Lid Surinaams kabinet ook secretaris Bouterse

19

PARAMARIBO, 4 jun – Onderminister (vergelijkbaar met de Nederlandse staatssecretaris, red.) Mahinder Gopi van Regionale Ontwikkeling is ook secretaris van president Desiré Bouterse. De laatste functie bekleedde Gopi al voordat hij lid werd van het kabinet. Alleen al het secretarisschap is zo omvangrijk, dat er een hele etage wordt afgehuurd in zorghotel RCR.

De tweede etage van RCR wordt nu speciaal ingericht. “Ik heb mijn onderministerschap, maar ik ben ook nog steeds secretaris van de president. Het zijn twee functies met elk hun eigen verantwoordelijkheden en het was daarom nodig dat ik een eigen ruimte had, waar ik kantoor kan houden”, zegt Gopi tegenover de Times of Suriname. De secretaris van de president heeft onder meer het Bureau voor Volkscontacten onder zich.

Dat werk gaat door en met de nieuwe ruimte kan het dus direct efficiënter. “We willen het beleid zo transparant mogelijk maken en daarom moeten we ons werk goed kunnen doen. Wij waren in het gebouw van het Kabinet (van de president, red.), maar de ruimte was te krap”, aldus Gopi. Hij behoudt wel zijn huidige kantoorruimte op Regionale Ontwikkeling. Het onderministerschap is immers een job apart.

- Advertentie -

19 REACTIES

 1. Heb eerder mijn mening al gegeven!! Allen zijn de hielelikkers van Die Bruduvremusu Bouta!! Voor geld kan hij de Duivels laten dansen! wat is nou dit soort uitgehongerd Aasgieren!

  Het zijn een en al een vuile, vieze schoft der schoften! Hou ook wel de commissieleden in de gaten!!!

  Het begint al te stinken naar Varkensstront!! oefffffff

 2. Door alle ontwikkelingen rondom de AWBZ moet het zorghotel wel naar neveninkomsten zoeken, anders kunnen ze in 2014 hun deuren sluiten!!
  Nederland gaat dan niet meer mensen naar Suriname laten komen, betaald door de AWBZ. (bestaat dan ook niet meer)
  Maar…. het hele kabinet is toch geschikt voor een zorghotel????

 3. Gefeliciteerd Gopi dat je ook nog secretaris bent van een moordenaar, we kijken echt tegen je op, zolang het maar geld op levert heb je daar geen problemen mee, veel geluk ermee met deze belangrijke positie.

 4. Het zal wel, meneer Mahinder G joe dape e doe sa joe moe doe, joe o foer ie sakka dai tjalla, ja toch ik verwacht niet veel van zulke gasten. Een lang verhaal aan dit soort van berichten, na las teng.

 5. En van wie is het zorghotel??
  En wie steekt dus de huur in z,n zak??
  Oh Oh.

  Kan Baas niet opgenomen worden in dat zorghotel.
  ==
  Dit unieke hotel biedt u alles wat u wenst op het gebied van comfort, luxe, faciliteiten en Nederlandse zorg en is speciaal geschikt voor senioren en zorgbehoevenden.

  Ligging
  Direct aan de Suriname rivier, op ca. 3 km van het historische centrum en op ongeveer een uur rijden van de luchthaven.

  Faciliteiten
  Het is hier dat u als senior of minder valide zorgeloos kunt verblijven met de volledige zorg die u van thuis gewend bent. Zo staan hier o.a. de volgende hypermoderne zorgfaciliteiten tot uw beschikking; een dialyse afdeling, fysiotherapie met eigen oefenruimte, huisartsen praktijk, rolstoelvervoer, revalidatie en een ontmoetings- / activiteitencentrum. Daarnaast is het gebouw volledig rolstoeltoegankelijk. Ook wanneer u echter geen zorg behoeft bent u hier meer dan welkom en staan er tal van faciliteiten tot uw beschikking! Wat dacht u van een à la carte restaurant met Surinaamse keuken, een bar, een zwembad met poolbar, een kapper, pedicure, een internetcafé en een wasserij? Tel daar diensten als een gratis shuttlebus naar de stad en roomservice bij op en het is zeker dat het u hier aan niets zal ontbreken.

  Accommodatie
  Het resort bestaat uit 58 ruim opgezette hotelkamers, studio’s, suites en appartementen. De hotelkamers kijken uit over Paramaribo en zijn uitgerust met een tv, telefoon, koffie- en thee zet faciliteiten, een minibar, een kluisje, een oproepsysteem die op de zusterpost is aangesloten, een badkamer met douche en toilet en een Frans balkon (naar binnen openslaande balkondeuren). De studio’s zijn uitgerust met dezelfde faciliteiten maar daarentegen beduidend ruimer en voorzien van een balkon met uitzicht op het zwembad. Ook kijkt u vanuit de studio uit over de Suriname rivier. Bij de studio’s heeft u de keus uit hotel- en zorgstudio’s. De zorgstudio’s zijn ingericht op die mensen die intensieve zorg nodig hebben. de suites, welke eveneens uitkijken op de Suriname rivier, zijn op hun beurt ietwat ruimer maar in tegenstelling tot de studio’s slechts uitgerust met een Frans balkon. Tenslotte kunt u keizen voor een appartement welke beschikt over een gescheiden woon- en slaapgedeelte. In het woongedeelte vindt u een kleine keuken met een koelkast, magnetron en twee kookplaten. De appartementen zijn eveneens uitgerust met een Frans balkon, zien uit over Paramaribo of de Suriname rivier en beschikken over een badkamer met bad, douche en toilet.

  Mooi hé.

 6. U hoeft niet van mij te houden,ik houd wel van u,de een nog meer kantoorruimte dan de ander en dat alles voor zeven even maarja baas DDB is de grootste zakkenvuller van allen,onze sergeant sportinstructeur,ik ga ook solliciteren want sportistructeur moet wel een goed betaalde baan zijn volgens mij,anders kan je nooit zoeen groot huis hebben als DDB(witteneusepoeder!!!!!!!!???)

 7. Volgens mij heeft hij in beide functies niet veel te doen.Hij kan makkelijk nog een paar van zulke functies erbij hebben.

 8. Her Zorghotel wordt binnenkort ingericht als afkick kliniek. Clini clown Panka gaat daar dan met Somo optreden. En Gopi gaat met zijn chawtal groep een CD opnemen. Wordt het daar voor de zieken toch nog gezellig.

  trouwens meneer Gopi hoe kan het dat een politieke partij een radio en tv station heeft? Ik bedoel de Pendawa Lima. Gaan zij de revolutie in het indonesich
  verpreiden?

 9. Corr Uptie
  Ik voel mij verplicht om voor Somo op te nemen.Ik vind het geweldig dat deze zevetigjarige als enige in ons land aan tele-sex kan doen op een afstand van ongeveer 10.000km.Bovendien mijn vriend heet de partij van deze hejaarde geen Pendawa Lima ,maar Partajah Luhur.Ik hoop dat iedereen nu veel respect zal hebben voor super Salam!

 10. Bouta is de grootste en populairste man van sranang ooit.
  Op dit forum zijn ze elke dag bezig met hem ,ze scheiten een buffel allemaal die tegen standers.
  Ze gaan eten bouta ,ze gaan scheiten bouta, ze gaan slapen bouta,ze gaan eten bouta,tje potie.

  Groetjes

 11. Eerste speech van Bouterse als president:’We gaan een kruistocht beginnen tegen corruptie’

 12. ik walg ech van surinamers elkaar afmaken op internet maar op de werk vloer lachen en doen alsof ze je vrienden zijn.verdeeld al ik weet niet wat,elkaar haten en het ergste wensen dat is de surinamer.rot folk!

 13. Dus Mahinder Gopi bekleed thans twee belangrijke functies in dienst van DADA & co.
  Beschikt ook over veel kantoorruimte in het RCR-zorghotel.
  Dan is deze Mahinder Gopi ook op de hoogte m.b.t. die 130 KG Goud, dat op de JAP-luchthaven was onderschept.
  Dus afzender moet bekend zijn bij Mahinder Gopi & co.

  Wanneer zullen ze vragen hierover gaan stellen in het DNA?

  Eerst het (pimpen) van zijn OW&V. kantoor en auto door die *ABRAHAMS.
  Gelukkig dat hij geen *ABRAHAM heet uit het Oude Testament.

 14. Over transparantie gesproken, zijn er geen andere mensen in suriname. Zo werk je corruptie in de hand en conflict of interrest……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.