Radio programma blikt terug op Kwakoe Festival

4

Het grootste zomerfestival van Amsterdam, voorheen bekend als het Kwakoe Zomer Festival, komt vandaag (vrijdag 21 september) weer even tot leven. Het Saltoradioprogramma Double 7 FM gaat dan met twee markante gasten terug naar de ontstaansgeschiedenis die de problemen van de laatste jaren moet verklaren.

Roy Ristie, marketing en communicatie adviseur van weleer en antropologe/journalist Hanne Reus – schrijfster van het boek Ít’s Kwakoe Time’ – een bewerking van de scriptie waarmee zij in 2004 afstudeerde aan de Universiteit van Amsterdam, blikken op hun manier terug op de successen, feiten, valkuilen, bedreigingen en de liefde voor Kwakoe.

Hoe heeft het zover kunnen komen dat het Kwakoe Zomer Festival van weleer nu geschiedenis is. Dat wordt de hamvraag waarop wellicht voor het eerst het antwoord zal komen. Double 7 FM is op vrijdag 21 september te beluisteren van 16.00u – 19.00u op FM 107.9 en kabel 105.5.

Bekijk ook:

4 REACTIES

  1. Dat men hieraan nog aandacht aan gaat besteden, verloren tijd, niet doen mensen, ga iets nuttigs doen,
    dan lopen te zeiken over een Kwakoe festival die de laatste tijd geen ene moer meer heeft voorgesteld, en waar er alleen maar ruzie was en geld het middelpunt, een zielig gedoe, goed dat dit voor goed voorbij is.


    Maak melding

  2. Ik had het al aangegeven dat het een aflopende zaak is,,en kijk het is ook gebeurt,,kunnen jullie nog niet bezeffen van alles wat een su in nedland probeert te ondernemen op een politieke manier teniet gedaan word,,dan maakt het niet uit als het goed of niet goed is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.