Politie Suriname weet niets van vliegtuig Tibiti

64

PARAMARIBO, 19 sep – De politie weet niets af van een drugsvliegtuigje in het Tibiti-gebied. Volgens de Nederlandse pers moet het vliegtuigje er zijn gestrand, wat de aangehouden drugsbaas Piet W. een beroep deed doen op ‘Bouta.’ Volgens politiewoordvoerder Humphrey Naarden is de afgelopen jaren geen melding geweest van een noodlanding in dit gebied.

“We hebben de zaak nagetrokken en uit informatie van het korps blijkt dat zich daar een dergelijk geval zich niet heeft voorgedaan de afgelopen tien jaar. We weten niets van een gestrand vliegtuig dat is afgebrand en door politiemannen is aangetroffen”, zegt Naarden tegenover de Ware Tijd. Volgens de berichten zou Piet W. de drugs willen hebben voordat de politie bij het vliegtuig kon. Naarden zegt dat er geen sprake is geweest van een politiepatrouille naar Tibiti.

Bekijk ook:


64 REACTIES

 1. Want poeirie pres en zijn zoon gaan de politie er bij roepen wanneer zij met hun drugsdeals bezig zijn. Toch?

  Humprey Naarden had net zo goed niet hoeven te reageren op het bericht van het Tibiti vliegtuigje.


  Maak melding

 2. Mijn naam is haas, me no know nothing,
  Wie kan zich gooding nog herrineren?
  In een land waar 1 persoon het voor zeggen heeft zal niemand het in hun hoofd halen om de echte waarheid te vertellen.
  misschien mevrouw king die zogenaam uit suriname moest vluchten.


  Maak melding

 3. Neen natuurlijk niet ,natuurlijk weten zowel Naarden als bouta niks hiervan af.
  Piet wortel ,neem deze twee samen met je ten onder !!
  Je hoeft niet op ze te rekenen,zelfs met hun eigen criminele partners doen ze aan verraad!
  So remember;
  When you go down ,take these two partners in crime with you!


  Maak melding

 4. OH, Neen!! de criminelen gaan sporen achterlaten om gepakt te worden!! Wat is toch deze H. Naarden slim en denken dat de criminelen dom zijn!!!

  Achter het net vissen is ook niet slim!! naarden is de poepie gaan ruiken van de criminelen!! of de Cerosine!!


  Maak melding

 5. Beste waarnemend van waarnemend van waarnemend.
  Geeft niet hoor, wij begrijpen dat U geen ‘kik’ mag geven.

  Min. Belfor, als u dit nou effe regelt:
  “VS wil uitleveringsverdrag met Suriname voor drugsverdachten”,
  dan komt alles op zem pootjes terecht.

  De VS bezit krachtige opsporingsmethoden.
  Zij zullen dit varkentje wel effe voor U wassen.


  Maak melding

 6. @Sra je begreep mijn vraag dus blijkbaar niet.
  Kort samengevat denk je zelf dat als Bouta of wie dan ook drugs in zijn bezit heeft zij sporen zullen nalaten?

  Wel erg toevallig dat nog geen 2 dagen na het nieuws uit Nederland heeft de politie reeds grondig onderzoek verricht.


  Maak melding

 7. @Kamper
  Waarom is dat erg toevallig?Elk goed georganiseerd politie organisatie heeft documenten en archieven die zij kunnen nagaan. En aangezien 10 jaar geleden heus niet zo lang is, heeft de politie niet 10 jaren nodig dit te onderzoeken.

  Tibiti is bovendien niet ver in het binnenland maar behoort tot het kustgebied van Suriname . Iedereen die in die omgeving woont zou zich iets van moeten kunnen herinneren.


  Maak melding

 8. Kamper
  IK heb jou wel begrepen;;;maar uit eindelijk komt de naam van Bouterse weer naar boven,,dus het heeft geen zin om zo een vraag te stellen,,,wij weten waar het naar toe lijd.


  Maak melding

 9. …dan is het duidelijk dan heeft bouta zijn deel moeten afstaan aan de politie, anders zouden ze dino oppakken en levenslang opsluiten….

  ha ha ha ha, ze spreken de waarheid ha ha ha ha

  langa


  Maak melding

 10. Het kan dat Piet flauwekul vertelde, maar waarom doet hij dat als hij wordt afgeluisterd?

  Kan het dat de politie opdracht kreeg om niet te gaan? Het zal niet de eerste keer zijn.

  We zullen wel zien.


  Maak melding

 11. Ha ha ha ha…. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt……De politie in Suriname weet nooit wat!
  Bouta is aan de macht, denken jullie dat er nog iemand in Suriname te vinden is binnen de mensen van de regering en overheid die iets negatiefs over Bouta gaan zeggen?

  Suriname, Suriname Suriname, schaam je diep, spreek eens de waarheid!


  Maak melding

 12. Degene achter die drugstransporten die daadwerkelijk op regelmatige tijden plaats vinden in het binnenland, gaan echt niet aan Naarden vertellen dat er weer drugstransporten gaan plaats vinden, dus is zijn reactie overbodig, en zal hij waarschijnlijk ook gelieerd zijn met de nationale drugs partij van drugsdealer bouterse.


  Maak melding

 13. De waarheid droomd de hele wereld van hoe is een piramide ontstaan weet men wat het uitbeeld letterlijk en figuurlijk ik wil geen kuduz actie in Su hoor. Recht is Krom En de wereld is hel en dat doen wij mensen zelf basta BRRRRR!!


  Maak melding

 14. @GMAP

  naarden en “liepsie” weten wat de consequenties zijn als ze de waarheid spreken, de kwestie inzake dhr Gooding ligt uiteraard nog vers in hun geheugens.

  Lafaards.


  Maak melding

 15. Colombia’s laatste grote drugsbaron is gearresteerd in Venezuela. Dat heeft de Colombiaanse president Juan Manuel Santos dinsdagavond bekendgemaakt. Daniel ‘Loco’ Barrera is de derde grote Colombiaanse drugsbaas die het afgelopen jaar werd opgepakt.

  De 50-jarige Barrera kon na een maandenlange operatie waaraan meerdere landen meewerkten, waaronder Venezuela en de Verenigde Staten, worden ingerekend in de Venezolaanse stad San Cristobal.

  Als het moet komen ze Didibrie en z’n zoon ook halen. Dossier Piet Wortel ligt met 1 druk op de muisknop bij de DEA. Als het er al niet ligt. De VS houden een schoonmaakactie in Zuid Amerika en wat mij betreft maken ze een tussenstop in Paramaribo. Dan kunnen we eindelijk over verzoening praten en kan het land vooruit kijken. Zo lang Didibrie op het toneel is, wordt het niets en gaat het ook niets worden. Gek he, dat 1 man het verschil kan maken…


  Maak melding

 16. Of jij deronder ben . Boek naam zeg ik niet maar in de voor pagina staat ben je tevreden met hoe je leven loop, gaat het prima en probleemloos mag je dat boek niet lezen de hele wereld wordt voorde gek gehouden dus let op de U geen hoogebloed krijgt en doe je ding de mens weet zelf wat goed en kwaad is Basta BRRRRR!!


  Maak melding

 17. Alle drugsbaronnen (let wel ALLE!!!!) die onder de invloedsfeer van de USA vallen worden bij de lurven gepakt.De VS bepaalt “HET UUR VAN DE WAARHEID”.
  VROEG OF LAAT LOPEN ZE TEGEN DE LAMP!


  Maak melding

 18. De minister van Buitenlandse zaken van de USA Hillary Clinton heeft in een recent artikel haar nieuwe visie over ontwikkeling en leiderschap in ontwikkelingslanden uit de doeken gedaan. Vroeger dachten we; eerst economische ontwikkeling dan democratisering en morele ordening rechtstaat. De wetenschap leert ons dat die visie achterhaald is. Mevrouw Clinton zegt eerts democratisering instituten en morele ordening rechtstaat en dan pas economische ontwikkeling. Als boeven eenmaal aan de macht zijn gebruiken zij de rijkdommen van het land om zichzelf daarmee te zegenen en maken door bewuste corruptie anderen medeplichtig. De USA wil een uitleveringsverdrag met Suriname tekenen; Suriname is de laatste twee jaren meer dan ooit betrokken in interationale drugszwendel; Het wachten is op de luchtbrug Suriname Gambia die op verzoek van Turkije en het Middenoosten nu wordt voorbereid. De Amerikanen hebben Suriname op hun agenda. Hillary Clinton schreef ook dat de nieuwe despoten (zoals Bouterse) zich concentreren om de rijkdommen van het land (olie, goud,hout) te sluizen naar prive rekeningen. Suriname krijgt les van Equatoiaal Afrika. Jerry Rawlings die zich gehaat heeft gemaakt in Ghana na jaren te hebben ngeregeerd is in het geheim bij Bouterse op bezoek geweest. Jerry werd na zijn coup 2 maal herkozen. Maar het democratiserende Ghana wilde de autoritaire Rawlings niet meer. Hillary Clinton zei dat zij een nieuwe koers gaat uitzetten in de wereld. Meer nadruk op democratische normen en waarden, morele ordening van nde rechtstaat. Bouterse heeft het gehele parlement ontmanteld en twee partijen gewoon uit de regering gezet. Hillary zegt ook dat de nieuwe machthebbers in Afrika de bevolking misleiden met groeizijfers van de economie, maar zij kunnen niet aantonen dat de kwaliteit van het leven vooruitgaat en dat de armoede bestreden wordt. In de Afrikaanse landen waarmee Suriname betrekkingen aanknoopt zijn bedenkelijke presidenten aan de leiing en is er een megacorruptie en gigantische armoede. Clinton voorspelt dan ook dat de geest van de Arabische lente van 2012, de Noord-Afrikaanse volksprotesten tegen dictators wereldwijd invloeden zal hebben. Amerika gaat deze invloeden ondersteunen. Bouterse loopt nu regelrecht in de Noriega val, die door de USA in Panama is toegepast. De reizende Surinaamse parlementariers moeten meer opdoen van deze nieuwe democratiseringsprocessen in de wereld en zich niet laten omkopen met staatsgelden om te zwijgen over onrecht dat de Surinaamse bevolking wordt aangedaan.


  Maak melding

 19. Bouta moet de helf Pasen aan Politie De baas moet personeel de helf geven Ken jij Baas wel en hoe meer je hem haat hoe sneller klopt je hart en je maakt hem juist machtig zo met al dat vooroordelen BRRRRR!!


  Maak melding

 20. Ik had niets anders verwacht dan wat hierboven staat
  duidelijk toch, ze weten van niets, wat weten ze dan wel, ja dat ze er zijn, wat te doen hebben en meer niet. Prachtig allemaal die politie daar.


  Maak melding

 21. @Ludwich van Mulier

  Uitmuntend stuk, wel moeilijk leesbaar.
  Heb je een handje geholpen.

  De minister van Buitenlandse zaken van de USA Hillary Clinton heeft in een recent artikel haar nieuwe visie over ontwikkeling en leiderschap in ontwikkelingslanden uit de doeken gedaan.

  Vroeger dachten we; eerst economische ontwikkeling dan democratisering en morele ordening rechtstaat.
  De wetenschap leert ons dat die visie achterhaald is.
  Mevrouw Clinton zegt eerts democratisering instituten en morele ordening rechtstaat en dan pas economische ontwikkeling.

  Als boeven eenmaal aan de macht zijn gebruiken zij de rijkdommen van het land om zichzelf daarmee te zegenen en maken door bewuste corruptie anderen medeplichtig.

  De USA wil een uitleveringsverdrag met Suriname tekenen; Suriname is de laatste twee jaren meer dan ooit betrokken in interationale drugszwendel;
  Het wachten is op de luchtbrug Suriname Gambia die op verzoek van Turkije en het Middenoosten nu wordt voorbereid.

  De Amerikanen hebben Suriname op hun agenda.
  Hillary Clinton schreef ook dat de nieuwe despoten (zoals Bouterse) zich concentreren om de rijkdommen van het land (olie, goud,hout) te sluizen naar prive rekeningen.

  Suriname krijgt les van Equatoiaal Afrika.
  Jerry Rawlings die zich gehaat heeft gemaakt in Ghana na jaren te hebben ngeregeerd is in het geheim bij Bouterse op bezoek geweest. Jerry werd na zijn coup 2 maal herkozen.
  Maar het democratiserende Ghana wilde de autoritaire Rawlings niet meer.

  Hillary Clinton zei dat zij een nieuwe koers gaat uitzetten in de wereld. Meer nadruk op democratische normen en waarden, morele ordening van nde rechtstaat.
  Bouterse heeft het gehele parlement ontmanteld en twee partijen gewoon uit de regering gezet.

  Hillary zegt ook dat de nieuwe machthebbers in Afrika de bevolking misleiden met groeizijfers van de economie, maar zij kunnen niet aantonen dat de kwaliteit van het leven vooruitgaat en dat de armoede bestreden wordt.

  In de Afrikaanse landen waarmee Suriname betrekkingen aanknoopt zijn bedenkelijke presidenten aan de leiding en is er een megacorruptie en gigantische armoede.

  Clinton voorspelt dan ook dat de geest van de Arabische lente van 2012, de Noord-Afrikaanse volksprotesten tegen dictators wereldwijd invloeden zal hebben.
  Amerika gaat deze invloeden ondersteunen.

  Bouterse loopt nu regelrecht in de Noriega val, die door de USA in Panama is toegepast.

  De reizende Surinaamse parlementariers moeten meer opdoen van deze nieuwe democratiseringsprocessen in de wereld en zich niet laten omkopen met staatsgelden om te zwijgen over onrecht dat de Surinaamse bevolking wordt aangedaan.


  Maak melding

 22. Best Ludwich van mulier.
  Ik vind jou posting een goeie maar toch heb ik een paar brandende vragen aan jou.
  1) waarom heb jij Bouterse de rug toegekeerd,
  2) hoe komt het dat een figuur als Bouterse Suriname weer in gijzeling heeft.
  3) Is die onzichtbare hand, drugs,goud of wat anders


  Maak melding

 23. Yes we can!!!

  Focus maar lekker op Nederland.
  Laat je bloeddoorlopen oogjes vol haat, maar vol schieten van verdriet.
  We zullen je opvangen en troosten, no hard feelings.

  Yes we can!!!

  Aan alles komt een eind…….


  Maak melding

 24. Americanen ? Dat zijn de Inheemse mensen die een ieder onder waardeer. Bedoel je DE Kolonisten wat hebben hun te zeggen ze zijn nergens meer veilig En America gaat straat arm worden die gaat zeker ten onder Dus hou hun inde gaten ze sleepen onbewust enemy mee! BRRRRR!!


  Maak melding

 25. Eerste slachtoffer.

  Protocolletje.
  Maakt niet uit als ze tamara tamara vertrekt.
  Het plan ligt er.

  Jou regering borduurt ook voort op de plannen van de vorige Regering.
  Niets maar dan ook niets van hun eigen sociaal plan is verwezenlijkt.

  Dus… zoek een andere.

  And the beat goes on..


  Maak melding

 26. @ESMERALD das het geluidt van een automatische wapen en je heb gelijk elke begin heeft een eind hoor dus focus on momens arond ya. Ik heet Paul en Zwart ben ik love you all no hate bud nodledge spreader BRRRRR!!


  Maak melding

 27. @Paul,

  Dat na wang owroe gong yere, brrrrrrr, woeiiiiiii.

  De nieuwe hebben een ander geluid.
  Geluidloos. safrie, safrie.

  Voor dat je het door hebt lig je six voet onder.


  Maak melding

 28. De Surinaamse politie (er zijn uitzonderingen)
  zit tot haar neusgaten in de drugs.
  Denk maar aan de 200kg cocaïne die verdwenen zijn
  uit de kluis.

  De verklaring van Hr. Naarden wil niet zeggen dat
  er niets aan de hand is. Hij zit in de stad en niet
  in het binnenland.


  Maak melding

 29. wat mij opvalt is dat alles wat die bakra bassie zegt die redimusus overnemen …toch strak dat bouta ze laten voor wat ze zijn en dat vindt ik klasse .let them talk …je zal zien dat het verwaterd.

  olland is de laatste hoop voor deze redimusus ze denken dat ze de surinamers op andere gedachten gaan kunnen brengen .ze weten dat de ollandse justitie ze een oor aan naait maar doen alsof hun neus bloedt
  oeng dong en wo tang dong jipie no de ..vene heeft ze geleert dat olland is de baas .


  Maak melding

 30. Twijfelde al aan de echtheid van het verhaal maar daarintegen geen enkele voor of tegenstander zal ooit kunnen ontkennen dat er rondom Bouterse en consorte een vreemd luchtje hangt, daarom is het positieve van dit verhaal dat er door hun geen eventuele nevenactiviteiten kunnen worden verricht want ze zijn er nu weer stevig aan herrinnert dat ze onder een vergrootglas staan c.q. dat er gelet wordt op hun door de internationale gemeenschap, hierdoor kunnen ze alleen gefocust blijven op datgene wat er van hun verwacht wordt, namelijk goed bestuur, orde en vooruitgang.


  Maak melding

 31. Buiten het hele Tibiti verhaal om, de Verenigde Staten van Amerika zal nooit en te nimmer toestaan dat een wettig gekozen president in drugs handelt in hun achtertuin. Ze zullen dan eventueel door gebruik van Nederland of zelf met hun Korps Mariniers, of DEA, of CIA heel snel, doeltreffend en beslissend handelen, laat dat heel goed duidelijk zijn aan voor en tegenstanders.
  We moeten niet naief zijn en denken dat de Noord-Amerikanen niet weten wat er plaatsvindt in Suriname, de NSA en DEA tappen alle communicatie kanalen af in Suriname en Latijns-Amerika dus ze weten precies wat er speelt middels hun spionagebasis oftewel in de volksmond Ambassade geheten.


  Maak melding

 32. @Het Protocol,
  zoals het stuk al zegt: In NDP-kringen wordt verwacht dat het strafvonnis tegen partijleider Bouterse zal worden vernietigd door de Hoge Raad in Nederland.

  De Hoge Raad is een onafhankelijk instituut.
  Waar niemand invloed op kan uitoefenen: laat staan de NDP vanuit Suriname.

  Blij dat de hoge raad in Hoger raad een paar duizend kilometer verderop zit.


  Maak melding

 33. Aahh…een beetje surinamer uit su die wat opleiding heeft gehad moet nu heel hard gaan nadenken.

  Heeft uw idool ooit stelling genomen tegen drugs en vooral cocainehandel?


  Maak melding

 34. Het is schandalig dat Waterkant selectief censureert op IP adres.

  Als ik onder normale naam op mijn thuis pc inlog duurt het dagen voordat mijn posting wordt geplaatst of wordt zonder reden helemaal niet geplaatst. Log ik in met andere pc vanuit het buitenland – dus ander ip adres – wordt elke posting zonder vertraging direct geplaatst.

  Opvallend is dat alle pro NDP postings zonder problemen direct worden geplaatst

  Een kwalijke vorm van censuur dus.Waterkant onwaardig.

  Nu iedereen raden wie ik ben….


  Maak melding

 35. Als Nederland dacht front in 2015 te kunnen helpen met de valse aantijgingen jegens de Vader des Vaderlands, zullen ze bedrogen uitkomen.

  Hun zetbaas Tokkie, zal het niet halen, want we zullen hem tegen die tijd hebben opgesloten te Boma, voor corruptie, wiswasserij, drugshandel, zwendel en diefstal.

  Lees hieronder maar. Na OW, gaan we naar LVV en daarna na Juspol. Die hele top zit momenteel te bibberen.

  We weten wat er aan de hand is. De fronters denken met hand- en spandiensten de macht weer te kunnen grijpen, NO WAY, NO MORE FRONT.

  Un dringi dresi wakti siki.

  ———————————-
  Strafrechtelijk onderzoek OW periode 2006-2010 begonnen 19 Sep, 01:30

  Assembleelid Theo Vishnudatt Het strafrechtelijk onderzoek naar malversaties op het ministerie van Openbare Werken (OW) in de periode 2006-2010 is begonnen. Als voorzitter van de vaste commissie heeft assembleelid Theo Vishnudatt (Mega Combinatie/NDP) zaterdag bij proces-verbaal een verklaring afgelegd bij de politie van ‘De Nieuwe Grond’. Volgens de politicus zou de staat voor SRD 100 miljoen zijn beroofd.

  Terwijl president Desi Bouterse tijdens de laatste begrotingsbehandeling, corruptieve praktijken in de vorige regeerperiode aan de kaak stelde, diende Vishnudatt een rapport in bij assembleevoorzitter Jennifer Simons. Hij deed het verzoek om het rapport door te geleiden voor het instellen van een strafrechtelijk onderzoek. “Ik ben blij dat het onderzoek nu formeel is begonnen. Wij wachten niet op een anti-corruptiewet”, zegt Vishnudatt aan Starnieuws.

  Openbaar Ministerie ingeschakeld
  Bouterse zei in het parlement dat hij de helft van de VHP kon laten opsluiten als hij dat wilde. Hij liet doorschemeren dat er flink geknoeid zou zijn op het ministerie. VHP-voorzitter tevens assembleelid Chandrikapersad Santokhi merkte op dat niet de president, maar de rechter mensen opsluit. Hij daagde Bouterse tijdens de vergadering uit om de stappen te ondernemen als hij meent dat er corruptie heeft plaatsgevonden.

  De president heeft het rapport met een begeleidend schrijven doorgestuurd naar de procureur-generaal (pg). Vishnudatt zegt dat het rapport de resultaten bevat van een onderzoek dat een consultancy bureau gedaan heeft naar malversaties op OW in de periode 2006-2010. Dit is gebeurd in opdracht van minister Ramon Abrahams.

  Schokkend
  “Het is schokkend en tegelijk pijnlijk te moeten constateren hoe geslepen en creatief ambtenaren, stafleden en aannemers te werk zijn gegaan om uiteindelijk de gemeenschap van een bedrag van rond de 100 miljoen SRD te beroven. Hoeveel hadden we met dit bedrag niet kunnen doen aan sociale projecten voor de samenleving, hoeveel honderden woningen hadden we niet kunnen bouwen voor de sociaal zwakkeren of hadden we de AOV-uitkering voor onze seniore burgers verder kunnen verhogen”, stelt de politicus.

  Met dit onderzoek geeft volgens Vishnudatt de regering een signaal aan de samenleving dat zij haar belofte “om een kruistocht te beginnen tegen corruptie”, nakomt. Het assembleelid merkt op dat de oppositie in dezelfde assembleevergadering overigens had aangegeven een strafrechtelijk onderzoek naar vermeende malversaties op OW te verwelkomen.


  Maak melding

 36. Ha ha Afu Sensie, ik kom niet meer bij… “Vader des Vaderlands”. Je bedoelt toch president wit poeirie?
  Ha ha…dree ai dyaso jereh.

  Nu even serieus:
  bouterse is de man die het Surinaamse volk verdeeld houd. Hoe eerder hij het politieke domein en het machtscentrum verlaat, hoe beter dat voor de ontwikkeling van het vaderland is. Zijn vertrek is een kwestie van tijd….


  Maak melding

 37. dit vind ik echt een schande voor de Surinaamse politie,dat de korpschef zo dom reageert.
  Natuurlijk weet de politie er niets van,daarom heeft Pietje, bouta en dino gebeld zodat de politie er niets van mag weten.
  Ai baja wat een stelletje dombo,s.


  Maak melding

 38. Van mij mag het hele front de bak in als ze fout zijn. Maar haal dan ook die amnestiewet van tafel, graaf die lijken op en onderzoek alles.

  Recht voor één, recht voor allen.


  Maak melding

 39. Kijk Larry, dat jij de komiek wil uithangen, prima. Wil je het graag ergens anders doen, waar men om je onbenulligheid kan lachen, hier ga ik me alleen maar dood schamen.

  Dat Larry niet eens weet dat de etnische racistische partijen VHP en NPS de Surinamers altijd al verdeeld hebben gehouden omwille van de macht, is toch tekenend voor het niveau hier op waterkant.net.


  Maak melding

 40. En natuurlijk weet politie van Paramribo niets ! Het verbaast mij helemaal niets. Wiens brood men eet….., diens woord men spreekt. Oogies toe snaveltjes dicht……hahaha.Zo we doe á torie.Ie Sa Bie Tochh…

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 41. @DESIDINO
  Je zegt:”We moeten niet naief zijn en denken dat de Noord-Amerikanen niet weten wat er plaatsvindt in Suriname”.

  Dat weten ze zeker.In de laatste tijd zijn er nogal wat Surinamers in Nederland door de justitie in Nederland zelf en daar buiten door de DEA of CIA gearresteerd.
  En niet te vergeten,de beruchte den grote vis,Roger Khan!
  Die zullen met strafvermindering in het vooruitzicht gesteld,hevig uit de school hebben geklapt.
  Dus na Colombia is Suriname aan de beurt.


  Maak melding

 42. Valse schaamte Afu Sensie, valse schaamte…

  Waar je je als Sranangmang voor moet schamen, is die schandvlek die voor een riant salaris reisjes tussen Leonsberg, het Onafhankelijkheidsplein en Tibiti aan het maken is.
  En bovendien zijn vrouw en zoon financieel ruimhartig accommodeert met het geld van ’s lands belastingbetaler.

  Laten we het in dit topic maar niet hebben over de op etnische basis geschoeide politieke partijen in Suriname, want dan zijn we gauw klaar. Bij ABOP zitten er geen Javanen en bij de VHP zitten er geen Chinezen.

  Die paarse sekte lijkt zogenaamd alle etniciteiten te bundelen, maar schijn bedriegt. Mensen die onder jouw paarse paraplu schuilen, zitten er puur voor hun eigen (groeps) belang en niet vanwege dat nietszeggende ‘I love Su’.

  Het is maar dat je het weet.


  Maak melding

 43. Naarden zegt dat er geen sprake is geweest van een politiepatrouille naar Tibiti.

  Dus dan weet je ook niets van het vliegtuig mienier Naarrie!!!!!!!!!!! ik zou mijn haar nooit verven als ik jou was, ach ja, die hoeft eigenlijk ook niet te verven hihihihihihihih


  Maak melding

 44. Reis gewoon af naar Tibiti, doe sporenonderzoek en klaar.

  Ik bedoel; een noodlanding van een Cessna / Twinotter, 400kg coke en verbrand / smeulend aluminium kan je echt wel (ook een jaar na dato) gewoon aantonen.


  Maak melding

 45. De man die kon vertellen over landende en opstijgende vliegtuigen in het binnenland is op zijn eigen balkon doodgeschoten.En de politie durft het niet tegen de onzichtbare macht op te nemen.Want dan komen weer politie mensen om het leven.Eentje moest het al ontgelden in Springlands.En het heeft er alles van dat meriba meer van afweet.

  Cobie.


  Maak melding

 46. Het is gewoon weer één van die zaakjes die het daglicht niet kunnen velen, dus geeft baas Bouta de politie opdracht alles te ontkennen.
  Dat de politie niet het gebied in durft is al heel lang bekend, er zouden daar onzichtbare dingen gebeuren. Wat nou onzichbaar? Zeer zichtbaar, maar onzichtbaar gemaakt door Bouta en zijn bende!
  Getuigen worden gewoon omgelegd, zitten toch diep in de bossen, dus geen mens die daar naar omkijkt.


  Maak melding

 47. Ik hoop niet dat NL Surinaamse politie omkopen om naar valse informatie te komen, omdat ik helemaal geen vertrouwen in hun hebben, omdat ze van alles kunnen doen om zijn doel te bereiken.
  NL heeft toch sateliet, hebben ze geen opnames gemaakt.
  Bdw NL doet zelf aan drugshandel om zijn economie te versterken.
  Daarom heeft NL nog geen echte apparaat gemaakt waarmee je 100% drugs handel kan bestrijden.


  Maak melding

 48. Lipsie zoals iemand je eerder noemde.Sinds wanneer hoor je erbij?Jij bent pas komen kijken en niet zomaar.Jij had eerst als een kleinkind moeten stamvoeten om binnen te komen.Deze kans wilden ze(crew DiDiBrie)je niet geven / bieden omdat je een lafbek bent,toen Herman Gooding was doodgeschoten holde je met broers en vader naar de zo gehaate Nederland,want volgens mij behalve de vader Lipsie zrtten er nog 3of4 zonen in de politie dienst.Als je naar de politie kijkt en luistert zijn ze vaak niet op de hoogte van de meest ernstige dingen.En als jij Lipsie wilt weten hoe het er in het binnenland aan toegaat,vraag het aan Frank Playfair voormalig partijgenoot van DiDiBrie,want die wist het haarfijn uitleggen in het parlement(Su DNA)toen er een vliegtuig in het Marowijnegebied was geland.Hij vertelde hoe t vliegveld gemarkeerd was en dat er ook niet door de politie was opgetreden,omdat men bang zou zijn voor de koning(domding)van Marwina.Oeng mik oeng komrdie oeng tang foeng.Met dit wat er gebeurd is hoop ik zo dat Amerika ons help met dit gezwel.Oppakken de hele handel graag.Jammer dat ze die Linscheer niet hebben opgepakt toen hij kortgeleden met Belfort en Tjin liep sie in america was.Odi.
  Glenny.


  Maak melding

 49. @Larry ,
  Ze zijn te onwetend om het te snappen
  @ Protocol,
  Waarom zijn er zoveel Surinamers ontheven van hun functie??
  De grootste etnische zuivering in onze republiek suriname is op 29 November 1986 te moiwana gebeurd, het bloedbad van moiwana,waar vrouwen ,kinderen ouderen, zwangere vrouwen op beestachtige wijze zijn afgeslacht door het leger van Delano Desi Bouterse, Suriname is internationaal veroordeeld voor deze genocide.
  Is het deze beul die jullie vader des vaderland noemen? Ik schaam mij om surinamer te zijn


  Maak melding

 50. @GMAP Suri heeft mensen van uit 5 continenten die kwamen per schip. Inheemse zijn Suri’s derest[alle andere slaven contract aarbeiders zijn daar gebracht met andere woorden wij zijn gemaakte Suri’S history is inportant bij discussie fiinedag bless


  Maak melding

 51. Afu Sensie ,
  NPS en VHP zijn gefuseerd en NF geworden , hetgeen Nederlandse Front betekent !!!
  Bij de eco-toeristen staat het bekent als de Nederlandse Fauna !!!
  Dat maakt ook dat er maar een oppositie bestaat in de republiek Suriname , nl. Doe (-maar)en de rest zijn destabilisatoren !!!
  I AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 52. Pero,
  Weet jij wat mij opvalt?
  Valt mij op dat jij al de leugens en bedrog van drugscrimineel bouterse geloofd.
  ook op de vlucht dood geschoten . wij in het westen hebben meestal meerdere bronnen om te raadplegen,jij hebt alleen die paarse doctrine en paarse propaganda machine van Limbo , yu don KAW


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.