Rapper Kleine Viezerik in korte film ‘Bounty’

1

Rapper Kleine Viezerik heeft een grote rol bemachtigd in de nieuwe korte kinderfilm ‘Bounty’ van regisseur Finbarr Wilbrink en producent Bijker (Achtste-Groepers Huilen Niet). ‘Bounty’ gaat over Tako, een geadopteerde bruine jongen die opgroeid bij witte lesbische moeders. Tako weet niet wie zijn vader is en fantaseert over vele zwarte helden als zijn schepper: Seedorf, Raymann misschien wel Obama!

Dan denkt hij onomstotelijk bewijs te hebben dat zijn verwekker Kleine Viezerik is. Als hij door twee Surinaamse pestkoppen er op gewezen wordt dat Kleine Viezerik het een schande zou vinden dat zijn zoon een Bounty is (zwart van buiten, wit van binnen), zit er maar een ding op: Tako moet Surinamer worden! Als Tako met zijn nieuw verworven imago oog in oog staat met Kleine Viezerik leert hij een wijze levensles.

Een komische warme zomerfilm over dicht bij jezelf blijven. Met o.a. Miryana van Reeden, Tamara Brinkman, Kleine Viezerik en Micha Hulshof. Het script is geschreven door Guus Pengel en Finbarr Wilbrink en de regie is in handen van Finbarr Wilbrink. De korte film komt in het najaar van 2012 uit en zal ook te zien zijn in Paramaribo, Suriname.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.