Financiering terrorisme niet meer besproken

12

PARAMARIBO, 15 aug – Het parlement is er niet in geslaagd het verdrag tegen financiering van terrorisme in het openbaar te bespreken. De voorbereidingscommissie bleek nog niet klaar. Commissievoorzitter Ronny Brunswijk verscheen zelfs niet. Suriname zal iets langer moeten wachten met toetreden tot het verdrag.

Toetreding zal onder meer meewerken aan het uitleveren van burger betekenen. De International Convention on Suppression of Financing of Terrorism eist precies dit. Binnen het parlement heerst verschil van mening over dit onderdeel.

Internationaal staat Suriname onder druk om het verdrag goed te keuren. Deze druk is ook de echte reden voor het plaatsen op de agenda. Binnenkort wordt weer een vergadering uitgeschreven.

12 REACTIES

 1. Lijkt mij geen goed ding straks kan men jouw zomaar aanwijzen als terrorist….dan heeft land en volk een probleem….toch…Want dan komt men jou land aanvallen met zeer zware bomen en vliegtuigen……Dat ding is echt een koloniaal ding.

  Overal terroristen zoeken…. straks… maar wat doen zij dan….staats hoofden kapot maken…zie Syrie…of straks lig jij als leider van het land dood op straat…zie Kaddafi.
  Ti you dinki wan sani boeng ma i go zuku probleem.


  Maak melding

 2. “Want dan komt men jou land aanvallen met zeer zware bomen en vliegtuigen”

  Ik zou dit niet toelaten…dat men het Amazone gebied wordt leeggekapt om ermee aan te vallen…Raar. Alleen zware bomen worden gebruikt..

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 3. een onhafhankelijk land is niet verplicht zich aan die verdracht te onderwerpen,,dus ,,su ook niet,,terrorisme is geen su probleem,maar een europees probleem,,su heeft zich nooit met terrorisme bezig gehouden en geen aanleiding daartoe gegeven..als su zich er nu mee gaat bemoeien hebben wij een probleem dat wij niet gecrieert hebben.het euro stelsel dat overal in de wereld(vooral de derde wereld landen)zijn imperialistiesche patroon wil zetten is met een die uitvoer ervan bezich,,zij hebben ons nooit uit de shit geholpen,,maar nu komen zij met hun shit naar ons toe,,


  Maak melding

 4. Hhahahhaaa Sra laat mij niet lachen Brother.
  Meest opvallendste vindt de naam van de commissievoorzitter. Als Suriname zich niet houdt aan de internationale regels komen ze op zwarte lijst terecht.


  Maak melding

 5. @sra
  Terrorisme is geen surinaams probleem?
  Dus de surinaamse terroristen hebben vrijspel ?Ze mogen moorden en Amnestie cadeau krijgen van de surinaamse regering omdat het toevallig gaat om terroristen die alleen surinamers op eigen grondgebied terroriseren?Is bouta iets minder in kwaliteit dan de buitenlandse terroristen,is Belfort ook iets minder dan een buitenlandse terrorist en komen ze daarom niet in aanmerking voor de titel Terrorist.Suriname heeft tot nu toe geen last gehad van buitenlandse terroristen,op Hans Valk na, maar ondervindt heel veel last van de in Suriname opgeroeide terroristen zoals, bouta , brunsie,abrahams,mijnals.somo , lackin,de amnestie indieners en de ja-knikkers ervan.
  Deze zijn de surinaamse terroristen die mekaar beschermen en amnestie verlenen.
  Home grown terrorists ,heet dat.
  En natuurlijk brunsie en bouta ,die zullen niet graag van land te willen ruilen. Hier hebben ze het Te goed.Moorden en op de koop toe ‘pseudo president en minister ‘zijn .
  Heerlijk,een land als Suriname.
  Heerlijk voor de moordenaars ,voor hun is Suriname netals Parsdijs op aarde.


  Maak melding

 6. ze weten totaal niet waarover het gaat,dat is het probleem met de su.s.

  ze begrijpen de stukken niet,kunnen niet lezen schrijven en ook niet terug vertalen..

  als deze vergadering in het buitenlands gehouzen zou worden,,dan zouden ze allemaal naar toe vliegen voor de declaratie van de dag-gelden en zak-gelden en de hotelkosten..

  maar nu thuis geen onkomsten,dus verstaan ze niet wat er gaande is..


  Maak melding

 7. ray
  reacte;;;15-82012

  ik heb altijd gedacht dat het een staatsgreep is geweest,,maar als jij terrorist zeg dan zal jij wel gelijk hebben,,begrijp mij nu goed,,,,bouterse is zeker in mindere maten dan een buitenlandse terrorist,een echte terrorist blijft gebouwen opblazen,en massa moorden plegen,een terrorist doet dat volgens zijn valse geloof overtuiging,,en heeft geen hart,,en zulke mensen vind jij in amerika,midden oosten,,,en wat heeft su ermee te maken???niets helemaal niets,,,maar als jij het ware verhaal ervan komt te weten dan krijg jij een beter visie van het juiste toedracht in gang van zaken,,,,,,,ik oordeel niemand naar wat ik van een ander gehoord of gelezen hebt of wat de media wil dat ik moet geloven..


  Maak melding

 8. Gmap
  reactie 16-8-2012

  wat voor onzin,,,,jij zegt als su dat niet doet,dat su op zwarte lijst komt,,,,,SU is al op zwarte lijst,,,,dombo,,,een maal jij persoonlijk ben begonnen,dan heb ik een vraag aan jou(persoonlijk)ben jij een su die in su geboren is,of ben jij een su die in ned is geboren,,,want jij klink zo verwaard,,,takie torie mie e waktie,,,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.