Summer Jam 2012 in de Anthony Nesty Sporthal

3

Big Entertainment organiseert op 10 en 11 augustus 2012 voor de derde keer de Summer Jam 2012 in de Anthony Nesty Sporthal. Dit tweedaags festival dat voor het eerst in 2006 met o.a Brace en in 2007 met Fouradi, Lange Frans en Baas B werd gehouden, vindt dit jaar plaats vanwege de grote vraag naar kwalitatieve goede, maar bovenal gedenkwaardige muzikale evenementen in Suriname.

De line up van artiesten ziet er als volgt uit: Berget Lewis, Trijntje Oosterhuis, Sonora Carruseles en Ephrem J. Daarnaast ook nog Re-Play, Bryan Bijlhout, Cherwin Muringen en Bryan Muntslag. Berget en Trijntje komen met hun eigen live band en zullen ook worshops verzorgen aan opkomende artiesten in Suriname. De overige artiesten hebben ook een klasse formatie met o.a Robby Tjon en Fa, Harvey Avans, Walter Muringen en de MC is Clifton Braam.

De kaarten zijn SRD 50 en Comfort zone SRD 75 en verkrijgbaar bij Boembox, Zus & Zo en Disco Amigo. Aan de poort zijn ze duurder. De show start op beide dagen om 20.30u en de inloop is al om 19.00u. De kickoff van het festival begint met een party.

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. Een totaal verkeerde naam! Sinds wanneer kent Suriname de zomer als jaargetijde? ‘Caribean Jam 2012’ zou beter geweest zijn, want nu lijk het, alsof dit festival uit Holland overgewaaid is.

    PS: De man van Trijntje Oosterhuis is pas het huis uitgezet, omdat hij vreemd ging. In Su staan de mannen in de rij om met haar ‘Treintje’ te spelen. šŸ˜‰


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.