Tottenham Hotspur mengt zich in strijd om Seedorf

16

De Britse topclub Tottenham Hotspur heeft interesse getoond in het aantrekken van Clarence Seedorf. Dat meldt de Engelse krant de Daily Mail vandaag. De 36-jarige Seedorf verlaat deze zomer AC Milan transfervrij en heeft aanbiedingen van over de hele (voetbal)wereld.

Zo heeft Seedorf, die momenteel als BBC-expert werkt tijdens Euro 2012, aanbiedingen uit de USA MLS, de Verenigde Arabische Emiraten, Brazilië en China. Een Chinese ploeg zou naar verluidt 24 miljoen euro en een driejarig contract voor de 36-jarige middenvelder hebben klaarliggen. Nu komt daar de club van de ‘Spurs’ uit Londen bij.

Maar de Braziliaanse club Botafogo maakt volgens velen de meeste kans met name omdat Seedorf met een Braziliaanse is getrouwd. De zaakwaarnemer van Seedorf was de afgelopen twee dagen in onderhandeling met de club over een eventuele komst van de speler naar Rio de Janeiro. Daarbij heeft Botafogo een goede indruk gemaakt schrijft NUsport.nl.


16 REACTIES

 1. Dat hele boycot van Suriname is duidelijk merkbaar in het Nederlandse elftal. Geen enkele Suri!!! (op de half bloed de Jong) Willems is Anti.


  Maak melding

 2. Seedorf kan overal spelen alleen in Orange niet want hij krijgt geen oproep van Bert v.Marwijk die amateur trainer speelt liever met zijn schoonzoon en daarom winnen we nooit wat.Voor mij is Seedorf de meest succes volle Nederlandse voetballer die alles al heeft gewonnen met 4 verschillende clubs.Zelf heilige Johan Cruyff kan niet aan hem tippen en daarom zijn ze zo jaloers op hem.


  Maak melding

 3. Ik denk dat Seedorf voor Brazilie kiest, hier in Europa heeft deze man niets meer te zoeken, alhoewel je weet het nooit in het voetbal. En in Suriname wat voetbal betreft heeft hij tenminste helemaal niets te zoeken, wat ik begreep in Suriname wou Clarence eea doen of wat dan ook, maar die sukkels binnen de SVB snapten daar geen moer van en gaven hem die credits niet, dan niet. En wat moet zo´n jonen daar gaan opzetten, als er van die sukkels daar rondlopen die alleen maar aan eigen belang denken, en dat is gewoon zo, en ik zeg niet zomaar wat, dus, clarence no go je gaat nies bereiken wat voetbal betreft!!!!!!


  Maak melding

 4. Voor en tegenstanders van deze regering vraag is hoe krijgen wij de Surinaamse nationaliteit.Als wij dit konden realiseren dan zouden onze jongens hier voor Suriname kunnen uitkomen.Het belang van de Surinaamse volk staat bij geen ene leider voorop.Er is geen verschil tussen Bouterse en Venetiaan.Het zijn mensen zonder innerlijke beschaving.Wij hebben hele goede spelers helaas kunnen ze niet voor Suriname uitkomen omdat ene meneer dit bepaald zoals gebruikelijk in een zwart land.


  Maak melding

 5. Clarence Seedorf wil zich na zijn actieve loopbaan graag conformeren aan een rol bij Ajax. De middenvelder van AC Milan keert niet als speler terug naar de club waar hij als zestienjarige jongen debuteerde.
  “Mijn deur naar Ajax is altijd open. Ze zijn van harte welkom”, vertelt Seedorf aan NUsport. “Ik wens altijd het beste voor Ajax en mocht er interesse zijn vanuit die club voor een bepaalde rol, dan hoor ik het wel.”

  De 36-jarige Seedorf vertrekt aan het eind van het seizoen transfervrij bij Milan en wil nog minimaal één jaar voetballen. Tussen 1992 en 1995 kwam de geboren Surinamer uit voor Ajax.

  “Als ik een bijdrage kan leveren aan Ajax of het Nederlands voetbal zal ik dat altijd doen. Adviserend of anderszins”, zegt Seedorf. “Ik heb vanuit mijn jeugd altijd een speciaal gevoel voor ze gehouden, hoop altijd op positieve ontwikkelingen.”


  Maak melding

 6. Hij moet wel goede afspraken maken over financiën(bankgarantie). Die andere Braziliaanse topspeler is ook vertrokken bij een top club daar. Hij had al een hele tijd geen salaris ontvangen.

  Succes Clarence Seedorf.

  ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 7. @ Danisch pride, Ondrobong en nog ene jojo, kijk dat zijn daden van een Surned en dat is niet zeuren en beter weten van de andere kant van de Oceaan!! Hij doet heel veel, oa ook helpen in Su en daar gaan de euro’s weer he danisch.

  Clarence Seedorff jij alle geluk van de wereld!!!!
  heel veel succes!


  Maak melding

 8. Ik zag Clarence gisteravond inderdaad bij de BBC.

  Goed gedaan, in vloeiend Engels.
  Maar tsja, Clarence heeft ook zijn MBA gehaald dus…

  Voor de rest heb ik geen kaas gegeten van voetbal techniek, maar het is wel leuk om een Surined als commentator, bij de BBC, te zien.

  Tsja, aangezien de vrouw meestal de baas is in huis, gok ik dat hij kiest voor Brazilië, whahahahha.


  Maak melding

 9. @ Surinam Patriot, dit lijkt misschien maar zo maar Surinamers moeten een keer echt werk maken van een nationaal team van Suriname voor Surinamers en niet steeds een ijdele hoop vestigen op het Nederlands elftal want het aandeel Surinamers daarin zal alleen maar afnemen, we hebben tenslotte het pad vrijgemaakt voor andere bevolkingsgroepen om zich hierin ook te kunnen manifesteren.

  Wij hebben alleen onszelf op de lange duur hiermee, hoeveel Surinaams talent gaat wel niet verloren doordat velen niet in aanmerking komen noch geselecteerd voor het zogenoemde Oranje worden!!


  Maak melding

 10. Seedorf is een echte SuriNed.
  Hij gaat weer gezellig in Amsterdam wonen.
  Voor z,n kinderen goede scholen en veel vertier.
  Alles wat leuk is op een dag afstand.
  Parijs, Berlijn, Londen, Monaco etc etc.


  Maak melding

 11. Oh ja en wellicht trainerschap bij Ajax.
  Dat kan want Seedorf is geen racist en jammert niet over slavernij en kolonialen.
  Maar is Nederlander anno 2012.
  Dus kan hij met alle mensen door één deur.


  Maak melding

 12. @ Surinam Patriot .
  Doe a.u.b niet dom en achterlijk man.
  Hoeveel ras echte indianen komen uit voor het Surinaams nationaal elftal????
  Waarom moet er altijd een zwart witte discussie van gemaakt worden? Altijd kruipen in die slachtofferrol en minderwaardigheidscomplex,hou nou keertje op met dat gezeik.Als seedorf moet kiezen tussen Nederland en Suriname kiest hij gegarandeerd voor Nederland.


  Maak melding

 13. Tedje,

  Ik moet je helemaal gelijk geven.
  Seedorf jammert inderdaad niet over het koloniaal verleden, maar jammert ook niet over de decembermoorden.
  Toen hij in Suriname was heeft hij Bouterse zelf een warme brassa gegeven.
  Seedorf, Nederlander anno 2012!
  Hij kan inderdaad met alle mensen door 1 deur.


  Maak melding

 14. Seedorf is en nog steeds een heel goeie voetballer, staat in het boek of guiness als de man die in 3 landen
  de wereldbeker voor clubs pakte, maar of ie de meest suceesvolle Ned voetballer aller tijden is, daar heb ik mijn twijfels bij. Want ik weet niet hoe lang mensen terugaan in de tijd, maar begin je ergens in het begin van de vorige eeuw, dan zijn er nog anderen
  die ook heel succesvol waren. Maar goed meningen verschillen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.