Suriname keurt aanslag op diplomaten VS af

51

PARAMARIBO, 13 sep – Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken veroordeelt de aanslag op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië. De dood van onder meer de Amerikaanse ambassadeur, Christopher Stevens , wordt betreurd. Er is alle begrip voor het besluit van president Barrack Obama om de veiligheid bij zijn ambassades op te voeren.

Suriname zal alle medewerking verlenen als er gevraagd wordt om extra beveiliging. De bewaking bij de Amerikaanse ambassade in Paramaribo is al aangegeven extra alert te zijn. “We keuren het af dat een vertegenwoordiger is aangevallen en dat mensenlevens verloren zijn gegaan”, zegt Lackin tegenover de Times of Suriname. Het Surinaamse standpunt zal formeel worden bekendgemaakt via de eigen diplomatieke posten in het buitenland.

51 REACTIES

 1. Hahahaaaaaa…whahahaaaaaaa….
  Dit allemaal zegt Lackin de postbode van bouta,die graag reizen naar landen die alles te maken hebben met een volk die onderdrukt worden door hun leiders,Venezuela,China,en Cuba zijn de grootste voorbeelden van.
  En toen huilde bouta nog krokodillen traantjes op de vn vergadering en wilde hij bv Iran en Palestina de volgende keer in de vergaderzaal van de VN zien en zijn Hamasbroeders groeten.
  Zijn eigen mensen thuis schiet bouta de verschrikkelijke morsdood neer,ontduikt zijn straf,forceerd amnestie ,show te boxel ,en kijk nu gaan Lackin en anderen reizen naar de usa en bedelen om de terrorist bouta te vergeven.
  Poepzakje bouta doet zijn mond niet open over zijn eigen misdaden tegen zijn volk hier ,zijn lippen zijn dichtgenaaid.En nu heeft hij een zooooooooooo grote bek.


  Maak melding

 2. Nou ja het zal zo zijn dat Suriname eea afkeurt, logisch, triest zoiets, maar wat doe je eraan, helemaal verwdijnen zulke aanslagen niet. Die gasten opereren overal, ze zijn slim, en als ze willen en wanneer doen ze wat, en dat weet die Obama ook, Meneer B L heeft ie opgeruimd,maar die hele zooi is er nog.Moeilijk torie.


  Maak melding

 3. @afu ede
  De mannen die bouta je vriendje,geexecuteerd had 8dec 1982,heb je ooit voor gerechtigheid opgeroepen voor deze mensen?Heb jij ooit deze meest gruwelijke actie van je baasje/vriendje veroordeeld?


  Maak melding

 4. Yes , dat is juist !!!
  Laten zien dat wij nooit en te nimmer een coalitie zal vormen of deelnemen met terreur activiteiten ; zowel nationaal als internationaal !!!
  Zelfs waren wij ( de Republiek Suriname ) in de jaren 80 slachtoffer geweest van Internationaal Staats Terrorisme , georkestreerd door de toenmalige kolonisator ( Olland )!!!
  Tot op de dag van vandaag moeten wij nog met de inmense gevolgen hiervan leren leven !!!
  Het geval van Wanica(grondbezetting)is een der voorbeelden van de gevolgen van Internationaal Staats Terrorisme , c.q gedwongen trans-migratie !!!
  I AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 5. He gefrustreerde koelie Ray,

  De coupers zijn gecouped. When playing with fire you may get burned.

  Ik wil gerechtigheid voor alle doden, ook die honderden militairen bijv. die door toedoen van jullie verraders samen met Nederland zijn gedood tijdens de binenlandse oorlog.

  Wanneer ga jij voor gerechtigheid oproepen voor deze mensen? heb jij ooit deze meest gruwelijke laffe daad van jullie en je zetbazen veroordeeld?


  Maak melding

 6. Ba Anansie ,
  Wat denk jij zelf ???
  Hebben wij hier te maken met een Bah Anansie of met Reinier de Vos ???
  I AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 7. Aanslagen op onze eigen zonen/broeders werden destyds met gejuich ontvangen terwijl je nu de aanslagen op anderen verwerpt. hoe hypocriet kan je zijn ?
  Lakei ziet de kankantrie boomstam niet in zijn eigen oog maar ziet wel de tandenstoker in de ogen van een ander ..
  Zeer triest wederom..


  Maak melding

 8. Lackin hou s.v.p. je mond dicht wanneer het gaat om het afkeuren van terreurdaden in Libië. Jouw broodheer bouterse heeft notabene Surinaams bloed aan zijn handen. Je wist het en toch heb je je aangemeld als zijn persoonlijke reisbegeleider.


  Maak melding

 9. Ach Ray ,
  Het enige en juiste antwoordt op de 15 Ollandse vazallen , is een kogel uit de loop die afgevuurd werd uit een geweer van een Surinaamse Patriot !!!
  Het is een “Patriottische daad “en een ” Verplichting ”
  Had jij het dan van ons verwacht dat wij de Ollandse vazallen op hun bolle-wangen zouden aaien ???
  De tenuitvoering van het vonnis geschiedde conform internationaal gehandhaafde standaard norm !!!
  Nek’s no fout !!!
  ME , MYSELF AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 10. 2afu sensie
  Afu ede wanneer ga jij terug naar school?

  les 1;
  Het schuld van deze mannen waarvoor zij beschuldigd werden door je baasje en zijn troepje ,werd nooit bewezen.Ze werden morsdood zonder pardon neergeknald en hebben nooit de kans gehad om hun onschuld te bewijzen. Daar heeft je baasje handig voorgezorgd. Geen getuigen ,geen rechtszaak tegen mij ,had hij die poepzakje bouta gedacht.Hij kwam er bedrogen uit.
  De uitvoerder van de coup gepleegd door je baasje ,wel daar was hij de leider,door jullie soort wordt hij de held genoemd voor ons is hij gewoon de MOORDENAAR.
  Die wat Lackin nu zegt is gewoon voor de SCHIJN . Hij gaat straks toch naar de usa om voor bouta zijn vrijheid te bidden?Dus SLIJMEN MAAR en hopen dat Amerika de SLIJMERIJ serieus gaat nemen en bouta zijn vrijheid zal schenken.
  Me mars ,al keert Lackin en zijn gevolg met een certificaat van Vrijheid voor bouta de verschrikkelijke terug,de strijd om bouta alsnog voor het gerecht te slepen en hem zijn verdiende straf te overhandigen ,zal onverstoord verder gaan hier thuis.Die certificaat daar mogen jullie allemaal ,dus de bouta aanbidders,een copie van hebben en thuis bij je ophangen. Het is gewoon een soort van souvenir met zero waarde.

  Ik, Ray, daarentegen veroordeel deze brute moord op de amerikanen die gepleegd is door de terroristen ,die jou baasje graag als mattie wil hebben.
  Deze moorden doet ons ook denken aan de 15 slachtoffers die gemaakt zijn aan je handen van je baasje,bouta de wrede!
  En nu komt hij aan huichelarij doen!


  Maak melding

 11. @Racist Afu Sensie, rot toch lekker op met je selectieve geheugen. Je weet alles zo te vertalen dat het goed voor jullie paarse ezels uitkomt. Als je gerechtigheid wil, dan zeg je tegen je baas dat hij de amnestiewet intrekt en voor het hekje komt staan. Laat hem maar verantwoording afleggen voor de misdaden die hij heeft begaan.

  Het is jouw baas die 8 dec. 1982 opdracht heeft gegeven om onze broeders te doden, het jouw baas die onze onze zonen en broeders naar het front heeft gestuurd om te vechten tegen onze landgenoten (onze zonen en broeders, het jouw baas die de marrons heeft vermoord. Hij alleen en niemand anders. Ipv te praten wilde hij zo graag de held uithangen. Onze zonen en broeders kwamen in kisten terug en zelf zat die schijtzak aan de Black Label. Je moet je kapot schamen om die schijtzak te verdedigen.


  Maak melding

 12. Ik hoop dat minister lacking van buitenlandse zaken weet wat hij doet,om het bevolking niet in gevaar te brengen,maar dat wij juist wat betreft defensie sterk komen te staan.


  Maak melding

 13. @sempa,

  De Patriot;
  -Geeft zijn leven voor zijn land,
  Bouta,de landverrader,
  Neemt het leven van zijn landgenoten om aan de macht te komen

  De patriot,
  Strijdt voor zijn landgenoten

  Bouta de landverrader
  Strijdt voor Eigen en vrienden belang

  De patriot
  vermoordt zijn landgenoten niet

  Bouta de landverrader
  vermoordt zijn landgenoten omdat hij bang is dat zijn plannetje gedwaarsboomd zullen worden,

  De Patriot
  In naam van mijn land mag jij mij executeren,na mijn dood zullen anderen die het menen met land en volk het strijdt voortzetten,mijn dood zal hun sterkte geven

  Bouta de landverrader
  Ik schiet ze dood hoor,want als ik de macht heb kan ik altijd gaan bedelen voor amnestie ,ik zorg dat ik geen getuigen zal achterlaten.Vervolgens ga ik lekkertjes het land leiden met mijn met bloedbevlekte handen.
  Ik zorg ervoor om zoveel mogelijk maties te maken met de landen waar zij leiders hebben van mijn soort,want dan kan ik heel makkelijk asiel gaan vragen.Wanneer ik sterf moet het niet in Suriname gebeuren want dan krijg ik absoluut geen staatsbegravenis.
  In mijn land zien zij mij toch als een HOND,EEN MOORDENAAR,EEN LANDVERRADER.


  Maak melding

 14. @sempa, jouw president bouterse is een moordenaar.

  Hij heeft namelijk minstens 14 mensen, die in het bezit waren van een Surinaams paspoort gedood of laten doden.

  En dit is nu president van de republiek? Big shame.


  Maak melding

 15. He koelie ray,

  De reacties van je worden met de minuut warriger, conclusie je wordt met de minuut labieler.

  Lawmang ashwin, recht voor een recht voor allen.

  Amnestie voor een, Amnestie voor allen. Amnestie wordt niet meer ingetrokken, dat had in 19992 moeten gebeuren. De Surinaamse helden die ons grondgebied hebben verdedigt tegen teroristen zoals jullie landverraders, jullie horen massaal voor het gerecht gebracht te worden, jullie zouden verantwoording moeten afleggen voor jullie misdaden jegens het Surinaamse volk.

  Geen wonder dat jullie als ratten zitten te beven bij het horen van het woordje WAARHEIDSCOMMISSIE.

  Weet je wat speciaal voor jou, als Nederland die opgeborgen documenten nu vrijgeeft, trekken we per direkt alle amnesties in, inclusief die van 1992.


  Maak melding

 16. Larry heb je nog bewijs voor je bewering, of is het zo’n loze beschuldiging die je uit je dikke leugenachtige duim hebt gezogen.

  Ik zie je bewijs graag tegemoet, verras ons.


  Maak melding

 17. Eeh no mek oen lafoe Lackin, we weten dat jij internationaal georiënteerd bent. 😉
  Maar mie pa, loekoe even noh sang e psa in sranang. No spang nanga buitenland, spang ie edeh over Sranang.


  Maak melding

 18. @Afu Sensie,

  Hoewel die laffe president van je tot nog toe heeft geweigerd om een bekentenis in de rechtszaal af te leggen, voelt vrijwel een ieder het aan z’n water dat die schoft zijn eigen kondremangs vermoord heeft.
  Nu jij nog.


  Maak melding

 19. Ik keur het ook af.
  Een ieder moet zijn eigen religie belijden en geen negatief over een ander religie verkondigen, schrijven en films maken.
  Een voorbeeld; In de Bhagavad Gita en(Sri Mad Bhagavatam) staat nergens over een Moslim (Mohammed) en Kristen (Jezus) geschreven, dus ik mag nooit iets negatief over hun schrijven, praten etc.
  Maar ik heb helemaal geen recht om iemand te doden en te vechten wanneer die negatief over de Bhagavad Gita en God Krishna schrijft, films maakt etc.
  Het enigste wat ik als een gelovige kan doen is verdedigen met bewijs materialen en verder niets meer.
  Vrijheid mening is van toepassing op hoog niveau.
  Commentaar; Elke Religie is toegankelijk voor een ieder.
  Een ieder mens mag zijn eigen keuze zelf bepalen, zolang men in die Religie blij is en geluk ervaart.
  Stop aub met oorlog voeren, doden en vechten om religie.


  Maak melding

 20. @ Ashwin.
  Goed verwoord.
  @ Abdelsalaam Jalloud bedankt voor jou informatie.
  Die bewuste lading met wapens in toen onderschept door de Braziliaanse luchtmacht, Wapens die bestemt waren om onze landgenoten te onderdrukken en te vermoorden.


  Maak melding

 21. Forummers, Odi odi.

  Waarover gaat het artikel?
  Let op! Scenario 9/11.
  Niemand heeft bijna het (filmpje) op YouTube gezien.
  Maar frappant dat juist op 11/09/2012 aanslagen wordt gepleegd op Amerikaanse Ambassades.
  En wie zit er achter?
  Een stelletje Barbaren met een grote groep analfabeten.
  Recentelijk werd een gehandicapt jong meisje in Pakistan door een verdwaalde Imam ook nog valselijk beschuldigd voor het verbranden van geschriften uit een koran.
  Gelukkig dat ze later deze verdwaalde Imam hebben ontmaskerd.

  Ze is vervolgens vrijgelaten maar kan niet meer met haar ouders in dat dorp verblijven.
  Ook weinig steun van de Pakistaanse autoriteiten.

  Deze verdwaalde Imam had zelf de gehele zaak bij elkaar gelogen.
  Maar je moest de TV-beelden hebben gezien met die dorpsbewoners.
  Ik hoop dat de dorpsbewoners deze verdwaalde Imam ook op dezelfde manier zullen behandelen en vervolgens met zijn (djellaba) in de fik steken.


  Maak melding

 22. Fer odi,

  en het zou gaan om een filmpje waar de profeet een beetje 18+ aan het bedrijven is 🙂 hij mag ook niks die arme man 🙂 🙂

  Dus,….als ik een hekel heb aan Simons, dan ga ik in het Su parlement roepen dat de profeet vieze dingen doet, en de taliban gooit DAT DING plat 🙂 hiep hiep H-allah


  Maak melding

 23. Dan moet Winston Lackin ook de aanslag op nederlandse diplomaten, die door het kweekje van Bouterse met een granaat werden bestookt, veroordelen. Maar daarvoor is hij te laf.


  Maak melding

 24. @ De zielepoot Desi
  Gelijk heb je!
  De surinaamse terroristen krijgen amnestie ,zie het vb van vader en zoon,desi en meriba.
  En nu gaan ze iets dat ver van huis is gebeurd veroordelen,maar thuis mogen ze vrij rondlopen en aanslagen plegen .


  Maak melding

 25. En deze zullen ze zeker overbrengen naar Guantanomo Bay
  vr 14 sep 2012, 21:06

  30 jaar cel voor plan zelfmoordaanslag in VS WASHINGTON – Een Amerikaanse rechtbank heeft een Marokkaan vrijdag veroordeeld tot 30 jaar cel, omdat hij zichzelf wilde opblazen in het gebouw van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat in Washington. Amine El Khalifi (29) kon levenslang krijgen, maar hij schikte met de aanklagers.
  „De straf in deze zaak moet duidelijk aangeven dat mensen die ook zulke aanslagen willen plegen tientallen jaren de cel in zullen gaan”, verklaarden de aanklagers.

  El Khalifi was begin dit jaar opgepakt in de buurt van het Congresgebouw. Hij had kort daarvoor een bomvest gekocht van undercoveragenten, die zich hadden voorgedaan als al-Qaedastrijders. Tegen hen had de Marokkaan gezegd dat hij Amerikaanse doelen wilde opblazen voor Allah. De FBI hield de man al tijden in de gaten.

  El Khalifi werd geboren in Marokko en verhuisde in 1999 naar de Verenigde Staten. Na een vechtpartij in een discotheek in 2007 werd hij veroordeeld.
  Een “moslim” die veel gezopen had in een discotheek.
  Dat leidde tot zijn radicalisering, zeggen zijn advocaten.

  Wat zullen ze 30 jaar lang plezier hebben in zijn (achterwerk)


  Maak melding

 26. Ray ,
  Het orkestreren van een Staatsgreep in een Staatkundig Onafhankelijk bevriende(???)Staat staat gelijk met het plegen van Internationaal Staats Terrorisme !!!
  OPO YU YEYE , NO SAKA YU KRA !!!
  En jouw posting lezende of te wel jouw zgn. pleidooi c.q niets ter zake doende urgumenten , is rijp voor de vuilnisbak !!!
  ME , MYSELF AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 27. Hey , henk de MOL komt uit zijn HOL !!!
  Henk , wat jammer voor jouw PVV en Blondi!!!
  Het snijden doet geen pijn
  Maar het gesneden worden !!!
  HAHAHAHHIHIHIHIHIHIHI
  IK HOU VAN SURINAME , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 28. Wiep-Dingo ,
  Het was geen aanslag op 08 december 1982
  Maar een vonnis conform de eis , dat wegens landverraad deze met oogmerk om het Nationaal Wettig Gezag omver te werpen en de Macht over te nemen !!!
  En de verraders/vazallen werden gefaciliteerd , gefinancierd en vergezeld met beloftes en topfunties in het zgn . schaduw-regering onder de verantwoordelijkheid van OLLAND !!!
  Suriname blijft een Staatkundig Onafhankelijk Republiek en wordt nooit en te nimmer een kolonie of vazallen-staat van Olland meer !!!
  Utopie , mi man !!!
  MI LOBI SRANAN FU TRU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 29. leGMAPje ,
  Het is voor mijn persoon eigenlijk onverantwoordt om op jouw nonsens te reageren !!!
  Tijd voor pilletje !!!
  Neen neen niet die zetpil maar depressiva moet jij innemen !!!
  Zetpil is voor jouw loemoe , mot je innemen !!!
  HAHAHAHAHAHHIHIHIHIHIHIHi
  SRANAN MI LOBI YU , FU TRU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 30. Komen jullie met steekhoudende argumenten en niet gaan schelden !!!
  Hou het moraal hoog , kennen jullie dat ???
  Basis-conditie voor een gezonde discusie , of niet !!!
  ME , MYSELF AND I LOVE SU , ZONDER REM !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 31. sempanTJE,
  Ik durf te stellen dat die paarse amnestie clubje de meest onwetende van iedereen hier op dit forum zijn.
  Jou reacties laten zien hoe achterlijk jij bent.
  Door jullie slaafse houding, minderwaardigheidscomplex, onderdanigheid en domheid zijn jullie weer bezig een dictatuur te stichten in Surinanme.
  Jou reactie van 15 september 2012 om 13.31 geeft precies aan hoe echt dom jij bent.
  De rechters zijn de enige personen die recht mogen spreken. Het is wel mooi hoe jullie je zelf laten kennen door domme en achterlijke reactie op het net te plaatsten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.