaren, eindelijk weer neer in Frans Guyana en wil niet dat zaken opnieuw fout lopen.

  Zal onze Lonnie B. het aandurven?


  Maak melding

 2. Goodluck Lonnie…jij neemt telkens mee 22 spelers en kom jij terug met 11!!!

  ja kijk noh…ik moet mijn schietkunst op peil houden tog 🙂 🙂


  Maak melding

 3. 3X is niet alijd een prestatie zie maar de regeerperiode 80-87….de periode 90- telefooncoupe…… de periode 96-2000 aibaja hmmm .Ons land is helemaal bankroet geweest door de NDP kliek.En wat het andere betreft Ronny is president van inter en niets anders dus ing poot e tang lit dja of zullen we hem aanvuren om te gaan.Misschien kan zijn PARTIJGENOOT hahahaiii en let wel zijn PARTIJGENOOT dus een AC man in de persoon van VP ARME ALI een goed woordje voor hem doen bij de Fransen.want arme ali kan indruk maken op mensen hahahaaaiii O,O indruk maken,daarom gaat altijd Lafing naar ’t biutenland als de bullebak van een DiDiBrie niet ergens naat toe kan/wilt.Het valt op dat nooit de VP de P vervangt,maar altijd weer de min van BUZA.Ronny dus zek em om ve je te kaan platen dan ie kan go if ie wanie of anders gezegd werie joe boei je zal onzichbaar zijn.Ik hoop ’t zoooooo dan gan je daal kang vekte als je het niet eens bent met een beslissing van de scheids go fitie dape.Want beide presidenten zijn alleen in Su sterk en voor niemand bang en tegen Suries hun GROVE BEK rekken,maar tegen vreemden dan is het hooooo maar.En dan oeng atie kang brong,maar ie atie brong no e doe mie neks.Odi odiii.
  Glenny.


  Maak melding

 4. Als de tegenpartij met knikkende knieën ( voor de woede uitbarsting van lonnie) moet spelen is het makkelijk winnen.zullen merken als zij ook in FG. Ook zo goed zijn, maar daar bedenken ze wel een goede smoes voor..


  Maak melding

 5. Misschien is het sporten een afleiding voor meneer Brunswijk,gezien zijn verleden.Proficiat boys !!! Let wel hier gaat het om de ploeg Inter Moengo-Tapoe en niet om een enkeling.Ronnie Brunswijk was nog niet bij Real Moengo-Tapoe toen deze ploeg al participeerde in de topsectie van de SVB in de tachtiger jaren.Spelers van deze ploeg werden ook geselecteerd voor de nationale selectie.Ik ben byzonder trots op jullie jongens,ga zo door.


  Maak melding

 6. Dat deze man en zijn aanhang de totale vooruitgang van Oost Suriname tegen houdt is ongelofelijk.Hoe krijg je het aan zijn verstand dat de buitenlandse investeringen noodzakelijk zijn voor de ontwikkeling van het land.En dat het land niet van hun is maar van het Surinaamse volk.Hij zou beter zijn best doen om wat kennis op te doen dan voetballen.
  Ik denk aan een artikel die ik las dat in een Africaans land de president zich in het paleis heeft laten besnijden zijn ministers moesten ook omdat hij gehoord had dat besnijdenis helpt tegen aids.Hij wou deze besnijdenis als voorbeeld stellen voor zijn volk.Ieder moest zich besnijden dan konden ze zo doorgaan met leven. WAT EEN VOORBEELD.Ik denk aan onze man in Oost Suriname.


  Maak melding

 7. Ik denk dat dit ook iets zegt over het huidige niveau in Suriname.

  Brunswijk is een goede voelballer, maar het is ondenkbaar dat Maradona of Pélé op hun 51e nog bekerkampioen zouden worden in hun land. Ook Zidane, Messi of wie dan ook zouden dat niet kunnen.


  Maak melding

 8. @ midete
  Het ligt ook aan de tegenstander!Maradona, Pélé, Zidane, Messi of wie dan ook zouden op zo’n leeftijd ook met tegenstanders van andere kwaliteit te kampen hebben.


  Maak melding

 9. Dat is exact wat ik bedoel. Die grootheden zouden omver gelopen worden door elke tweede klasse speler onder de dertig.

  Dén tongo b’ó hanga lekie wan stropdas.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.