Colombia wil ook aardolie zoeken in Suriname

59

PARAMARIBO, 5 jun – Colombia is geïnteresseerd in de olievoorraden van Suriname. Volgens minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken is er in elk geval belangstelling voor gemeenschappelijke projecten. Er wordt al naar mogelijkheden gezocht voor samenwerking in de energiebranche. Het moet al binnenkort zover zijn.

Binnen enkele weken moet in Paramaribo een Colombiaanse delegatie arriveren. Het nationale Ecopetrol wil dan praten met vertegenwoordigers van Staatsolie. Ook andere mogelijkheden voor samenwerking worden bekeken. “Veiligheid staat hoog aangestipt en Colombia is daarin een belangrijke partner. We hebben besloten dat de politieautoriteiten nu rechtstreeks in contact met elkaar zullen staan”, zegt Lackin tegenover de Ware Tijd.

Voor Suriname is er alle belang bij een nauwere samenwerking. Het voornemen is het grensverkeer te versoepelen. Dit moet meer toerisme en investeringen stimuleren. Samenwerking met omliggende landen kan dan helpen de veiligheid erin te houden. Ook voor luchttransport en haveneconomie worden mogelijkheden bekeken. Samenwerking tussen de havens van Paramaribo en Cartagena is een optie. “We kijken hoe we het onderlinge handelsvolume kunnen vergroten”, aldus Lackin.

59 REACTIES

 1. De Mega Poeder Combinatie wordt straks een feit. Geen controles meer. Didibri kan z’n gang gaan. Lakei zorgt goed voor baas tot dat hij zelf niet meer nodig is. Al vlieg je nog zo snel, de AK 47 van Baas achterhaald je wel. Knoop dit goed in je oren Winston.


  Maak melding

 2. Grensverkeer versoepelen? (Grens?)

  Anyway, reisburo Lackin haalt Suriname ‘iets’ op de nek wat het Surinaamse volk straks niet zal kunnen dragen.

  Terwijl de Braziliaanse en Chinese immigratie nog volop bezig zijn, kan Suriname zich (als het aan Lackin ligt) gaan opmaken voor het volgende groep toeristen (lees:goudzoekers uit Columbia).


  Maak melding

 3. Opmerkelijk dat Suriname en Columbia samen gaat werken om aardolie te boren in Suriname.Dit soort zaken moet Suriname in eigenhandig houden.Er zijn tal van bedrijven in Amerika die naar olie boren voor 1 put moet je wel $3miljoen betalen boor diepte 3000 meter.en Natuur vriendelijk.Deze bedrijven zijn te vinden op Google.com.
  Want als Suriname vorig jaar een winst heeft geboekt van ruim $400 miljoen dollars kan zij zelf investeren in deze heb je een ander niet nodig de poet blijf van mij zo moet Suriname redeneren.Maar kunnen ze dat.Zo heb je nooit ruzie met je buren.Voorbeeld:Je wil een gat graven in je tuin maar je hebt geen schopt maar een schop kost in de winkel 10 srd.Je bent gierig om het te kopen je gaat die van je buurman lenen maar tijdens het graven gaat stuk om geen ruzie met de buren te krijgen ben je verplicht een nieuwe voor de buurman te kopen.Maar als je het zelf had aan geschaft zou dit niet gebeuren.Zo moet Suriname denken.Suriname wil graag met anderen delen en later is het moeilijk vanaf te komen.Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken
  Denk eens goed na zaken doen moet je slim zijn.


  Maak melding

 4. Tour operator Lackin reist de wereld over om de nationale bodemschatten als onderpand aan te bieden voor leningen. Iedereen weet dat Su haar schulden niet kan betalen. Ook dit verhaal geloof ik niet. Columbia komt gewoon haar openstaande rekening opeisen. Vrije toegang tot de havens komen de kartels en Bouta ook goed uit. Kleine dealers worden straks door de nieuwe wetgeving en aanpak gecanceld. De kartels en Bouta houden niet van concurrentie. Probleem opgelost !


  Maak melding

 5. Opnieuw dienen zich geweldige mogelijkheden voor Suriname aan. Zaken doen met landen uit de regio is van levensbelang voor Suriname. Het pre-Bouterse koloniaal model (Venetiaan) dat zich maar al te graag eenzijdig op Nederland richtte laat nog dagelijks haar verwoestende invloed zien. Suriname is niet gebaat bij eenzijdige samenwerking met een wereldvreemd ver land. Onze toekomst ligt in totale imbedding in de regio dat zich economisch en militair tot een eenheid zal smeden. Wat dat betreft doet onze huidige regering het uitstekend.


  Maak melding

 6. Hopelijk is de bedoeling wel goed maar de uitvoering ervan geen CUT!!!! want een elk probeert een graantje mee te pikken!! Wees slim en blijf op je hoede!!!

  Lackin wie het laatst lacht,lacht het best!!! het is de roots van de Alias de Ecobars!!!!


  Maak melding

 7. @Cleon B & M Cilinder,
  ik raad jullie twee aan om liever cinderella stories te gaan lezen dan naar de sprookjes van je vriend Lackin te gaan luisteren.


  Maak melding

 8. Met dit bericht gaan alle alarmbellen in Washington Den Haag en Parijs rinkelen, en gaat alles in de Oval office op code rood. BIG BROTHER kijkt over de schouders mee……


  Maak melding

 9. in navolging van sommige posters hier.

  de zon komt elke dag op en de maan is soms verstopt achter wolken, Dat is Bouterse zijn schuld.

  Dat alle mensen moeten pissen en poepen komt ook door Bouterse. dat er überhaupt pistolen en bommen zijn hebben we ook aan die kerel te danken.

  Ik denk dat hij JFK en MLK heeft vermoord. En mijn schoenen waren ook al stuk.

  Weet je,….. dat ons leven stilstaat ligt eigenlijk ook aan hem.

  We hoeven zelf niets meer te doen, want wat we ook ondernemen zal niet lukken. het enige dat we nog kunnen is schelden en afgeven op hem die alles wat verkeerd is in ons leven heeft gedaan.

  Dat klagen is trouwens alles wat ons nog rest.

  misschien lucht het op.

  wie weet


  Maak melding

 10. Mi Gado ,
  Straks weten wij niet meer welke nationaliteit wij ,de surinamers, dragen.
  Het is zeer verwarrend,Surinamers gaan zich zelve straks Brazilianen noemen,of Columbianen,of venezuelanen,of Afrikanen en Chinezelingen.
  Even hoor,nu weet ik niet meer of Paramaribo straks nog steeds de hoofdstad genoemd zal worden van Suriname,
  of wordt Paramaribo genoemd de hoofdstad van Columbia,Venezuela,Afrika,Brazilie of China.
  Hai baja,hai mi Gado,have mercy my God.


  Maak melding

 11. @Ray,

  De grens-versoepeling heeft ook voordelen;
  – voor jou de knapste vrouwen van de hele wereld (zie docu)

  – voor mij, Columbia is een prachtig land, Cartagena is the place to be, tenminste als je van reizen houd.


  Maak melding

 12. @Zucht

  Iedereen weet dat jij niet behoort tot de alleslimsten op dit forum. Niet dat we dat erg vinden maar je een beetje meer verdiepen in wat je leest kan heel erg nuttig zijn. Als je iets leest, probeer het dan te begrijpen. Dat is makkelijker dan je denkt. Maak er niet je eigen verhaal van maar probeer de woorden te begrijpen. Tenzij je dislectisch bent natuurlijk.

  Wat ‘@ik vraag me af’ eigenlijk bedoelt is dit:

  Sommige simpele zielen waaronder jij, missen het vermogen iets van hun leven te maken. Ze hebben het voortdurende gevoel dat hun leven is mislukt en compenseren dat door anoniem op internet een virtuele “interessante persoonlijkheid” te creëren. Helaas blijven zij met een leeg gevoel achter omdat iets wat er niet is ook niet virtueel kan bestaan.

  Het voortdurende schelden en en het dwangmatige camoufleren van het eigen saaie bestaan is uitvloeisel van een enorme geestelijke leegheid. Ik geef je het advies om aan jezelf te werken. Ook al heb je het gevoel dat het nooit zal lukken.

  Het bovenstaande is ongeveer wat ‘@ik vraag me af’ bedoelt. Hopelijk bezit je nog net dat beetje verstand om dit alles te begrijpen. Mocht dat niet zo zijn, word dan aub niet depressief. Dislexie is soms zeer ernstig. Vooral als het samengaat met het onvermogen zelfstandig te denken.

  Succes man,
  Ik zal voor je duimen.

  @ik vraag me af

  Je reactie is toppie!!!!


  Maak melding

 13. Beste Ray,

  Aan de Cinderella stories en overige sprookjes heb ik als kind leuke herrinneringen over gehouden.

  Is het zo moeilijk aan te nemen dat voor Suriname integratie in de regio veel belangrijker is dan ons oor constant te laten hangen naar Nederland.

  Of dit nu door de huidige regering, de vorige of de toekomstige wordt bewerkstelligd.

  We merken het vanzelf wel of het echt sprookjes zijn. In dat geval zal de grote boze wolf van negativeit het sprookje wel weer uitblazen. En kan je weer je lol op.


  Maak melding

 14. Wij die geen last hebben van onze geheugen weten wat voor criminelen nu aan de macht zijn in Suriname.
  Wij die niet slapen weten precies wat die gaten allemaal op hun kerfstok hebben. lackin doet zich voor als de geweldige minister van Buitenlandse zaken, let maar op wat met hem gaat gebeuren.Beste redactie mag dit wel of niet gezegd worden??


  Maak melding

 15. Winston Lackin::Je zegt…Ook andere mogelijkheden voor samenwerking worden bekeken. “Veiligheid staat hoog aangestipt en Colombia is daarin een belangrijke partner.

  =Samenwerken is gezond, maar Colombia kan nauwelijks de Farac aan en hoop dat deze groep ook ver weg blijft uit Suriname.

  =Verkoop dat land Suriname niet aan de buitenlanders, omdat ik steeds moet vernemen dat er weer buitenlanders geïnteresseerd zijn in Surinaamse grondstoffen.

  =Op allerlei manieren wordt er naar geld gezocht voor de economie van het land.
  =Laat ook wat voor de jongeren die het land moeten komen regeren.


  Maak melding

 16. @Ray

  Beste Ray,

  Aan je reactie kan ik onmiddelijk zien dat je weinig scholing hebt genoten. Ik zal het dan ook simpel houden zodat het je weinig moeite kost om mij te begrijpen.

  venezuelanen???? Begint altijd met een hoofdletter en het is Venezolanen.

  Chinezelingen???? Zeg maar gerust Chinezen.

  Wij de Surinamers???? Heel knullig Ray. Wij Surinamers volstaat echt wel.

  Afrika is een werelddeel en het hebben over de hoofdstad van Afrika kan toch echt niet. Foei foei foei Ray!

  Een Surinamer heeft per definitie de Surinaamse nationaliteit. Een Surinamer is dus altijd een Surinamer.

  SuriNeds zijn gewoon Nederlander. Kan je het nog volgen Ray?

  Als je weer eens iets schrijft denk dan even iets langer na. Ik weet dat het voor velen van jullie Suriname-bashers lastig is om na te denken, maar je kunt het het op z’n minst proberen.

  @Brigitte B

  Je ziet dat er meer Zuchten bestaan. Meestal zijn ze anti-Bouterse en vaak ook leeghoofden. Geen wonder dat Suriname het beste af is met de NDP.

  @Ira

  Jij staat toch wel onderaan de ladder wat intelligentie betreft. Maar het geeft niet hoor lieverd. Ieder mens heeft zijn sterke en zwakke punten, maar blijf je best doen.


  Maak melding

 17. @Ray

  Lieve Ray,

  Aan je reactie kan ik onmiddelijk zien dat je weinig scholing hebt genoten. Ik zal het dan ook simpel houden zodat het je weinig moeite kost om mij te begrijpen.

  venezuelanen???? Begint altijd met een hoofdletter en het is Venezolanen.

  Chinezelingen???? Zeg maar gerust Chinezen.

  Wij de Surinamers???? Heel knullig Ray. Wij Surinamers volstaat echt wel.

  Afrika is een werelddeel en het hebben over de hoofdstad van Afrika kan toch echt niet. Foei foei foei Ray!

  Een Surinamer heeft per definitie de Surinaamse nationaliteit. Een Surinamer is dus altijd een Surinamer.

  SuriNeds zijn gewoon Nederlander. Kan je het nog volgen Ray?

  Als je weer eens iets schrijft denk dan even iets langer na. Ik weet dat het voor velen van jullie Suriname-bashers lastig is om na te denken, maar je kunt het het op z’n minst proberen.

  @Brigitte B

  Je ziet dat er meer Zuchten bestaan. Meestal zijn ze anti-Bouterse en vaak ook leeghoofden. Geen wonder dat Suriname het beste af is met de NDP.

  @Ira

  Jij staat toch wel onderaan de ladder wat intelligentie betreft. Maar het geeft niet hoor lieverd. Ieder mens heeft zijn sterke en zwakke punten, maar je kunt altijd je best blijven doen.


  Maak melding

 18. De rekening moet betaald worden.
  Vroeg of laat gaat het toch gebeuren.
  De Columbianen komen eraan opgepast regeringsleiders.
  Sterkte en heel veel succes minister Lackin.


  Maak melding

 19. @BRIGITTE B ALIAS ANNA_z: Ik ben niet zo slim dus wil je s.v.p. nogmaals uitleggen wat jij en Ik vraag me af precies bedoelt? tot die tijd blijf ik erbij dat het de schuld van je DDB is dat het leven in Surimaribo stilstaat.En voor de rest vind ik je diagnose over mij prima, ik heb liever dat jij de diagnose stelt dan de dokter.En je adviezen sla ik voor nu maar in de wind, de Hollandsche wind wel te verstaan, of de noord oost passaat. lieve groet en odi odi je Zucht.die zucht………..


  Maak melding

 20. Was Venetiaan maar als president gebleven. Hij gebruikte en verhandelde geen drugs, hij was geen moordenaar en de bevolking had geen angst.
  Deed ook geen zaken met andere drughandelaren uit zowel columbia en venezuela.


  Maak melding

 21. wat goed dat columbia wat komt zoeken in su.,,misleiding..

  wat ze willen doen is eigenlijk een pijp leiding aanleggen van columbia via venezuela naar su. om zeker te zijn dat de drugs/cocaïne onder weg niet verloren gaat.

  dan is het zeker in su..


  Maak melding

 22. Ik zou er niet aan beginnen, wat denk je dat die gasten aan hun hoofd hebben, als ze worden toegelaten, dan gaan ze komen kijken en niet zoeken naar die olie
  no brada, ze gaan kijken waar ze die coca plantages kunnen neerzetten,en dan is leiden in last als leiden al niet in last is. Dus niet doen!!!!!


  Maak melding

 23. ok,en nu is de maat vol..

  Belfort mi boi, wil jij deze Lakie zonder vorm van proces gooien achter het slot van Santo!!

  Zijn baas is 1 keer geweest naar dat land en sindsdien wij dat spul te verbergen in al onzer in- en uitgang en tegenwoordig ook in de hangmat 🙂


  Maak melding

 24. Wie helpt mij hierbij: wat voor veiligheid kan Columbia bieden????? Wie houdt wie voor de gek hier???
  Interesse in onze olievoorraden, nu begrijp ik helemaal de “reshuffeling”bij Staatsolie (Boerenveen). Wel swa, je kan alles zeggen, maar BAAS heeft zijn voorbereidingen GOED gedaan en dat in een land waar democratie heeft geheerst. Chapeau 🙁 Venne en zijn mannen hebben geslapen als een os….oeps als een BOERIKIE (khaai, pieyeh, mast of te wel yang, driengie, priesierie).


  Maak melding

 25. Ferdinand Hossenbux,

  Zoals jij de laatste tijd aan het plusscoren bent noh…als Ned dat straks ook doet bij de EK dan gaan wij feestvieren hoor!!

  Tai hori 🙂


  Maak melding

 26. Dinsdag 5 juni 2012 om 18:58 uur, door Santo Domingo

  Zit je ook in je maandelijkse periode schat?
  Of ben jij chronisch ongesteld?

  Even serieus op dit bericht.
  Neen dat kan niet waar zijn haha… De politie heeft nauw contact!
  Schitterend gewoon alle lijnen zijn dus beschikbaar voor de georganiseerde misdaad.

  En Columbia dat is echt veilig sodeju man !
  De Columbianen willen daar zelfs niet gevonden worden.
  Maar ik geef toe ze hebben daar wel mooie meiden.
  Hmmmm……

  Verrek krijgt die ingie straks stagaires uit Columbia de bofferd.
  Moet zorgen dat ik binnenkort weer aan zijn tafel zit effe checken.

  Oja wie doet ermee met een poule?
  Ik zeg dat Columbia onze Suriname gaat naaien binnen 2 jaar.
  Inleg 2 (harde Euro’s )
  Want dat wc papier wat we hier gebruiken is niet veel meer waard.


  Maak melding

 27. Effe een vraag?

  Waarom Columbia terwijl onze lieve president bevriend is met Chavez?
  Waarom niet Petrobras met al hun ervaring?
  Ik geef je het op een briefje hier zit meer achter dan domweg olieboren in Sranang!

  Misschien kan onze schijnheilige welbedelende vriend Chaatjkoemar
  een ongegronde nutteloze antwoord geven vanuit zijn hangmat als hij tijd heeft?

  Grtn Piet


  Maak melding

 28. @Cleon B,
  als je luisterd naar die sprookjes verhaaltjes van je baasje en zijn meelopers ,zou je gauw geneigd zijn te denken dat het paradijs in Suriname zelf is.Niks is minder waar,jou idiolen zijn hard bezig om ons mooi Suriname tot een levende hel te maken.
  Als je de cinderella stories en anderen, van de gebroeders Grimm leest zullen de sprookjes stories van je idiolen in het niks vervallen ,zo waardeloos zijn die in vergelijking met de sprookjes verhalen van de gebroeders Grimm die vele harten over de gehele wereld blij weten te maken.


  Maak melding

 29. @Profesor Santo Domingo
  U bent een heel laag gezonken man,eentje die meer overkomt als een idioot dan een geschoold persoon. Meneer Santo Domingo ,we de people ,komen niet op het forum om te bewijzen hoe knap en geleerd wij wel niet zijn .En het nut ervan zie ik ook niet aangezien je pseudo presidentje alles behalve geschoold is en hetzelfde kan je ook zeggen van zijn partners in crime, Brunsie en Somo.Jesus man,je kan alvast bij de top beginnen met je predikingen van geschoold en ongeschoold zijn .En weet je wat het grappigste van jou is profesor,jij een goed geschoolde man zoals jij denkt dat je bent,holt achter een moordenaar aan en geloof blindelings in hem nog erbij. Je hangt letterlijk aan zijn, met bloed besmeurde ,lippen.
  Je bent een dwaas dus please probeer mij de les niet voor te lezen ,okay.


  Maak melding

 30. @Ray

  Ik ben geen geleerde maar het is professor en geen profesor. Niet boos worden hoor maar een cursus Nederlands kan geen kwaad.


  Maak melding

 31. @Hoessein A

  By the way ,heeft U ook enkele van deze ‘goeie’adviezen voor de criminele troep,de ongeschoolden die zich de ‘lijders’ van Suriname noemen?


  Maak melding

 32. @Ray

  Ik denk dat Hoessein het goed met je meent. Ik heb ook nog een tip voor je wat betreft de interpunctie. Als je een komma gebruikt dan komt die eerst, en daarna de spatie.

  “By the way ,heeft ….” Nee Ray.

  “By the way, heeft ….” Zie je het subtiele verschil?

  “criminele troep,de ongeschoolden” Nee Ray.

  “criminele troep, de ongeschoolden” Let op de spatie.

  Nu nog even oefenen en je bent gereed om vlekkeloos met de NDP aanhang in discussie te treden. Succes Ray!


  Maak melding

 33. Dinsdag 5 juni 2012 om 14:38 uur, door Richardo

  Helemaal mee eens. Kan het niet beter verwoorden!!!

  Dinsdag 5 juni 2012 om 15:37 uur, door ik vraag me af

  Dank je wel, amen!

  Dinsdag 5 juni 2012 om 16:18 uur, door Cleon B.

  touche

  Woensdag 6 juni 2012 om 00:04 uur, door Koelie

  ex-pres. Vene was nooit wakker.


  Maak melding

 34. Reactie op Pasew, ik weet niet of dit plus scoren is, het is een mening vooral wat Columbia wil komen doen in Suriname, dit ruikt niet goed, ik vind het niets, er zijn wel mensen die dit geweldig vinden, kan,
  zeker, maar efin, wat het Ned elftal betreft, ik hou me niet bezig met die gasten, ik ben wel een voetbalman,mijn hele leven al, en bij dit toernooi ga ik voor der Mannschaft, het is een team, goed collectief, ze spelen voor het resultaat daar gaat het
  om, de knikkers dan, se spelen vaak op inzet en karakter
  erg belangrijk, maar Spanje is ook favoriet,
  ned ook, en dan outsiders Italie, wellicht Rusland en Frankrijk, we zien wel

  No spang


  Maak melding

 35. Die domme drugs mafia van toen is nu aan de macht in SU en wilt koste wat het kost net als toen SU in de verkoop zetten ipv investeren in SU want hij en zn trawanten weten dat ze nooit lang zullen zitten.Hij wilde graag staatsolie verkopen voor een appel en een ei nu proberen ze het weer .Samen werken met zo een land kan alleen maar leiden tot ellende voor natuur en milieu.Maar de staatskas zal nu wel leeg geplunderd zijn dus meneer bolivar zet nu SU in de verkoop.Wie wilt investeren we zijn in de verkoop geef een paar miljoenen en ik geef je natuurlijke bronnen van SU ai deze man is zielig maar ook zo zijn trawanten en de zielige figuren die rond en met hem meelopen !


  Maak melding

 36. Is er geen orgaan binnen de overhed die de politiek / regeerende partij in de gaten houd.
  Die op komt voor de belangen van Su en niet een politieke voorkeur heeft.
  Zo niet is het tijd dat die er komt.

  Voor het telaat is.

  Anders is het naar de filistijnen !!


  Maak melding

 37. @ Santo Domingo is de volmaakte schooljuf of meester!!
  Je kunt Brunswijk en somo onder je hoede nemen! wie weet dat het helpt!!


  Maak melding

 38. Piet Paniek,

  Ik doe mee, maar wel met es-er-dee.
  Inleg 2 harde srd.
  Ik heb nog 440 srd over van de dec-trip.

  Maar effe serieus, Columbia is bezig met een (toeristische)opmars.
  Hier in Ned staat Columbia op de ’to do list’ van fervente vakantiegangers.

  Of zie ik het verkeerd?


  Maak melding

 39. @Ray Ben

  Je zou de surinaamse bevolking een dienst bewijzen als je de ongeschoolde’toppers’ van Suriname onder je vleugels zou nemen en hun het A,B,C ,D van het alfabet zou onderwijzen. Voor een geleerde zoals jou vraag ik mij af wat jij hier op het forum te zoeken heb, net als de paar anderen, die meer op de taal en grammatica spellingen geconcentreerd zijn.Deel je krachten liever met 1 of ander onderwijsinstituut die gebruik kunnen maken van jou wijsheid.
  Ter Uwer informatie geeft ik je het volgende mee:
  men hoeft geen professor te zijn om te beseffen dat een moordenaar al la bouta style,in de gevangenis thuis hoort en onder geen enkel voorwaarde de titel van ‘president’ mag dragen.
  Neen hoor,het zijn juist de meest’geleerden en wijzen’ onder de NDPers die denken dat het wel mag en kan.Ik,Ray,dank de Here elke dag voor het feit dat Hij mij gezegend heeft met wijsheid om de goeden en slechten uitmekaar te houden.
  Nu mag je met ziel en zaligheid naar de grammatica spellingen gaan zoeken,alsmede de spatie’s,komma’s,vraag-en uitroeptekens en vraagtekens.
  Veel correctie plezier toegewenst.


  Maak melding

 40. @Vene

  Ai, a mang Ray takkie. Yu dong kaw. Ray heeft duidelijk niet genoeg intellectuele bagage om met wie dan ook een gelijkwaardige discussie aan te gaan. Voor jou geldt eigenlijk hetzelfde. Als ik zo de reacties volg dan is dat de enige conclusie.


  Maak melding

 41. Woensdag 6 juni 2012 om 14:03 uur, door Esmerald

  Leuk dat je meedoet.
  Oké dan maar wat van die es er deetjes pinnen.

  Effe een vraagje zit je nu in Ned. Of in Sur.?

  Columbia een todo list? Ik zou het niet weten.
  Ik ben laatst nog geweest maar het is niet een echt een relaxte plek.
  Maarja ik ben ook verwend met onze luxe sfeer van Suriname dankzij onze eerlijke hardwerkende stagebegeleider Desi.

  Effe kijken in een politie buro en kijken hoeveel hits er op een locatie afgelopen maanden of jaren zijn geweest.

  Grtn Piet uit regenachtige België vandaag,


  Maak melding

 42. Hmmm,

  Ik heb straf van WKN en moet in de hoek, snik, snik.

  WKN niet leuk,ben behoorlijk uitgedaagd en jullie weten best wel wie dat zijn.

  Maar…, geeft niet, heb zo een conferentie en vanaf morgen EK-voetbal, beetje druk.

  Veel plezier met de paarsen, denk dat het behoorlijk saai wordt.
  whahahahaaaa..


  Maak melding

 43. Donderdag 7 juni 2012 om 11:28 uur, door Esmerald,

  Hoi Esmerald,

  gaan we nog drinken of niet ben vandaag en morgen nog in Nederland.

  wedstrijd 1. uitslag Denemarken wint
  wedstrijd 2. uitslag Duistland doet Nederland pijn met Zweinsteiger haha…
  wedstrijd 3. daar komen mijn helden Portugal en die schoppen Nederland zo hard en snel mogelijk naar Nederland. en de voetballers gaan snel op vakantie naar Mauritius om hun geld uit geven aan de arme locals. Yesssssss en dan is het wel een goed gedachte of nie??

  veel plezier met het voetballen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.