Geen terugkeer Royston Drenthe naar Feyenoord

9

Royston Drenthe heeft gisteren van de technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel, te horen gekregen dat er voor hem geen plek is in de Kuip. De 25-jarige Rotterdammer van Surinaamse afkomst wil dolgraag terug naar Feyenoord, maar een rentree is uit financieel en speltechnisch oogpunt definitief van de baan meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant sprak de enkelvoudig international vorige week donderdag uitvoerig met Martin van Geel, die enkele dagen bedenktijd vroeg om uitsluitsel te geven. Gisteren blies hij de komst van Drenthe definitief af. ‘Ik heb hem inderdaad verteld dat een terugkeer naar Feyenoord niet aan de orde is’, zegt Van Geel tegen de krant.

Drenthe, die afgelopen maand nog een nieuwe tatoeage van Feyenoord op zijn huid liet plaatsen, werd in 2007 voor 15 miljoen euro door Real Madrid weggekocht uit Rotterdam. Lees het uitgebreid artikel in Het Algemeen Dagblad.


9 REACTIES

 1. Royston Drenthe, een groot talent.
  Helaas te vroeg bij Feyenoord weg gegaan voor het grote geld.
  Nam zijn opdracht niet serieus uitgespuugd door zijn werkgever vanwege het feit dat hij te vaak te laat kwam.

  Jammer ik hoop dat ie een goeie club vind en dat hij daar zijn taak wel serieus neemt.


  Maak melding

 2. Toen ik mij ongezouten mening gaf over deze jongen werd ik hier op dit net voor racist uitgemaakt, nu wil hij terug naar Feyenoord terwijl hij de kans had om verkocht te worden en op huurbasis bij Feyenoord te spelen meneer wou dat niet en nu wil hij terug.
  Diepe respect voor Ryan Babel


  Maak melding

 3. @@ Lachmon denk je dat SU hem kan betalen?? Moengo Tapoe zou dan geen slecht idee zijn.

  Ik geloof dat Sparta of Heracles wel iets voor hem is!! Maar goed! hij is degene wier bepaalt!


  Maak melding

 4. Royston Drenthe was een groot talent, in feite te vroeg vertrokken uit Ned, maar goed, het grote geld lonkte, en nu in feite is ie wat Ned betreft uitgeblust
  Jammer, en eea heeft ook te maken met zijn gedrag, en met name in Spanje en bij Everton heeft dat hem parten
  gespeeld en bij Feyenoord is men duidelijk, er is geen plek meer voor hem. Als ie het geld wat ie verdiend heeft goed heeft belegd hoeft ie nooit meer wat te doen.


  Maak melding

 5. Royston heeft ervoor gezorgd dat Feyenoord tenminste wat aan hem verdiend heeft en dan komt van geel hiermee? Hmmmm. Laten wij hopen dat Pelle tenminste net zo toegewijd is aan 010, dat zij ook aan hem zullen verdienen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.