Kwakoefestival mogelijk vroegtijdig ten einde [UPDATE]

54

Het Kwakoefestival, in Amsterdam Zuidoost, houdt mogelijk eerder op dan gepland, vanwege financiële problemen. Verhuurder Witte Tenten wil zijn tenten weghalen, als de organisatie niet voor morgen 16.00 uur betaalt. Dat meldt de NOS. Ook AT5 en Het Parool berichtten hierover.

Volgens de tentenverhuurder is er sinds 31 juli niet meer betaald. Er zou wel geld met de hand zijn opgehaald, maar van dat geld zegt Witte Tenten niets te hebben gezien.

Witte Tenten zegt nog 1,5 ton te goed te hebben van de organiserende Stichting Kofoe. Ook andere crediteuren zouden nog geld moeten krijgen meldt de omroep. Het bestuur van de Stichting Kofoe beraadt zich op een reactie. Volgend weekend zou het laatste en drukste weekend van Kwakoe zijn.

UPDATE: di 14/08/2012 10.00u
De vereniging van standhouders wil mogelijk een kort geding aanspannen om de ontruiming van Kwakoe te stoppen. Zij hebben al betaald voor hun plek op Kwakoe en lopen daardoor veel inkomsten mis. Met een kort geding hopen zij de ontruiming alsnog te stoppen meldt AT5.

di 14/08/2012 12.15u
De organiserende stichting Kofoe en de vereniging van standhouders spannen een kort geding aan tegen de verhuurder van de tenten op het festivalterrein. Het kort geding dient vanmiddag om 14.00 uur.

Bekijk ook:


54 REACTIES

 1. Goed zo goed zo, ik had niet anders verwacht, opdonderen met Kwakoe, stelletje sukkels, wat een stront zooi, vanavond nog dicht die tent, lekker zo.
  En nooit meerrrrrrr zoiets daar in die Bijlmer, echt niet.


  Maak melding

 2. Hadden ze veel eerder moeten doen. Kwakoe is hoofdpijn. 2011 was het beste jaar in de Bijlmer. Er was GEEN KWAKOE.

  KWAKOE heeft z’n beste tijd al gehad. Is tijd voor iets anders. Allerlei verschillende organisatoren maar steeds dezelfde problemen.
  Geld problemen zullen er altijd zijn maar a naf de so tog?


  Maak melding

 3. Was er afgelopen zondag. Gezellige sfeer, maar veel kleinschaliger dan voorheen. Kwakoe heeft zeker potentie. Maar dan zou het georganiseerd moeten worden door een professioneel organisatiebureau. En die zijn er zat in Nederland. Nederland is niet voor niets festivalland.


  Maak melding

 4. Onze redimusu huisnegers en huiskoelies zullen het zodanig weten te draaien, dat dit vroegtijdig einde van Kwakoe ook weer de schuld van Bouterse is.
  De SuriNeds dienen echter minder hoog van de toren te blazen. Kwakoe bewijst hun incompetentie en het is duidelijk dat deze lieden nooit iets voor Suriname zullen betekenen. Ze weten alles beter maar een simpel zomerfestival organiseren kunnen ze niet. Achterlijk kritiek leveren op Suriname des te meer. Soso lafu!!! 😆


  Maak melding

 5. Trek de stekker eruit.
  Kan iemand mij de definistie geven van een Surinamer???
  ik vraag dit omdat een domme acherlijk zwarte prasie osso tanta die 40 jaar in nederland heeft gewoond zwakzinnige uispraken doet, zij denkt dat met de aanbidden en ophemelen van een drugs veroordeelde crimineel en massamoordenaar dat zij een betere en echte Surinamer is.


  Maak melding

 6. Jij bewijst iedere dag hoe laag bij de grond je bent met jou onzinnige reactie.
  De aanbidders van Hitler dachten ook dat zei betere Duitser waren de tegen standers, jij aanbid een criminele massamoordenaar en denkt daardoor een betere Suriname te zijn, laat jou na kijken meid.


  Maak melding

 7. De regel is dat wanneer je iets besteld of koopt je ervoor moet betalen. Jij leeft op de pof net als jou GROTE LIJDER in Suriname.
  Wat beteken jij voor Suriname behalve dom geklets ??


  Maak melding

 8. Meneer Hermelijn u bent iets gepikeerd over mijn mening, mag ik, u weet net zo goed als ik dat het een
  een grote bende is in de organisatie, waarom wordt ineens alles opgedoekt ,zomaar ik dacht het niet,er is veel aan de hand, afgelopen zaterdag vernam ik uit vrij betrouwbare bron dat dit op de schop zou gaan. Maar het is goed zo, weg ermee en nu moet de mensen maar afwachten of ze geld krijgen, triest diep triest
  en wat hoor je, weer die Surinamers.


  Maak melding

 9. W Whome, even het volgende, ik zeg precies wat ik denk en dat mag ,of niet, bepaal jij dat,gelukkig niet.
  jij weet toch ook dat het al een tijd een zootje is of niet, waarom dit nu, zomaar, maar de juiste beslissing is genomen, dat is helder, heel goed, wat het geweest is was het allang niet meer, het ging om geld, en vul maar in als dat speelt…… dan maken ze mekaar af in de oprganisatie.


  Maak melding

 10. ai baja, bouta zus, bouta zo, corruptie in suriname dit, corruptie dat. Ik lees dat die Suri’s daar in holland gewoon geld in hun eigen zak steken en de tentenbouwer niet kan betalen, zogenaamd a money no de, FOEFOEROE ! Ga lekker je zaken op orde stellen, ipv alleen maar kritiek te hebben over ons hier in Su !


  Maak melding

 11. Kwakoe is heel gezellig en verbroederend.

  De komst van de Ghanezen op kwakoe is heel leuk.
  Ze voelen zich verbonden met de Marrons.

  Hun keuken kent veel overeenkomsten met die van Suriname.
  We hebben dan ook lekker bij hen gegeten.
  Helaas wordt alles nog al ontsiert door de bende van Bouta.

  Gauw die stand voorbij en het is weer gezellig.
  Er werd flink gecollecteerd en veel mensen waren genegen een bijdrage te geven.

  De stand voor remigratie werd ook goed bezocht.
  De sfeer en het weer was prima.

  Nu nog even de financiën.
  Ik heb even gesproken met een bestuurder en men wil de toegang graag gratis houden.
  Veel arme Surinamers uit de Blijmer die niet op vakantie kunnen komen nu met hun hele gezin.
  Het kermisje wordt druk bezocht.


  Maak melding

 12. citaat TEDJE :” Nu nog even de financiën.
  Ik heb even gesproken met een bestuurder en men wil de toegang graag gratis houden.
  Veel arme Surinamers uit de Blijmer die niet op vakantie kunnen komen nu met hun hele gezin.
  Het kermisje wordt druk bezocht.” wat een zielig verhaal, hoe ben je arm ? komt het door luiheid, stelletje bijstand trekkers dat ze zijn. Als je arm bent, heb je geen geld om entree te betalen, dus dan heb je ook geen geld om iets te kopen, heb je ook niks te zoeken.


  Maak melding

 13. Voor vele arme Surinamers die niet op vakantie kunnen is Kwakoe niet te betalen….een flesje drank kost 3,00 euro en meer. Veel mensen liepen rond zonder iets te drinken of iets te eten te kunnen kopen. De mensen die eten kopen zijn Nederlanders van buiten Amsterdam, met een goedgevulde beurs. Het is eeuwig zonde, de organisatie deed/doet steeds alsof anderen de schuld hebben. Maar wat about het feit dat het budget dat ze indienden, dat dat waarschijnlijk vals was? Dat er geen bankgaranties en geld was om de kosten te dekken? Mag Mogen we spreken van onfrisse praktijken, of weten weer ‘het fijne’ er niet van? Want hoe anders kom je in de financiele problemen als zogenaamd legitieme organisatie?


  Maak melding

 14. tony rebel

  ik had het reeds aangegeven in mijn vorige bericht,,en kijk ,die hele kwaku gebeuren word teniet gedaan,,,langzame afbraak,,het is aan het verdwijnen,,,natuurlijk hoop ik op het beste,want kwaku festival is een van de weinige activiteiten die er nog voor de su’s in ned plaats vind,,,,maar neem dit van mij aan,,er gaat altijd een excuus zijn om het teniet te doen,,,,jammer


  Maak melding

 15. Als plots enkele jaren geleden gemeente & overheid zegt;..uit met de subsidiepret, dan blijkt dat wij niet zelfstandig verder kunnen ondanks decennia vergaarde……….ZWARTGELD!!!!!

  sommigen zijn net kinderen he….niet verder kunnen zonder mama’s borstvoeding 🙂


  Maak melding

 16. pasew

  hoe wil jij zelfstandig verder als wij in een land leven dat niet van ons is,en waar het eind besluit in de hand van gemeente en overheid is,,,,,het is opvoedster borst voeding,,of nep moeders borstvoeding


  Maak melding

 17. sra mi gudu,….Sur is sinds 1975 jou/ons land!!!

  Ned is sinds 1975 ook ons land!!!

  Gelijke kansen biedt Ned aan iedereen, maarrrrrr sommigen…AI MI BOI 🙂


  Maak melding

 18. pasew

  geen gelijke kansen,,,maar mooie uitspraken,,,die schijnheilig in het praktijk uitgevoerd word,,,en nederland is niet mijn land,,ik ben in su geboren,,en su is niet in 1975 mijn land geworden,maar zins mijn geboorte,,,,en over gelijke kansen gesproken,,mijn hoela,,,noem mij een su die in ned een hoge positie bekleed,,,het is zo,,,wil jij een beetje(niet echt)gewaardeerd worden,dan moet jij als een slaafje het onderspit delven en jou zelf verlagen voor een beetje ka nederlands


  Maak melding

 19. @ kwakoe wat is dat ….kwakoe dhee na ondrobong na su..
  dat feestje in nl heet voortaan bosjes feest…tja oeng ee”gjie kampoe, dat na sranang feest…..
  stelletje losers…typisch sranang feest, feesten later betalen……我 听 不懂 …..wo ting bu dong….ik begrijp het niet…
  i love su, woon en werk……


  Maak melding

 20. Wel lezen.
  Een vakantie met een gezin kost in Nederland minimaal 1000 euro.
  Een paar keer een dagje kwakoe 100 euro.

  Dat er Bakra,s komen is prima.
  Er wonen zeker 50.000 Bakra,s in Suriname.
  Niks mis mee.

  Het is en blijft een leuke ontmoetingsplaats voor mensen uit Suriname.
  Maar ook voor mensen die Suriname willen bezoeken of het land een warm hart toedragen.
  Maar je hebt gelijk als je net over de kwalitiet hebt.
  Dan mis je duidelijk de hand van de blanke meester. 🙂

  Pasar Malam kan het wel zonder Meneer!


  Maak melding

 21. Beste Dada, mooi voor je hoor….wij in NL (als het toch weer daarover gaat) kussen ondertussen onze rode boekjes en wachten af tot jullie weer massaal in de rij gaan kruipen bij de NL-se ambassade voor een MVV kort verblijf NL. Oh en veel plezier daar met Njan Dringi en Party…..met purple rain oh purple sibi busi straks.


  Maak melding

 22. Vervelend om te zeggen maar laats hoorde ik iemand zeggen: heb je ooit een persoon van afrikaanse komaf iets zien bereieken in deze wereld. Ik zei zelf nee nooit. Waarop hij zei juist en het zal ook nooit gebeuren. Ik dacht eraan en hij heeft gelijk.
  A tang so


  Maak melding

 23. In een gemeenschap van miljoenen mensen gaan de paar duizend Suri’s hun eten en cultuur niet kunnen bewaren.Telkens dat er een nieuwe generatie komt,worden de banden met Sur.losser.De meeste van de ouderen die waarschijnlijk Kwakoe in leven hielden,zijn al vertrokken op de lange reis.En degenen die achter zijn gebleven,zegt Kwakoe niets.

  Cobie.


  Maak melding

 24. Kort geding tegen vroegtijdige ontruiming Kwakoe
  14-08-12 ANP

  Kwakoe, het zomerfestival in Zuidoost, stapt naar de rechter om een vroegtijdig einde van de editie van dit jaar te voorkomen. De organiserende stichting Kofoe en de vereniging van standhouders spannen een kort geding aan tegen de verhuurder van de tenten op het festivalterrein. Zij eisen dat die de tenten niet mag weghalen.

  Dat heeft Machteld Roethof, de advocaat van Kofoe en de standhouders, laten weten. Zij eist dat verhuurder Witte Tenten de tenten laat staan en dat de medewerkers ervan zich ook niet op het festivalterrein mogen laten zien. Het kort geding dient dinsdag om 14.00 uur op de rechtbank in Amsterdam. Het multiculturele festival zou vijf weekenden achter elkaar plaatsvinden en komend weekend eindigen. Verhuurder Witte Tenten kondigde maandag aan de tenten weg te halen, omdat Kofoe weigerde inzage te geven in de inkomsten en uitgaven van het festival.

  Na de Gay Pride en de Uitmarkt is Kwakoe het grootste georganiseerde evenement van Amsterdam. De organisatie ervan ging de afgelopen jaren steeds met veel gedoe gepaard, vooral op financieel gebied. Vorig jaar ging het festival zelfs helemaal niet door. Dit jaar keerde Kwakoe weer terug, maar het geruzie dus ook. Zo werd vorige week naar buiten gebracht dat stadsdeel Zuidoost garant staat voor 60.000 euro aan beveiligingskosten en werd het traditionele voetbaltoernooi afgelast.

  Imagoschade
  Verschillende politieke partijen in Zuidoost hebben ontzet gereageerd op de ontruiming van het festival. Ze vinden zelfs dat met de vroegtijdige beëindiging van het festival het imago van het stadsdeel wordt aangetast. Henk de Boer van het CDA noemt de gang van zaken ‘diep treurig’. ‘Het imago van Zuidoost heeft opnieuw een flinke klap gekregen’, aldus de politicus tegenover AT5.

  Hoofdverantwoordelijke van de misstanden rond het festival is volgens De Boer portefeuillehouder Muriël Dalgliesh. ‘Ze had na een week de stekker er al uit moeten trekken.’ D66-OZO gaat nog een stapje verder en noemt de verantwoordelijke politici zelfs ‘domme politici’. ‘Dit krijgt op het politieke vlak zeker nog een staartje!’


  Maak melding

 25. Pasew

  Jij werd weer persoonlijk,,,was jij erbij toen ik uit Su ben vertrokken,,,neen ik denk het niet,,,,,,dus no tak zomaar torie nanga joe movo,,wanti joe no sabie mie ,,,no takie lekie Wang wittie mang sa wanie sabie sma torie,,


  Maak melding

 26. Het zijn diezelfde lieden, die hun mond vol hebben van de slechte gang van zaken in Suriname maar defakto niet in staat om zelf een mini festijn te organiseren.


  Maak melding

 27. Jongens waarom allemaal zo negatief denken. Die stichting kofoe doet het pas een jaar dit grote festival, misschien nog niet genoeg ervaring. Geef die mensen wat ruimte om te bewijzen. Die mensen van witte tenten(rare naam op zich)proberen stichting kofoe nu al de grond in te boren met zulke acties. Tijdens het festival hebben ze niks te zoeken, als ze de tenten willen opruimen kom dan na het festival, doen ze tog ook bij een Nederlandse festival. Dit festival moet behouden blijven jongens.
  PS kofoe als jullie je eigen zakken willen vullen, raad ik jullie om een kijkje te nemen bij de orga`s van Milaan in Den Haag. Entree 4euro, kraamprijs vreselijk en na einde festival lachen ze zich rot,dure vakanties en rond rijden in dure wagi`s.


  Maak melding

 28. Ee tijger ie tjadding no ka, geef ze de kans wat voor shit kans, het zijn allemaal zakkenvullers en oplichters, opdonderen met Kwakoe, en sluit ze op die klojo´s het is toch te gek voor woorden, het is, het geld sa e mek a trobi dies kong, altijd een maars met Sranang mangs, a sari jere.


  Maak melding

 29. Dames en heren,

  Voor mijn werk organiseer ik al jaren feestjes en een keer per jaar een voetbal toernooi.
  Ik maak een begroting met vaste kosten, een potje onvoorziene kosten. Een debet en credit balans. Wat gaat het eten en drinken kosten. Vrijwilligers, vast personeel.
  En ik hou elke keer wat over.

  Ik kan u zeggen dat er al jaren wordt gefraudeerd op het Kwakoe-festival.
  Want je kan niet iets beginnen zonder een sluitende begroting. De voorzitter is incompetent en corrupt. Hij hoeft niet mee te eten maar hij mag bij het constateren van fraude het bestuur opdoeken. Hij kan ook aangifte doen van diefstal tegen de fraudeurs (betrokken bestuursleden). Maar dat heb ik nog bij geen enkele Kwakoe-festival gehoord.

  Een paar jaar geleden wilde het bestuur van Amsterdam-Zuidoost dat een blanke(Nederlander) zou participeren binnen het bestuur van het Kwakoe-festival. Dat wilden ze niet.

  Het is heel simpel. Ik vind dat het college van Amsterdam Zuid-Oost een bepalende factor moet zijn als iemand in het Kwakoe bestuur wil. De persoon moet eerst goed gescreend worden.

  Ze moeten allemaal een formulier tekenen dat als er fraude wordt geconstateerd ze hoofdelijk en ook als kwakoe bestuur hier verantwoordelijk over zullen worden gehouden.

  Tedje. Eem intree van minimaal E 1,00 zal betaald moeten worden. Het kan niet anders. Want alle gemeenten hebben crisis dus de subsidie pot wordt ook kleiner.
  Bij Milan is het geen probleem. De intree is daar al E4,00.

  Ik rust
  Djamoe.


  Maak melding

 30. en zo gaat het ook in suriname ..men doet geen dingen in algemeen belang met wil dingen doen in eigen belang ..anderen lijden er onder als mensen alleen aan zich zelf denken …ze benadelen de ander en dat is triest …waarom moet dit gebeuren .vindt je het dan vreemd dat die nederlander wil stoppen met subsidie geven ..ik geeft ze geen ongelijk .


  Maak melding

 31. @ Djamoe,

  Ik lees met belangstelling je mail. Ben het er helemaal mee oneens. Waarom wil jij dat de subsidiegever participeert in een organisatie?

  Dat is een ongezonde situatie en zeer ongewenst. Het stadsdeel is zelf debet aan deze situatie. Ik weet dat er bij de aanbesteding van de organisatie voor het festival goede kandidaten zaten met ruime ervaring.

  Waarom hebben die het niet gehaald? Daar komt nog eens bij dat de aanbesteding NU al zou moeten zijn afgerond voor het komende jaar. Als het stadsdeel willens en wetens de aanbesteding een paar weken voor het festival afrond is dat een garantie voor mislukking!

  Dat betekent dat de kennis bij het stadsdeel ontbreekt. het is dan ook duidelijk dat zij mede verantwoordelijk zijn voor deze gang van zaken.

  De organisatie moet naar mijn mening ook niet bij de deelraad zijn maar zaken doen op gemeente niveau. het is een groot stedelijke activiteit en dus valt dus niet onder de verantwoordelijkheid van de deelraad. Ajax heeft tachtig duizend bezoekers per wedstrijd en het festival heeft er 100.000 het laatste weekend!

  Ajax dealt met de gemeente, hoe dealt Kwakoe dan met de deelraad? het gaat immers om de openbare orde. Ajax betaald de extra politie en andere kosten niet.

  Waarom Kwakoe dan wel? Als je een dergelijk festival organiseert is dat iets anders dan een feestje en een voetbal toernooi. het is een complexe situatie en vereist een andere opstelling en inzicht in bepaalde zaken.

  Er komen bijna 1 miljoen mensen naar de uitmarkt en daar wordt geen entree gevraagd. Het kwakoe festival kan zeker gratis blijven maar er zal wat moeten veranderen aan de opzet en de organisatie zal NU moeten starten met de voorbereidingen.

  Er zijn Surinaamse organisatoren en managers die de kennis en het netwerk hebben er een groot succes van te maken. Mijn vraag is of de gemeente dat werkelijk wil.

  Ik vraag me namelijk af waarom de deelraad willens en wetens heeft gekozen voor falen. Dan heb ik het niet alleen over de mensen die in beeld zijn maar ook de poppenspelers op de achtergrond.

  Een goede analyse maakt heel veel duidelijk. Blijft dan over waarom sommige mensen zich zo laten gebruiken en waarom mensen niet nadenken.

  Ps, Djamoe, ik heb medelijden met je, dat jij denkt dat een witte Nederlander meer is dan jij. Doe wat aan je zelfbeeld, zelfvertrouwen. De situatie waarin je zit is werkelijk ongezond. Bezoek je huisarts en vraag naar een psycholoog. geloof me jouw geval is zeer ernstig.


  Maak melding

 32. @ik vraag me af, laten we @djamoe zijn comentaar even links laten. vertel me dan : waarom is er altijd chaos als je over kwakoe lees ? Wie bewaakt de bewaker ? Daarom mi lob mi swiet sranang, jullie zeuren alleen maar in Holland, die bakras zeggen weer : kijk, die stelletje boeven van een surinamers, geef je ze geld is het nog niet genoeg, corrupte bende daar


  Maak melding

 33. Tony Rebel,

  Er is niet ALTIJD chaos. Er is chaos waar er geen orde is. De meeste zaken lopen gewoon geweldig hoor. Individueel en collectief zijn er veel zaken die meer dan geweldig lopen. daar hoor je niets van.

  Er zijn zaken waar mensen denken zich te kunnen profileren en de organisatiegraad van de gemeenschap gekoppeld aan de zachte heelmeester gedachte maakt dat we de rotte appels keer op keer weer laten opdraven en ons imago laten schenden.

  Tony rebel, jij bent toch geen loser? Ik ook niet! En als ik mezelf als maatstaf neem kan ik zeggen dat de afro Surinamers internationaal succesvol zijn. waarom zou ik losers als representant en of zelfs als exponent nemen van mijn gemeenschap? laat dat je niet aanpraten.

  kijk naar Ajax om maar weer een voorbeeld te nemen. Altijd dyugu dyugu maar niemand haalt het in zijn malle hoofd om te zeggen dat witte mensen altijd chaos creëren. waarom niet? Omdat Ajax niet representatief is voor de witte mens.

  het podium betaald voetbal maakt dat er daar meer en vaker excessen zijn. dat geldt ook voor een festival als kwakoe.

  Verder iedereen heeft het over fraude en geld krijgen. Wat krijgt kwakoe aan subsidie? en waarvoor is die subsidie? Wat krijgen de organisatoren betaald? of verwacht men dat ze gratis werken?


  Maak melding

 34. “Dinsdag 14 augustus 2012 om 08:42 uur, door Ferdinand Hossenbux”

  Zojuist een plus (+) aan UW reactie toegevoegd!

  Ik zie nergens in mijn reactie dat u het zwijgen is
  opgelegd! Met mijn tegenreactie wil ik alleen aangeven
  dat er meerdere mensen in ZO wonen en werken. En ook
  die mensen hebben recht op een mening!

  Uiteraard mag er geen corruptie in het spel zijn!
  Maar de werkelijke toedracht van het tekort is nog niet
  aangetoond!!!


  Maak melding

 35. Klaarblijkelijk heeft anna_zuigeling een goedwoord
  bij haar geliefde massamoordenaar gedaan.
  De Surinaamse belastingbetaler draait nu op voor het
  ontstane tekort.


  Maak melding

 36. Woensdag 15 augustus 2012 om 12:21 uur, door ik vraag me af.

  Een subsidiegever hoeft niet in de organisatie te zitten. Maar omdat het elk jaar een zooitje was heeft de deelraad dit besloten. Dat begrijp je toch wel. Dat heb je toch ook vernomen? Ik werk even prettig met witte als zwarte mensen zolang ze maar professioneel zijn.

  Jij vindt dat de organisatie bij de Gemeente moet zijn. Ik weet niet welke rol jij in deze speelt. Maar ze hebben bij Kofoe ook knappe knoppen(zoals jij
  zegt). Waarom hebben ze dat niet eerder gedaan?

  We leven in een democratie. Waarom wordt hier niet wat aan gedaan dat dit via de gemeente moet. Want men moet wel met goede argumenten komen om dit te kunnen staven. Verder moet men met een gedegen analyse komen om het verschil en de meerwaarde aan te kunnen tonen waarom het door de Gemeente moet gebeuren.

  Maar je hebt niet beantwoordt waarom het Kofoe festival geen vaste begroting heeft?
  Jij zegt dat het vaak goed gaat. Waarom is er dan vaak gedonder. Waarom is het niet in Amsterdam gehouden vorig jaar. Waarom mag de oud voorzitter van een paar jaar geleden nooit meer participeren in een Kofoe bestuur. Je weet toch die ene die een huis van bijna een ton in Suriname heeft gebouwd.

  Jij verteld alles zo rooskleurig. Maar de feiten spreken jou helaas tegen. En iedereen heeft het kunnen lezen. Ik heb deze dingen nog nooit van het Milan festival gelezen. Wil je niet de financiële man van het Milan festival in het bestuur. Want daar loopt het altijd goed. Kunnen ze wat van leren. Zoals ik al eerder zei. Ik kijk niet naar kleur of ras maar naar professionaliteit.

  Ik vraag me af. Je vertelt het allemaal heel mooi maar het zet geen zoden aan de dijk.
  En waarom had het Kofoe festival geen sluitende begroting voor dat het festival begon?
  Hier geef ik ook de Deelraad de schuld want ze hebben een controlerende rol. Ze hadden het festival niet moet laten doorgaan voordat er geen sluitende begroting was.
  En ik blijf erbij dat er fraude is gepleegd. Want in wanorde kunnen ze ongestoord eten.

  Ps. Ik ga mijn niveau niet verlagen om jou uit te schelden dat je naar een specialistische dokter moet. Ik hou het professioneel.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.