Jetty Mathurin met ‘ConsulTAANTE’ in Theater Zuidplein

2

Donderdag 27 en vrijdag 28 september krijgt Theater Zuidplein aangenaam bezoek van rascabaretière Jetty Mathurin. In de sfeervolle kleine zaal speelt zij een try-out van haar gloednieuwe programma ConsulTAANTE. De diva van het geëngageerde cabaret kruipt in de rol van ‘Consultaante’ en grapt er ongedwongen op los.

Taante is met haar zesde zintuig in haar tweede jeugd beland. Ze heeft zin in de toekomst en is op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Al zijn die vaak een beetje vreemd.. Wees welkom! Aanvang 20.15 uur. Het publiek gaat samen met Jetty terug naar af, naar hoe het ooit begon. Is ze gek? Dement? Nee hoor, Jetty ziet gewoon nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.

Theater maken, acteren, cabaret, zingen, presenteren of columns schrijven, creatieve duizendpoot Jetty Mathurin (1951, Paramaribo) is van alle markten thuis. Sinds 1989 maakt Jetty haar eigen theaterprogramma’s waarmee ze een manier heeft gevonden haar eigenzinnige kijk op de samenleving vorm te geven. Met haar achtste voorstelling Jetty Jubileert met liefde en overvloed vierde zij vorig seizoen haar 25 jarig theater jubileum.

De voorverkoopprijs is € 16,50. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop. Meer informatie is te vinden via www.theaterzuidplein.nl.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.