Drugskoeriers Suriname testen alternatieve routes

14

PARAMARIBO, 19 jul – Drugskoeriers schijnen ijverig op zoek te zijn naar alternatieve routes. Met de toegenomen veiligheid aan beide zijden van de oceaan, kan het ook haast niet anders. Pas weer is een Surinaamse aangehouden op het eiland Barbados. Ze bleek een hoeveelheid drugs te hebben ingeslikt. De cocaïne was bestemd voor Europa.

Politie-inspecteur Dennis Becker zegt tegenover de Times of Suriname dat de ‘oude’ routes wat minder aantrekkelijk worden. De smokkellijnen op de Johan Adolf Pengel luchthaven en van Hato op Curaçao worden steeds meer dichtgeknepen.

Aruba en Miami behoren nu tot de steeds meer aantrekkende toevoerpunten. Op de Surinaamse luchthaven worden nog regelmatig koeriers aangehouden. Ook voor de Nederlandse luchthaven Schiphol geldt dit.

Bekijk ook:


14 REACTIES

 1. afrikaanse landen worden nu gebruikt voor doorvoer..
  vraag maar aan baas en zijn zoon….zij kunnen een boek over schrijven, alhoewel een boek laten schrijven.


  Maak melding

 2. de route miami!ik zal ze zeggen het maar niet te doen,en ook niet aan denken het zelf te proberen!als je daar gepakt word?is het echt 30 a 40 jr tralie,daar maken ze geen joke,we benne gewaarschuwd potientele leuguanen in menselijke vorm hahaha


  Maak melding

 3. Mijn advies aan alle drugs koeriers en drugs barronnen:

  Neem een vlucht met SLM naar Maiami ,en via daar naar nederland.
  In Suriname moeten ze je gewoon doorlaten gaan, dan is het probleem opgelost, jij met je drugs in het buitenland en wij bevrijdt van een drugskoerier.

  Doe het a.u.b zo snel mogelijk, gegarandeerd je zal slagen……

  Alfa


  Maak melding

 4. Zou een strengereregel en of wetgeving niet de tot de mogelijkheid zijn??

  Een ieder zou dan moeten weten, bij dit soort zaken, gelijk 10 jaren Santoboma, zonder enige proces!!

  Kosten?? alles van hen afpakken en daarmee bekostigen en als zij een kalekip zijn, dan maar uit winsten van de Goudwinnig of de aardolie. Het zij zo!! Wel hard laten werken voor de terug betalen van de kost.


  Maak melding

 5. Wat ze ook bedenken, die eikels, want een andere naam heb ik niet voor ze, zoals die sukkel van 16 die maandag j.l werd gepakt op een vlucht vanuit Paramaribo
  Ik was toevallig op de luchthaven toen ik het hoorde, maar goed, nu lees ik dat ze andere alternatieve routes uitzoeken, ik hoop echt dat als ze op die andere plekken, worden gepakt men ze verwijderd uit deze wereld, weg , opzouten, naar de verdoemenis, het zal je familie zijn, kind bijvoorbeeld,nou ja in feite een discussie om rotsooi, worden ze hier gepakt dan gaan ze een hotel in bij wijze van spreken, vreten zuipen, een goed bed tv ja ga zo door, ja mensen so a torie de, en neks moro!!!!1


  Maak melding

 6. is dit een nieuwe route?? ik denk van niet. ik ken een su(bordeaux paspoort) die duits is gaan leren spreken na een vlucht van St maarten naar nederland te hebben genomen en gewoon door vloog naar dusseldorf, met het spul in de maagd. en er zijn nog meer voorbeelden.


  Maak melding

 7. Die drugssmokkelaars verpesten het voor alle Suri’s. Suri’s moeten niet gaan janken als er straks overal een honderd procent controle komt van Surinaamse reizigers.
  Die drugssmokkelaars zijn behoorlijk ijverig en inventief als het gaat om drugs smokkelen, als ze een fractie van die moeite zouden steken in de opbouw van het land dan zou Suriname nu een welvarend paradijs zijn.
  Ik vind het schandalig dat ze zelf kinderen gebruiken om drugs te smokkelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.