Jörgen Raymann en Tante Es in reclame Robijn

6

Jörgen Raymann is de volgende bekende Nederlander in het spotje voor een campagne rond het thema “Robijn doet de was bij…” van het gelijknamige wasmiddelen merk. Hierbij worden bekende Nederlanders gefilmd tijdens het thuis doen van de was, telkens met één specifiek Robijn product.

Anno 2012 is dit nog steeds het gebruikte concept voor Robijn en hebben Karin Bloemen (Fleur & Fijn), Isa Hoes (White Satin), Leontine Borsato (Color), Sylvana Simons (Color), Jules Deelder (Black Velvet), Leco van Zadelhoff (Stralend Wit), Sonja Bakker (Klein & Krachtig), Gordon (Klein & Krachtig) en Wendy van Dijk reeds gefigureerd in deze campagne.

In de nieuwe commercial van Robijn Color doen Jörgen Raymann en Tante Es de kleine en grote gekleurde wasjes thuis bij de familie Raymann:

6 REACTIES

 1. Okra: Haat is zo’n negatieve emotie…. Tjepoti. Raymann en Tante lachen je uit zielenpoot ! Je kan je naam liever veranderen in KrabuD, net als al die andere mislukte negers! Raymann chapeau! Wij zijn trots op je!


  Maak melding

 2. ik kon me nog heugen dat de heer Raymann voordat hij in Holland bekend werd voor een Surinaamse wasmiddel ook een tv reclame had gemaakt (onveer 20 jaar geleden) Ik ben de naam vergeten van het merk. Het zou leuk zijn om die reclame terug te zien..


  Maak melding

 3. Het verdient goed.
  Niks mis mee.

  Een groot publiek van allerlei pluimage bekeek zijn programma.
  Hij wist zijn boodschap met grappen en grollen te verkopen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.