Benefiet evenement voor de weeskinderen van Suriname

9

Schilderen, tekenen, naar school gaan, knutselen en spelen. Alle kinderen willen dit, maar niet elk kind beleeft het kind zijn. Stichting Unite For Basic Rights (UFBR) helpt een handje door weeskinderen wereldwijd een basis te geven, zodat ze hun toekomst beetje bij beetje kleur en vorm kunnen geven.

Met dit als hoofddoel en met de weeskinderen in ons hart organiseren wij van UFBR op 22 september 2012 een groots evenement om de weeskinderen een nieuwe, hoopvolle toekomst te bieden. Vorig jaar hebben we ons gericht op een aantal weeshuizen in Marokko. Dit jaar ligt ons hart bij de weeskinderen in Suriname. Want ook zij hebben UFBR hard nodig!

We hebben een leuk en afwisselend aanbod van Spoken word door woordkunstenaar Derek Otte, cabaretiervan de welbekende Rayen Panday. SoulSonicXpression zal de dansact van Rocking Commandos & Merage aka Mr48Barz + K.Samuel begeleiden tijdens hun optreden. Verder zal er een Zumba workshop worden gegeven door Janelle en Daphne van Achmea Health & Spa Center en een modeshow + veiling die wordt verzorgd door Styliste Afagh Morrowatian. Het hele programma wordt door Jane Vermaas gepresenteerd! Beleef het met ons mee in Surinaamse sferen, in goede gezelligheid en in kleuren van hoop. Met veel muziek, leuke kraampjes en heerlijke hapjes!

Steun dit goede doel, laten we de wereld wat meer kleur geven, en laten we vooral de kinderen hun glimlach terug geven. Laat dit evenement voor ons allen een uitnodiging zijn om ons steun, en warmte te tonen.

Reserveer 22 september in uw agenda!

Datum: 22 september 2012
Tijd: 13:00- 18:00 (inloop tot 13.30)

Locatie:
De Dépendance het Schieblock
Schiekade 201
3013 BR Rotterdam

Prijs: € 6-,

9 REACTIES

 1. Heb in 2002 6000 stukken aan kleding en schoenen uit eigen wil gestuurd naar Su voor weeshuizen weet niet of het is aan gekomen maar zij hebben mij NOOOIT bedankt of de tussen persoon is een player geweest


  Maak melding

 2. Tsja Paul, ik zou het ook niet weten, ik koop poppen in kringloop winkels, die maak ik schoon en brei kleertjes voor ze, wil ze aan die kindertehuizen geven, maar ik ga ze wel persoonlijk afleveren, dan weet ik zeker dat het er komt.


  Maak melding

 3. Paul, als Nederland Suriname niet geplunderd had dan had er niks gestuurd hoeven te worden want dan had Suriname ook alles wat Nederland heeft, misschien wel meer want de Surinaamse gulden was meer waard dan de Nederlandse en het land is veel rijker aan grondstoffen enz. Wel erg dat je nooit bedankt bent, net zo erg ald er nooit sorry wordt gezegd.


  Maak melding

 4. Na Mi: “als Nederland Suriname niet geplunderd had dan had er niks gestuurd hoeven te worden want dan had Suriname ook alles wat Nederland heeft”.

  Je bedoelt als Surinamers wat harder zouden werken, minder spook ambtenaren in dien had, zijn bodemschatten niet verkwanseld, een gerespecteerde president had….

  Suriname teert op haar bodemschatten en in plaats van dit geld te investeren in stimuleren in eigen economie wordt het geld over de balk gesmeten. God beware Suriname als er geen goud meer wordt gevonden. Suriname produceert helemaal NIETS. Alles,zelfs groenten en fruit, vlees wordt geimporteerd tewijl de Surinaamse grond tot de meeste vruchtbare van de wereld behoort.

  Suriname heeft van Nederland 4 miljard ontvangen: Dat geld is in een bodemloze put verdwenen.

  Beste Na Mi: Als ik jou was zou ik de schuld van de armoede in Suriname maar eens bij de Surinamers zelf gaan zoeken.


  Maak melding

 5. ANNE Punt maar was mijn eerste keer dus neem niemand kwalijk ook als ze maar gebruik worden of dat er tog iemand van eet denk ik. En vertrouwen is een schoon zaak dacht ik want is hulp je weet een ezel stoot zich niet badam! 1 badam ! 2 keer aan de zelfde ORGA

  NA MI BEDANKT VOOR DIE BLESS!!!! WANT DIE ZEGEN KRIJG IK WELL!!


  Maak melding

 6. Prima idee ook wij sturen regelmatig goederen voor dat doel .Mijn vrouw is hier ook zeer bij betrokken ook omdat zij zelf in de zeventiger en begin tachtiger jaren in huize tamara heeft gewoond . hierbij ook de oproep of er nog mensen zijn die daar in die periode hebben gezeten en die eens te kunnen ontmoeten hier in nederland of maart 2013 in suriname . mailt u naar 1960xx@gmail.com als er interesse is


  Maak melding

 7. Over twee weken gaat zeker tweetal dozen naar kindertehuis Sukh Dhaam in Commewijne Alkmaar met (school/kleding/schoeisel etc.)spullen!!!! Zij doen het buitengewoon!! Het adres is Zuster Jansenweg nr 1. Help ze graag aub!!!

  Forum lezers/ Helpen jullie ook mee? Gewoon DOEN!!!


  Maak melding

 8. JAMAN!! EN JAVROUW!! zekrr beter dat zij lees mijn berichten ik ben puur gericht op doen en denk dat wij zo ook vooruit komen want het volk is inde meerderheid laat niet alles voorde regering over had een voorstel om iedereen met deze potenci en de adrialine heeft op deze link een Orga of stichting bouwen kunnen wij veel meer doen veel varkens makken de spoeling dun


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.