Voetbal weer de hoofdmoot op Kwakoe Zomerfestival

16

Net als voorgaande jaren zal het voetbal een belangrijke trekpleister zijn op het Kwakoe Zomerfestival 2012. De voorbereidingen van het evenement, dat van 21 juli tot en met 19 augustus wordt gehouden, vinden in versneld tempo plaats. Om het bijbehorende voetbaltoernooi zo goed mogelijk te laten verlopen heeft de Stichting Kofoe, die het festival organiseert, Zuidoost United benaderd om het toernooi te organiseren. Inzet hiervoor is de Kwakoe Cup.

Zuidoost United is een bij de KNVB aangesloten vereniging, een fusie van de voormalige teams van K.S.J.B. en s.v. Bijlmer, met jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van voetbalcompetities. Het toernooi wordt gehouden in het uiterst moderne sportcomplex van Zuidoost United in het Bijlmer Sportpark met drie kunstgrasvelden.

Er nemen 16 seniorenteams in 4 poules van elk 4 deel. Daarnaast is er een veteranentoernooi. Elke seniorenwedstrijd in de voorronden in de eerste drie weekeinden duurt 2 x 20 minuten. De kwartfinales zijn op 11 en 12 augustus. De halve finales zijn op de 18e en de finale met prijsuitreiking op de 19e. De kwart-, en halve finales en de finale duren elk 2 x 30 minuten. De veteranenteams bestaan uit zeven spelers elk.

Zoals gebruikelijk bij Zuidoost United worden de wedstrijden geleid door ervaren KNVB-arbiters. De inschrijving sluit op vrijdag 14 juli. Nadere informatie is te krijgen bij Carlo Mac Nack, telefoon 06 -88 21 375. De loting is op 16 juli om 20.00 in het clubgebouw van Zuidoost United.

16 REACTIES

 1. Nou leuk om dit te lezen, ik kijk er naar uit en ik zal zeker een bezoek brengen aan dit festival. Ik hoop dat alles een goed verloop zal hebben, geen gedoe etc, het moet uitdraaien op een happening, met alles erop en
  eraan en dat weergoden ook hun bijdrage zullen doen dat vooral, kondremang oeng tek baja, mo dape toe!!!!


  Maak melding

 2. @ Alfa ik geloof nobody!! Iedereen is nu stil! En SU’s zeiden dat zij echte SU’s zijn en een ieder helpt een ieder! Nu zie je de waarheid!! HI, HI

  Ik was mijn pakketje gaan halen a.d Industieweg 2, kwam 0,75 Srd te kort. Ik kreeg de doos niet mee! Was wel terecht!!

  Een Guyanees gaf mij die tekortkoming. De balimedewerkster zei tegen mij, kijk daar zijn wij Surinamers voor!! We helpen mekaar wel. Ik zei neen mevrouw!! u heeft mij niet geholpen maar de Guyanees! U moet gewoon uw mond dicht houden en als je met een buitenlander wilt pronken dan is dat uw probleem!! En inderdaad, hij was geen Surinamer. Ik gaf hem een Euro terug, welk ik in mijn portemonee toevallig had!! De baliemederkster wilde de euro ook niet accepteren. Weer een ervaring rijker geworden!!


  Maak melding

 3. Zo ik kan weer mij salsa moves doen op kwakoe,…yesss ,..de man with the smooth moves will be me,..esoo vamos a la baila mi amigos!!!voor mij antie broeders baila malo pasa bon hihi


  Maak melding

 4. @surinam patriot,

  Jij bent ook grappig hoor…
  Wat.., heb je salsa-lessen genomen en wil je effe showen?
  1,2 hup, 1,2-hup.
  Links of rechtse style.


  Maak melding

 5. Wiep-Ding , je hebt helemaal gelijk.
  Jammer, want dan kon ik zien hoe het daar aan de andere kant van de wereld is. Ik zie hoe ze hier op krasje en ’t vat komen pronken , dus lijk mij vooral leuk om ook daar bij kwakoe te gaan pronken.

  Maar wie weet.


  Maak melding

 6. @Esmerald poppetje hihi meisje ik dans vanaf ik kon lopen denk ik , mijn vader was gek op muziek van fania all stars,….ik zal zeggen see ya at kwakoe en die.. 1,2 is voor de witte man ontworpen,..salsa you have to feel and if you don’t …?? its a shame


  Maak melding

 7. @Esmerald, ja hoor.
  Begin thuis flink te oefenen met muziek van El Pacheco,
  Edwin, Grupo Gale, Cuco Valoy, Gabino Pampini, Fruko,
  Oscar D’Leon en niet te vergeten Celia Cruz.

  Dus het wordt Kwakoe time met (@Esmerald) als onze nieuwe Salsa Queen.
  @surinam patriot zal je zeker niet bij benen.

  Mijn filmploeg is ook aanwezig.


  Maak melding

 8. @Fer.E hahaha ook van de partij? eee je noemt daar een paar sterren sangg boyy ,…..topp!! en we dansen on 1 on 2 is voor de beginneling,..


  Maak melding

 9. (@pasew 07/07/2012 om 16:38 uur)

  Mi na (Garnet). Denk even aan onze (toekoenarie) thans in Z.O. Azië, PapaaLaarko en nog enkele bekende forummers.

  Ik ga je even nog op weg helpen. (toekoenarie) moest vorig jaar naar Amstelveen ivm. de komst van een kleinzoon. Zijn woning stond nog te koop in Su.
  Voor PapaLaarko wordt het heel moeilijk om op WKN. te verschijnen i.v.m. zijn (horizontale/verticale) taalgebruik.
  Wat hadden wij plezier met onze reacties over het occuperen van (Texas)& Papatam.
  En (pasew) had het vaker over zijn “Heilige Tempel” in Den Haag en Yvanka.

  En welke (zeven even) landsdienaar van OW&V. ging tijdens de baas z’n tijd even een klein dutje doen met een andere collega in de omgeving van het Flamboyant?
  Deze had het n.l. niet overleefd.
  Hij werd ………. aangetroffen in bed.

  Dus (Fer. E) zal ook proberen om het Kwakoe Zomerfestival op te vrolijken met voetbal, salsa en div. lekkernijen volgens echte Su. recepten.

  Jammer dat PapaLaarko niet aanwezig kan zijn.
  Ik had reeds een fles 90% Ramta. voor hem bewaard.


  Maak melding

 10. Reactie op Alfa, ik mijn visum al 5.00 euro en ik ga er naar toe, niet duur of wel, ik kan niet wachten, boi, ik ga echt die fatoe nemen, 21 juli al mi o dape


  Maak melding

 11. Hoi Ferdinand,

  Hoe heb je het gekocht, ik moet iemand vinden die voor mij in nederland kan garant staan dat ik terug gaat naar sur. Dus wie wil helpen, natuurlijk wil ik wel wat betalen , maar €500,= is wel duur hoor?
  Kan dat niet gratis? Ik kan ook in natura betalen hoor?


  Maak melding

 12. Over die kwakoe visum het is 5 euro en geen 500, zodoende. ik ben zeker daar als die torie begint en wellicht kan ik aan nog eentje komen, vergoeding…. we zien wel.
  Nu niet belangrijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.