Raymann neemt op Curaçao afscheid van theater

10

Met de succesvolle voorstelling ‘Frede’ neemt Jörgen Raymann vanavond afscheid van het theater op het Octagon plein van het Avila Hotel te Curaçao. Het wordt zijn allerlaatste show. “Morgen begint een nieuw tijdperk. Ik ga wel door met TV maar er zijn ook zoveel nieuwe uitdagingen waar ik naar uit kijk” meldde Raymann eerder vandaag op Facebook.

De populaire cabaretier en presentator gaf begin dit jaar aan (voorlopig) te stoppen met theater. Raymann gaat zich de komende jaren meer toeleggen op produceren (tv) en het geven van motivational speeches.

Vorige maand gaf hij een aantal benefiet optredens in Suriname. Ook de opbrengsten van zijn shows op Curaçao gaan naar goede doelen, te weten de stichting Felis en de CliniClowns.

Bekijk ook:


10 REACTIES

 1. Een bijdrage leveren aan een werklozen project is SU zal geen gek idee zijn!! en daarmee kunnen zij hun toekomst voort zetten met misschien wel meer boter op hun boterhammen.


  Maak melding

 2. Reactie op Tedje.
  Je hebt gelijk “gelukkig, die is weg”.
  Raymann heeft z`n tijd gehad, was niets leuks meer aan. Hij neemt op tijd afscheid, zodat men niet van hem gaat vervelen. Maar andere blijven maar doorgaan, zoals die Andre v. Duijn. Vroeger was hij leuk, maar nu: geen bal meer aan. Ga toch naar een bejaarde tehuis.


  Maak melding

 3. Henk Molenaar, Raymann heeft op het moment dat hij stopt met theater meer bereikt dan jou en je hele familie bij elkaar. Dus ja een duidelijk hoogtepunt… En aan de andere mensen die zeuren zou ik zeggen neem een voorbeeld aan deze man, de meest succesvolle echte Surinamer in Nederland. Kwam met niets naar Nederland en kan nu vanuit z’n villa rustig gas terug nemen en domme reageerders hier uitlachen… 🙂


  Maak melding

 4. Beste Inafsabie:

  Als ik voor één man bewondering heb, is dat voor Raymann.
  Ik heb van het begin al zijn shows gezien en genoten.
  Maar het werd allemaal wat minder de laatste jaren evenals zijn tv shows.
  Mag ik soms mijn mening niet geven zonder dat mijn familie er bij wordt gehaald?

  Wat een lange tenen op dit forum.


  Maak melding

 5. @ Inafsabie

  Sorry maar de meest echte sucesvolle Surinamer in Nederland en ik durf zelfs te zeggen wereldwijd is Seedorf. PUNT! Hij is meer Surinaams dan Raymann en hoeft niet in andere bevolkingsgroepen hun billen te gaan om geaccepteerd te worden en heeft veel meer bereikt dan Raymann.

  Ik deel de meningen met de meeste van hier. Raymann begon saai te worden. Vroeger keek ik gemiste uitzendingen terug. Nu kunnen ze me gestolen worden. “Even slikken” was leuk. Daarna werd het minder. Een beetje eentonig.
  Raymann was leuk, heeft een positieve bijdrage geleverd aan Surianem maar laten we de man ook niet groter maken dan hij is en zeker niet groter dan Seedorf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.