Jörgen Raymann opent expo Erwin de Vries in Suriname

5

Op dinsdag 17 juli gaat in De Hal aan de Grote Combéweg 45 te Paramaribo een bijzondere expositie met werken van kunstenaar Erwin de Vries van start. Speciale gast daarbij is de bekende cabaretier Jörgen Raymann.

De grote kunstenaar Erwin de Vries blijft de samenleving iedere keer weer verrassen met zijn beelden en schilderijen van de hoogste kwaliteit. Hij is een kunstenaar die van geen ophouden weet: ouderdom, pensioen, het zijn voor hem geen redenen om te stoppen.

Zijn portretten overtreffen alles, hij weet de mens tot in zijn diepste wezen uit te beelden. Het pas onthulde portret van de historicus dr. André Loor bij het Nationaal Archief Suriname is een van de vele voorbeelden, alsook het monumentale, gezag uitdragende beeld van wijlen vakbondsleider Fred Derby aan de Dr. Sophie Redmondstraat.

De expositie genaamd ‘ERWIN EXPOSEERT!’ in de De Hal, Grote Combéweg 45 is open voor publiek op woensdag 18 en donderdag 19 juli van 18:00 tot 21.00 uur. Erwin de Vries zal beide avonden zelf aanwezig zijn.

5 REACTIES

 1. He verdorie ik baal gewoon dat ik er niet bij ben echt waar, ik BAAL gewoon echt 🙁 En eer hij weer exposeert zijn we weer een jaar verder…als ik geluk heb 6 maanden…bah.. de expositie zal zeker een succes zijn geen twijfel aan… balen zeg…


  Maak melding

 2. (@Vanity): Geen probleem hoor.
  Expo van Erwin de Vries, wordt middels filmbeelden vastgelegd en dan kan je ook een DVD hiervan kopen.
  Ook de officiële opening met Jörgen Raymann wordt opgenomen.
  Dus niet meer balen als een stekker.


  Maak melding

 3. Wordt het geen tijd dat iemand een standbeeld voor deze grote Surinamer maakt? Toen ik vroeger een keer langs zijn woning reed zag ik hem bezig zijn met klei:hij was bezig met klei een beeld van Daal te maken ,dat hij natuurlijk verder zou bewerken.Toen was hij al ongeveer 60 jaar ,maar als je in zijn ogen keek, zag je de geestdrift en plezier waarmee hij alles deed.Hulde aan deze Sranangmang!


  Maak melding

 4. Erwin de vries is voor mij de grootste beelden kunsten
  aar die suriname heeft,ook in hart en nieren is hij een
  kunstenaar
  als jongen heb ik vaak met hem over kunst gesproken,op
  het leidseplein in amsterdam.
  het moet niet zo zijn,dat als hij er niet meer is,de
  mensen zich zullen afvragen,wie erwin de vries was.
  Erwin veel sterkte,en dat je nog heel wat kunst kan
  maken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.