Royston Drenthe binnenkort naar Turkije?

4

Volgens het Turkse NTVspor gaat Royston Drenthe binnenkort naar Besiktas. De club uit Istanbul en de 25-jarige Rotterdamse Surinamer zouden tot een persoonlijk akkoord zijn gekomen over een vierjarige verbintenis. Dat meldt ELFvoetbal. Real Madrid nam Drenthe, die momenteel transfervrij is, in de zomer van 2007 voor veertien miljoen euro over van Feyenoord.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü is een Turkse voetbalclub uit Istanboel en speelt sinds de oprichting van de hoogste divisie in 1959 hier onafgebroken in. De club is opgericht in 1903 en speelt haar thuiswedstrijden in het BJK Inönü stadion. De bijnaam van de club is Kara Kartallar, wat “De Zwarte Adelaars” betekent.

Drenthe had eerder aangegeven terug te willen naar Feyenoord. ‘Ik wil weer doen wat ik leuk vind en dat is voetballen, bovendien is Rotterdam mijn stad’ zei hij in mei tegen tegen RTV Rijnmond.

Bekijk ook:


4 REACTIES

 1. Ach ach, onze Royston duikt weer op, het was duideijk dat ie hier in Ned niet aan spelen zou toekomen. Feyenoord deed er goed aan om niet in zee te gaan met deze man. Koeman had daar zijn twijfels bij,Royston lijkt nu al uitgerangeerd, op deze jonge leeftijd, heeft veel verdiend met het voetbal, verder dan jong oranje is ie niet gekomen, en het nationale elftal zal ie niet halen. In Turkije gaat ie nu aan de haal, daar betalen ze goed en als zo´n trein voorbij komt moet je erop springen en meerijden, dat doet ie goed, in het voetbal gaat het bij deze jongens om de poen, laat dat duidelijk zijn, en waar ie nu gaat spelen is er veel te verdienen.


  Maak melding

 2. Ik heb mijn keus al gemaak, ik stem dit keer SP.

  Ik wens Drenthe heel veel sterkte, laat hij een voorbeeld nemen aan Clerence Sedorf , Dirk Kuit, Nigel de Jong.

  Succes Jonge.
  Alfa


  Maak melding

 3. Alfa, a verschil tussen Royston en de rest is simpel die jij aanhaalt, Seedorf steekt daar boven uit, zover zal Royston nooit komen, gezien zijn mentaliteit en fa ai denki.In Spanje heeft hij voor de nodige rommel gezorgd,
  now a moesoe go foe a doekoe. Deng Torkoe e pai boeng.
  A Natio team foe dja a no doro nooitie, v Gaal no lobi deng boi diesie, deng weer ede.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.