‘Limburg beledigt en beschuldigt mensenrechtenorganisaties en pers’

83

PARAMARIBO, 24 jun – [INGEZONDEN] De stichting 8 december 1982 verwerpt uitspraken van de perschef van het kabinet van de president gedaan in het propagandistisch programma “BT” op de Staatsradio SRS van 20 juni jl. over hun mensenrechtenorganisatie en de pers. De aanleiding van de aanval middels ongebreidelde beschuldigingen, ongeleide beledigingen en leugens van de perschef van de president, de heer C.Limburg, zou liggen in een communique, naar aanleiding van de vele vragen die gerezen zijn na het politie-optreden van een opmerkelijke politieactie te Tout Lui Faut waarbij 4 verdachte burgers zijn omgekomen.

De perschef van de president maakt steeds misbruik van het programma op de staatsradio, om respectabele instituten en vooraanstaande leden van onze burgerij, te bedreigen of in kwaad daglicht te stellen. Daarbij valse en suggestieve informatie te geven, zoals bij herhaling in het programma van 20 juni 2012 regelrechte bedreigingen te uiten richting persmedia, uitgevers, redactiewerkers en eigenaren. De Stichting heeft direct telefonisch contact proberen te maken tijdens het bedoeld programma om te reageren op de onwaardige uitspraken en pertinente leugens van deze perschef.Ondanks het afgegeven telefoonnummer en een duidelijke identificatie van de voorzitter aan het secretariaat van het radiostation, heeft de perschef niet de moed opgebracht terug te bellen, zodat de stichting de uitdrukkelijke leugens van de perschef van de president kon ontzenuwen.

De leugens en suggestieve opmerking van de perschef hielden onder andere in dat de stichting, noch haar voorzitter medeleven getoond heeft met een recent verkracht slachtoffer, en dat de stichting niets van zich heeft laten horen, toen andere gevallen zich voordeden bij politie-optreden en slachtoffers vielen. Voorts vond de perschef van de president het nodig de retorische vraag te stellen hoe de stichting/voorzitter zou “piepen” als hijzelf geconfronteerd zou worden met de harde criminaliteit, etc. De perschef van de president moet weten dat bestuursleden van de stichting zelf ook slachtoffer zijn geweest. niet alleen van de harde criminaliteit, maar ook van staatsterreur in het verleden.

Het wordt tijd dat de regering zich gaat beraden of de persoon in de kleren van perschef gestoken, de waardigheid die een perschef van de president behoort uit te stralen, door zijn gedrag, taalgebruik en respectloosheid naar de samenleving toe, gehandhaafd moet blijven.

De Stichting deelt de samenleving mee dat haar erkenning en recht van bestaan bevestigd zijn door de president van onze republiek, door onder andere het monument van Bastion Veere 8 december 1982 te onthullen in het Fort Zeelandia op 8 december 2009, die door de stichting met behulp van andere mensenrechtenvoorvechters is gerealiseerd. Nu de Stichting 8 december 1982 de Surinaamse samenleving middels deze haar bezorgdheid heeft kenbaar gemaakt, zal zij deze ook delen met internationale mensenrechtenorganisaties, over de benadering van mensenrechtenorganisaties en de pers door deze perschef van de president.

De Stichting spreekt haar waardering uit naar de Procureur-generaal en de waarnemend korpschef op de wijze hoe zij omgaan met de bezorgdheid van de mensenrechtenorganisaties, journalisten en anderen uit de samenleving om een onderzoek in te stellen naar het incident te Tout Lui Faut, om zodoende meer geloof te geven in de rechtsstaat Suriname.

Het stelselmatige partijpolitieke misbruik van overheidsmedia door de heer Limburg, als instrument voor stigmatisering en demonisering van andersdenkende burgers, is een uiting van onbehoorlijk bestuur, omdat de staatsneutraliteit, de gelijkheid van alle burgers voor de wet en de staat, op flagrante wijze wordt geschonden.

Sunil Oemrawsingh
Voorzitter Stichting 8 december 1982


83 REACTIES

 1. =Een stukje tekst:::
  De perschef van de president maakt steeds misbruik van het programma op de staatsradio, om respectabele instituten en vooraanstaande leden van onze burgerij, te bedreigen of in kwaad daglicht te stellen.

  =Als de President zelfs niet eerlijk, oprecht en transparant overkomt naar het volk zal de gene die voor hem moet praten ook in zijn straatje moeten passen.

  =Limburg heeft zijn geloofwaardigheid aan velen al verloren en velen zullen nooit meer naar hem luisteren. Nu is het achter de schermen maar blijven werken.


  Maak melding

 2. De perschef en zijn president hebben lak aan alles wat mensenrechten betreft.Ze doen wat ze willen en alles wat tegen ze is wordt bestempeld met vijanden van de staat.Hun doel is :

  1. Deze situatie zo lang mogelijk vol houden.
  2. Zich verrijken ten koste van alles.
  3.Zand strooien in de ogen van het volk met mooie beloftes.
  4. Verdeeldheid zaaien.


  Maak melding

 3. hij mag zijn mening geven de anderen hebben ook hun mening gegeven hoe zij over bepaalde dingen denken dus niets mis mee iedereen praat over democratie dit is ook democratie je vrije mening.


  Maak melding

 4. ik vraag mij af als de oppositie wel de waarheid vertelt .allemaal propaganda .ik vindt dat men keihart moet optreden tegen de criminaliteit .mensen willen criminaliteit met 8 december in verband brengen en dat maakt mij kwaad .het is vooral de oppositie die dat doet .ik kan alleen maar hopen dat minister belfor stand houdt en niet zwicht voor deze zogenaamde mensen rechten organisatie .de oppositie van vene en consorten hebben het nakijken ,suriname vooruit .weg met castelen en anderen die het land hebben verkocht .
  het volk beslist en niet de oppositie .


  Maak melding

 5. Andere tijden!

  Er komt een tijd waarop Limbo echt Limbo gaat dansen als zijnde zijn beroep. Hij zit nu in een heel goed beschermd “pluche” en kan dus razen en tieren.
  Straks is het afgelopen en zitten anderen aan de macht. Weg Limbo! Of hij onder de Limbo-stok door zal kunnen buigen heb zwaar ik mijn twijfels. U ook?


  Maak melding

 6. BAKABANA TORI Pff Laat waaien die idioot.
  Venetiaan had hem niet zomaar op een zijspoor gezet.
  Zo,n snotneus weet echt niet waarover hij praat.


  Maak melding

 7. Andere tijden!

  Er komt een tijd waarop Limbo echt Limbo gaat dansen als zijnde zijn beroep. Hij zit nu in een heel goed beschermd “pluche” en kan dus razen en tieren.
  Straks is het afgelopen en zitten anderen aan de macht. Weg Limbo! Of hij onder de Limbo-stok door zal kunnen buigen heb ik zwaar mijn twijfels. U ook?


  Maak melding

 8. Ja precies de perschef van het kabinet van de president.

  Zatraneti sowsu! Burgers wat doen jullie nog??? Nogsteeds blind???? opo ju aai!!! Al die bendes van DDB naar de mallemoer helpen!!


  Maak melding

 9. Als men niets te doen heeft in sranang dan heeft men het over mensen rechten,
  Ik vraag mij af of deze mensen eerlijke mensen zijn.
  Zegt u het maar.


  Maak melding

 10. Wij zullen de criminelen richting Olland sturen , krijgen jullie ook de mogelijkheid om over hun bolle wangen te aaien !!!
  Ter uwer memo ;” NIEUW PORTRET , NIEUWE ORDE , DE NIEUWE WEG ” !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 11. In een normaal fatsoenlijk land demo-cratie was deze meneer allang op straat gezet ontheven van zijn functie..

  maar in surbo kan alles,zolang je danst naar de pijpen van de hoofd verdachte moordenaar..


  Maak melding

 12. Limo is de tijd vergeten toen deze zelfde DDB hem uit radio kankantri had getrapt.Een (journalist) die zich laat betalen om het nieuws bewust te kleuren is naar mijn mening een riool journalist.
  @ Sempa vergeet Niet wat er in Rwanda is gebeurt tussen Tutsi’s en de Hutu’s kijk naar de rol van de media hier in.Libo is een perschef onwaardig dat geld ook voor de president.


  Maak melding

 13. Gisteren mijn nicht aan de telefoon uit Su gesproken, en ze maakte zich ernstig zorgen om de jeugd in Suriname en de toekomst van morgen. Ze heeft als leerkracht te maken met leerlingen van onder 10 jr die geen enkele vorm van respect hebben meer voor de leerkracht.En als je wat zegt tegen dat kind komen de ouders je ook nog dreigen.
  Ik dacht tja als politieke figuren zoals Brunswijk, Limbo het ook doen, wat krijg je dan???


  Maak melding

 14. Is het omdat ik DE WAARHEID spreek,dat ze nit gepublizeerd mogen worden???????????????
  DANK U WEL REDACTIE..

  Antwoord: nee, omdat je irritante HOOFDLETTERS en tekens!!!!!!!! gebruikt


  Maak melding

 15. henk de MOL ,
  Ik ben weer toegelaten door je werkgever ( AIVD-Waterkant.net)en bij de andere forum’s nog steeds gecensureerd !!!
  Dat noemt men vrijheid van meningsuiting en persvrijheid in jouw Olland .
  Over randdebiel gesproken , dat noemt men in jouw moedertaal ” PROJEKTIE ” !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 16. Wiep – dingo ,
  Sempa blijft in alle tijd een mensen-kind .
  Jij accentueerd enkel maar hoe beestachtig dieren als jij kunnen zijn !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 17. Limbo mi boi..jij als stads- souteneur

  vraag ik het volgende op verzoek van US;

  ,,!!VS niet happy met aanpak mensenhandel Suriname!!,,

  Maak een mooi progamma over het binnenland waar kinder-arbeid..kinder-prostitutie,tienerzwangerschap en moraal-loze ouderschap aan bod komen!

  Dan mi boi ga jij het zooooo druk hebben en dus geen gelegenheid meer om te verspreiden Swarte Siekelijkheid in Surimaribo 🙂 🙂


  Maak melding

 18. hahahaha limbo is een man die dingen goed ziet en keihard zegt hoe de zaken zijn en dat zal zeker pijn doen.hij is niet bang want hij weet hoe ver hij moet hij gewoon the man limbo ,,limbo is tranga


  Maak melding

 19. NEP Surinam Patriot ,
  Ooit op een Ollandse basis school geweest ???
  Natuurlijk niet , daar heb je geen tijd voor !!!
  Laat vrouwtje lief een keertje thuis en neemt het initiatief om je kidz naar school te brengen .
  Ga je anders piepen , garantie verzekerd !!!
  RECHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ , DOSSIERS SURINAME VRIJ , NU !!!


  Maak melding

 20. Sempa en Limbo zijn typische vertegenwoordigers van het NDP-klootjesvolk

  kenmerken: grote bek, agressief, geen moraal, geen tot weinig onderwijs genoten. Bloedhekel aan alles wat blank/Nederlands is.

  Bezit verder geen noemenswaardige vaardigheden.


  Maak melding

 21. Jeemig,nog steeds zit de oppositie te zeuren over de 4 burgers die dood en verderf zaaiden geelimineerd zijn door hun achter volgers,moest de politie dan toezien hoe ze zelf neergemaaid zouden worden?
  Toen de moeder,vermoord, de dochter verkracht werd een jaar of 2 geleden waren het dezelfde mensen die keihard om de doodstraf riepen,want dat was ,met recht, een wrede misdaad.Hoe krom kan het toegaan als dezelfde mensen nu zitten te blerren over het krachtige optreden van de politie tegen deze criminelen.

  De stichting wordt gedreven door mensen die criminaleit hebben meegemaakt,zeggen ze,aan me hoela of is het omdat Limbo bij de president hoort dat ze nu hun bek gaan opentrekken?
  Zg Stichting wees blij dat er 4 harde criminelen opgeruimd zijn bekijk het maar zo:4 criminelen minder.


  Maak melding

 22. Limbo is een OPROOIER hij propageerd meer verdeel en heers politiek. Je ,moet goed naar zijn programa luisteren dan zal je zelf tot de conklusie komen dat hij een GROTE BEK heeft, omdat hij ervan uitgaat dat hij goed zit bij de………………..van de partij. Het valt mij ook op dat de meelopers niet veel van hem verschillen ze lijken allemaal op elkaar. Ik zal LIMBO bijdeze waarschuwen,en hem zeggen dat ik hem zal laten vastleggen op de gevoelige plaat,wanneer hij naar zijn …… aan de tourtonnelaan gaat. HIJ WEET WAAR EN IK WEET HET OOK.
  BA SUKU BA FENIE…… BA TJARI


  Maak melding

 23. Sampi Sempa,

  Vuiligheid het land uitknikkeren, wij willen dat vrouw en dochter veilig op straat moeten vertoeven!!!

  ,,,,En Zo Beste Sempa heeft menig “koelie” gekozen voor veiligheid ter bescherming en is PVV een redder in nood tegen;

  surinaamse blakka en koelie gespuis ..jakkes
  antiliaanse beh beh beh beh beh
  witte afrikaantjes ughhhhhhhhhhhhh
  zwarte afrikaantjes ughhhhhhhhhhhhhhhhhh

  🙂 🙂 🙂 🙂


  Maak melding

 24. Ik moet Limbo wel de grani geven, de man heeft in zijn eentje, terwijl hij doorbetaald kreeg door Vene en niet op het werk hoefde te verschijnen, d.m.v. zijn dagelijkse hersenspoelsels toen op Skyradio, ervoor gezorgd dat de domme massa en het grootste deel van de jeugdigen voor de NDP zijn gaan stemmen. Nu zitten we met de gebakken peren.
  Grote blunder van Vene, als Limbo zijn dagen van 7 tot 3 op kantoor had gesleten had vandaag de NDP nevernooit 23 zetels gehaald.


  Maak melding

 25. @ sekrepatu,
  Jij bevestigd wat wij al een al heel lang weten.
  Een deel van de bevolking in Suriname is gevoelig voor leugens, bedrog en retoriek,Ze laten zich bewerken door een riool journalist als Limbo.


  Maak melding

 26. Waarom kunnen bepaalde Surinamers niet positief blijven tov.hun land? Vene heeft al genoeg gedaan ,bv ons land goud en andere rijkdommen aan de buitenlanders gratis gegeven en een hoop gif achter gelaten in onze rivieren.Zijn handen zijn schoon ,maar ons land en volk leeft nu met een giftige kater.kijk maar langs de wegen Geen Tonnen voor het vuil.Geef Bouta de gelegenheid om wat te doen .Een bekend spreekwoord luid:De beste stuur lui staan aan wal.groetjes van Cornelia.think abouth this


  Maak melding

 27. Cliffton “Goebbels” Limburg? Het begint er angstig veel op te lijken. Een perschef van het kabinet van de president behoort zich niet met dergelijke zaken bezig te houden. Hij behoort de boodschapper te zijn tussen kabinet en bevolking. En absoluut niet op deze manier. De man heeft geen moraal.


  Maak melding

 28. @ Cornelia,
  Je kan niemand dwingen om positief te zijn over een misdadige Figuur als Bouterse,Hij is nu president een publieke figuur dus het staat iedereen vrij om zijn mening te geven over drugs veroordeelde figuur zoals Bouterse.Censuur, intimidatie,manipulatie, onderdrukking en geschiedvervalsing zullen ook niet helpen.


  Maak melding

 29. Perschef van het Kabinet van de President = de spreekbuis (de mond) van de President.
  De Perschef zegt datgene dat de President wil dat hij zegt en wordt daar rijkelijk voor betaald.
  Te blameren zijn beide maar zonder bron is er geen water.


  Maak melding

 30. Deze Limburg voert riooljournalistiek uit en is niet meer en minder dan de spreekbuis van Bouterse. Limburg maakt misbruik van de staatsradio door critici van deze regering de mond te snoeren. Limburg is de bewaker van media door andere journalisten te beledigen. Andersdenkenden worden negatief bejegend. Limburg is een van Suriname’s slechste journalisten. Borger Breeveld vertolkte ook een dergelijk functie. Slecht voor de democratie en slecht voor de kwaliteit van de journalistiek. Exit Limburg!


  Maak melding

 31. Deze Limburg wordt betaald op controle uit te oefenen op ontwikkelingen die zich in de samenleving voordoen. Per defenitie is hij dus partijdig en bijna onschendbaar. Hij zegt wat hij wil en doet wat hij wil omdat hij journalistieke han en spandiensten verleend aan een moordenaar die zitting heeft in deze regering. Limburg is een gewetenloze journalist die niet schroomt
  andersdenkenden de nek om te draaien. Hiermee is hij zeer opruiend bezig en creert hij een vijandige sfeer binnen de samenleving.


  Maak melding

 32. Wereldwijd is het bekend dat in totalitiare regiems de staatsmedia de taak heeft tegenstanders de mond te snoeren. De vrije meningsuiting wordt hier geweld aangedaan. De werkwijze van Limburg (alias Limbo) veroont sterke gelijkenissen met deze regiems. Dat is een gevaarlijke ontwikkeling. Ik hoop dat bij de volgende verkiezingen er een andere regering komt te zitten, want ik vind het storend om elke middag te luisteren naar dat gezwets en gezeur van deze Limbo!


  Maak melding

 33. een president met RESPECT zou deze onnozel figuur direct de laan uitsturen..

  maar helaas zoals de waard is zo ook zijn ondergeschikten..

  verloren generatie gazags dragers..dus waardeloos..


  Maak melding

 34. Koelie,
  volgens mijn heb je dit verhaal niet goed gelezen of niet begrepen.
  ik ben voledig eens met de heer Lumburg.
  ik vertaal het even. de heer Limburg zegt waar was of waren die mensenrechten organisatie al die tijd volgens mijn komen zij alleen op voor de killiers afschaffen die handel.


  Maak melding

 35. Allereerst respect en waardering aan de Mr/Hr Limburg.
  Ik denk niet dat we een andere goede en uitstekende perschef/opbel programma etc etc in sur gaan vinden.
  Er moet een discussie met bewijs materialen tussen deze twee heren samen met deskundige plaats vinden om te achterhalen wie precies fout bezig is, omdat het te veel begin te worden.
  Mensen weten niet dat alleen kritiek leveren op een persoon(en) ook onder zonde valt.
  Als ik Limburg een cijfer moet geven is dat 10+


  Maak melding

 36. De heer C.Limburg is de grootste billen likker én onzin zaaiende figuur in Surimaribo! Wat kunnen wij verwachten van zulke figuren ???? Deze man is totaal niet integer bezig als pragrammamaker en presentator is hij alleen maar bezig om de zaak te polariseren

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid !!!)


  Maak melding

 37. =sommigen houden zich niet aan de tekst en reageren erg dom op anderen.

  =Een ding weet ik wel::een ieder die Limbo zo prijst moet morgen niet verrast staan als deze zelfde persoon jullie teleurstelt.

  =Er zijn genoeg bewijzen waaruit blijkt dat Limbo fouten heeft gemaakt en vandaag een slechte naam krijgt, toch wordt hij in de hemel geprezen.

  =Het verwonderd mij ook niet dat sommige voor deze DOMME regering heeft gestemd


  Maak melding

 38. in het Surinaams zou men zeggen ”Ma mie Gado”is heer Limburg geen recht op vrije meningsuiting?is hij geen Surinamer waar democratie hoogtij viert?is hij geen burger van democraties gekozen Suriname???want laten we eerlijk zijn behalve ‘Limbo is hij ook normaal mens”.en behalve daty t lijkt alsof deze organisatie in t leven is geroepen om boven genoemd persoon.er zou beter op de inhoud van het mensenrechten bestaan gelet moeten worden en dan zelf inzien dat ze beside de waarheid zijn ,want namens wie praat men?is dat deel van t volk slechts de GOEIE Surinamers????we moeten ons meer gaan richten op wat doen wij elk voor Suriname,om Suriname en ons zelf op een hoger niveau te brengen.Want als je minder op een ander let ,let je beter op je zelf en ontstaan er minder brokken en meningsverschillen.deze heer zou eingelijk ook een weg naar mensenrechten moeten zoeken om zijn recht als Surinamer op te eisen zodat ook hij zal mogen beschiken over de rechten van ieder mens.
  hopelijk dat er een nieuw topic wordt aangehaald en dat men nu meer moet of gaat inzien dat je steeds wat gaat vinden als je steeds zoekt***Sranang Sa wienie*****


  Maak melding

 39. Zondag 24 juni 2012 om 22:35 uur, door Radjkoemar Rajaram

  Is er ook een echoooooo in die kokosnoot van jou?

  Tjee man alles wat deze vrienden van jou doen keur jij goed.
  Dit is geen fatsoen of respect tegenover het volk. U ik bedoel jij keurt alles goed wat niet door de beugel van manieren kan.

  Bahbahbah ik hoop dat u gecastreerd bent want zoiets mag zich nooit voortplanten!


  Maak melding

 40. Over dat stomme dier Limburg kun je beter niet je energie gaan steken, daar hij de grootste opruier van dit land is, en alle medewerking krijgt van die drugsdealer en moordenaar Bouterse, en de rest van die paarse bende, die er geen moeite mee hebben om dat gedeelte domme volk wat op die NDP gestemd hebben te laten geloven door die achterlijke praatjes door die zelfde Limburg en die onzinnege leugenachtige info programma,s , dat alles volgens die verkiezingsbeloften goed verloopt, terwijl dit land steeds verder afglijd.maar ook de tijd voor Limburg zal aanbreken dat hij zijn langste tijd gehad heeft deze ongeschoolde analfabeet, die door middel van rotzooi verkondigen, zijn lage niveau probeerd te verbloemen.


  Maak melding

 41. Ach, Limbo, wie neemt hem serieus?

  De domheid hoor je zodra hij begin te spreken. Populist tot en met. Heel goed in recht praten wat krom is, met drogredenen strooien en stemming maken. Er zijn toch wel veel idioten die er in trappen.


  Maak melding

 42. Limbo is als voorlichter van deze president een toonbeeld van leugenachtigheid, moddergooien en het uiten va valse beschuldigingen. Van wie zou hij dat hebben.

  Het wordt tijd dat Limbo heel hard wordt aangepakt en meerdere processen aan zijn broek krijgt wegens laster en smaad.


  Maak melding

 43. Limbo is een hol vat waar alleen maar leugens, bedreigingen en onzin uit komt.

  His Masters Voice dus…

  Het is zoals Neus zegt:

  Een beroepsleugenaar als spreekbuis van de regering.


  Maak melding

 44. Limbo een gediplomeerde leugenaar net als de rest van de paarse colorcrimis. Die man liegt al voordat hij zijn mond opendoet…….maar ja ook hij heeft het recht om domme dingen de wereld in te helpen….


  Maak melding

 45. Beste Stenly

  Toen ik je reacties las wist ik meteen dat je
  besmet was door het “Paars-Dom” virus.
  Laat je eerst behandelen opdat je weer normaal kan denken. Pas dan kunnen we als het nodig is met elkaar in discussie treden.
  Gegroet.
  Jagte-Raho


  Maak melding

 46. Als die loopjongens van de president hebben geen verstand dus het verwonderd mij niet dat ze onwaarheden spreken.Deze zakkenvuller moet zijn mond dichthouden.In Suriname is alles mogelijk.


  Maak melding

 47. Kunnen jullie niet beter meer op deze site komen stommellingen jullie,straks worden jullie nog aangepakt hier in nederland door de jongens van Wilders,jullie domme surinamers inplaats dat jullie van jullie surinamers houden,krabboes oenoe in wang barie,vooral die henk molenaar die viezerik,blijf maar lekker hier tot je dood want suriname wacht niet op zulke imbiecielen


  Maak melding

 48. Deze man is altijd beledigend geweest naar diverse personen van de vorige regering. Ineens na goede staat van dienst is hij perschef geworden van deze leider.Hoe lang kan je blijven om mensen te beledigen een keer kom je ook aan de beurt. Niets is zeker in Paramaribo.


  Maak melding

 49. Weg met deze limbo-danseres!

  Limbonaatje ik krijg klachten van mijn ouders over jou.
  Je maakt de ouderen gek met je haatzaaiende uitzendingen.
  Al mijn beltegoed gaat op aan klachten!
  Voor de rest ‘maken’ ze het prima.

  Limbonaatje dit heeft niets te maken met vrijheid van meningsuiting. Jij moet de laatste zijn die daarover rept.
  Nu is het huilie huilie, maar toen je Gail bedreigde, was je stoer.
  Ja, ja, mijn ouders hebben mij alles verteld.
  Dus…..namens hun; Weg met limbo.

  Je maakt die mensen hun hoofd moe.
  Ye werie deng sma ede.

  Wegwezen.


  Maak melding

 50. Ach ja. Bermcultuur en Bermmentaliteit.

  And must of all: His masters voice.

  “You can take the man out of the gutter but you cann’t take the gutter out of the man”


  Maak melding

 51. De man geeft de waarde van het kabinet aan. Eerst tegen Bouterse en diverse malen op televisie zitten schelden op hem tot ze zo slim waren om hem een baan te geven. En wat denk je….wiens brood men eet…….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.