Brunswijk onbeheerst bij Surinaamse Voetbalbond

85

PARAMARIBO, 7 jun – Parlementariër en clubeigenaar Ronnie Brunswijk heeft zich weer eens laten gaan. Tijdens een zitting van het tuchtcollege van de Surinaamse Voetbalbond, SVB, was het raak. “Hij gebruikte krachttermen tegen ons”, zegt collegevoorzitter Karel Zeefuik. Brunswijk moest zich verantwoorden voor een oudere scheldpartij.

Die deed zich voor tijdens een voetbalwedstrijd in het Ronnie Brunswijk stadion te Moengo. De scheidsrechter vond het op gegeven moment nodig de politicus een rode kaart te geven. Hij had toen net een tafelofficial flink de huid vol gescholden. Zijn enige weerwoord nu is dat de scheldkanonnade bestemd was voor ‘iemand’ in de buurt van de official. De strafeis zou net worden voorgelezen toen Brunswijk het niet meer inhield.

De leden van het tuchtcollege kregen het verbaal geweld zo over zich heen. Op gegeven moment was het niet meer uit te houden. “We vonden het niet verantwoord de zitting voort te zetten”, zegt Zeefuik tegenover de Ware Tijd. De bijeenkomst werd geschorst en kort daarop verdaagd. De SVB buigt zich nog over de hele verwikkeling. Ronnie Brunswijk kwam al eerder in aanvaring met de voetbalbond. Hij was nog niet bereiken voor commentaar.

Bekijk ook:


85 REACTIES

 1. Brunswijk, veroordeelde cokedealer kan zich alles permiteren. Maakt onderdeel uit van de criminele bende die verantwoordelijk is voor het verval van de rechtstaat. Daarbij heeft Brunswijk net als vele andere in deze criminele bende als laatste troef wapens achter de hand die men tegen de eigen bevolking zal gebruiken.


  Maak melding

 2. AMATEURTJE !!!!! Lekker professioneel hoor, geweldig voorbeeld, nu zien de jingeren hoe het NIET moet je doet je functie (geen van allen) zo werkelijk geen EER aan, RESHUFFLE


  Maak melding

 3. brunsie toch, mie boi
  champagne drink je uit een glas waar geen PRIJS/ETIKET nog op geplakt is
  zie dwt voor foto, hai baja sommige landgenoten bezorgen je een hartaanval


  Maak melding

 4. Deze man is een politicus puur sang. Een voorbeeldfunctie voor de hele marron gemeenschap.
  Deze man moet eigenlijk de minister president van suriname worden hij is de enige, oprechte persoon die suriname op een hoger niveau kan brengen. Zelfs als je zijn cv leest zie je dat hij een uitstekende opleiding heeft genoten, hij is zelf cumlawede geslaagd. Hij is nooit in aannraking geweest met de politie. Deze man heeft meegedaan aan een nationaal dictee ,hij is de enige politcus die foutloos dat dictee heeft gemaakt.
  Jammer dat zijn articulatie niet optimaal is soms hoor je dat hij zegt ka foto’s tonen enzzzz. Ka jullie schoppen als jullie bij de president komen.
  Misschien kan hij zijn lichaam levend uitlenen aan de medische wetenschap om nieuwe drugs uit te proberen, heeft hij toch iets nuttigs gedaan voor de mensheid deze ge-importeerde neanderthaler


  Maak melding

 5. Baas mag tot 2030 rekenen op de onvoorwaardelijke steun van Brunswijk en reken maar dat ons baasje daar gretig gebruik van zal maken. Ieder andere, zichzelf respecterende, politicus zou zich al lang van een figuur als Brunswijk gedistantieerd hebben, maar Brunswijk en baas zijn een pot nat, ze hebben hetzelfde bedenkelijke niveau. Het zou toch jammer zijn dat Suriname het tot 2030 met deze twee voorbeeldfiguren aan de leiding zou moeten doen. Hopelijk ziet ook Steve Meye dat op tijd in en bidt hij tot zijn God dat baas zijn ogen geopende worden, zodat dat ons bespaard mag blijven .


  Maak melding

 6. Ondanks het gedrag van deze ordinaire en veroordeelde misdadiger, wordt hij toch gehandhaafd in de Nationale Assemblee. Het is de argeloze kiezer die dit individu in het politieke zadel helpt. Deze man is een grote schande voor zijn etnische achterban. Ik zou zeggen: MARRONS WORDT WAKKER! U VERDIENT BETER!


  Maak melding

 7. @Socrates

  Beste Socrates. Begrijp me goed wijze Griekse filosoof: ik ben geen fan van Lonny en ik vind hem net als jou een rare geweldadige vent. Maar deze ordinaire en veroordeelde misdadiger zoals jij hem noemt was vroeger enorm populair bij de Nederlanders. Die leverden hem wapens en adviseurs om Surinamers te doden en grote delen van de infrastructuur te vernietigen. Misschien wil je de Nederlanders hierop aanspreken en ze vragen de schuldigen te berechten. Lonny deugt zeker niet maar Nederland deugt nog meer niet. Hopelijk kun je de oneindige wijsheid die je bezit aanwenden om bovengenoemde zaken aan te kaarten bij het internationaal strafhof. Advocaat Spong wil je vast en zeker daarbij helpen. Overigens vind ik voetbal een ontzettend dom spelletje.


  Maak melding

 8. Ik reageer op mijn manier, ik heb van mensen in Paramaribo gehoord toe ik daar was en mensen die eea hebben meegemaakt in een stadion hoe Ronny B kan reageren, en dat zelfs een keer met een schietwapen is gezwaaid, maar goed, wat ik wil meegeven,deze man die gaat niet veranderen, dit heeft niets te maken met voetbal, voetbal is al niets daar in het land, en dan gaat zo´n persoon nog op zijn eigen wijze tekeer, baldadig gewoon,en ik denk niet dat van hoger hand zal worden ingegrepen, want deze gast heeft ook macht daar, vergis je niet, maar ik ga verder niet op dit gedoe, het is wel jammer hoe het eraan toe gaat!!!


  Maak melding

 9. Hahahaaaaaa…nu gaan sommigen de scheldpartijen van Brunsie een politieke twist proberen te geven en ja natuurlijk,natuurlijk zal Nederland er weer met de haren bij gesleept worden.

  Heeft Brunsie niet op school geleerd dat hij geen krachttermen mag gebruiken en vooral niet in het openbaar?Voor gedrag zou hij een nul moeten krijgen op zijn rapport en hopenlijk blijft hij zitten in de kleuterklas.


  Maak melding

 10. Ja! dat is Brunswijk he!! een ieder weet het en toch!

  Naast een fikse boete en voor altijd rooyeren.
  Het moet altijd sportief blijven!! deze Buffel is niet te vertrouwen! volgende keer misschien op de vuist en of Carabain!!


  Maak melding

 11. Daar Brunsie er weet van heeft over hoe de (oudere)stads bewoners over bosbewoners denken, en dat al decenia’s lang, denkt hij nu: ung allamalla ung ma ….Neks ung mang du mi. Geef hem ongelijk dan.


  Maak melding

 12. Ja jongens je kan iemand uit het bos halen, maar je kan het bos niet uit iemand halen. En RAY is Brunsie naar school geweest dan? Het is niet aan hem te merken…….


  Maak melding

 13. Zielig !!!! Deze vent moet zich laten nakijken, door een hele, hele goeie spychiater.Hij zet niet alleen zich zelf te kijk, maar een ieder.

  Wie gaat hem één keer voor altijd betaald ‘zetten’??? Desie Delano Bouterse heeft hem té veel ruimte gegeven !!! Waarde én Normen…….bekende liedtje hé!

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel wijsheid !!!)


  Maak melding

 14. Is dit nu een prominent lid van ons parlement? Gaat hij het volk van Moengo Tapoe en Adjoemakondre en al die dorpen daar als voorbeeld zijn? Boslandcreolen hebben meestal een minderwaardigheidscomplex,maar dit gedrag is extreem.Mensen die middels geweld een “plaats”in de maatschappij hebben verworven ,zullen nooit begrijpen hoe men op een eerlijke wijze een voorname plaats in de gemeenschap verwerft.Het niveau van deze man is ver onder nul.Hij heeft op Mulo Moengo gezeten en zal dus begrijpen als ik zeg dat zijn niveau min oneindig is.


  Maak melding

 15. @ROY : LOL!!!! geef die Ras Ta Fari een extra banaan en wat extra nootjes en een spiegel en wat kraaltjes om zich mee bezig te houden…….


  Maak melding

 16. Ronnie Brunswijk zet Suriname keer op keer te kijk.

  Schande voor ons allemaal. Hij heeft duidelijk géén beschaving. Hij is bezig om zich te scholen.Heel goed van hem.Laat hem de hoofdstuk Waarde é n Normen,met respect communiceren goed tot zich nemen.

  De leraren moeten niet vergeten om hem hierin bijstand té bieden.Hij lijkt een onbetrouwbare/onvoorspelbare projektiel .Hou hem goed in de gaten.

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel wijsheid !!!)


  Maak melding

 17. Soldaat 1e klasse Brunswijk,lopende tijdbom, een van de drie grote leiders van dit land, en daar moet je nog naar luisteren wanneer hij het volk toespreekt als ongeschoolde crimineel kan hij doen wacriminelent hij wilt, want het domme volk heeft nou eenmaal deze ongecontroleerde analfabeet neergezet, en dan moet je nog trots zijn op je land, en ook nog van je land houden, hoe lang zou dit nog duren met deze 3 criminelen, zodat er eindelijk rust en stabiliteit gaat komen.


  Maak melding

 18. Gewoon voor 5 jaren schorsen bij alle aangelegenheden Nationaal en Int. van de SVB.

  Ook bij alle activiteiten in zijn eigendom stadion in Moengo waarbij de SVB betrokken is gelden ook mee VERBOD is VERBOD


  Maak melding

 19. Brunsie ga terug naar je mensen in het binnenland die je hulp zo dringend nodig hebben.
  Sportief zijn is niet voor je weg gelegd.
  Denk je dat iedereen steeds weer rekening met je gaat houden.
  Hij kan niet eens behoorlijk praten en toch in de regering.


  Maak melding

 20. @Zucht

  hahahaaaa…..brunsie die ‘studeerd’ aan de ‘Hoge’ school.Hij is dit jaartje met school begonnen.Ik denk dat hij de kleuterklas de ‘hoge’ school noemt.Aan zijn gedrag te zien staat hij vast wel berucht als de klas clown.Hij is kwai,mang.


  Maak melding

 21. Saanggg, lees net dat blunswijk beglijpt dat ij lode kaalt eeft geklegen, ma ij was emoosjioneel…..Maal mie blunswijk wil niet opgevoed wolden dool tugtcollesje. En ook de skolsing van 6 maanden accepteelt ij niet. Ja, a mang dies tlanga toe, if baas ebie, dang a mang die ebie toe. Loek boeng nanga an tlanga mang diesie, ai skop tlangaaaaaaa


  Maak melding

 22. Waar woorden tekort komen ontstaat geweld.wie had anders verwacht van deze dombo.En dat is een van de dombo’s die het land vooruit willen brengen.Ai baja sarie.
  God was met ons suriname,hij verliet ons heerlijk land.


  Maak melding

 23. Als je de duivel aanbidt dan sla je liederlijke taal uit, zoveel is duidelijk. Geen haar beter dan Bouterse is deze man. Surinaamse leiders: Bouterse, veroordeeld voor Drugshandel, couppleger, schender van de mensenrechten, verantwoordelijk voor de december moorden, Brunswijk, schender van mensenrechten, veroordeelde drugshandelaar, notoire overtreder op het voetbalveld, hersens op een plek van zijn lichaam waar hij niet gemakkelijk bij kan, Somohardjo, veroordeelde
  verkrachter, onbetrouwbaar. Waar moet het heen met Suriname? Naar de afgrond?


  Maak melding

 24. aah…. ik snap dat gezeur van Ronnie Brunswijk op de voetbalvelden niet.Hij zou beter dan ooit moeten weten dat zelfbeheersing een groot goed is.

  Ronnie moet zich focussen op zijn achterban die nu wordt uitgehold door zijn vriend El Bouta. Net zoals Willy’s achterban die gemarginaliseerd is.

  De jonge goed opgeleide Marrons moeten hier lering uit trekken.


  Maak melding

 25. wanneer gaat de hoofd verdachte crimineel over dit soort zaken een uitspraak doen over andere criminelen z.a. zijn coa partner..

  wanneer heb je gehoort dat de hoofd verdachte een crimineel over drugs smokelaar via zanderij een uitspraak heeft gedaan.


  Maak melding

 26. hij heeft hout/goud consessie……jij lekker niet 🙂
  hij rijdt in een hummer…………jij lekker niet 🙂
  hij is het idool van Jenny………jij lekker niet 🙂
  hij heeft veel vrouwen en kids…..jij lekker niet 🙂
  hij is parlementarier…………..jij lekker niet 🙂
  hij gaat naar school……………jij lekker niet 🙂

  …………..HIJ IS BOKITO………..


  Maak melding

 27. Donderdag 7 juni 2012 om 23:20 uur, door Ira,

  Zegt iets over de Kokosnoten die gestemd hebben.
  Het is toch een echte dierentuin daar :
  Een zilverrug alias Bokito
  Een smerige somo alias de koekoek ( gooit iedereen uit hun nest en onteigend alles)
  En de ingie alias het neukende luiaard.
  En dan heb je onze wereld reiziger alias de rat.
  En dan heb je nog zeepsop baby Dino alias de aal.
  Etc…..

  En wat doe je met een dierentuin waar de dieren besmet zijn!
  RUIMEN


  Maak melding

 28. @Piet paniek

  Heb je ze wel allemaal op een rijtje?

  @surinam patriot

  Je brult om Afu Sensie? Afu Sensie, Anna_Z, Paraman, Sabiediri, Milton, Ik vraag me af, Cees en andere intellectuelen zul je hier niet meer zien. Ze worden zwaar geboycot. Waarschijnlijk omdat hun nivo te hoog is. Men heeft liever zwervertjes en simpele tokkies als Piet paniek, Henk Molenaar, Whome, Esmerald, Zucht, Wikileaks, Ray, Vene en andere ongeschoolde debielen aan het woord. Dat past ook meer bij deze site als propaganda instrument. Wel jammer want met de eerstgenoemden kon je nog een inhoudelijke discussie voeren. Nu zijn er alleen maar scheldende debielen over.


  Maak melding

 29. @Clara

  “Beste Socrates. Begrijp me goed wijze Griekse filosoof: ik ben geen fan van Lonny en ik vind hem net als jou een rare geweldadige vent. Maar deze ordinaire en veroordeelde misdadiger zoals jij hem noemt was vroeger enorm populair bij de Nederlanders. Die leverden hem wapens en adviseurs om Surinamers te doden en grote delen van de infrastructuur te vernietigen. Misschien wil je de Nederlanders hierop aanspreken en ze vragen de schuldigen te berechten. Lonny deugt zeker niet maar Nederland deugt nog meer niet. Hopelijk kun je de oneindige wijsheid die je bezit aanwenden om bovengenoemde zaken aan te kaarten bij het internationaal strafhof. Advocaat Spong wil je vast en zeker daarbij helpen. Overigens vind ik voetbal een ontzettend dom spelletje.”

  Helemaal mee eens.


  Maak melding

 30. Bij de geboorte van deze creatuur heeft de vroedvrouw-in-opleiding nog geen onderscheid kunnen maken tussen de nageboorte en de baby. Ze heeft toen het kind weggegooide en de nageboorte achtergehouden. Ziehier het resultaat


  Maak melding

 31. Wally van W: ”
  Afu Sensie, Anna_Z, Paraman, Sabiediri, Milton, Ik vraag me af, Cees en andere intellectuelen zul je hier niet meer zien. Ze worden zwaar geboycot. Waarschijnlijk omdat hun nivo te hoog is”

  Mag ik een kotszakje…….

  Onze Wally ( waarschijnlijk één van de intellectuelen die volgens hem worden geboycot) vindt waarschijnlijk dat ook Bouterse, Brunswijk en Somo tot de intellectuele elite van Suriname behoren.

  Deze politieke leiders hebben geen enkele opleiding genoten na de kleuterschool en runnen nu het land.

  Hun CV bestaat uit louter criminele activiteiten en misdragingen.

  En hier moet de jeugd van Suriname een voorbeeld aan nemen….


  Maak melding

 32. Vrijdag 8 juni 2012 om 03:43 uur, door Wally van W,

  ik vind dat u volkomen gelijk heeft.
  het is een schande dat alle intellectuelen worden geboycot.
  ik kan volmondig antwoord geven dat ik ze niet meer op een rijtje heb. Sinds dat de grootste misdadiger van Suriname is er iets bij mij geknakt en het was dit keer niet mijn worstje!

  maar voor iemand die ze niet op een rijtje heeft is mijn bankrekening tenminste goed afgevuld en ik hou mijn handjes niet op voor een hapje en een drankje bij onze stagebegeider!

  waarom probeer ik het aan u uit te leggen want mijn uitleg is toch op een te laag nivo voor u.
  uw nivo is bepaald door wat u zelf omschrijft hahahahahahahahahaaa…….
  en hebben jullie iedere maand een stuk maand over of hebben jullie nog wat SRD’s?


  Maak melding

 33. @PIET PANIEK: Bravo!!!!!…… En @Henk Molenaar je posting gericht aan Wally Wortel alias Anna_z c.s. heb je perfect verwoord…….


  Maak melding

 34. in een normale demo-cratie komt zo’n figuur niet in de overheids apparaat te zitten..

  trouwens de vele criminelen die het staats apparaat bezetten maakt het land su. onbetrouwbaar ongeloofwaardig..


  Maak melding

 35. Dit is de arrogantie van de macht. Brunswijk WEET dat hem toch niets gedaan zal worden. Dat is al zo sinds zijn aantreden in het parlement. Ach, wat kan je anders verachten van een bankrover.


  Maak melding

 36. Deze schepsel is niet tot mens ge-evolueerd dat is aan zijn uitstraling te zien, Hij vertoont duidelijke animale gedrag en zijn taal ook.
  Heb veel respect voor zijn soortgenoot in blijdorp deze creatie heeft die vrouw niet verkracht of haar gouden ketting afgepakt , hij vond het niet leuk dat mensen naar hem staarden dat is het enige. En nu geniet hij van zijn luie dag zij het wel achter tralies maar dat is hij gewend.


  Maak melding

 37. Deze IDIOOT heeft nog altijd het idee dat hij wel anderen de les kan lezen.Donder dit VARKEN voor zijn leven uit het stadion.Ronnie Brunswijk moet weten dat hij zich moet onderwerpen aan de regels van de SVB.En als hij dit niet kan of wilt dan moet hij maar in het wild(boesie)blijven als AAP en weten dat hij niets te zoeken heeft tussen fatsoenlijke mensen in het normale circuit.Overigens heeft de SVB niet zoveel BANAAN om apen tevoeden.Royeer de boel voor het leven SVB de hele ploeg dan zijn we ook van de rest af wat een onbehoorlijk zootje.Als deze AAP zegt recht voor een recht voor allen grijp ik direct terug naar de amnestie debatten dan vraag aan dit BEEST:wanneer dan?Moet wat deze AAp zegt alleen voor hem gelden? Dit gedrag van deze IDIOOT moet nou eens eindelijk worden afgestraft.Deze IDIOOT moet weten dat hij niemand bang kan maken,misschien wel blij.Odi odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 38. eh wally w
  leuk dat je me hebt opgenomen in het rijtje van ongeschoolden.Je bent er een paar vergeten,zal ik even voor je aanvullen:boutje,blunsie en somo(ow dezen verdedig je met jou intelligentie he).


  Maak melding

 39. Geagte leezers,

  Ik vindt dat julli lonnie niet moeten aanfallen wandt de svb maakt er een zoitje van. Ze disgrimineren bosneegers en ze finden het niet luek dat weij championnenleaque speelen. Em mein neev lonnie is een opregte polietikus hij komd op voor de bosneegers.
  De schijtsregters van de bondt zijn corrutpt vandaar dat lonnie agresiev was tegen hen.
  groet,
  Neev van lonnie


  Maak melding

 40. Lonnie heeft gelijk dat hij onverbeterlijk is en dat SVB gewoon met duidelijke concrete straffen op papier moet komen. Weet Lonnie ook weer waar hij aan toe is, want straf verdient hij.


  Maak melding

 41. Er zijn heel veel verschillende soorten apen,bavianen,kapucijnapen,neusapen,gorilla’s,chimpansees,gibbons,orang-oetans,oeakaries,brulapen,slingerapen,doodshoofdapen,klauwapen,meerkatten,
  {niet vergissen met gewone katten}…
  Er zijn apen van de nieuwe wereld en apen van de oude wereld.


  Maak melding

 42. @Reggie Martina

  Beste neev. We ebben je kevraagt om van onze kompjoeter af te bleiven. Tok heb je dat kedaan. Als je datte weer doet brengen we je teruk naar de zwakzinniken gestigt. Je zet onze famili te skande. Jo idioot.


  Maak melding

 43. @ MASSIEF: Waar denk je dat onze LONNIE toehoort? Ik denk zelf een kruising tussen een Baviaan, Orang Oetang en een Brulaap……….


  Maak melding

 44. Voor al die zogenaamde Surinamers die Ronny Brunswijk (zeker niet mijn “man” hoor!) op een oneigenlijke manier belachelijk proberen te maken,heb ik maar één wens.En die wens houdt in dat hij ooit erachter komt wie dat allemaal op dit forum zijn (geweest)!Ik vind het kleinzielig en bovenal een grove schande iemand op zijn uiterlijk en gebreken te pakken.
  Speel niet op de man,maar op de bal.Typisch een voorbeeld van racistisch Suriname!
  Venetiaan heeft het in het verleden ook al om zijn uiterlijk moeten ontgelden.Bah,Surinamers….Hou je groot!


  Maak melding

 45. @MEDUSA: En als hij achter onze identiteit komt, waar moeten we voor vrezen? Komt hij ons ophalen? worden we op de vlucht doodgeschoten? Ik wacht………


  Maak melding

 46. @Zucht

  Voor jou lijkt me een middeleeuwse straf wel op z’n plaats. Vierendelen of zo. Er is namelijk geen andere manier om jouw kinderlijke onbenulligheid af te straffen.


  Maak melding

 47. @Reggie Martina

  Reggie jo imbeziel, kedraag je. Anders brenge we je kelijk teruk naar LPI. Je bend me broer maar ik skaam me voor je. Luister naar neev Vincent. Jij bent alleen maar lastik en als je zo doorkaat gan we je laten weer sluit op. Stop die kedoe swa. Jo kek.


  Maak melding

 48. @ Diablo Martina

  Hee swa laat meij met rust als jeij zodoor gaat kreig ik een andere kleur wandt dan wordt ik givtig.
  En jeij wee,t mijn neev lonnie skiet gauw en hij weedt waar jouw huis woont swa. En in distrigt brokopondo hangen de briefenbuxen heel hoog fanwege lugtpost.
  je bendt gewaarskuwd swa.


  Maak melding

 49. @ZUCHT
  Vrijdag 8 juni 2012 om 13:53 uur, door Zucht
  Jij schreef aan @MEDUSA: En als hij achter onze identiteit komt, waar moeten we voor vrezen? Komt hij ons ophalen? worden we op de vlucht doodgeschoten?
  Ik wacht

  Daar gaat het mij niet om.Alhoewel ‘smans verleden kennende zou bij zo’n ontmoeting jouw gezondheid niet ten goede komen,vrees ik.
  Dus wees niet bang voor hem,maar wees slimmer dan hij.
  Het is een ongeleid projectiel;dat weet je toch?

  Maar ik heb het gewoon over iets anders en wel over ons onderlinge “zedelijk en moreel gedrag” als Surinamer(in Suriname als Nederland).Laat ons, want dat is een gedeelte van ons verantwoordelijkheid op dit forum,ons naam hoog houden,toch?Er is altijd ruimte voor een grap,maar ga goed met de geboden gelegenheid om en laat ons niet vervallen tot de daden van hen die wij zelf bekritiseren,anders zijn wij zelf geen knip voor de neus waard.


  Maak melding

 50. @MEDUSA: Ik kan je gerust stellen dat ik die DDB nooit zal ontmoeten, want zolang hij niet achter slot en grendel zit op Santo Boma of de Scheveningse gevangenis zal ik never nooit 1 voet op Surinaamse bodem zetten, en niet omdat ik bang ben, maar om redenen van principiele aard.En zal dat de rest van mijn leven zijn vind ik het ook prima. En ik heb begrepen dat ik mij geen zorgen hoef te maken dat ik hem op Ned. grondgebied zal tegenkomen.En het laatste daar ben ik het volkomen mee eens


  Maak melding

 51. @ Massief, Vrijdag 8 juni 2012 om 13:21 uur, je naaste verwanten, de Gilladas uit het Massief van Ethiopie, ben je vergeten. Maak je geen illusie, jij bent net zoveel primaat als ieder ander.


  Maak melding

 52. Vrijdag 8 juni 2012 om 17:54 uur, door Zucht
  @MEDUSA: Ik kan je gerust stellen dat ik die DDB nooit zal ontmoeten, want zolang hij niet achter slot en grendel zit op Santo Boma of de Scheveningse gevangenis zal ik never nooit 1 voet op Surinaamse bodem zetten, en niet omdat ik bang ben, maar om redenen van principiele aard.En zal dat de rest van mijn leven zijn vind ik het ook prima.

  wij in su zitten ook niet op jou te wachten. dus voorlopig zijn wij bevrijdt van jou. he he!!


  Maak melding

 53. @PHILIP:Dat is dan mooi geregeld, want massamoordenaars, drugsdealers, fraudeurs, en de rest van het gajes daar bij jullie is niet bepaald het volk waar ik mij mee inlaat. dus het is dan een win win situatie.


  Maak melding

 54. Dit is het topje van de ijsberg waar wij mee te maken hebben in Suriname. Ons land heeft op dit moment teveel verkeerde mensen op toppositie.
  Ons land is geen normaal fatsoenlijk land meer. Brunswijk is een van de drie die veel te zeggen heeft in het bestuur van Suriname. En juist zo iemand misdraagt zich publiekelijk keer op keer.
  Hij moet gewoon geroyeerd worden als lid van de SVB.

  Suriname is een echt ziek land zonder normen en waarden, hoe kunnen wij als volk ons laten leiden door mensen als Bouterse, Somohardjo en Brunswijk.
  Het duurt nu al te lang met deze criminelen in het centrum van de macht in ons land.


  Maak melding

 55. De Surinaamse voetbalbond moet een ludieke straf
  bedenken. Wat dacht de bond van de verplichting tot
  deelneming aan een buitenlands toernooi.

  Moengotapoe, moet de opbrengst vervolgens doneren aan
  weeskinderen. Om zoveel mogelijk publiek in het
  stadion te krijgen moet de eigenaar van Moengotapoe
  zichzelf als aanvoerder opstellen.
  En om de kosten te drukken, zodat de weeskinderen
  optimaal kunnen profiteren moet het buitenlands
  toernooi zo dicht mogelijk bij Moengo liggen, men
  speelt dan in Frans Guyana!


  Maak melding

 56. @GMAP
  Zaterdag 9 juni 2012 om 08:27 uur, door GMAP
  Niemand is perfect.Hij maakt fouten;hij moet het nog leren.
  Jij maakt ook fouten.
  Kijk maar naar jouw zin:
  -“Brunswijk weet niet wat voorbeeld functie betekend, dat geld ook voor de hele regering onder leiding van een drugs veroordeelde crimineel”.

  Daar staan er 2 hinderlijke fouten in dus ……. jij moet het ook leren!
  Geen man overboord,toch?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.