Howard Komproe gaat twitteren op Olympische Spelen

8

De Surinaams-Nederlandse cabaretier Howard Komproe gaat twitteren op de Olympische Spelen. Komproe is door het bedrijf Ally gevraagd naar Londen te komen en gaat twee dagen via Twitter (@allylivelink) verslag doen van zijn bevindingen. Alles met humor.

Zo is hij erg benieuwd hoe ze het daar met de beveiliging doen en al het gedoe daar omheen. “We hebben al voorgesteld om de Amsterdamse straatcoaches er naartoe te sturen. Zelf zie ik ook wat sporters in actie. Op de ene dag ga ik kijken bij het wildwaterkanoën en op de andere dag staat het judo – met Dex Elmond – op het programma” aldus Komproe tegen Metro.

Vandaag worden de Olympische Spelen in Londen feestelijk geopend.


8 REACTIES

 1. Heb de Suriploeg gezien bij de opening, was er speciaal voor opgebleven, de rest doet me niks, maar de Surinamers wel, wat zagen ze er mooi uit, dus Howard, ga je gang..


  Maak melding

 2. “Komproe is door het bedrijf Ally gevraagd naar Londen te komen en gaat twee dagen via Twitter (@allylivelink) verslag doen van zijn bevindingen. Alles met humor.”

  Degene die gespeend van humor is, is Howard Komproe. Volgens mij is Pasew meer geschikt om deze klus te klaren. 😉 😆


  Maak melding

 3. Wat ik mis is de Surinaamse deelnemers aan de Spelen op de onderdelen Hangmatliggen en Centrale markt hangen,misschien ook nog het Olympisch kampioenschap hosselen,het lijkt mij dat ze niet meer in hun mars hebben en dat met een sportinstructeur als president,verbazingwekkend hoor!!!!!!!!!


  Maak melding

 4. Sorry Guy´s even ertussendoor wat hoor ik, onze Patrick alsnog naast Louis, op de bank, hmmmmm, Patrick luister mijn jongen, lik zijn go niet blijf op je strepen staan, en als hij je opfokt, ga weg, terug naar Twente, want Louis is van plan dingen te gaan doen met die jongens, hij gaat zijn nek breken!!!!!
  En die Blind die was al blindddddd, wordt nietssss.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.