do 21 sep 2017 12:22
post thumbnail

Voorstelling ‘Trots op Rotiland’ naar Suriname

4

Na 3 seizoenen is afgelopen mei een eind gekomen aan de “Trots op Rotiland” tour in van cabaretier Narsingh. Wat is Trots op Rotiland? Hoewel geboren en getogen in Rotterdam heeft Narsingh zich altijd al een buitenbeentje gevoeld. We ervaren de cultuur shock die Narsingh krijgt als hij uit het veilige, warme hindoestaanse gezin op een witte school komt.

Hij gaat het taboe van de hoge zelfmoord onder Hindoestanen niet uit de weg en hij wordt zeer persoonlijk als hij praat over zijn ouders en hun verwachtingen. Trots op Rotiland is een mix van sprankelende anekdotes, gedurfde verhalen, scherpe conferences én feestelijke muziek, waarin hij fantastisch wordt begeleid door Jimmy Ramphalmisser en Soerin Ramkhelawan.

Om het af te leren heeft Narsingh besloten om naar Suriname af te reizen om de voorstelling nog een paar keer te spelen voor het Surinaamse publiek. Hij zal op 6 juli een voorstelling verzorgen in St. Olifant en op 7 juli een voorstelling spelen op een nog nader te bepalen locatie in Nickerie. In het kader van de optredens in Suriname heeft Narsingh onderstaande “Ode aan Morjon” uitgebracht:

<- klik hier om te reageren op dit bericht
44 Reacties | Plaats Reactie

 1. Nou gewoon ontzettend jammer dat ik dit moet missen… deze gast is één brok entertainment…
  Iedereen die kan gaan, ik raad je aan het zeker te doen, je zal er geen spijt van krijgen….

  dinsdag 26 juni 2012 om 05:47 uur.
 2. Ik reis mee!! Daal roti khawo aur prabhoe ke goen gawo(Daal en roti consumeren en wees God dankbaar)

  dinsdag 26 juni 2012 om 13:13 uur.
 3. http://www.youtube.com/watch?v=rBDHuhyUbs0

  Ik vind deze narsingh veel leuker.

  woensdag 27 juni 2012 om 11:57 uur.
 4. ai a mang lobie fisie lucht hmmmmm swa….

  woensdag 27 juni 2012 om 13:26 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com