Corruptie bestrijden in Suriname makkelijk gezegd

44

PARAMARIBO, 18 jul – Corruptie bestrijden in Suriname is makkelijker gezegd dan gedaan. Minister Edward Belfort van Justitie & Politie bevestigde dit in het parlement met een toch wel opmerkelijke opmerking. Een antecedentenonderzoek naar onder meer witwaspraktijken is bij voorbaat uitgesloten als het om hoge politici gaat. Met buitenlanders is het anders.

Die zullen wel aan een antecedentenonderzoek worden onderworpen als ze een of andere positie ambiëren bij de overheid. Volgens Belfort is de staat “niet verplicht” prominente politici te onderwerpen aan een dergelijk onderzoek. Dus komt er ook geen dergelijke inperking op corruptie. Als de samenleving dus de hoop had gevestigd op een betrouwbare doorlichting, blijkt die hoop nu ijdel. Parlementariër Asiskoemar Gajadien (Nieuw Front/VHP) begrijpt het niet.

Er zijn voorbeelden zat van politici die flink in de fout gaan. Onder meer het slinks vergaren van domeingrond geeft reden om de wenkbrauwen te fronsen. Er wordt ‘gratis’ grond verkregen, die wordt verkocht tegen marktconforme prijzen. “De verkregen middelen kunnen worden gerekend tot witwaspraktijken”, zegt Gajadien. Er is dus genoeg reden om ook lokale politici tegen het licht te houden. Een uitzondering maken getuigt niet van goede wil.

44 REACTIES

 1. Moeten corruptelingen een anti corruptie wet maken?

  Rare opmerking van bellie,dus eigenlijk zegt hij dat boutje toen zomaar uit zijn nek heeft geluld, door te beweren dat hij de corruptie gaat aanpakken.
  Dus de zoveelste stunt van boutje.


  Maak melding

 2. ja,ja meneer Gajadien. Onder de vorige regering was
  het verdelen van grond onder de politici schering en inslag. Waarom toen geen goeie wil getoond.
  Achteraf is het altijd wel makkelijk uit je nek kletsen.
  Gajadien, heb jij je ooit druk gemaakt omdat de anti corruptiewet nimmer door de vorige regering (Nieuw Front)in de Assemblee is behandeld??
  Tijdens de vorige regering heb jij nimmer het goeie voorbeeld gegeven.
  Nu is het plotseling wel een heleboel blaa, blaa, blaa..

  Corruptie moet ten alle tijde bestreden worden ook onder de huidige regering. Dat moge duidelijk zijn.
  Maar Gajadien is de laatste persoon die zijn smoelwerk hierover moet opentrekken.

  Geef mij dan maar Carl Breeveld van DOE die wat mij betreft geloofwaardiger en oprecht overkomt mbt het bestrijden van de corruptie.
  Breeveld moet dan ook meer ondersteuning vanuit de samenleving krijgen om de anti corruptiewet zsm behandeld te krijgen. Go! Carl Breeveld!


  Maak melding

 3. PARAMARIBO, 18 jul – Corruptie bestrijden in Suriname is makkelijker gezegd dan gedaan

  Ja natuurlijk niet als je een corrupte top hebt,rarararara
  die houden natuurlijk alles tegen.


  Maak melding

 4. Corruptie bestrijding in Suriname gaat niet plaatsvinden zolang de politiek, regering en overheid door en door corrupt zijn en het gaat ook niet gebeuren zolang corruptie een onderdeel is van de Surinaamse cultuur. Voor alles moet je in SU tjoekoe’s betalen.
  Als men corruptie wilt bestrijden moet de Surinaamse mentaliteit veranderen en moet begonnen worden om de politieke en ambtelijke top te zuiveren van corrupte figuren te beginnen bij de Surinaamse Sultan van corruptie Somo.


  Maak melding

 5. Als het gaat om een misdadige amnestie wet die tegen alle nationale en internationale wetten in gaat dan word die heel snel door het parlement bejaagd.
  De mini-ster laat met zijn uitspraken zien hoe incompetent die hele zootje is, jullie president is flink in de fout gegaan,zijn zoon ook en zijn adviseurs en toch kijken jullie op tegen deze criminele figuren.
  Belfort wiens brood men eet diens woord men spreekt.
  i


  Maak melding

 6. Hoe komen zij op deze idee?? Het is bij hen heel diep ingeworteld!! die kan nooit en never bestreden worden1 dat woord bestaat echt niet!!! Toen niet, nu niet en never niet!! Het zit gewoonweg in het bloed, kan niet anders!!


  Maak melding

 7. Wij Suri Zijn Nobelen, Wij Komen Uit Het Paradijs Verre Landen , Goedheid Is Ons Vruchtwater En Is Hieruit Geperst Een Samensmelting Van Rioolafvoer!!!


  Maak melding

 8. In SU zijn wij altyd roomser dan de paus….

  begin eerst met een mentaliteits verandering in positive zin…. maar dit klinkt vies in de oren, vooral bij BAASJE…..
  Sarie torie hor..


  Maak melding

 9. Acteur Rajesh Khanna, die wordt beschouwd als de eerste superster van Bollywood en de Hindi Cinema, is woensdag op 69-jarige leeftijd overleden. Dat meldden Indiase media.

  Khanna was al maandenlang ziek. Wat hem precies mankeerde was niet duidelijk, maar waarschijnlijk had hij kanker. Hij overleed in zijn woning nadat hij dinsdag was ontslagen uit het ziekenhuis.

  Khanna begon zijn acteercarrière met de film Aakhri Khat in 1966 en werd een echte beroemdheid na zijn optredens in films als Raaz, Do Raaste en Aradhana. Hij speelde gedurende zijn carrière de hoofdrol in meer dan 160 films.


  Maak melding

 10. @Pasew
  😉
  Aaaayyy pasew, dit is belangrijker nieuws noh, dan corruptie bestrijden?????
  TErug naar het onderwerp.
  Iedere actie tegen corruptie juich ik zeker toe!
  Belfort, luchtkastelen bouwen is blijkbaar makkelijker dan corruptie bestrijden!!!! Tang orie boi, ooit komt het goed met ons land.


  Maak melding

 11. RIP Rajesh Khanna.
  Generaties lang hebben genoten van je films.
  Bedankt voor je contrubutie in de film wereld.

  @Koelie
  Rajesh Khanna is een Icon geweest en zijn heengaan is een schok voor zijn fans over de hele wereld.


  Maak melding

 12. Vele Suri politici, vrienden, familieleden,een grote roversbende, vooral als ze in de coalitie zitten. Komt er een andere coalitie van dezelfde laken een pak. In de jaren 80 zijn vele militairen en hun familie, vrienden schatrijk geworden. Zou het van hun soldij komen, dat ze zo rijk geworden zijn? Kijk naar hun huizen, domeingronden die ze hebben. Nu zijn ze weer aan de macht en zijn ze bezig zichzelf verder te verrijken. Vieze vuile stinkers, die geen enkele respect hebben voor de grondwet van de republiek Suriname, mensenrechten nationaal en internationaal, de rechtbank en de krijgsraad. Hoe diep kan het Surinaams volk vallen om voor deze luitjes te kiezen.


  Maak melding

 13. Elk land kent corruptie maar in een heel klein land kan je er niet onheen.
  Uitgesloten dat hieraan ooit een eind komt.

  Landen met minste corruptie

  1. Denemarken
  1. Nieuw Zeeland
  1. Singapore
  4. Finland
  4. Zweden
  6. Canada
  7. Nederland
  8. Australie
  8. Zwitserland
  10. Noorwegen

  Landen met meeste corruptie

  1. Somalië
  2. Myanmar
  2. Afghanistan
  4. Irak
  5. Oezbekistan
  6. Turkmenistan
  7. Soedan
  8. Tsjaad
  9. Burundi
  10. Equatoriaal-Guinea


  Maak melding

 14. Deze minister Edward B heeft wellicht goede bedoelingen maar hij weet als geen andere dat corruptiebestrijding met name in Suriname, a hell of a job is. Eerst zal ie in eigen keuken orde op zaken moeten stellen, en trouwens het hele justitieel apparaat daar deugt voor geen flikker, hoe wil je dan die zooi daar gaan bestrijden, moeilijk torie, dus kijken en afwachten, wie het veld zal moeten ruimen. en nog meer. Dus meneer Edje B baja, suczeven, ik tenminste heb er een hard hoofd!!!!! in!!!!


  Maak melding

 15. @surinam patriot
  Heel veel.
  Rajesh Khanna heeft heel veel betekend voor zijn vele fans onder de hindostaans sprekende gedeelte van Suriname.
  Zijn contributie in de Indian cinema wereldwijd is Iconic geweest.

  Hij is ,laten we het zo zeggen ,hij betend heel veel voor zijn fans,net zoveel wat bv een Al Pacino voor jouw betekend.En Al pacino is een Amerikaan.Snap je het nu een beetje.
  Een ode brengen aan een geliefd en iconic idool is een daad van dankbaarheid. Je zegt THANK YOU aan hem op een heel eerbiedige wijze.
  Snap je het nu zo een beetje.


  Maak melding

 16. @Surinam patriot
  Het antwoord is door Ray en Pasew gegeven
  Wat ik kan toevoegen: kijk naar de HIndostaanse mannen in Sur, dan zul je ook je antwoord krijgen
  😉


  Maak melding

 17. Elk land kent corruptie, maar in su hebben ze het uitgevonden!

  De elevator pitch van suri= 3XC; Corruptie, Connectie & Cash.

  Onbegrijpelijk dat burgers het feit accepteren dat politici zich verrijkt hebben met grote stukken grond.

  Zolang het volk niet beseft dat iedere burger recht heeft op een stuk grond en dit niet alleen het voorrecht is van die volksverraders(vertegenwoordigers), dan zal er niets veranderen.

  Je hoeft dit niet te accepteren, je hebt ook rechten.


  Maak melding

 18. De hoge politici moeten d’r uit gewassen worden!
  Met vreemdelingen is het altijd al anders geweest,maar boef blijft boef!

  Asiskoemar gajadien ken je de grond/drugs witwassers;
  -noem ze op
  -kom met de feiten
  En dan sluiten wij ndp ze op!!opgeruimd staat netjes!

  Asiskoemar wijs je goede wil en anticorruptieheid door je aan te sluiten bij de ndp.

  Jouw vhp-nieuw-front nest is een boeven nest!!!
  Stap over ,en kom in het reine met jezelf!!zolang je bij Sherrif zit ,zal je altijd als boef gezien worden!!!vhp boeven partij!!!!!


  Maak melding

 19. Belfort heeft duidelijk zijn gedachte afgegeven dat voor wat hem betreft er geeg onderzoek komt naar politieke en ander hooggeplaatste figuren (Sardjoe, Kuldipsingh e.a.).
  Ook de nazaten en familie van bekenden / oud politieke figuren tenzij temzij het de ene politieke partij winst geeft.
  ai ai dus de casino houders ontspringen ook de dans dus het witwassen kan blijven doorgaan


  Maak melding

 20. Belford weet wat er gebeurd in de regering. Dat een ieder in contact is met corruptie.Hij zal er voor zorgen zich niet hiermee te bemoeien. Het zit zo diep ook bij zijn eigen partijgenoten.Hij kan het hebben over het crimineel gedrag bestrijden maar zal NOOIT een oplossing kunnen brengen.
  Een ieder die corruptie pleegt is een crimineel.
  Een crimineel zal altijd een andere crimineel ondersteunen.
  Belford geniet van je functie en geld als minister en probeer oprecht te zijn naar je medewerkers om je heen.


  Maak melding

 21. kijk die losers weer .ze waren aan de macht die waarde loze vene en zijn bende maar hebben die wet nooit kunnen uitvoeren .ze komen in de [oppositie] terecht en doe komt aan swengelen met dit onderwerp en deze vene en zijn bende doen alsof ze mee doen .

  denken deze gasten dat het volk dom is.
  bewust heeft het surinaamse volk voor deze en niemand anders deze president bouterse gekozen .
  oeng kang doe sang oeng wanie bota na mang hij gaat die wet uitvoeren honderd .

  een president met daden .

  na mie pero takie .


  Maak melding

 22. “Een antecedentenonderzoek naar onder meer witwaspraktijken is bij voorbaat uitgesloten als het om HOGE politici gaat. Met buitenlanders is het anders.”

  Surinamers mogen dus wel stelen, buitenlanders niet.

  “Volgens Belfort is de staat “niet verplicht” prominente politici te onderwerpen aan een dergelijk onderzoek.”

  Volgens mij is de staat wel verplicht om alles wat vreemd ruikt te onderzoeken.

  Zelfs als dat niet het geval was, dan nog zou een zichzelf respecterende staat het wel doen.

  Belfort zegt eigenlijk: “mensen we gaan oneerlijke politici niet vervolgen”

  Het is duidelijk waar we staan.

  @ Pero:

  ik kan mee niet voorstellen dat je hier achter staat. Dit heeft niets met partijen te maken. OPSLUITEN DIE HANDEL, ONGEACHT DE PARTIJ!!

  Of ben je ergens bang voor, Pero?


  Maak melding

 23. Zolang je mensen hebt rond lopen en denken zoals Belfort zul je de corruptie in stand blijven houden.
  Je moet juist bij het hogere kader beginnen de corruptie te bestrijden, en niet omdat ze onschendbaar zijn, maar dat blijken alleen maar dromen te zijn in dit door en door corrupte land Suriname.


  Maak melding

 24. Pero, Venetiaan was geen crimineel, Hij was de eerlijkste president die Sur. gehad heeft.
  Hij heeft geen paleizen van huizen is niet schatrijk en was een zeer capabel pres.
  Beter dan de huidige crimineel met aanhang


  Maak melding

 25. @Pero, kijk hoe dom je weer praat. Jouw megalomane Baas is de grootste corrupte leider in de Surinaamse geschiedenis. Of denk je dat die Amnestiewet zonder smeergeld tot stand is gekomen ? Santo Boma was voor Bouta al ingericht, z’n bed was opgemaakt en z’n antroewa met rijst stond al klaar. Whahahaaa Bouta heeft z’n bankrekening moeten leeg plunderen om Somo en Ronnie te betalen. Peroooo, je zakt weer door het ijs broeder ….


  Maak melding

 26. Pero is duidelijk “besmet”met het BAAS-syndroom. En ja Pero, het volk IS inderdaad dom om deze pres te kiezen. Een volk krijgt precies die leider die zij verdient. Dus trek je conclusie.


  Maak melding

 27. KOOSJE, Baas heeft zijn bankrekening inmiddels al weer aangevuld met geld dat stinkt. En geen een rechter in Sur. heeft het lef om baasje te veroordelen tot levenslang. En zo gaat het steeds slechter met Sranang.
  Heel jammer voor de arme bevolking. maar juist goed voor die domme paarsstemmers


  Maak melding

 28. Pero moet men niet teveel aandacht aan besteden.Hij mag per dag maar 5 minuten van zijn vrouw op internet,dus spuit hij in die 5 minuten heel wat nonsens uit hier op het forum,gewoon uit pure frustratie.


  Maak melding

 29. “Corruptie bestrijden in Suriname is makkelijker gezegd dan gedaan.”

  Dat zal zeker niet lukken, als wij moordenaars vrij laten rondlopen en hen niet ter verantwoording durven te roepen.


  Maak melding

 30. Lasede B,

  Ik ben het volledig met je eens dat moordenaars niet mogen rondlopen en dat wij moordenaars ten alle tijde ter verantwoording moeten roepen. En niet wanneer het te laat is. Dus wat dat betreft zitten wij op 1 lijn.
  Over het onderstaande zullen wij het mogelijkerwijs niet eens zijn maar ik geef louter mijn visie.

  Ik kan bepaalde zaken nameijk echt niet bevatten. mogelijk ligt dat aan mijn jeugdige leeftijd maar tot nu toe heeft niemand mij een plausibel antwoord op
  mijn vragen kunnen geven.
  Vaak proberen mensen de bal terug te kaatsen door de
  zeggen dat Bouterse zich zelf maar moet aangeven.
  Maar dat vind ik te lichtvaardig en niet echt plausibel.

  De moorden zijn in de jaren 80 gepleegd. Dat is dus ruim 30 jaar geleden. De grootste tegenstander van Bouterse, en de man met de ’10 schone vingers’, Venetiaan, is ruim 10 jaar lang aan de macht geweest.
  Wat heeft die man dan in godsnaam gedaan om Bouterse
  op te pakken en op te sluiten.
  Wanneer iemand verdacht is van moord dan pak je hem op en sluit je hem op in afwachting van het proces.
  Bouterse heeft niet 1 dag in de cel gezeten he.
  Nogmaals, voor mij is dat compleet onbegrijpelijk.
  En dan nog zo iets onbegrijpelijks. Bouterse is door
  Nederland in , ik meen, 1998 of 1999 veroordeeld vanwege drugsgerelateerde handelingen.
  Anno nu schreeuwt Nederland moord en brand omdat Bouterse tot president is gekozen.
  Maar ik vraag mij toch werkelijk af waarom Nederland destijds Venetiaan niet onder druk heeft gezet om Bouterse uit te leveren. Venetiaan was toch een ‘goeie vriend’ van Nederland. Wat zou het probleem kunnen zijn dan om Bouterse uit te leveren??
  Er was geen uitleveringsgverdrag tussen Nederland en Suriname? Nou, zo’n verdrag had binnen no time opgesteld kunnen worden en tussen beide landen getekend kunnen worden. Helemaal omdat het gaat om zware schendingen van mensenrechten en dat alleen al zou een zwaarwegend argument moeten zijn om vaart te zetten achter een uitleveringsverdrag tussen Su en Ned. De amnestiewet is recent toch ook binnen de kortste keren aangenomen.
  En het kan nog gekker he. Bouterse gaat lekker naar
  Brazilië met een internationale opsporing op zak. En wat denk je. De toenmalige minister van Buitenlandse zaken van notabene Nederland( van Mierlo) en de minister van justitie ( zorgdrager) blokkeren lekkertjes de arrestatie van Bouterse in Brazilië. Rarara, hoe kan dat in godsnaam!!??
  Nu Bouterse president is dan moet je die bakra’s nou horen blaffen.
  Ondanks mijn jeugdige leeftijd weet ik terdege wat Bouterse heeft geflikt. Wat mij betreft is dat geheel ontoelaatbaar en had Bouterse reeds lang in de gevangenis moeten zitten.
  Maar zowel Venetiaan als Nederland hebben de nabestaanden danig in de kou laten staan.
  Dat is mijn mening.
  Nu zijn wij opgescheept met dit probleem en roepen Venetiaan en Nederland moord en brand over de aangenomen amnestiewet. Maar dan hoe dan??
  In mijn ogen hebben Venetiaan en Nederland Bouterse
  reeds in eerder stadium amnestie verleend. Bewust of onbewust !!??

  Misschien kan iemand mij deze zienswijze doen vergeten
  door met goeie argumenten mijn zienswijze van commentaar te voorzien.

  Om domweg te gaan schrijven dat ik NDP aanhang ben
  is voor mij geen argument en vruchteloos en ik zal op zulke reacties dan ook niet reageren.


  Maak melding

 31. @Shanice
  Ga slapen meiske ,gezien je Jeudige leeftijd is het kinderbedtijd voor je.
  Sleep tight en droom maar van je prins Bouta de Moordenaar in je slaap.Dan hoeven wij tenminste niet al de onzin van je te lezen hier.
  Die Jair kan je beter ook in je dromen bij betrekken.
  Wat een dream team…de droomster Shanice,de dromer Jair en de Dream prince Bouta ,the murderer.What a Fairy tale.Een sprookjesverhaal net als uit je dromen.

  Dus meiske ,je bent je wel ervan bewust dat je droomprins een moordenaar is ,maar je vindt het gek dat men om zijn gevangenschap vraagt?
  Misdaad verjaard niet,ga onderzoek doen maak gebruik van het internet ,je zal verbaasd zijn te lezen dat nazie oorlogsmisdadigers heden nog opgepakt en berecht worden voor hun criminele daden tegen de mensheid.

  Welterusten zo meteen en droom maar lekker verder.
  Vergeet niet de schaapjes te tellen.
  Good night!


  Maak melding

 32. Ray,

  Many thanks dat je op mijn posting reageert.
  Niet een reactie van het allerhoogste niveau
  maar ik heb jouw reactie toch met genoegen gelezen.
  Zeer vermakelijk moet ik zeggen.
  Ik ga er vanuit dat jij begrijpend kan lezen.
  Maar zo niet. Toch even een korte samenvatting wat ik eerder schreef;
  -De misstanden die Bouterse begaan heeft zijn bij mij bekend en daar is maar 1 remedie voor en dat is een straf uitzitten.
  -Ik heb nergens vermeld dat misdaden tegen de mensheid
  verjaren.
  -Voor mijn part mag Bouterse voor eeuwig ergens in verwegistan opgesloten worden.
  Ik zal daar niet 1 dag minder van slapen.

  Mijn vraag was waarom Venetiaan en Nederland zich nimmer voor de volle 100% hebben ingezet om Bouterse op te pakken. Ik heb in mijn vorige posting uit de doeken gedaan waarom ik vind dat Nederland en Venetiaan alle mogelijkheden hadden om Bouterse voorgoed achter slot en grendel te krijgen.

  Jij wenst mij een goeie nachtrust maar misschien moet jij je ogen openhouden wanneer je iets leest dan kan je
  de inhoud mogelijk beter bevatten.
  Misschien kan je mij alsnog antwoord op mijn vraag geven. Dan doen we alsof je die eerdere reactie niet hebt geschreven. Shit happens. Goed?
  No hard feelings.

  Helaas heb jij mijn vraag ik niet kunnen beantwoorden.


  Maak melding

 33. Het is de grootste onzin om hier te verklaren dat Nederland of vene Bouterse moest oppakken, als dat zo was, dan was jij één van de eerste die met haar grote paarse smoel zou roepen dat Vene met behulp van die blanken Bouterse hebben opgepakt.
  De rechtsgang is stop gezet door een meedogenloze massamoordenaar in jou land, ik zou zeggen maak jou daar druk over meid en loopt niet stom te ouwehoeren.


  Maak melding

 34. Ik wil je uit één droom halen Shanice:

  Nederland is GEEN goede vriend van Venetiaan. De woorden NUL OPTIE heeft vene gebezigd omdat hij een hekel heeft aan het gedrag van politiek Nederland. Dat zie je in zijn gedichten. Venetiaan verwijt Nederland ook inmengen in binnenlandse aangelegenheden, het helpen omverwerpen van het wettig gezag (militaire coup in 1980). Toen Venetiaan na de coup verder wilde studeren in Nederland, heeft hij dan ook geen visum gekregen, in tegenstelling tot vele andere gevluchte Surinaamse politici.

  Later heeft Nederland ontdekt dat Venetiaan wel okay was. Toen wilden ze wel vrienden worden.

  Venetiaan, onverzoenlijk als hij is, heeft het ze echter nooit vergeven. In mijn ogen trouwens terecht. Wie een wettig gekozen regering omver helpt werpen, zal mijn vriend nooit worden.

  Venetiaan is tijdens ALLE DRIE zijn regeerperioden door Nederland uitgenodigd voor een officieel staatsbezoek. Hij heeft dat steeds geweigerd. Ook voor het onthullen van het Slavernijmonument in Nederland is hij uitgenodigd. Ook toen heeft hij geweigerd. Hij heeft toen als ik me niet vergis minister van Russel in zijn plaats gestuurd.

  Wat betreft het oppakken van Bouterse: dingen liggen niet zo simpel. Kijk maar naar Assaad nu in Syrië. Wie doet hem nu wat? Hoe lang heeft het geduurd voordat Charles Taylor voor het gerecht is gesleept?

  Ik kan je precies uitleggen hoe het zat (zal het nu niet doen). Men heeft toen op grond van bepaalde omstandigheden keuzes gemaakt. Of jij en ik het er mee eens zijn, is een ander verhaal. Ik kan ze wel begrijpen, maar zou toch anders gehandeld hebben.


  Maak melding

 35. @ Midete,

  Kijk zo kan het dus ook. Een reactie met onderbouwing.
  Thankx!

  Midete, ook jouw reactie heb ik met veel genoegen gelezen echter zonder leedvermaak.

  E.e.a. is wat duidelijker geworden met name het feit dat Venetiaan niet op al te goeie voet stond met Nederland.
  Kijk zo kunnen we elkaar helpen om misverstanden uit de wereld te helpen. Hoewel ik vind nog steeds dat
  Nederland en Venetiaan een gemeenschappelijke vijand in Bouterse hadden. Jammer dat ze dat dan niet met wat meer voortvarendheid hebben opgepakt.
  Dan zat Bouterse misschien nu al achter de tralies.
  Ik mag er van uitgaan dat dat het ultieme doel is.

  Weet jij misschien ook waarom Nederland de arrestatie
  van Bouterse destijds in Brazilië heeft geblokkeerd?
  Ze hadden Bouterse zo voor het grijpen omdat er een internationale arrestatiebevel boven zijn hoofd hing.
  Een aanhoudingsverzoek aan de Braziliaanse autoriteiten was voldoende geweest om Bouterse aan te houden in Brazilië. Een gemiste kans dus!
  Want tegenwoordig heeft nederland allerlei bla, bla, bla..maar toen was er een enorm gebrek aan daadkracht.
  ja toch?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.