Huldiging Chandrikapersad Santokhi in Nederland

212

VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi is dit weekend gehuldigd in Nederland. Dit gebeurde zaterdag tijdens de vierde ‘Gandhi Memorial Day’ in Delft, waar Santokhi eregast was. Hij kreeg de eerste Mahatma Gandhi award uitgereikt van de Haagse wethouder Rabin Baldewsingh.

Santokhi oriรซnteerde zich de afgelopen dagen in Nederland op de mogelijkheid van een HBO-opleiding Landbouw en een landbouwuniversiteit in Coronie en Nickerie. In verband hiermee sprak hij Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing, management consultant Dewanand Mahadew en de Surinaams/Nederlandse landbouwer Karan Bansraj.

Op dezelfde dag werd hij ook gehuldigd door de religieuze organisatie Arya Samaj Nederland (ASAN) in Den Haag:

Bekijk ook:


212 REACTIES

 1. Integer,kundig,slim, geschoold.
  Santokhi voor president iemand die ons beter kan vertegenwoordigen in het buitenland.
  Santokhi kan overal naar toe, heeft geen bloed aan zijn klauwen en hij heeft geen amnestie nodig .


  Maak melding

 2. Forummers, Odi odi op deze zonnige dag.
  Kijk maar naar (buiten) en dan zie je de ZON echt schijnen.

  pasew: En of het vandaag een ware feest wordt.
  Maar let op! Wij dienen nu echt te gaan investeren in de Landbouw.
  Mijn broeders en zusters in het Kokos district CORONIE alsmede district NICKERIE, straks komt er een HBO-Landbouwschool en eventueel een Universiteit.

  CORONIE onderleiding van (…)
  NICKERIE onderleiding van (…)

  Maar ik hoop van ganze harte dat dit echt gerealiseerd wordt in SU.


  Maak melding

 3. Tjan mi Gudu…wil jij verkiezingswinst in 2015, dan moet je het volk beloven dat jij gaat bouwen vliegtuigen die vliegen kunnen op SARDIEN!!!

  winst gegarandeerd ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 4. Tjan,,..jou wordt ook verweten weinig sranang-tongo te spreken!!!

  les 1;

  Dada is D E President!!

  DADA na wang K A President!!

  in dit geval is K A het lidwoord!!!

  Mooi tog :):):)


  Maak melding

 5. Pasew,Pasew Pasew toch je bent net zo koppig als die DOMME prrrstje van Su(a revoleider)en dit zeg ik,omdat mie e barie joe ma joe no e jeeeere.Ding domoor no lobi mie,maar Pasew joe no af foe kier mie tok mang.Mi o dede van het lachen.Hoe verzin je die dingen?Ai ie tofoe.Als ik voor me werk op zee zit dan mis ik het net en de mensen met wie ik op een lijn zit echt(lasser van beroep)Maar mi a no Mahadew die met DiDiBrie op’t water was en niet terug kwam.Atiebrong o kong baka maar nogmaals het doet me niets.Odi odiii
  Glenny.


  Maak melding

 6. waarom zou je deze man niet gunnen president van suriname te worden .voorlopig is het de beurt aan bouterse toch!!. we zien wel wat bouterse heeft gebakken als het zover is .


  Maak melding

 7. Fer.E. een zonnige zondag odi,

  CORONIE onderleiding van ( Abigail Lie A Kwie โ€ฆ)…hier krijg je welgevormde kokosnoten hhmmm ๐Ÿ™‚

  NICKERIE onderleiding van eveneens ( Abigail Lie A Kwie โ€ฆ)

  zachte rijstkorrels met stevige kwie-kwie’s ๐Ÿ™‚

  Glenn Pengel odi odi ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 8. Patrong als deze schoft de president moet gaan worden
  van Suriname, zak me hier niet verder, ik snap je niet
  a mang dies na wang ka soortoe sma, die a beng sidong ini a regering sang a doe, geen moer, now a dja, trouwens a partij foe eng na vijf hoopjes poepppp VHP.


  Maak melding

 9. Fremoesoe,
  Een schoft ben je wanneer voor drugshandel bent veroordeeld,shoft ben je wanneer je jou tegenstanders zonder proces afslacht, schoft ben je wanneer zwangere vrouwen vermoord. schoft ben je wanneer je op internationale opsporings lijst staat


  Maak melding

 10. om heel eerlijk te zijn vond ik santhoki een goeie minister toen hij op justitie zat .
  je kan hem echt niet vergelijken me gilds of misiejan .
  santhoki is een goed geschoolde man en heb ik diepe waardering voor die man .op dit moment heb je belfort en ik vindt dat die zijn best doet op die post .


  Maak melding

 11. Ik ben DADA,…toen IK vroeg BESTUURLIJK-HULP, toen zei jij Tjan nee bedankt,…toen kwam ik in geestelijke nood, en toen kwam STEVE MEYE!!!!

  !!! IK BEN TOG NIET GEK !!! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 12. @Ray
  Begin te leren de naam Santokhi goed te spellen als je vindt dat alle (rechtgeaarde) surinamers hem steunen??
  Hij is zelf geen persoon zonder bloed aan zijn handen want toen hij politieman was in Suriname heeft hij zonder grondige reden een burger doodgeschoten en is toen naar nederland vertrokken om hier een opleiding te volgen hoe het echt moet als politieman.


  Maak melding

 13. Santokhi is de persoon die de diaspora flink tegengewerkt heeft en deze groep surineds samen met het Front heel wat rechten heeft afgenomen waarom zou men deze mensenhater steunen. Anti-Bouta mannen houden van deze man omdat hij zg Bouterse Wilde aanpakken maar het is alleen maar politiek gewin geweest maar ver kon Santokhi niet omdat hij ook een zwart verleden heeft (Segobai connectie). Dat deze kerel door zijn koelie brada`s (VHP) gehuldigd is zegt al genoeg. Hij is hier om VHP belangen te behartigen. Diaspora verkrachter en nog hier in Nederland huldigen is bij overmaat van ramp. Santokhi is goed voor justitie maar nooit als president. Suriname zal net als Guyana een broederlijke oorlog meemaken met deze kerel als president. Maar dat zal een natte droom blijven voor de frontkudde.


  Maak melding

 14. What’s in a name?
  Je ‘machtige lijder ‘ wordt ook wel bouta,moordenaar,lafaard ,enz genoemd en niemand die moeite doet het te weten wie ermee bedoeld wordt.
  Santhoki of Santokhi,
  een ieder weet dat IK SANTOKHI hiermee bedoeld.
  Je baasje zegt toch ook LACH MON ipv LACHMON??
  O,jee en je baasje heeft 15 onschuldigen vermoord in 1 dag en je komt geen woorden te kort,hem je baasje,de hemel in te prijzen!


  Maak melding

 15. Eey Ingrid mi gudu hoe bevalt het leven???

  pasew,..mijn goddelijke heeft mij verboden om te communiceren met jou!!!

  nee nee nee My Lady…ik ga eerlijk & Familiair in discussie!!!

  hoe is het met jou, dochter & zoon!!

  mijn dochter gaat tegemoet een mooie toekomst hoor…zij gaat trouwen met de zoon van OBIA-MANG!!

  :oops:…en Uw zoon???

  Hij verdient meer dan die R.Abrahams, en schieten dat hij kan!!!

  en U my Lady??

  wel,..bij elke opening moet ik hanteren zo’n grote schaar om door-te-knippen dat ik nu last hebt van mijn pols!!

  en wat doet U thuis dan???

  een kleine schaar pasew…een kleine schaar ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 16. @Astrando

  Belfort de ndp held die heeft toch laatst nog 4 mannen zonder een strafproces neergeknald in de straten van Paramaribo?En toen was er geen gebrek aan felicitatie boodschap aan het adres van BELFORT , de tweede serial killer van Suriname, namens de ndp horde inclusief jij erbij.DAN HOE DAN?????


  Maak melding

 17. Volgens die buriki die zich Astrando noemt mogen wij niet kiezen voor Santokhi als president omdat hij voor een broederlijke oorlog gaat zorgen.
  Dames en heren dit zegt een paarse schoft die voorstander is van een president die verantwoordelijk is voor de meest bloederige oorlog in de geschiedenis van onze republiek suriname, een oorlog die honderden levens heeft gekost en duizenden vluchtelingen .Astrando jij bent dom.


  Maak melding

 18. @Ray

  En iedereen die Bouterse wil nadoen wil je steunen.
  Jij en jou Frontkudde halen steeds het verleden aan de kaart. En wie dat steeds herhaald en geen duidelijke argumenten meer heeft dan alleen dec.82 is steeds een grote verliezer. Front werd niet gesaboteerd door het buitenland en mannen zoals jou maar toch hebben ze niet zoveel gepresteerd in 10 jaar dan NDP in 2,5 jaar die wel elke keer als de kans zich voordoet door verraders als jou worden tegengewerkt. Ga maar zegels verzamelen met jou frontkudde dan alleen maar onzin op dit forum.


  Maak melding

 19. Alweer zo een Verenigde Hindoestaanse Partij bijeenkomst.
  Zo wordt je nooit Pres. van suriname.
  Ding man dis no e moksi, dus Santo Pres. van Suriname NOOIT!!!
  Misschien in Bollywood…


  Maak melding

 20. Als Bouterse de naam Santhoki hoort schijt hij ,..7 kleuren,…Santhoki is de nagel aan zijn doodkist,…wacht maar 2015 ,.Bouterse gaat schijten!!


  Maak melding

 21. @Ray

  En heeft de executie van Sampie en zijn makker onder Gilds en Vene plaatsgevonden onder ede???????
  Denk je weer forumleden te belazeren???????
  Criminelen die onverbeterlijk zijn en weerstand bieden bij hun arrestatie moet men uitschakelen als ze een bedreiging vormen voor de mensheid.


  Maak melding

 22. @pasew zegt:
  ik heb totnutoe gegeven masala-saus,โ€ฆdalijk pepre watra o doro (was het toen ook zo goedkoop?)

  Maar is de PAARSE (NDP) thans beinvloed door (schijndood SOMO)?
  Want deze kwam met goedkope aardappelen & uien voor zijn achterban.

  NDP VERKOOPT GOEDKOPE LEVENSMIDDELEN IN NICKERIE:
  07 Oct. 2012 (StarNieuws)

  NDP-Nickerie is bezig met verkoop van levensmiddelen tegen de kostprijs.
  De Nationale Democratische Partij (NDP) is in Nickerie al ruim vier weken bezig met verkoop van goedkope levensmiddelen. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de samenleving om wat extra te kunnen inkopen. Er zijn 29 items op de lijst van goederen en die zijn in alle ressorten op meerdere plaatsen verkrijgbaar, tegen de kostprijs.

  (Segobai): August Segebai Adjoeba, was gewoon een crimineel en werd in Nederland door een andere criminele bende in Amsterdam opgeruimd.


  Maak melding

 23. @Astrando

  Er bestaat geen 1 rechtgeaarde surinamer die graag hetzelfde wat je baas de surinamers heeft geflikt eerder, zou willen herhalen.
  Verliezer is de ndp kudde samen met hun baasje!
  Een onschuldige iemand loopt niet rond met Amnestie als garantie !Strip je hem af van zijn Amnestie dan zal je baasje in de gevangenis belanden onherroepelijk!
  Een lafaard is je baasje ,die zoekt naar allerlei middelen om zijn straf te ontlopen. Nu komt hij met een waarheidscommissie gedoe.Alsof de getuigen ,de amnesialijders van Boxel , op deze dag gezegend zullen worden door GOD ZIJN HEILIGE GEEST , en dat zij op deze dag de ‘de waarheid en niets anders dan de waarheid’ gaan vertellen.
  Astrando go njang KA yere,Go njang Ka!!


  Maak melding

 24. @Astrando

  jij zegt;

  Criminelen die onverbeterlijk zijn en weerstand bieden bij hun arrestatie moet men uitschakelen als ze een bedreiging vormen voor de mensheid.
  De 4 mannen die je held belfort heeft neergeknald waren ongewapend,hij was uit op wraak of gewoon uit om dezelfde eer te verdienen als de ndp baasje, in de ogen van de ndp schoothondjes ,die keer op keer bewijzen geen moeite te hebben voor het vermoorden van onschuldigen aan de handen van hun ‘helden’.


  Maak melding

 25. @ Astrando.
  Die 15 vrijheidstrijders waren ongewapent.
  Jij durft te mekkeren over criminelen die onverbetelijk zijn terwijl jou baas Desi een een criminele recidivist is, en ook zijn zoon Dino.
  Astrando als jij echt tegen crminaliteit bent dan moet tegen Bouterse zijn, zolang dat niet het geval is moeten die paarse moordenaar aanbider hun grote bek dicht houden.


  Maak melding

 26. Bouterse is de Cheque Vara van Suriname.

  1. De Revo coup
  2. De telefooncoup
  3. De democratische coup

  Bouterse, wie kent hem niet. Wie doet hem na?

  Bouterse de SUR i VIVOR of all time history Suriname.

  Als ik zo na lange tijd de reacties zie van de fronters dan zijn ze niet vooruitgeschoten als 7 jaar geleden in hun emotionele meningen met onzedelijke termen terwijl NDPรจrs zich netjes gedragen op dit forum, deze frontforumdeelnemers zich als AGOES gedragen.


  Maak melding

 27. @Feed back

  Sjonge,je moest maar geweten hebben over de daden van je ndp helden ,toen en nu!
  POT verwijt de ketel…..
  Je komt zeker net uit de Steve MEye kerk!!??
  Daar waar je op alle dagen mag zondigen en op zondag door Steven Meye vergeven wordt?
  Whahahaaaaaaa…..


  Maak melding

 28. ray sorry hoor maar doe nou niet alsof het lieverdjes waren die dood en verderf hebben gezaaid .
  ik weet dat deze criminelen staats gevaarlijk waren en dan moet je geen enkel risico nemen .weet jij wat deze rovers op hun kerfstok hadden!!! jij lult makkelijk van uit je luie stoel in nederland .dit gaat mij niet om bouterse of vene ,dit gaat mij om wat deze criminelen mensen aan doen .die trauma die ze achter laten .


  Maak melding

 29. @Ray
  Beste kerel/dame, je hebt je best gedaan forumlezers hebben jou al achterhaald met jou hypocriete opstelling en leugens van de dag. Doe maar geen moeite meer want bij deze ben je ontmaskerd. Weet je waarom?
  Als je begint met ongepaste termen te gebruiken is dit een teken dat je een grote loser bent.


  Maak melding

 30. het jaarlijks terugkerend Miss-India verkiezing is een rem op de ontwikkeling van Suriname,…Tjan stoppen met dit M O O I D I N G H O O R ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  het elke dag toevoer naar Santo Stuwt SU naar grotere hoogten tog ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 31. Patrong.
  Jij weet dat ze staatsgevaarlijk waren en nog steeds wacht de samenleving op een onderzoek die duidelijk moet maken of ze gewapend waren of niet.
  Patrong hou toch op met jou draikontterij van jou.


  Maak melding

 32. @Astrando

  Als jij mij heb kunnen achterhalen aan mijn scheldwoorden rest mij jouw alleen maar te vragen waarom jij je baasje niet heb kunnen achterhalen aan de vele moorden die hij gepleegd heeft!
  Of is moorden iets dat je de vrijheid hebt om het te doen a la je baasje style!
  Oh , ik was vergeten dat de ndpers netjes uitschelden…de gevaarlijkste scheldwoorden komen in een heel mooie en moderne verpakking..Sabrefafa!!


  Maak melding

 33. Deze man heeft geen amnestie nodig, is geen hoofdverdachte van moord en foltering. Is geen leugenaar.
  Is niet internationaal veroordeeld. Wordt niet in verband gebracht met moord of verdovende middelen.
  Kan internationaal reizen en heeft aanzien in de wereld.
  Suriname uw aankomende President.


  Maak melding

 34. Santokhi ik heb u graag als president van Suriname, maar u moet dan wel wat doen aan “sommige mensen binnen de VHP”. U weet precies wie ze zijn.


  Maak melding

 35. Papa Lachmon…toen eind ’70 jij als VHP als grootste uit de bus kwam, gaf jij om raciale spanning te voorkomen het bestuur aan Jules Sedney…ja tog????

  Tjan,… bij winst ga jij gaat tog ook afstand doen doen teneinde te plezieren onze furieuse landgenoten???? ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 36. @Patron
  Jij en bouta weten altijd alles. Net alsof jullie Weten alles betekend en alles en iedereen veroordeeld en oordeeld moeten worden volgens jullie WETEN.

  Als of de crimineel bouta geen trauma’s heeft achtergelaten voor vele familie’s met zijn terreur daden.
  Ik vraag mij af waarom hij dan amnestie nodig had. Misschien zal het wel een fashion statement zijn!
  Kijk de president van Iran was laatst nog in de vn vergaderzaal ,hij heeft toen alles en iedereen flink beledigd en voor vies en vuil uitgemaakt. En dit heeft hij allemaal gedaan zonder de hulp van AMNESTIE. En je held bouta ,die woont,leeft en slaapt met amnestie maar ondanks dat is hij BANG!Tijd om je dan af te vragen waarom die angst hem zo diep zit. Wel ja,Amnestie is voor thuis om mee te orijken ,en voor broers Obiang,chavez,en castro om te jaffen!


  Maak melding

 37. We hebben in SU geen etnische politieke partij nodig zoals de VHP etc., maar een multi etnische politieke partij en dat is de NDP/MC waarvan de echte Leider en Pres DDB is en ook de toekomstige Pres in 2015.
  Omdat NL deze democratisch gekozen Pres DDB vanaf het aantreden gesaboteerd had en bleef maar saboteren was voor hem geen zin om naar NL te gaan om gesprekken te voeren omtrent een en ander.
  Als de oppositie VHP Voorzitter naar NL gaat voor gesprekken is om alleen versterking van vieze politiek om alles in het werk te stellen om deze Regering te saboteren en om in 2015 te proberen om wederom aan de
  macht te komen.
  Precies hoe Mahatma Gandhi India verlost had van Engeland, precies zo heeft de Pres D.D Bouterse SU verlost van NL. Eigenlijk moest Excellentie Pres DDB gehuldigd worden.


  Maak melding

 38. Het is ironisch genoeg maar als het bijbels verhaal waarbij het joodse volk riep: ‘Kruizig hem (Jezus Christus) laat Barabas vrij’, is een goede vergelijking tussen Santhoki en Bouterse. Het Surinaamse volk kiest liever voor een omstreden politicus als Bouterse dan iemand als Santhoki met een onbevlekt blazoen. Het surinaamse volk maakt een historische denkfout door Bouterse te kwalificeren als de ‘RobinHood’ van het neo-kolonialisme en hem daardoor een eer toe te kennen die hij niet verdient. Santhoki heeft zichzelf als bewezen en heeft geen strafblad, wordt in het buitenland geprezen. Desondanks kiest het volk niet massaal voor hem. Dat impliceert dat het politieke – moraal van de kiezer uitzonderlijk laag is en dat is geen goede ontwikkeling voor de toekomst van ons geliefd Suriname.


  Maak melding

 39. @Radjkoemar Rajaram

  Ik ondersteun je reactie. De instructies voor Santokhi komen uit Calimerostan en die van Bouterse niet. Santokhi is niet meer dan een marionet. Suriname huldigt president Bouterse en niet Santhoki. 2015 is nog ver weg maar ook ik voorzie een tweede termijn voor onze bevrijder. Leve Suriname!!!!!!!


  Maak melding

 40. ray

  de waarheid is hard om te horen ,ik sta niet achter bouterse ik sta ook niet achter vene ,je ziet het echt verkeert ,mag ik niet zeggen dat ik naar suriname ben geweest en dat het redelijk goed gaat!!.
  ik geef mijn bevindingen en ben geen meeloper .
  niet omdat nederland niet wil samen werken met suriname ga ik mee lopen acher die surinederlander.
  dan heb je de verkeerde voor je .jullie moeten leren mensen in hun waarden te laten .ik lees hier dat sandjay santhoki als president wil .nu vraag ik mij af wie bepaalt wie president wordt,de surinederl kan wel zeggen santhoki president ,maar het Surinaamse volk bepaalt wie president wordt.en zolang bouterse presteert zie ik santhoki geen president worden van suriname .santhoki was in mijn ogen op justitie een goeie minister maar die belfort ook .die criminaliteit gaat naar beneden ,mag ik dat ook niet zeggen ,of moet ik alleen negatief praten .bekijk die dingen objectief en eerlijk. ,als wij het nou willen of niet .verder moet je leren dat het Surinaamse volk bouterse heeft
  geaccepteerd.wij in nederland moeten leren dat jij je er bij neerlegd dat bouterse door het Surinaamse volk is gekozen en niet door surinederl zoals jij en ik .
  wij kunnen hier onze mening geven ,verder niet.
  laten wij rustig die twee jaar afwachten en zullen wij zien wie het met nadruk Surinaamse volk kiest .


  Maak melding

 41. anna_ziekelijk.
  Lees de reactie van Machiavelli heel goed en laat het tot jou modder hooftd doordringen.
  Radjkoemar Rajaram, jij doet Gandi echt tekort eingelijk vindt ik het een schandalige ,domme vergelijking. Bouterse is een crminele moordenaar, Gandi is iemand die voorstander was van geweldloze verzet.


  Maak melding

 42. dan moet je ook verder lezen over Gandhi .
  Gandhi had letterlijk gezegd dat hij dacht dat de blanken de hindoes gelijk waardig zou behandelen in vergelijk met de zwarten .het zijn niet mijn woorden hoor.


  Maak melding

 43. @Machiavelli

  Je draagt de nickname “Machiavelli” een italiaanse bestuurskundige. Wist je niet dat Machiavelli dezelfde strategie als Bouterse toepastte nl het doel heiligt alle middelen. Niet de manier waarop je handelingen toepast is belangrijk maar het effect daarvan is essentieel. Je draagt een nickname waar je helemaal geen weet of inzicht in hebt.
  Machiavelli de charismatische leider uit de oude italiaanse geschiedenis. Veel harder dan Bouterse.


  Maak melding

 44. Wanneer hebben de lang verwachte “Serial Killer Award” uitreiking in Ocer, een ieder weet wie hiervoor in aanmerking komt, de paarse bende weet dat natuurlijk ook.


  Maak melding

 45. @GMAP

  Ik heb de reactie van Machiavelli gelezen en dat ging bijzonder soepel. Het lezen van jouw reactie echter was een ware ramp. Jouw kleutergebrabbel is van zo’n slechte kwaliteit dat zelfs een woordenboek bargoens geen uitkomst biedt. Jouw kleuterdeuntjes klinken steeds hetzelfde en zijn niet echt inspirerend. Het is รฉรฉn en al armoe troef en ik heb doorlopend medelijden met je. Ik heb overigens nog wat anti-Boutersesyndroompilletjes voor je in de aanbieding.

  Beste GMAPJE, dit kan toch echt niet:

  hooftd: Dit kan toch echt niet

  vindt ik: hypercorrectie

  Gandi: Ghandi

  crminele moordenaar: Je bedoelt vast criminele moordenaar en ook dat kan niet. Een moordenaar is per definitie al een crimineel: Een criminele moordenaar dus een vreselijk pleonasme. Volkomen overbodig!

  geweldloze verzet: geweldloos verzet

  Foei, foei, foei!!!!!!!

  Nu maak je het wel erg bont (in alle opzichten).


  Maak melding

 46. @Astrando

  “Wist je niet dat Machiavelli dezelfde strategie als Bouterse toepastte nl het doel heiligt alle middelen. Niet de manier waarop je handelingen toepast is belangrijk maar het effect daarvan is essentieel”

  Helemaal mee eens!!!! RESPECT!!!!!! ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 47. Bouterse kan zijn macht handhaven middels het creeeren van een kunstmatige vijand: Nederland. Het volk gaat hierin slaafs mee! Het zogenaamde neo-kolonialistisch spook!Deze methodiek wordt (en werd) door vele alleenheersers gebruikt. Het verschil met Santhoki is dat laatstgenoemde een democraat in hart en nieren is en geen kunstigematige vijand hoeft te creeeren om zijn macht te bestendigen. Het surinaams volk ontbeert dat inzicht.


  Maak melding

 48. yes anna_ziekelijk
  ik heb jou waar ik jou hebben wil,dan komt jou emotionele domheid naar boven.
  Ik sluit af met de mooie woorden van Machiavelli,moraal van de kiezers uitzonderlijk laag is en dat is geen goede ontwikkeling voor de toekomst van ons land.
  anna_ziekelijk jij hebt geen moraal.


  Maak melding

 49. @Machiavelli
  Bouterse kan zijn macht handhaven middels het creeeren van een kunstmatige vijand: Nederland.

  Fronters en Nederland proberen let op proberen (is anders dan kunnen handhaven!) Bouterse en NDP te breken
  ten koste van de arme nabestaanden (december slachtoffers) die niets te maken hebben met het falen van het Front en de Nederlandse medewerking aan Bouterse. (Coup met medewerking van Nederland, Moiwana met medewerking van nederland door steun aan Brunswijk met wapen net toentertijd levering van wapens aan Bouterse) Machiavelli jij wist de geschiedenis en zijn waarheid.


  Maak melding

 50. De toekomstige president van Suriname, alles wat Bouterse niet is: geschoold, integer, betrouwbaar, onbevlekt, bekwaam, pragmatisch, jong. ๐Ÿ˜€

  De ideale president. Nieuw Front voorwaarts !


  Maak melding

 51. @GMAP

  Emotionele domheid? Ik durf je niet te vragen wat de definitie daarvan is. Je zult je leven lang moeten afsluiten met woorden van een ander. Wat triest! Diep triest!!! ๐Ÿ˜‰

  @Astrando

  Going on and on!!!! Till the end of time!

  @Machiavelli

  En wat is de gemeenschappelijke vijand van het westen? De Islam!! Men gebruikt het ‘gevaar’ van de Islam om de burgerrechten en de democratie de nek om te draaien, de vrijheid te beknotten, olierijke landen te destabiliseren en vervolgens binnen te vallen, te bezetten, en vervolgens leeg te plunderen. En waarschijnlijk protesteer je daar nooit tegen en doe je bewust of onbewust ook daaraan mee. Hypocriet zijn is een menselijke eigenschap. ๐Ÿ˜‰ Is het niet?


  Maak melding

 52. Mijn zus uit Su belde me net een uur geleden ze zei : “mijn oudste zoon van 16 jaar wil niet meer naar school”ik zei: “huh waarom dan, hij moet naar school als hij later iets in de maatschappij wilt worden”…ze zei : “neeee, dat zeg ik tegen hem, maar meneertje wilt niet luisteren” ..ik zei: “da wat wilt hij later worden dang?”…mijn zus zei: “meneer wilt president van Suriname worden, want dat kan ook met een lagere school diploma”,……ik zei….niks meer.


  Maak melding

 53. @Adrando.
  Alle politieke partijen binnen front hebben zich altijd keurig aan democratische rechten van ons land gehouden.dus die domme onzin van jou en anna_gek slaat helemaal nergens op, wij hier in het westen hebben toegang tot heel veel informatie dus die onzin van jou prikken we makkelijk door . in ocer gaan ze als warme broden over de toonbank


  Maak melding

 54. Beste Anna_Zeepbel: Iedereen die Bouterse de bevrijder van Suriname noemt heeft een zwaar probleem in zijn/haar hoofd. Maar gezien jou kansloze amorele postings waren we hier op Waterkant al tot die conclusie gekomen.

  Is er iemand in de familie Bouterse die geen strafblad heeft?

  I rest my case


  Maak melding

 55. hahahahaa, surinam patriot ik lig echt in een deuk hahahaahaa.
  anna_Ziekelijk de definitie van domheid is jou reactie van 7 oktober 2012 om 1821.


  Maak melding

 56. Er is nog hoop!

  Wat heerlijk, om eindelijk eens een keer een Rechtgeaarde Surinamer te mogen aanschouwen.

  Dhr Santhoki van harte gefeliciteerd met beide awards.

  WIJ GAAN SAMEN HET PUIN OPRUIMEN!

  2015 here we come!


  Maak melding

 57. Oh ja,

  En ja, wij Surinaamse Nederlanders gaan samen aan de slag om de puinzooi op te ruimen.
  Inderdaad Dhr. Santhokie is morgen weer in surimaribo compleet met instructies.
  En niet alleen van het Koninkrijk der Nederlanden maar ook van de hele Europese Unie.

  Eerst voetjes likken in november, daarna gaan we aan de slag.


  Maak melding

 58. @surinam patriot

  Ronald Reagan: Acteur

  Jimmy Carter: Pindaboer

  Stalin: volgde een opleiding om priester te worden maar werd weggestuurd.

  Een academische opleiding vormt geen vastgestelde relatie met de functie van president of wat voor andere functie dan ook. Vaak zijn mensen met een opleiding zelfs grotere schurken. Als jouw neefje president wil worden dan is dat toch prima. Wie weet wordt hij wel een goede president. Ik ken een monteur zonder technische opleiding. De man behoort wel tot de allerbesten in zijn vaak en is doorgaans eerste keus. Mensen zonder opleiding kunnen heel intelligent zijn en sommige intellectuelen kunnen stommer zijn dan een rund.


  Maak melding

 59. @Esmerald

  Ruimen jullie maar de puinzooi in Calimerostan op. Dat is jullie thuisland en daar horen jullie thuis. Je mag natuurlijk altijd over Suriname blijven dromen en je bent natuurlijk welkom als vakantieganger. Maar neem wel genoeg euro’s mee want als die op zijn verwachten de Surinamers dat je weer naar huis gaat.


  Maak melding

 60. @GMAP

  “De definitie van domheid zijn die reactie van jou .”

  Beste GMAP, het is “die reacties”. Meervoud!!!! Je kunt wel stellen dat GMAP en definities niet samen gaan. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 61. A_Ziekelijk.

  Ik hoop van harte dat het morgen afgelopen is met Chavez.
  19 oktober volgt schotte en die ene racist.

  Daarna volgt Suriname.
  Schoon schip in Zuid-Amerika.

  Voor de rest kletst een eind weg uit de vette nek vrouw!


  Maak melding

 62. A_ziekelijk.

  Hoezo dat “selectieve verontwaardiging”?

  Die bruine bonen koning van je is toch een ‘man van de straat’
  Tsja, dan moeten we hem ook behandelen als een ‘man van de straat’.


  Maak melding

 63. @Esmerald

  Drie trashreacties achter elkaar waar ik helemaal niets mee kan. Als ze klonken uit de muil van een muilezel had ik ze nog serieus kunnen nemen. Wat onze geweldige partij Pueblo Soberano betreft: onze president Helmin Wiels komt eraan!!! Dat wordt moeilijk voor de bounties op dit prachtige eiland hier. Wanneer kom je op vakantie? ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 64. Gandhi

  Selectief verontwaardigd????

  Tsja!!! Ook ik laat wel eens een steekje vallen. Ik steek de hand ik eigen boezem. Wat een vreselijke boerentaal!!!!! ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 65. Dat de Surinaamse Hindoestanen Ghandi eert is niet te begrijpen.Iemand die India heeft verkwanseld.Zijn zwakheden worden als kracht gezien.Deze man moest onder een boom gaan zitten en zich niet met politieke zaken bezig houden.Door zijn toe doen zijn de laffe mensen aan de macht gekomen en ze zitten er nog.
  Dit laffe gedrag en uitbuiting van het eigen volk wordt voort gezet door de Hindoestanen in Suriname.Je kan wel met mooie woorden komen maar jullie zijn geen haar beter dan de NPS.Jullie stelen en roven van het volk.
  Wil het
  Surinaamse volk deze oplichters terug aan de macht.
  Mensen die voor deze oplichters zijn zijn nog erger dan de oplichters zelf.
  Elk licht puntje voor overleving wordt gepakt.Zelfs Bouterse.Is dit fout van het volk.En Bouterse probeert het goed te doen.


  Maak melding

 66. @anna_z
  Anna the iron lady. Anna geeft de fronters van A tot Z.
  Ik bewonder dat van Anna. Wat een energie. Anna for President. Als de fronters op dit forum de volgende dag wakker worden zijn ze hun vrouw het antwoord schuldig wie die anna is welke ze in hun droom genoemd hebben. Nachtmerries.


  Maak melding

 67. dit is een echte domme paarse reactie, hij kan niet begrijpen dat surinaamse hindoestanen Ghandi eren.
  Ik kan niet begrijpen dat jullie in suriname een massamoordenaar als Bouterse eren.


  Maak melding

 68. Enkele pro-Bouterse aanhangers op dit forum lijden aan het PKS (Post Koloniaal Syndroom). Ze zijn blind gemaakt door de verderfelijke ideologie van Bouterse en zijn daardoor ook ziende blind voor zijn wandaden. Men klampt zich vast aan alles wat Bouterse uitkraait en men is niet meer kritisch jegens zijn beleid. Ik vrees dat we hiermee een volk creeeren die vergelijkbaar is met Noord-Korea alwaar de leider een goddelijke status heeft verkregen. Dit riekt naar sectarisme en is een gevaar voor de democratie en het vrije woord. Suriname Quo Vadis!!!!!!!!!


  Maak melding

 69. Mag ik ook wat typen ? Ik ben in geen geval bouta liefhebber, maar ook geen vhp/nps of welke andere, zijn allemaal hetzelfde. Allemaal even corrupt, bedriegelijk etc. Niemand gaat de politiek in voor land en volk, maar voor eigen belangen en machtsge ilheid. Ik ben verblind geraakt door uitreiking Mahatma Gandhi Award aan Santhoki. Ik begin me te schamen als wereldburger, om te zien dat zo een award wordt uitgereikt aan iemand die nog niks bijzonders gepresteerd heeft. Wat zijn de criteria om voor een Mahatma Gandhi Award in aanmerking te komen ???? Is dit award van zo een belachelijk niveau ??? Ik heb niets tegen de man Santhoki, maar…op grond waarvan ???? Het typische is dat in al die organisatie’s van hindostanen in Ned steeds weer dezelfde mensen/namen naar boven komen. Heel klein clubje, in zovele stichtingen, verenigingen etc. Is deze awarduitreiking een vorm van immorele persoonsverheerlijking ??? Mijn beeld over die ” stichtingsclubjes ” is nu verder naar beneden bijgesteld. Jammer, zoveel intellect, zoveel achterlijkheid.


  Maak melding

 70. Blindganger,
  Waar was die domme zwarte kudde toen Jules wijdenbosch im amsterdam de Kwakoe Jagernath Lachmon prijs in ontvangst nam? die schurk die suriname met zijn misdAdige bewind praktisch bankroet achter liet .
  Jullie zijn in mijn ogen een stelletje hypocriete honden.


  Maak melding

 71. Weer dat raar verschijnsel, die pro-Bouterse post hbn opvallend veel plusjes en die anti-Bouta/pro-Santokhi/Front hbn opvallend veel minnetjes


  Maak melding

 72. Ik heb mijn twijfels over deze man, hij zegt dat hij de VHP wil transformeren tot een partij voor alle Surinamers, maar steeds blijkt weer dat deze man alleen maar een bepaalde groep mensen opzoekt. Hij had veel kritiek op de jaarrede van de president omdat daarin geen beleid was die gericht was op de Surinamers in diaspora.
  Voor zover ik weet zijn er Surinamers van allerlei soorten afkomst in diaspora in Holland, dus het is niet te hopen dat hij maar een bepaalde groep heeft opgezocht.

  Verder beste forumers, check de eerste posting.

  ” Santhoki kan overal naar toe, hij heeft geen bloed aan zijn klauwen en heeft geen amnestie nodig ”

  Al vanaf kinds af heb ik geleerd dat alleen dieren en beesten klauwen hebben!


  Maak melding

 73. @sanjay
  Eindelijk is er geen corruptie meer van de plusjes en minnetjes. De inhoud is belangrijk en een criterium om dat te waarderen. Al die tijd zag sanjay het omgekeerde verschijnsel niet en toen was het niet raar.


  Maak melding

 74. @Ram Singh
  De werkelijkheid kun je niet verdoezelen met minnetjes en plusjes. Al heb je nog zoveel Ramtahalsing (palmbong 99% alcohol) op. En als er een sunami over jou heen raast zal je ook Bouterse de schuld geven.
  Zelfs een analfabeet weet als een regering goed werk verricht of niet. Het is een kwestie van inzicht.


  Maak melding

 75. @Machiavelli
  Wat zeg je?:-
  “iemand als Santhoki met een onbevlekt blazoen”.

  Denk goed na s.v.p!
  Lukt dat je niet dan wil ik je bepaalde gebeurtenissen in herinnering brengen.
  DOEN HOOR!


  Maak melding

 76. @sanjay
  De toekomstige president van Suriname:geschoold O.K! integer??????????, betrouwbaar???????????, onbevlekt??????????, bekwaam O.K!, pragmatisch O.K!, jong O.K!.

  De ideale president???????


  Maak melding

 77. @Medusa, met ‘onbevlekf blazoen’ bedoel ik dat Santhoki geen strafblad heeft zowel binnen als buiten Suriname. Maw geen vonnis aan zijn broek of bloed aan zijn handen. En toch kiest het volk voor Bouterse. Dat zegt meer over het politiek – ethisch besef van die kiezer dan de gekozene.


  Maak melding

 78. Ik onderschrijf de stelling van Socrates. Ik wil er nog aan toevoegen dat het Surinaamse volk voor 1980 een geheel ander politiek waarden besef had. Ik bedoel hiermee te zeggen dat indien Bouterse zich voor 1980 met een strafblad van hier tot ginder verkiesbaar had gesteld, alleen zijn vrienden op hem hadden gestemd. Hij zou geen schijn van kans hebben. Wie vor 1980 een strafblad had kon het passief kiesrecht op zijn buik schrijven laatstaan President worden. In het Westen en en in Latijns Amerikaanse landen geldt dat nog steeds. Chaves zou bijvoorbeeld nooit tot president van Venezuela gekozen worden als hij verdacht werd van moorden of veroordeeld was wegens drugshandel. In Suriname kan dat tegenwoordig wel hetgeen betekent dat de kiezer zich laat leiden door de as van het kwaad. En dat is zorgelijk!


  Maak melding

 79. Artikel 92 van onze grondwet.
  Om tot president of Vice president te worden gekozen moet een kandidaat de leeftijd van 30 hebben bereikt,
  niet uigesloten zijn van het passief en actief kiesrecht,
  geen handeling hebben verricht strijdig met de grondwet .
  Volgens dit artikel mocht Bouterse helemaal niet meedoen met de verkiezing opdat hij heel veel handelingen heeft verricht die duidelijk strijdig zijn met onze grondwet.


  Maak melding

 80. Dit is wat ik gisteravond met jullie wilde delen.
  Een simpele felicitatie.

  Er is nog hoop!

  Wat heerlijk, om eindelijk eens een keer een Rechtgeaarde Surinamer te mogen aanschouwen.

  Dhr Santhoki van harte gefeliciteerd met beide awards.

  WIJ GAAN SAMEN HET PUIN OPRUIMEN!

  2015 here we come!


  Maak melding

 81. Niemand, maar dan ook niemand gaat mij tegenhouden!
  Knoop dat maar goed in je oren.

  Het is maar 1 persoon die inbreekt op deze website.
  Ik herhaal dit voor het laatst, A_Ziekelijk.

  Hoe mentaal ziekelijk ben je, als je via een proxy inlogt en diverse aliassen aanmaakt om jezelf aan te moedigen?

  Hoe zwakzinnig ben je als je jezelf plusjes geeft via een proxy en een scriptje.

  Tsja, dan ben je behoorlijk ziek.
  Maar we moeten niet vergeten hoe zielig dit is.
  Triest, dag en nacht op wkn om de boel in de gaten te houden.
  Wat een leven heeft dit mens.

  Anyhow, ik reageer wanneer en hoe het mij blieft.
  Geen enkel minnetje gaat mij tegenhouden.
  Integendeel, wat ben ik belangrijk, whahahaahahahahahaha

  They call it cybercrime!


  Maak melding

 82. Beste Esmerald,
  Ik ben het voor meer dan 100% met jou eens.
  Ze gaan heel ver om ons de mond te snoeren neem dat van mij aan.
  Niemand zal mij de.mond snoeren ik ga door tot het gaatje
  Daarom had ik het over die bloebad in Rijswijk, in het gebouw waar bevrijdingraad was gevestigd.


  Maak melding

 83. @surinam patriot
  Dank voor de verwelkoming!(was afw.wegens druk.werkz.h.).
  @Socrates accoord!
  Maar …. eh … ben jij misschien Machiavelli???
  Pas op hoor!Door te veel nicknames op na te houden raak je de controle kwijt!(zie:Perro en Patrong hihi).


  Maak melding

 84. @Machiavelli
  Vergis je niet.Hugo Chaves had ook een strafblad toen hij tot president van Venezuela werd gekozen.
  Misschien nu verjaard????Hij heeft (meen ik in 1998/99)een mislukte coup gepleegd hetgeen hem een gevangenisstraf van 2 jaar aan zijn broek gekost.
  Het verschil met DDB,is dat hij ervoor veroordeeld is.


  Maak melding

 85. Ja,als ze zo een bevlekte als ‘hij’ bout tot hun pres.kiezen dan zal de penie’s of vlekken van zijn kiezers niet te tellen zijn.Ook niet van de inzenders die bout adoreren.Hoe serieus wil je genomen worden haha.

  Cobie.


  Maak melding

 86. Voor de zoveelste maal wil ik alle forumleden erop wijzen dat ik noch met het FRONT,noch met de NDP,noch met welke andere Surinaamse politieke partij dan ook sympathiseer!IK BEN MEER RATIONEEL DAN EMOTIONEEL,GEEN NATIONALIST,PATRIOT of CHAUVINIST;EN ADOREER NIEMAND!!
  Mijn mening helt zoveel mogelijk over naar de objectieve dan naar de subjectieve kant;daarom ook niet gekleurd!!!Ik probeer zoveel mogelijk evenwicht te zoeken en ben nooit “bewust opzettelijk selectief verontwaardigd” maar help juist zoveel mogelijk te zoeken naar “de waarheid”!
  Mijn opmerkingen zijn in de eerste plaats daarom niet gericht tegen Suriname,maar tegen elke regering die over de rug van de bevolking er een potje van maakt en hen mede daardoor voor de zoveelste maal ringeloort!


  Maak melding

 87. @socrates
  Onbevlekt betekent voor mij niet bevlekt,onbevlekt,
  zuiver,rein!
  Een “onbevlekt bazoen” impliceert niet, een strafblad.
  Omgekeerd wel!
  Niet omdat je geen strafblad hebt,heb je ook een โ€˜onbevlekt blazoenโ€™!
  Ga goed na, dat Chandrikapersad Santokhi tijdens zijn ambt als politieinspecteur en later als minister van Jusitie en Politie erg in opspraak is geweest!Of je moet “selectief verontwaardigd” zijn om dit over het hoofd te zien!


  Maak melding

 88. @Beste Medusa, het fundementeel verschil inzake strafbare feiten tussen Bouterse en Chaves is dat laatstgenoemde weliswaar is veroordeeld voor een staatsgreep maar dat is een daad tegen het wettig gezag. Bouterse daarentegen heeft zich wordt verdacht van misdaden tegen de menselijkheid en is veroordeeld voor drugshandel. Beide daden zijn moreel verwerpelijk maar Chaves streed voor een goede zaak. Bouterse maakte deel uit van het wettig gezag en heeft niets gedaan om de brute moord op 15 vooraanstaande surinamers te voorkomen. Hiermee heeft hij de schijn tegen zich. Ik hoop hiermee uw vragen te hebben beantwoord.

  Odi


  Maak melding

 89. Kijk dat zijn de verdiensten!! Chandrika ga verder met je eigen idialen en bewijs wat jij er allemaal kunt, zonder enige bemoeienis van wie dan ook in SU!!! Hoe je keert of wendt? je krijgt wel altijd te maken met onderkruipselen!! Je bent gewaarschuwd!!Je hebt altijd sommigen, wier altijd beter weten! De Proffessor- WeetNietsKundigen.


  Maak melding

 90. @Medusa, Santhoki kan wel in opspraak zijn geraakt maar er is niets wettig en overtuigend bewezen. Het gaat niet om ongefundeerde verdachtmakingen maar om rechtens geoorloofd bewijs. Dat laatste is nooit geleverd. En toch kiest het stomme volk voor Bouterse die wel veroordeeld is en die hoofdverdachte is in het 8 december proces. Je hoeft geen rechtsgeleerde te zijn om met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk te kunnen concluderen dat Bouterse in elk geval strafrechtelijk verantwoordelijk is. Immers in een van zijn stoere uitspraken heeft hij zelf aangegeven wel politiek verantwoordelijk te zijn, hetgeen een de jure als een bekentenis kan worden beschouwd.


  Maak melding

 91. @Esmerald

  Inbreken op computers is strafbaar. Je beschuldigingen zijn dus nogal zwaar. Als je zo zeker bent van je zaak, stap dan naar de politie en doe aangifte. Dan kan ik nog enig respect voor je opbrengen. Wat de plusjes en minnetjes betreft: waarom slaat het bij jou zo in als een bom? Mij interesseert het namelijk geen malle moer. De enige die hier zielig is ben je zelf en iedereen kan dat hier aanschouwen. Nogmaals, stap naar de politie en doe aangifte! Zeg tegen ze dat een zekere anna_z plusjes en minnetjes uitdeelt en dat anna_z een gevaarlijke vrouwelijke cybercrimineel is. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 92. @Machiavelli
  Je zegt:”Beide daden zijn moreel verwerpelijk maar Chaves streed voor een goede zaak”.

  Moreel verwerpelijk, maar een goede zaak?
  Dat vind jij vanuit jouw perceptie beredeneerd, maar hoeveel Venezuelanen zullen het er met je eens zijn?
  Elke staatsgreep heeft voor- en tegenstanders.
  Wie bepaalt nou of de ingreep een goede zaak is?
  Oeioeioeioei!Dit is een pure subjectieve opmerking,
  waarmee ik niets kan!


  Maak melding

 93. @Socrates
  We gaan ons hier toch ook niet verschuilen achter de juridische steekspelletjes?Als je dat toch wil het volgende:
  Over Bouterse is er in Suriname ook niets WETTIG en OVERTUIGEND bewezen!Het gaat voorlopig ook over verdachtmakingen.HIJ IS NOG STEEDS HOOFDVERDACHTE IN DE ZAAK!ER IS NOG GEEN RECHT GESPROKEN.
  En bovendien had Santhoki(FRONT) mede de gelegenheid hem(DDB) te arresteren, waarom heeft hij dat nagelaten?
  Ik vind dat een president van Suriname een onbevlekt verleden moet hebben en als je voorstander bent van Santhoki, is dat koren op de molen van sympathisanten van Bouterse!BOUTERSE NIET …. SANTHOKI OOK NIET!
  Of doe jij ook aan emotionele helden verering?
  Zij zullen ook hem dit verleden steeds weer onder de neus smeren!
  EN DAAR BEN JIJ TOCH GEEN VOORSTANDER VAN?


  Maak melding

 94. @Socrates
  Jij beweert dat Santokhi geen bloed aan zijn handen heeft behalve de onschuldige en ongewapende burger die hij tijdens zijn beroep als politieman zonder pardon dood schoot. Totnutoe rouwt de moeder om haar enige zoon. Maar als het electoraat kiest voor Bouterse die volgens jou bevlekt verleden heeft is het bewijs hoe jou frontkudde (oude politiek) gefaald heeft de afgelopen 50 jaar politiek in suriname. Als je Bouterse een duivel vind en toch de president van suriname is, is het bewijs hoe groot de behoefte in engelen is in de surinaamse politiek. Hoe verklaar je dat. Het volk is onetisch hรจ en daar heeft Front al die tijd misbruik van gemaakt toen was het volk niet onetisch voor jou en parasieten van het Front.

  met โ€˜onbevlekf blazoenโ€™ bedoel ik dat Santhoki geen strafblad heeft zowel binnen als buiten Suriname. Maw geen vonnis aan zijn broek of bloed aan zijn handen. En toch kiest het volk voor Bouterse. Dat zegt meer over het politiek โ€“ ethisch besef van die kiezer dan de gekozene.


  Maak melding

 95. @medusa

  MAAR DAN MOEST BOUTA DE MOORDENAAR DAN ZONODIG AMNESTIE BEDELEN. WAAROM ?OM TE BEWIJZEN DAT HIJ ONSCHULDIG IS?!
  Is het je niet opgevallen dat de getuigen te BOXEL zich geen moer kunnen herhinneren over de jaren 80?!Vindt jij het dan niet vreemd dat deze tijdperk de ndp horde zich niet kan herhinneren?!
  Als je het hebt over de jaren 80 dan doen de ndp horde netals of ze in KEULEN HOREN DONDEREN.
  WAAROM bedelen ze
  om een waarheidscommissie en verzoeningscommissie als je baasje zo onschuldig is? Hij kon zijn onschuld toch hier te boxel aan de surinaamse rechters bewezen hebben?!Waarom amnestie en die hele spektakel opzetten van waarheidscommissie en verzoening drama gedoe.
  Hij mag dat gaan vragen in het ‘HEILIG HUISJE’ OCER.


  Maak melding

 96. @ Astrando,
  Wat een zwak en domme gelul van jou.
  Wat krom is kan je niet recht praten yu buriki.
  Suriname verkeerd nu in een morele staat van ontbinding.
  Moeder die 9 jarigr kind laat misbruiken, lijk in trens gevonden,een crminele moordenaar is president en zijn criminele zoon geeft leiding aan een zwaar bewapend macht, de derde voorzitter van het parlement is een veroordeelde drugs crimineel, De adviseurs van de president zij oplichters bosje en alibux waanvan de laatste is veroordeeld voor oplichting van de staat Suriname.


  Maak melding

 97. Frappant detail is inderdaad dat hij enkel hindoestanen als kartrekker heeft in Nederland.In Den Haag nog wel waar uit de verkiezingsuitslag is gebleken dat een groep surinaamse hindu’s voor de PVV heeft gestemd. Waar zijn onze hindu landgenoten onder leiding van deze man mee bezig?


  Maak melding

 98. @Astrando

  Je baasje heeft op 1 nacht zijn slachtoffers uit hun bed gelicht ,vervolgens overgebracht te fort zeelandia. hun halfdood gemarteld en uiteindelijk geexecuteerd.
  Is het niet zo dat je baasje zijn smoelwerk stevig dichthoudt als het gaat om zijn laffe daden in de jaren 80?
  Is het niet dat juist om deze zaak deze moordenaar Amnestie heeft gebedeld?Was het nodig voor een onschuldige man zo te doen?
  Waarom die show van waarheidscommissie en verzoeningscommissie opzetten dan als hij onschuldig is?
  Hij kon zijn onschuld toch bewezen hebben te BOXEL?
  Ps
  Je baasje heeft geschoten op 15 ongewapende burgers .Dat is moord en een laffe daad tezamen.
  Sampie die onder Santokhi werd neergeknald is geen aardige onschuldige iemand geweest. Hij was een crimineel op de vlucht die het vuur op de politiemannen opende ,restte dan alleen maar om deze wapengevaarlijke gek morsdood neer te knallen .
  Dan heb je aan de andere hand je baas no 2 Belfort.
  Die opent het vuur op 4 ongewapende mannen en executeerde ze ter plaatse netasl je baas no 1, Bouta!


  Maak melding

 99. @Max
  heb je ook een mening over de enkele hindostanen zoals een doekhie die het dictatuur regiem van bouta ondersteunen?Heb jij je afgevraagd wat hun allemaal bezield zo te doen?


  Maak melding

 100. @sanjay
  Oh , niet druk maken om de minnetjes en plusjes .
  Het is berucht van de bouta mensen dat ze op bepaalde tijdstip van de dag massaal neerstrijken om de minnetjes uit te delen,het lijkt dan precies erop alsof hun bijen korf in brand staat.Bij hun gaat het niet op de inhoud zozeer want begrijpen kunnen ze eenmaal niet. Ze plaatsen de minnetjes om gewoon hun eenheid onderling te tonen en niet om de inhoud.
  Whahahaaaaa…ze zoeken mekaar op op mekaar te trootsten.


  Maak melding

 101. @ Ray.

  Vishnudat,doekhie,parmessar,abdoel,pahlad,ramnandanlal[wat een naam!] enz.helpen de hindoestanen het uitlijk en kleur dragen.Innerlijk zijn ze van top tot teen djoeka met dezelfde roof instelling.Het prettigst voelen ze in de nabijheid van de pres.en lonnie om gemept te worden.Zeggen ook nog dank je pres.en lonnie.

  Cobie


  Maak melding

 102. @Jacobus
  Vind je dat: Vishnudat,doekhie,parmessar,abdoel,pahlad,ramnandanlal[wat een naam!] enz. zich niet bij een politieke partij van hun keus mogen aansluiten?
  Moeten alle Hindoestanen zich maar in de VHP ophopen?


  Maak melding

 103. @MEDUSA.

  De NDP is de grootste hindoestaanse partij.Met de laatste overloop is dat nog eens bewezen op de leidingen.Alleen in Coronie heeft de NDP geen grote hindoestaanse aanhang.Omdat er daar maar 2 hindoestaanse fam wonen.

  Cobie.


  Maak melding

 104. @Jacobus

  Als je djoeka zegt verwacht ik ook dat je koelie zegt. Als je Hindostaan zegt dan verwacht ik Marron. Wel consequent blijven! ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 105. @@Esmerald even wat anders!!!! We hebben samen nog een Djogo tegoed bij het VAT!!! weet jij het nog????? No go hati ede tapa forum dja nanga ding onnozelen!!


  Maak melding

 106. @Ray

  Het is elke keer het zelfde lied van jou en de zielige achterban van de frontkudde. Misbruik maken van de decemberslachtoffers. Inplaats van te tonen hoeveel brein jullie hebben op het thema van de dag daar op in te gaan. Gefrustreerd en paranoรฏde zijn jullie fronters. Als het aan het benadeelde volk ligt mogen nog 15 van jou boevenbende met jou erbij voor het vuurpeloton verschijnen. Jullie hebben je les van dec.82 niet geleerd en stelen en bedriegen nog veel harder dan voor 1980 en daarna.


  Maak melding

 107. @Wiep-Ding

  Ja dat klopt.
  Dat komt wel goed. Wat in het vat zit verzuurt niet. ๐Ÿ™‚

  Weet je Wiep Ding ik ben een vrouwelijke vrouw, erg emotioneel. En dat vind ik heerlijk.
  Vandaar mijn af en toe emotionele reacties.

  Ik huil haast elke dag.  Als ik uien aan het snijden ben, whahahahahahaha.

  It’s no use crying over spilt milk.

  Bedankt voor je lieve woorden.


  Maak melding

 108. @Medusa ik denk dat ik verkeerd begrepen wordt. Ik geef alleen aan wat de verschillen zijn tussen Bouterse en Santhoki. Een ander verschil is dat Santhoki zich overal ter wereld kan begeven. Bouterse niet. De reden waarom is je wel bekend.
  Trouwens het schietincident van Santhoki is niet te vergelijken met de 8 december moorden en de slachting van Moiwana die allen onder de bezielde leiding van Bouterse hebben plaatsgevonden. Tel uw zegeningen en doe uw volk een goed stemadvies!


  Maak melding

 109. @Jacobus.

  Klopt helemaal:

  “Vishnudat,doekhie,parmessar,abdoel,pahlad,ramnandanlal[wat een naam!] enz.helpen de hindoestanen het uitlijk en kleur dragen.Innerlijk zijn ze van top tot teen djoeka met dezelfde roof instelling.”

  Een paar ontbreken, manglie, sardjoe etc etc.
  Maar die ene doekhie breekt alle records.
  A mofo dotie.
  Doekhie kan Nickerie vergeten in 2015.


  Maak melding

 110. @ko(e)li(e)brie

  Kun je argumenteren waarop je stelling gebaseerd is? Zo ja, dan ga ik graag met je in discussie. Zo nee, ……….. !!!!!!!!


  Maak melding

 111. Wie in geloofd dat Bouterse een crimineel en moordenaar is, en toch president van Suriname is.

  Is dan vergeten zich af te vragen hoeveel afvalligen bij het Front zitten en Bouterse tot een levende legende hebben gemaakt.(Incl. Nederland)


  Maak melding

 112. @anna_z

  Waarom zou ik mijn hindoestaanse broeders koelie moeten noemen?Ten eerste ben ik geen engelsman en ten tweede hield het woord koelie op te bestaan of verloor haar bestaans recht toen de hindoestanen op hielden zondags gratis melk te leveren thuis.Dat was een heren recht dat wij ons toegerekend hadden om op zondag gratis melk geleverd te krijgen.
  Het woord koelie is uitgevonden door de engelsen.Alle landen die ze koloniseerden[ze hadden een rijk waar de zon nooit onderging],werden de bewoners daarvan koelie genoemd.Denk maar aan de chinezen.Of Maleisiers.
  Om de betekenis van koelie te weten,moet je onder cooley zoeken.

  Het is een eer voor de Saramacca negers[binnenland bewoners] djoeka genoemd te worden..Vraag het Lonswijk maar.Hij is woordvoerder en vertegenwoordiger van de occupenten van leiding 21 A.

  Cobie.


  Maak melding

 113. anna en met haar, vele van haar soort, zijn achterlijk in hun ontwikkeling. Een Afrikaan uit afrika heeft meer beschaving. Dan de gefrustreerde negers uit suriname.
  Zelfs de Afrikanen klagen steen en been over de surinaamse negers, hoe acherlijk ze zijn.


  Maak melding

 114. kolibrie

  Als ik het goed begrijp kun je geen discussie aan met een superieure Afrikanoide als ik. Natuurlijk hebben Afrikanen meer beschaving dan kolibries. De beschaving heeft een Afrikaanse oorsprong en dankzij de Afrikanen kun jij nu over beschaving praten. Negers bestaan niet omdat negers uit Negerland zouden moeten komen en dat kan ik nergens op de wereldkaart vinden. Als je graag met mij in discussie wilt dan zou je er goed aan doen weer eens een school te bezoeken. Wat je schrijft lijkt te veel op kleutergebrabbel en daar kan ik helaas weinig mee. Slaap lekker! ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 115. kolibrie is een gefrustreerde madrassa Tamil die iets te lang is blijven hangen in een slecht geregistreerde Bollywood film uit de jaren 70, triest!


  Maak melding

 116. Als anna_Ziekelijk in de verdediging wordt gedrukt komt ze met zeer zwake en laag bij grond argumenten, anna jij bent een achterlijke prasi osso tanta die zich hier geweldig voordoet.Ik ben surinamer en geen Afrikaan, zaiere,Negeria,Liberia,Serra Leone, Rwanda laten de wereld wat voor beschaving ze hebben .
  anna jij weet volgens mij niet wat beschaving betekent, anders had jij jou anders opgesteld tegenover de moordenaars en onderdrukkers van de jaren 80 in Suriname .


  Maak melding

 117. @GMAP

  Jij bent de dorpsgek van dit forum en iedereen weet dat inmiddels. Jou mentaliteit van onderdanig huisnegertje komt je goed van pas op dit forum, waar je hier en daar wat gelijkgestemde kleutertjes met een Boutersesyndroom tegenkomt. Ik heb echt met je te doen. Jouw taalgebruik (niveau kleuterschool) verraad jouw ongeschooldheid en je pogingen om het woord beschaving te gebruiken zijn best wel aandoenlijk.

  Dat jij jezelf Surinamer noemt komt nogal belachelijk over want verder dan tweederangsburger in Calimerostan zul je gewoon nooit komen. Je woont in Calimerostan en op je paspoort staat gewoon Nederlander. Niemand in Su zit te wachten op een zwakbegaafde zich herhalende puber van jouw niveau. Ik neem het je echter niet kwalijk want je zwakzinnige achterlijkheid bewijs je dagelijks op dit forum.

  Ook jij kunt een discussie met mij niet aan. Daar heb je de bagage niet voor en verder dan wat krachttermen en wat achterlijke herhalingen (ontleend aan anderen) zul je niet komen. Je bent niet meer dan een wormvormig aanhangsel van wat ziekelijke pedofielen die zich hier heel gewichtig als zakenman voordoen.

  Verder zou je er goed aan doen je kleuterdeuntjes en mantras van zwakbegaafdheid eens onder de loep te nemen. Een cursus taalvaardigheid raad ik je ook aan. Als je aan dyslexie lijdt vergeef ik het je graag, maar dit kan toch echt niet:

  zaiere: Zaire

  Negeria: Nigeria

  Serra Leone: Sierra Leone

  surinamer: Surinamer

  zwake: zwakke

  Dit zijn geen typo’s meer maar zeer onbeschaafde knulligheid dat duidt op weinig scholing. Iedereen maak wel eens een foutje maar jij bakt ze dagelijks wel erg bruin. ๐Ÿ˜‰

  Ik merk dat jij als autistisch kleutertje het nogal heerlijk vindt om een nick te verkrachten. Omdat je zelf niet de allergrootste creatieve geest op dit forum bent, kom ik toch nog met enige suggesties op het gebied van creatief taalgebruik.

  De gemapste dorpsgek

  Geef Ma Aan Pa

  Ga Maar Af Pleefiguur

  Gaaf Mens Als President ๐Ÿ˜‰

  ———————————————————-
  Mijn denken is vrij en ik maak gebruik van het basisrecht van ieder mens om een eigen mening op na te houden.

  Op Curaรงao zeggen we:

  Wat ik denk swa? Dat bepaal ik zelf wel uit! ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 118. Beste Surinam Patriot:

  Ik ben natuurlijk niet voor รฉรฉn gat te vangen. Dit bericht komt van ander IPadres. IP censuur van Waterkant aan anti NDP ostings geeft aan dat Waterkant ook op de hoogte moet zijn van die tientallen NDP Groupies die telkens inloggen met een andere nickname om zichzelf ( Anna_Zoeloe) tientallen plusjes te geven in 5 min. Water moet daar van op de hoogte zijn als ze op 1padres kunnen cesnureen

  Ik zit binnenkort in SU en dan kan ik ongestoord op dit forum mijn mening geven. Te triest voor woorden dat anti NDP posters zoals ik en waarschijnlijk vele anderen zo de moed wordt gesnoerd en Paarse Pyscho’s zoals Anna_zoeleo onze superieure Afrikaan kilo’s propaganda en beledigingen van uit 6 hoog Bijlmer kan dumpen.


  Maak melding

 119. Beste Sita P ( of Anna_Z).

  KLagen is niet verboden op dit forum. Beledigen wel en Anna_Zeepbel kan hier ongestoord haar Paarse Lobby werk doen en mij voor Pedo uitmaken. Dat is blijkbaar prima.


  Maak melding

 120. En Sita:

  Santokhi for President.

  Deze man heeft meer moraal en kennis in de nagel van zijn kleine teem dan Bouterse in zijn hele lichama van 150 kg van Bouterse.

  En geen strafblad van 45 kantjes.

  Heb ik je vraag beantwoord?


  Maak melding

 121. @ henk molenaar.

  je vergeet dat santokhi voorheen door bouterse werd begeleidt en geschoold. dankzij bouterse heeft santokhi kunnen genieten van een redelijke functie bij juspol, totdat hij zijn rug had gekeerd. en santokhi kan niet zeggen dat hij niet wist wie bouterse toen was.

  dat hij nu wordt onderscheiden is alleen maar vriendjespolitiek en dat hij zogenaamd anti bouterse is in de ogen van de nederlandse politiek, want dat is het land waar sandie steeds zijn recht wilt halen.


  Maak melding

 122. Kijk goed in zijn ogen en je eigen ogen worden geopend.
  Jammer dat er zo weinig eerlijke en oprechte Surinamers een kans wordt gegeven.

  Operatie Orion: 600 kg coke gesmokkeld door mariniers uit de antillen, met betrokkenheid van Surinaamse contacten.

  http://www.youtube.com/watch?v=kapeNNF7Pjk

  Suriname wordt geregeerd door gangsters, maar het alternatief is ook Mafia. Surinamers zuchten al 50 jaar onder het juk van dieven. Waarom dacht je dat er zoveel naar nederland zicjn gekomen (en willen komen).

  Het wordt hoog tijd dat eerlijke oprechte Surinamers hun land bevrijden van het schorem dat strijd om de macht.

  Santhoki mag wat mij betreft ook in Nederland blijven, wellicht kan hij wijkagent worden in de Bijlmer en wietplanten laten groeien op een zolderkamertje.


  Maak melding

 123. Anil, moet Santhoki het puin gaan opruimen wat al die bokito’s achterlaten.
  Arme man, wat zal hij het zwaar hebben.
  Laat die bokito’s het maar uitzoeken. Een grote mond hebben ze.


  Maak melding

 124. @Henk Molenaar

  Beste pedo Henkie,

  Je reacties komen nogal paniekerig en schizofreen over. Je kraamt een hoop kletskoek uit en je ziet ze duidelijk vliegen. Jij en Esmerald kunnen wel een paar vormen want ook zij ziet ze regelmatig vliegen. Als je geblokt bent op basis van je IP adres dan kan het ook zijn dat je computer vol virussen zit. Ik denk niet dat ze op waterkant.net zitten te wachten op besmette computers. Je bezoekt toch geen obscure pornosites of zo? Heel vaak zijn deze sites de bron van computervirussen. Zelf heb ik er niet zoveel verstand van maar ik heb weleens iets opgevangen over virussen.
  En maak je vooral geen zorgen dat je zelf ziek wordt want mensen kunnen er zelf niet ziek van worden. Je moet ook weten dat ik je graag imiteer en als je Anna_zoeloe schrijft, dan krijg ik altijd de neiging om pedo Henkie terug te schrijven. Ik vind je dus erg inspirerend zoals je ziet. Ik vind het een eer om dat te kunnen doen (imiteren).
  En maak je AUB niet druk om de plusjes en de minnetjes. Het gaat tenslotte om de inhoud van de reacties! ๐Ÿ˜‰ Laat ze maar, die gekken die de hele dag thumbs up en thumbs down doen. Je mag mijn plusjes wel hebben want ik hoef ze niet. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 125. Henkie penkie de pedofiel,je denk dat je interesant bent op deze forum .Je wil praten maar weet niet waar over je praat,dus blijf maar weg bij deze forum en groot doen op deze forum.mensen als jij,als je een Surinamer bent,hebben we niet nodig in Suriname want je bent een viezerik denkm je dat ik je niet kent,alleen wil ik het niet verklappen,jo viezerik,je stelt niks voor met je onnezele commentaar,je kan beter pedofielie gaan studeren,na mie takie,jo dombo en je heb te lang hier gewoond in nederland en als mensen als jij naar suerriname gaan zijn jullie soorten meestal op iets anders uit met je viezerik streken,na mie takie,neetjeman


  Maak melding

 126. Aibaja afgelopen zondag hoorde ik via het internet de bellende Lisbed zeggen(op de radio de radio in Su)dat Santhokie nooit met de ndp zal samenwerken met DiDiBrie erbij(voorzitter ndp)want internationaal zou Santokhi zijn reputatie schaden.Zijn hele(internationaal) cariere smelt als sneeuw voor de zon.What a hell DiDiBrie Santokhi geholpen door deze zaka-zaka.Waar was hij toen Eric Sinester ontslagen was (ned politie)en zo zijn er meerdere zwarte let wel zwarte mensen die vanwege DiDiBrie geen verdere cariere konden maken,waar lullen ndpers over?Santokie geholpen hij moest wel want Santoki heeft gestudeerd,maar de rest om DiDiBrie heen is rommel ook als ze goed/beter opgeleid zijn soso M..rs ding e leguit.Santhokie heeft een kleine dolk gelukkig heeft hij niet zo’n dolk als van DiDiBrie want te DiDiBrie soetoe joe,joe no e opo moro.En DiDiBrie zegt vandaag zo en handelt mogen zus.Hij gebruikt altijd mensen die hij na gebruikt tehebben de wereld verteld hoe slecht die man of vrouw is.Tamara na(l)Bimbo ing beurt,Lafing,dan joe dja tapoe a site vooral if ie blaka.
  oeng dong beest,vooral ding die geersie mie.Odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 127. Beste neetjeman:

  Dank je voor de bevestiging van het vooroordeel dat de meeste Paarse groupies domme agressieve analfabeten zijn zonder enig moraal besef.


  Maak melding

 128. En beste Anna_Trol: Aan jou laag bij de gronde verdachtmakingen maak ik geen woorden meer vuil. Ook jij bevestig telkens weer het volledige morele failliet van de Paarse Ga lekker door meid.


  Maak melding

 129. sang!!!! santhoki in nederland ..eerlijk waar ik heb respect voor deze man..deze man is geschoold en kan capabel zijn om suriname te regeren …maar dan moet hij veel mensen van zijn partij opzij zetten ..er zijn veel mannen van de oude garde die niet te vertrouwen zijn .

  ook moet chan geen hokjes partij van maken en dat weet hij .mocht het zo zijn dat paars de verkiezingen verliest ,wat ik niet hoop mag voor mij deze man het roer overnemen .


  Maak melding

 130. GMAP, even het volgende wat je schreef over mijn mening, het is mijn mening ja, wat ik van die eikel van een Santhoki vind maak ik uit, niet jij, hou je bij je eigen zaken, en laat anderen vrij. Wat denk wie je bent, ik laat het hierbij voorlopig dan.


  Maak melding

 131. Hhhaahaaa dankzij Bouterse heeft santokhi kunnen genieten van een redelijke functie bij justpol, Hahahaa, Bouterse heeft Santokhi begeleid en geschoold hahahahha, was het niet beter geweest dat Bouterse zijn zelf beter had geschoold yu buruki.Het is echt schandalig hoe figuren die zich hier voordoen als intelligent en geschoold een criminele massamoordenaar als Bouterse als een soort god zien terwijl die schoft ze heeft vernederd onderdrukt vermoord en hun land op de rand van de afgrond heeft gezet. eentje doet zich voor als de schooljuf in het Nederlandse taal, de taal van de kolonisator waar zij zo een hekel aan heeft.
  Mensen uit Curacao en Antillen die ik ken lachen die surinamers uit met hun moordenaars president, anna en de rest van die neppe nationalisten houden zoveel van suriname en zijn criminele president maar ze vluchten allemaal naar antillen of curacao.


  Maak melding

 132. Ik stem weer op bouterse,,Gmap jij bent een achterlijk dwaas die niks anders te lullen heeft ,,boij no blabla,jij woont niet in Su,ga je smoel in jou bakra kaoso wassen,,jou eigen witte mensen die jij verdedigd,willen jou niet hebben,,,en in Su ben jij ook Niet welkom,,,rot op stink dier.


  Maak melding

 133. natuurlijk heeft en mag iedereen een mening hebben, dat moet ook.ik ben voorstander van de vrijheid van meningsuiting zoals die is vermeld in de Universele verklaring van de rechten van de mens.
  Volgens mij denkt Bouterse en zijn volgelingen dat hun de enige zijn die mogen zeggen en roepen wat ze willen, maar zo werkt het niet. sterker nog de man die anderen om hun mening heeft gedood, radio, televisie en kranten gebouwen in de brand heeft geschoten omdat ze een andere mening hadden, die zelfde BEEST wordt door een aantal dwazen onder het mom van vrije meningsuiting nu verdedigd. als die dwazen in hoekje zijn waar de klappen vallen komen met hun zwart witten reddingsboei.
  wanneer wij over democratie , vrijheid van meningsuiting,rechtvaardigheid, voorbeeld functie dan moet Bouterse en zijn volgelingen hun grote domme smoel dichthouden. Democratie betekend dat iedereen ondergeschikt is aan de grondwet, Democratie betekend dat de president verantwoordelijkheid moet afleggen in het parlement daar waar gekozen volksvertegenwoordigers zijn. Als andere Radio Stations het zelfde gaan doen wat LIMBO bij SKY Radio doet worden ze gegarandeerd tot vijand van het volk bestempeld, zo werkt het in de Boutacratie, hij staat boven alles en iedereen, en domme achterlijke paarse ezels staan erbij en kijken ernaar.


  Maak melding

 134. Ai Presenti mi e volg oenoe toe dee kaba nanga a ka foe a dagoe Santhoki, ie sakking djie GMAP,tjiesing moi ai lul, soso dati, liebeng, eng maars lai toemsie foer kkkk, mek a go taigie eng sani ini Sranang, mek deng lai eng go nanga koegroe.

  Presentie tek a dei.


  Maak melding

 135. Loekoe nieuw front 2015 of eerder djiemie, zo moet het zijn,
  GO CHAN Geen front, jij bent stront het zit in je vieze kontttttt, nooit viestie hagoe peng VHP


  Maak melding

 136. Het moge duidelijk zijn dat deze santokie zich leent voor het vieze spelletje van nederland, het spel van verdeel en heers. Hij laat zich al te graag voor het nederlandse karretje spannen.

  het wordt tijd dat de Clad rapporten van Juspol per direkt aan het OM gegeven wordt alsook het onderzoek naar de verdwenen 90 kilo drugs moet heropenend worden. Men zal het in Suriname hard moeten spelen tegen de VHP.

  Deze gasten hebben stuk voor stuk bewezen in hart en nieren landverraders te zijn en andere enge belangen te dienen. Zo hebben ze in het verleden aangedrongen bij Nederland voor een militaire inval in Suriname.

  Wij kennen onze geschiedenis en horen waakzaam te zijn.


  Maak melding

 137. Yes Santhoki,

  De president van Suriname in 2015.
  We kunnen niet wachten.
  Wat een verademing na verloren jaren van de Tripple-C (criminele) bende.

  Kom op we maken er 200 reacties van.
  Alleen voorstanders, de rest moet wegblijven.


  Maak melding

 138. @pero.

  Jongeman ik zie dat je op de goeie weg bent.
  Je hebt gelijk Dhr. Santhoki is een degelijke leider.
  We kunnen Suriname aan hem toe vertrouwen.

  Ga zo door.


  Maak melding

 139. @Henk Molenaar,

  Henk je hebt het goed gezien.
  Met dhr Santhoki is er nog hoop voor suri.

  Voor de rest, maak je niet druk, ga rustig door met je business.
  Wat jij daar opbouwt, daar moeten deze gasten van dromen.
  Bij de inwoners van Suriname ben je welkom.
  Maar dat wist je al.


  Maak melding

 140. Afu varken, alias, sosoboto, alias doorn, alias na mi, alias tegenpartij

  Die moordenaar, crimineel en junkie, baas van je moet dromen dat hij ooit in de voetsporen van zowel Dhr, Santhoki kan treden.
  Not in this lifetime.

  Jullie zijn ziekelijk jaloers omdat dhr Santhoki maar liefs 2 awards heeft ontvangen.

  Wat heeft die moordenaars baas van je ooit ontvangen voor welke bewezen diensten..

  Dus afu-varken, snuitje dicht,
  neem nog een pilletje
  en oogjes toe.


  Maak melding

 141. Zwakbegaafde rioolrat esmerald die 2 awards daar zou de huidige President niet eens zijn achterwerk mee schoon willen vegen, wat stellen die vodjes voor en voor welke bewezen diensten heeft die draaideur crimineel santokie ze ontvangen.

  Je bent zo achterlijke als het achterste van een varken dus begrijp ik dat je deze twee vodjes heel wat vind. Een zwakbegaafd kinderhand is gauw gevuld.

  By the Way Presidentschap is nogsteeds veel meer waard dan een nutteloos award die tokkie mocht ontvangen, het stelt niets voor.


  Maak melding

 142. @Afu-varken,

  Rustig maar de spuit is in aantocht.
  We zijn nu bezig om extra broeders te twitteren, want zo te lezen, ben je een beetje woest.

  Welke kleur dwangbuis wil je?
  Paars????

  a regel kil…..


  Maak melding

 143. Liever een Bokito als president voor suriname. De negertjes hebben het al die jaren goed tot heel goed gedaan. Bokito’s hebben voor internationale bekendheid gezorgd. Op hun manier. Dus op een bokito manier. Dus negertjes jullie mogen een neger president, dat past beter bij jullie. Laat Santhoki met rust. Hij is gelukkiger als huisvader of als vuilnisman. Negertjes zorgen voor veel welvaart in Suriname op hun manier. Ga zo door bokito’s. Mijn zegen hebben jullie.


  Maak melding

 144. Jatog Santhoki is een boef EEEEH! ieder mens is een boef

  Laat geen racistische uitingen want de wereld kent SU niet zo. met negertjes

  Ik zij al SOMMIGE worden jaloers!!!

  Verneder ons niet ons volk naam stamd al af van het werk woord vernederen

  HIEP HIEP MARRONDAY!!! BRRRR!!!!


  Maak melding

 145. Rene ie tjadding ie kong no, Chan e njang go, sangggg
  fok op, faja, bille torie, no baja. moeilijk, ma a no doro, a partij foe eng na soso ka sani, deng alamala e boel a asaw, stree def stree wi no sa frede bika ja ja poeseng kong bassi na a mang, we gwanga langa, no span Rene tek eng tek eng,


  Maak melding

 146. @presenti
  Jij gaat weer op bouta stemmen????
  Ja stem jij maar weer op hem,wat had jij gedacht dat wij van jouw zouden verwachten dat jij tot inkeer zou komen dit keer voor het goede doel?!
  Neen hoor van leeghoofden zoals jij verwachten we eenmaal niets goeds.Blijf maar lekker achter je meester lopen en blijf maar lekker je bijdrage leveren bij het verder kapot maken van Suriname.


  Maak melding

 147. De NDP denkt de Hele dag aan Holland.
  Santhoki denkt aan Suriname

  Blijven jullie lekker de hele dag aan Holland denken dan focussen wij ons wel op Suriname.


  Maak melding

 148. Even de feiten op een rij:

  Santokhi sloot zich in 2005 aan bij de politiek (bij de VHP) en in 2010 was hij al de presidentskandidaat van het Nieuw Front (de partij die sinds de terugkeer van de democratie 4 keer de president heeft weten te leveren).

  Santokhi sloot zich in 2005 aan bij de politiek en haalt, ondanks zijn lage positie als lijstduwer (no.7 op de lijst in Wanica) na Desi Bouterse landelijk de meeste stemmen (nooit eerder had een lijstduwer zowel relatief als absoluut zoveel stemmen behaald). Nota bene: Behalve dat hij lijstduwer was speelt de factor dat er in Wanica minder stemgerechtigden dan in Paramaribo zijn ook een rol.

  Santokhi die in het verleden als hoofdcommissaris van politie verschillende criminaliteitsbestrijdings projecten van Interpol en CIA had gesteund schopt het in 2010 tot voorzitter van de CICAD, op de DEA na de grootste anti-narcotica organisatie van het Westelijke Halfrond. In 2009 was hij de vice-voorzitter hiervan.

  In 2011 wordt Santokhi met 84,6 % van de stemmen gekozen tot de nieuwe VHP voorzitter.

  In 2012 wordt Santokhi gekozen dat hoofdcoordinator van de het Nieuw Front, hij volgt hiermee Venetiaan op die deze fucntie sinds 1991 bekleedde.

  Kortom Bouterse is geen match voor Santokhi. Santokhi moet alleen nog schoonschip houden in de VHP en dan heeft Nieuw Front de volgende verkiezingen al gewonnen. Santokhi, Rusland, Castelen en Jesserun.


  Maak melding

 149. @sanjay

  Je hebt zeker strond in de ogen. Heb jij je vanmorgen goed gewassen. Bouta “geen match voor santokhi”. Wie heeft de match gewonnen om president te worden van Su? En met overtuigende meerderheid. Was toch geen santokhi. Nooit meer een BAIWA die suriname verkoopt en verraad als president. Sorry sanjay.


  Maak melding

 150. Neen, Sanjay geen Hindustaan meer voor suriname. Zoals het nu gaat is goed, heel goed. Het is in het verleden goed gegaan. Dus waarom nu niet en in de toekomst niet. prima zo.


  Maak melding

 151. @Astrando

  Bouta je baasje is middels het plegen van verraad aan de macht gekomen. Sinds wanneer heeft je baasje het fatsoen in zijn kont om eerlijk en oprecht aan zaken te beginnen? Zo heeft hij ook 15 ongewapende burgers middels executie vermoord!Toen heeft hij nooit de moed gehad om te Boxel te verschijnen en toen zond hij zijn medeplichtigen schuldig aan de moord op de 15 weerloze burgers ,als amnesia lijders gestuurd om een spectaculaire show op te zetten. Voorts toen hij geen uitweg meer zag toen besloot hij dat hij amnestie op zijn kop zal opplakken. Alleen lafaards doen dat . En in Suriname is je baasje de grootste LAFAARD !!!MOORDENAAR ,MOORDENAAR,JE BAASJE IS EEN MOORDENAAR!!!


  Maak melding

 152. Domme gans Astrando,

  Je benadrukt het etniciteits verleden op een zeer ongepaste manier. Surinamers daar gaat het om. Niet om Koelie Blaka mang of chekre chekre Paje.

  Alibouta moest bedelen om de macht te komen. Dus over welke meerderheid heb jij het? Ben je soms vergeten dat Alibouta afhankelijk is van zijn twee aartsvijanden Lonny and Somo?
  Boutje is bereid om zelf een pact met de duivel te sluiten en slijmt nu in Nederland.

  Blijkbaar weet hij dat het hierna gauw is afgelopen met zijn presidentschap. Nu hij de top heeft bereikt is het moment aangebroken dat hij met dezelfde vaart naar beneden dondert richting hel. Het recht om moorden te plegen is aan niemand voorbehouden ook niet aan Boutje. Alvorens op hem te stemmen moet je je afvragen:
  wat als hij mijn broer, zoon, vader had vermoord? had ik het hem vergeven?


  Maak melding

 153. Karan Bansraj onthoud die naam maar (als je groenten nodig heb)
  Hij is geweldig en zijn groenten zijn altijd goed !
  Nee ik ben niet aan het spammen!!


  Maak melding

 154. goede morgen mensen in surimaribo laat nu uw ogen open gaan stem op santoki VHP hindoestaannen word nu waker zet uw handen in een bunddel santoki president. denk aan de beroof alleen bij hindoestaannen dat doen die joekas fam. van brunssie dit is de laaste veerpont als uw dit mist dan ben jij verkocht door de neger en de jdoekas ogen open. ik dicremineert niet maar zo is de leven bouta moet weg in de rechtbank en in santaboma hij is een cremineel zijn zoon ook laat hij daar zijn leven door brengen in de baajen strafoso.moordernaar moetn bestraf worden .tangboeng.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.