Bouterse wil ‘andere’ verpakking kritiek

79

PARAMARIBO, 26 sep – President Desiré Bouterse heeft graag dat kritiek vanuit de coalitie ‘op een andere wijze verpakt wordt.’ Bouterse maakte zijn wens kenbaar tijdens een bijeenkomst met de parlementariërs van de coalitie. Aan de vooravond van de presidentiële jaarrede is hen gevraagd “te letten op de wijze hoe zij zich gedragen in het parlement.”

Het beroep schijnt hoognodig te zijn geweest. “Soms komt het voor dat zelfs coalitiegenoten een andere schaats rijden dan wij verwachten. In het parlement is het goed een stootrichting te bepalen”, zegt Bouterse tegenover de Times of Suriname. Het is niet de eerste keer dat het staatshoofd zich ongelukkig toont met kritiek uit eigen gelederen. Zelfs kritiek uit zijn eigen politieke partij NDP is wel eens ervaren als ‘te hard.’

Volgens de Times is vooral de verdeling van domeinland een heikel punt. De kritiek is niet van de lucht. Dit bleek ook tijdens de bijeenkomst. De ontevredenheid over het beleid op Ruimtelijke Ordening Grond & Bosbeheer werd niet onder stoelen of banken geschoven. Dit ministerie staat onder beheer van de NDP sinds coalitiegenoot KTPI er een puinhoop van maakte. “Het beleid bezorgt slapeloze nachten. Het is moeilijk onze mensen zoet te houden”, zegt een parlementariër van de NDP.


79 REACTIES

 1. Nou hier moet echt heel hard op lachen serieus, zeg gewoon dat je van niemand kritiek duld, dan ben je een man
  Hij is zijn tijd op de podium vergeten toen moest iedereen het ontgelden associaal ding dat je bent.


  Maak melding

 2. MAN AANHANGER VAN (NDP) OCCUPEERT BUSHUIS.

  En dat geeft DADA ook slapeloze nachten.

  Zie dWT foto / Claudio Barker (dWT.com van 25/09/2012)
  Lekker ontspannen ligt deze man in het bushuis aan de Grote Combéweg voor het Belastingkantoor. Door zijn occupatie kunnen andere mensen van de NDP echter niet in de schaduw op de bus wachten.-.

  En kritiek mogen de NDP-aanhangers niet op DADA leveren hoor.
  Alleen middels een (foto verpakt) kan op slinkse wijze kritiek op het DOEJAAR worden geleverd.


  Maak melding

 3. goed zo oom Desi, i love Su! lang leve onze president…
  …t volk heeft Bouta gekozen, vreten jullie maar jullie nieren op, stelletje achterbakse eurosuri’s…we’re happy in SU..
  KOWROE E NAK DENG, HAHAHA


  Maak melding

 4. Het is alom bekend dat de NDPers geen volks vertegenwoordigers zijn maar een stelletje
  gatlikkers van DDB.
  Ook al schreeuwt DDB dat 1 + 1 = 3 ook dan zullen deze onderkruipers gaan schreeuwen “Follow the Leader”
  Aan de paarse idioten die gezegend zijn door een formidabele en onbegrensde naiviteit en domheid hoef je geen tijd te verspillen want ook voor hun is het
  onderstaand spreekwoord van toepassing.
  “Je mag ezels onderwijzen en trainen hoelang en hoeveel je hebben wilt paarden worden ze nooit”
  Met vr groet


  Maak melding

 5. Desi,je weet dat 99% van DNA leden uit analfabeten bestaat.
  Hoe wil je dan een “andere verpakking” mbt kritiek realiseren?
  Die vorm van beschaving moet je (op z’n minst;let op op z’n minst!!!!!)aan beschaafde GESCHOOLDEN en beschaafde HOOGOPGELEIDEN overlaten;en niet aan wat er nu in DNA te vinden is/rondloopt.
  Steekproef:
  Zie maar hoe het alleen al op dit forum toegaat,dus HOE DAN andere verpakking????????


  Maak melding

 6. ‘ President Desiré Bouterse heeft graag dat kritiek vanuit de coalitie ‘op een andere wijze verpakt wordt’

  Waarom verbaast mij dit niet? Meneer de Multi-couppleger heeft als anti-democraat altijd moeite gehad met kritiek op zijn persoon en zijn functioneren.

  Dat heerschap verzamelde in de loop der tijd niet voor niets een stelletje ja-knikkers om zich heen. Wie niet meer ja-knikte, werd door hem vaak met harde hand ‘weggewerkt’.

  Hier spreekt de man die er voor zorg draagt dat het Surinaams volk in tweeën is opgedeeld. Hij is simpelweg een sta in de weg voor Suriname’s natievorming. Wanneer hij van het (politieke) toneel verdwenen is, kan het Surinaams volk haar wonden likken en verdergaan. Tot aan die tijd is het alleen maar behelpen met foute president en diens kleinzielige retoriek


  Maak melding

 7. Mi gudu (yolanda m): DADA wil ‘andere’ verpakking kritiek.
  Nog een prettige dag verder met jou in een (paarse) kleur verpakte SARDIEN.
  Wij zijn nl. in het DOEJAAR mi gudu.


  Maak melding

 8. Eey DADA Fawaka?

  jij hebt tog 2 regeringen??

  pasew no klets…hoe bedoel je?

  nou eentje van 25 – 05 – 2010,..en eentje van ’82

  ja maar pasew…het zijn allemaal ordentelijke lieve chauvinisten geworden,…een regelrechte STERKE aanwinst,..wijn zijn n.l. op één lijn!!

  jij bedoelt drugslijn!!!

  Maar Pres..hoe zit dat met Baby Dino??

  ja,..hij wil egt worden mijn opvolger…Fame & Faith in de Familie!!

  jij bedoelt…Shame & Shit!!

  Maar Pres..heeft hij ook zo’n trouwe elite eskader als U!!

  Ja tog pasew…denk aan Meriba en Wortel!

  en hoe zit dat met geestelijke ondersteuning Pres??

  wel,..dat wordt de onechtelijke zoon van Steve Meye!!

  en wie is de Vader????

  IK 🙂 🙂 🙂


  Maak melding

 9. Bij de indiening van de begroting mogen geen burgers en publiek meer aanwezig zijn morgen.Alleen ‘zijn volk’die zich al geregistreerd hebben.De rest moet het op de TV volgen.Aldus juf jenny.Trouwens vraag ik mij af of ze gescheiden is van glenny geerlings.Het is steeds dat ze simons gebruikt.Ook haar pas opgerichte stichting heet jennifer simons.[bescherm vrouwe van illegale straat venters]

  Cobie.


  Maak melding

 10. “Soms komt het voor dat zelfs coalitiegenoten een andere schaats rijden dan wij verwachten”, zegt Bouterse

  __________________________________________________

  Zo iets heet “een eigen mening hebben”, niets mis mee.

  Dualisme (het kritisch bekijken van je eigen wetsvoorstellen) is een groot goed.

  Wat wil je dan? Ja-knikkers en Nee-schudders op commando?


  Maak melding

 11. …dus bouta de verchrikkelijke heeft de coalitie weer even eraan herhinnerd waarom zij daar zitten …juist ja…om Ja te knikken en stemmen te vergaren..vervolgens is het tape plakken op je smoelwerk en doen alsof alles goed is.
  Hai baja….HOREN ,ZIEN EN ZWIJGEN!IS BOUTA ZIJN SLOGAN!


  Maak melding

 12. Dat mensen deze onzin nog langer pikken van deze drugsdealer en moordenaar, maar zijn bang voor hun positie, dus kan hij zeggen en doen wat hij wil, en wanneer deze sta in de weg president zonder enige visie voorgoed van het toneel is verdwenen gaan ze pas beseffen dat deze man meer kapot heeft gemaakt dan heeft opgebouwd, tot zolang blijven ze slapen die hielenlikkers die achter hem aanlopen.


  Maak melding

 13. Deze president heeft de politieke macht nodig om een veroordeling voor moord te ontlopen.(Woorden van Van der San). Hij zal er alles aan doen die macht te behouden. Mark my words!


  Maak melding

 14. Trouwens, Baas Bouta Bouterse (tripple B) heeft het over “een scheve schaats rijden”.

  ————————————————–
  Sinds wanneer wordt er in Suriname geschaatst?
  ————————————————–

  Is dit geen verdorven koloniaal slavenmeester gezegde waar Baas met pracht en praal direct afstand van moet nemen?


  Maak melding

 15. @RAY > “HOREN ,ZIEN EN ZWIJGEN! IS BOUTA ZIJN SLOGAN!”
  ————————————————–————————————————–————————————————–

  …eerder Horen, Zien en Dreigen


  Maak melding

 16. Zijn tijd zit erop. Hij weet dat en de bevolking die (helaas) op hem gestemd hebben weten dat nu ook. Hij slaat als een idioot om zich heen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Desi Delano, Santo Boma wakti yu..pikinman..

  VERKIEZINGEN NU !!!


  Maak melding

 17. Hahahaaaaaaaa……de kleinzerige rode mannetjes zijn ook hier geestdriftig bezig!
  Ze zetten hun zelve voor AAP hier en wij hoeven de moeite niet eens te doen het te bewijzen!
  Whahahaaaaaaa….bij de ndp sekte is er geen gebrek aan CLOWNS zo te zien.Je blijft maar lachen met ze!
  whahahaaaaaaa


  Maak melding

 18. Bouterse is politiek gekneveld door Somohardjo en Brunswijk. Deze lieden hebben ervoor gezorgd dat de Amnestiewet door de strot van het volk is geduwd. Gevolg hiervan is dat Bouterse geen allesomvattende kritiek kan leveren op die ministeries die verbonden zijn aan de AC en PL. Bouterse weet dat ministers uit zijn kabinet die verbonden zijn aan deze partijen, incompetent zijn en er niet van zullen bakken. Ze zijn ronduit slecht! Maar Bouterse staat in het krijt bij deze omstreden figuren. Hij kan geen kant op. De bevolking heeft hem een kans gegeven. Nu blijkt volgens zijn eigen verklaring dat hij de beloftes niet waar kan maken. Bij de volgende verkiezingen moet het volk deze regering naar huis sturen. Er zit niets anders op.


  Maak melding

 19. Bouterse heeft de kracht van het vrije woord schromelijk onderschat. Hij wil dat de kritiek gemachtigd wordt. Dat zijn typisch woorden van een dictator. Het klinkt bekend in de oren. In de jaren 80 werd de vrije meningsuiting al aan banden gelegd. Tegenstanders werden opgepakt en gemarteld. Deze tijden mogen nooit meer terugkeren.


  Maak melding

 20. Baas wil alleen maar ja knkkers in zijn coalitie, want je mag niet schaatsen in je eigen coalitie als je niet goed kan schaatsen ga je glijden pas op jongens pas op !!!. Baas voelt zich ongelukkig met kritiek uit eigen gelederen en nog erger zelfs kritiek uit zijn eigen politieke partij NDP het is als ervaren te hard vindt Baas pas op jongens……


  Maak melding

 21. Je mag niet schaatsen in je coalitie mag niet hoor!!!. Jullie wonen en wonen toch niet in Hoiland verkeert hoor jullie wonen in Surimaribo zegt Baas hoor er is geen ijs maar graaaaaas.


  Maak melding

 22. schaatsen, schaatsen wiede wiede je waagt ’t boem.niet doen jullie hebben geen schaats schoen en dan komen we in de opositie, dan is het vervroeg verkiezing dan is het een gedoe


  Maak melding

 23. schaatsen, schaatsen wiede wiede je waagt ’t boem.niet doen jullie hebben geen schaats schoen en dan komen we in de oppositie, dan is het vervroeg verkiezing dan is het een gedoe


  Maak melding

 24. Wat ik mooi vind is dat er een aantal aanhangers van Bouta zoveel moeite doet om critici de mond te snoeien.
  En aangezien ze dat niet met woorden kunnen geven ze alle hier gegeven meningen een min.
  Dat vind ik heel byzonder.

  Ha Ha


  Maak melding

 25. …en die idioten die zoveel kritiek leveren tegen ons democratisch gekozen president de heer DDB stemden massaal op pvv? who’s stupid…stelletje hypoKritische racisten, God zij gedankt dat jullie nu hielelikkers in NL zijn…blijven jullie daar! 🙂


  Maak melding

 26. @yolanda m,

  Ik woon in Suriname Paramaribo welteverstaan.
  Dat Bouta democratisch gekozen is vind ik prima.
  Maar ik mag in een democratisch land toch wel een mening geven of niet????

  Maar ik ben blij dat ik jou een dagtaak kan bezorgen om alle reacties in de min te zetten.


  Maak melding

 27. Gelet op de reacties is DDB zelf geschrokken van de
  zoveelste onzin die hij heeft uitgekraaid.
  Zoals het een goede despoot betaamt heeft hij de
  surinaamse/paarse NSBers aan het werk gezet om deze
  forum voor de zoveelste keer te manipuleren.
  Ik weet met zekerheid dat het tij voor hem niet valt te keren.


  Maak melding

 28. @kamper, dacht je dat echt mn lieve Kamper? ik heb totaal niks tegen jou mening, integendeel, jammer dat je die van ‘ons’ (de meeste Surinamers) niet respecteerd…maar ik snap je ergens wel hoor, gezien je naam…get well soon
  @programmer…ur sick…als je wat meer je hersenen zou gebruiken (as je ze hebt natuurlijk)zo je weten dat je onzin uitkraait 🙂
  groetjes vanuit SWITIE SRANANG


  Maak melding

 29. @KOOS DE IDIOOT? verkiezingen nu zeg je? whahahaha, ben je al aan t dementeren? ur sick, get help mie mati, get help.

  beste president DDB, u bent door het volk gekozen, let aub niet op dit stelletje negatieve personen vanwie de meesten geen moederland hebben, ze leven in wrok en velen van ze hebben het nu koud, ze hebben feitelijk geen leven, vergeef ze..en gaat U aub op dezelfde gekozen weg door, het gaat beter met Suriname dan ooit tevoren, ze kunnen het gewoon niet hebben…


  Maak melding

 30. @Programmer

  Hallo, ie fetre loesoe noh.
  Sang psa heb je natte dromen van Esmerald.

  Niet eens een reïncarnatie van een reïncarnatie van een reïncarnatie zal ooit een slavin zijn van die killer bouta.

  Dus doe jezelf een lol.

  Dat domding zit ook hoog en droog in p’tata gezien haar ip-adres.
  Hoe dom ken je niet zijn en ze is niet eens blond, whahahahaha


  Maak melding

 31. Binnen de pro-Bouterse aanhang bespeur ik grote paniek. Ze zijn nauwelijks in staat inhoudelijk te reageren op de kritische opmerkingen die worden gemaakt n.a.v. de uitspraken van hun leider. Ze slaan wilt om zich heen en zien in elke kriticus een potentiele vijand. Deze pro-Bouterse aanhang is qua emotie te vergelijken met de bevolking van Noord Korea waar de mensen hun leven willen geven voor hun thans overleden leider Kim II Sung. Het nationaal – socialisme in het het toenmalige Nazi-regiem had ook een bevolking die blind was voor haar leider en die geen enkele vorm van kritiek duldde. In Suriname bestaat er ook een dergelijke aanhang. Hun liefde voor hun leider gaat zelfs zo ver, dat ze zelfs hun moeder opofferen. Geen gezonde ontwikkeling!


  Maak melding

 32. Deze man moet zijn volk opvoeden.
  Schandalig hoe ze zichzelf verwoorden.

  Moet je nu eens lezen:
  Enkele reacties op de FB pagina van gfcnieuws suriname:

  “Soekirman Moeljoredjo Waarom weer iets voor de president? Na ongeveer 16jaar weg te zijn geweest, baja…. een beetje verwesterd en men probeert de president wegwijs te maken van hoe het moet…, want in Holland of USA is het zo en zo. Pas als men zelf, of een geliefde betrokken is in zulke beknellende situatie, weet men hoe lastig het is dat de ambulance of ziekenauto lang weg blijft… maar wanneer men praat van belasting verhogende maatregel om ook de gezondheidsector te verbeteren…. dan hoor je mensen al janken… vooral diegene die jaren in een westers land gewoond heeft en op vakantie zijn. Ooit gehoord van Voorkomen is beter dan genezen? Wel nu, wees altijd voorzichtig, in het verkeer of thuis, want je weet maar nooit wie het volgende slachtoffer kan worden. Ongeluk of ongeval kent geen gezicht, trouwens die heeft ook van de mens geleerd niet te discrimineren.

  Melissa de Meza Goed zo Soekirman ze stellen xich altijd aan als ze na zoveel jaar terug komen ze hebben altijd praats in hun bek waarom kom je in su kletsen dan blijf daar waar alles puntjes op de “i” is BELACHELIJK haat zulke gasten mang.”

  Boi, daarom is het verstandig om voorlopig hier te blijven.
  Met dit soort van uitschot ken je een land niet opbouwen.


  Maak melding

 33. Whahahaha, woeiiiiiii

  Hallo A_Ziekelijk.

  Doe dom, we weten dat jij het bent die 10 minnetjes in 1 keer kan plaatsen.
  Het zijn echt geen 10 Surinamers.

  Iedereen ken dat zien.

  – men neme 2 laptops of 2 desktops
  – ga naar online (zie onder)
  – zie het aantal suri’s online.
  – het aantal karoes online.
  – zie het aantal mensen op een topic(deze bijvoorbeeld)
  – eureka, het zijn er echt geen 10.
  – maar dan hoe dan, binnen 1 sec 10 minnetjes.

  Whoooooooiiiii.

  Je doet je best maar, de reacties verdwijnen toch niet bitch.

  Ze ken er in 1 keer 10, maar ook 5.
  En dit kunstje flikt ze 2x.

  Dus vrienden, wees gerust, het is maar 1 persoon die dit flikt.

  Geen dank, graag gedaan.
  whahahahahahahahahaha.


  Maak melding

 34. @Esmerald

  Je zit alleen maar aan het bluffen met je grote muil op deze forum want je kan niet weten wat het ip adres van iemand is.
  je djaft alleen maar hier.soso poor lai.


  Maak melding

 35. oh God, ik ben zo dankbaar dat ik in Suriname woon en werk en dat ik niet behoor tot dat negatieve volkje die zich ergens Surinamer voelt maar van wie de ouders van het grootste gedeelte, of zij zelf, bij de onafhankelijkheid met hun staart tussen hun benen zijn weggerend naar nl.
  aUb, laten ze daar blijven aub. ik weet t, ze zijn OOK DAAR uitschot gezien ook NL ze liever kwijt dan rijk is.
  tjepotie…


  Maak melding

 36. Sang, A_Ziekelijk is plots spinderella en jolanda m geworden.

  Domding, iedereen ken het nu zien, je bent grandioos door de mand gevallen.

  En hoe weet ik dat jij het bent cruella.
  Omdat alleen een jaloerse bitch, binnen 1 seconde 20 minnetjes kan geven, nadat leden van deze site mij welkom heten, na mijn afwezigheid.

  Ziekelijke jaloerse b.itch.
  Je hebt jezelf verraden B.itch.


  Maak melding

 37. Het ging nl hierom.

  Zooooo, en nu ga ik koken voor het manneke, zou je ook moeten doen.
  ohh sorry, heb je niet.

  Whahahaha, woeiiiiiii

  Hallo A_Ziekelijk.

  Doe dom, we weten dat jij het bent die 10 minnetjes in 1 keer kan plaatsen.
  Het zijn echt geen 10 Surinamers.

  Iedereen ken dat zien.

  – men neme 2 laptops of 2 desktops
  – ga naar online (zie onder)
  – zie het aantal suri’s online.
  – het aantal karoes online.
  – zie het aantal mensen op een topic(deze bijvoorbeeld)
  – eureka, het zijn er echt geen 10.
  – maar dan hoe dan, binnen 1 sec 10 minnetjes.

  Whoooooooiiiii.

  Je doet je best maar, de reacties verdwijnen toch niet bitch.

  Ze ken er in 1 keer 10, maar ook 5.
  En dit kunstje flikt ze 2x.

  Dus vrienden, wees gerust, het is maar 1 persoon die dit flikt.

  Geen dank, graag gedaan.
  whahahahahahahahahaha.


  Maak melding

 38. Als de regering Bouterse op het eind van haar bewindsperiode haar doelen niet heeft gehaald, zal zij hoogstwaarschijnlijk de schuld schuiven in de schoenen van de binnenlandse oppositie en Nederland. Bouterse zal wederom een kunstigmatige vijand creeeren en zodoende het naive volk zand in de ogen strooien:

  ‘Dankzij de vijanden van het volk, hebben we niet een achterstand’.


  Maak melding

 39. Ik denk dat het een goede zaak is dat onze progressieve president enige ordening aanbrengt in het zootje ongeregeld dat zich parlement noemt. Vooral de warrige en ongeorganiseerde oppositie maakt er vaak iets van dat op een vismarkt lijkt. Een visiewojo hoort echter thuis aan de waterkant en niet in het parlement. Ook leden van de NDP dienen zich te houden aan beschaafde protocollen en niet op de solotoer te gaan. Suriname dient af te rekenen met de traditie van ongeorganiseerd vergaderen. Onder het front kon deze traditie zich vrij ontwikkelen maar het doet me een deugd dat onze meest vooruitstrevende president aller tijden eindelijk een einde maakt aan deze schooljongenspraktijken. Leve Suriname!!!!

  @Esmerald

  Beste Esmerald, zoek AUB hulp. Als je zo graag kletskoek wilt verkondigen, meld je dan aan op Mamjo. Daar is men gek op roddel en achterklap ;). Ik moet wel eerlijk toegeven dat je beschikt over een levendige fantasie.


  Maak melding

 40. Beste Anna_Zeepbel: Ik heb echt ( nee, niet echt eigenlijk) dat jij als een paars slaafje achter deze drugscrimineel en moordenaar blijft aanlopen die de afgelopen 2,5 jaar werkelijk NIETS heeft gepresteerd.

  ” meest vooruitstrevende president aller tijden”

  Noem dan eens 3 maatregelen die hij met succes heef uitgevoerd of 3 doelstellingen die hij heeft behaald de afgelopen 2,5 jaar.


  Maak melding

 41. De president is niet aan het ordenen maar aan het muilkorven. Tussen de regering en het parlement is er in een moderne democratie sprake van dualisme.
  De president heeft nu dictatoriale trekjes die hij altijd heeft gehad die weer boven komen drijven.


  Maak melding

 42. Om kritiek op zijn regering te voorkomen,heeft bout ook het in bel internet laten opheffen.Hij droeg de VP op om de bandbreedte te verruimen in plaats om het internet goedkoper te maken.Kritiek op de pres.is nog steeds levens gevaarlijk.De spionnen van linscheer zitten zelf Waterkant af te struinen.Met vergaarde materiaal maakt limbo dan alles met de grond gelijk of schuift de schuld op het buitenland[NL].En als het even niet wil lukken dan komt linscheer hem zelf op de radio of Tv uitleg te geven in bedekte termen wat een mens in Sur allemaal niet kan overkomen.

  Cobie.


  Maak melding

 43. Bouta is een kat in het nauw, en ja, die maken rare sprongen.
  Kritiek van welke aard dan ook wordt niet in dank afgenomen door deze dwaas!
  Bouta weet heel goed dat hij geen van zijn belofte heeft waargemaakt aan zijn bevolking en vreest nu daarop te worden afgerekend.
  Daarom wil hij zich nog één keer laten gelden door iedereen, ja werkelijk iedereen de mond te snoeren!
  Bouta heeft alleen een grote mond en denkt daarmee weg te komen, maar de waarheid over zijn doen en laten komt nu allemaal naar buiten, hij heeft totaal niets waargemaakt!
  Hij zet zijn onnozele medestanders op dit forum te besmetten met zijn onzin, maar zelfs daar wordt doorheen geprikt.
  Bouta is een blaaskaak met zijn grote mond, dat daar nog mensen in mee willen gaan is werkelijk onvoorstelbaar, zijn zijn volgelingen dan echt zo blind? Blijkbaar wel, hij scoort alleen onder de ongeschoolde figuren welke denken dit forum te kunnen beïnvloeden, maar de waarheid over Bouta zal uiteindelijk zelfs onder de ongeschoolde paarse bende naar buiten komen.
  Bouta schreeuwd, blaast hoog van de toren, maar blijkt niets dan loze beloften en grof geweld te kunnen gebruiken.
  Hoe gaat een ongeschoold figuur als Bouta in God’s naam ooit een land hoger op de internationale ladder kunnen brengen?
  Bouta, het is over met alle loze beloften, niemand zal je meer geloven met al je geschreeuw.
  God’s woord zegt, zei die hoog van de toren blazen zullen diep vallen, en dat is nu jou deel Bouta, jij zult in de diepste put vallen welke je voor je eigen bevolking hebt gegraven.
  Mensen kun je in de maling nemen, maar God laat niet met zich spotten.

  Het recht zal uiteindelijk ook hier in Su zijn zegen vieren.


  Maak melding

 44. Bouterse zou het liefst een coalitie willen bestaande uit; natuurlijk zijn eigen NDP (Njan Dringi Partij), GLP (Gat Likkers Partij, PWP (Pajong Waaiers Partij) en de JKP (Ja Knikkers Partij).


  Maak melding

 45. Ik denk niet dat Linscheer de kritische IP-adressen info van Waterkant kan kopen. Wel schakelen ze loekoemans in om te achterhalen wie het zijn. Bouta zijn zus is zelf loekoeman en heeft een praktijk in Den Haag.


  Maak melding

 46. @Esmerald

  Ga gauw terug naar je mandje mamjoslettenbak. En val ons niet meer lastig met je gefrustreerde minnetjes en plusjes syndroom. Mij zal het in ieder geval worst wezen wie plusjes of minnetjes geeft. Maar ik heb dan ook geen last van de zwakzinnige luizenstreken die jij steeds opnieuw weet te bedenken. Get a life waardeloze snertbountie. Schrijf eens een reactie met inhoud dan nemen we je misschien wel eens een keer serieus. En nu gauw wegwezen onhebbelijk ziek ding want niemand is geinteresseerd in jouw gestoorde fantasieën. En stop vooral de plusjes maar gauw in je r**t.


  Maak melding

 47. @Henk Molenaar

  Luister noh swa. Dat introduceert me niks want dat slaat nergens over. Maar waar heeft dat nou voor nodig swa. Ik zal je eens een poepie van eigen deeg laten ruiken want wie niet sterk zijn, moet slim is. Het maakt mij niet erg swa. Geef mijn portie maar aan Flipper. Swa ik zeg je, ik ga niet met jou onder discussie want dat legt geen doden aan de zeik. Dat helpt toch geen nut want wat je zegt geeft toch niets uit. Ik heb met jou nog een varkentje te schillen maar ik ga eerst de kat uit de boom zeiken. Je moet geen wakkere honden slapend maken swa. Wat insemineer je swa. Je moet niet dronken dat ik denken ben want alles wat ik doe bepaal ik zelf wel uit. Ik weet swa, je ben erg door mij gevaccineerd en je weet geen vraag op mijn antwoord. Maar dat mag de prut niet drekken. Maar executeert u mij want ik ga nu verder met de ovulutietheorie van Darwin. Je imiteert me mateloos en je denkt toch zeker niet dat je bang voor me bent? Je nekt uit je lul maar evengoed hartelijk geteleviseerd. 😆


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.